Praktyczne informacje nie tylko do LEKu, ale również do pracy w POZ i na oddziale to dla mnie największy plus 👌🏻 Szybkie odpowiadanie na pytania użytkowników również na plus, prezentacje są przejrzy... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wszystkie ważne informacje w jednym miejscu, czytelne slajdy, dzięki możliwości utworzenia planu dużo łatwiej nie zgubić się w trakcie nauki - szczególnie przy przygotowaniu do egzaminu. Dużym plusem... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Platforma przemyślana, na bieżąco aktualizowana. Duży plus za różne formy materiału, testów, fiszek, każdy znajdzie dla siebie sposób do nauki taki jaki lubi najbardziej. Liczę że dojdzie jakaś możliw... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super że do większości pytań do LEK są objaśnienia, duża szkoda że przy robieniu ich w aplikacji na telefon nie da się ich za bardzo powiększać i są nieczytelne, jakby niedostosowane formatem. Ostatni... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Więcej niż LEK (WNL) to Medyczny Portal Edukacyjny oferujący e-learningowe kursy dla studentów kierunku lekarskiego, lekarsko-dentystycznego, a także innych kierunków medycznych. Nasze kursy są interaktywne i oparte na nowoczesnych metodach edukacyjnych, co sprawia, że nauka jest bardziej efektywna i angażująca. WNL oferuje starannie wyselekcjonowane materiały edukacyjne, gotowe plany pracy oraz systematyzację wiedzy, co pozwala kursantom skupić się na nauce i osiągnięciu jak najlepszych wyników. Więcej niż LEK to nie tylko platforma e-learningowa, ale także społeczność skupiająca tysiące studentów medycyny i lekarzy, którzy wzajemnie uczą się od siebie i wspierają w codziennej nauce. Oferujemy szeroki zakres kursów, w tym kursy przygotowujące do egzaminów końcowych (LEK i LDEK), Kursy z Nauk Podstawowych, Kursy z Nauk Klinicznych, Kursy Stomatologiczne i Kursy Praktyczne.
Ułańska 3, 60-748, Poznań, Polonia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Чудова програма, буває потрапляються помилки, але їх швикдо в правляють. Особисто я готуюсь до нострифікації, знаю, що програма створена для підготовки до LDEK, але іншого варіанту немає. Було б добре створити окремий розділ з тестами для нострифікації (збірка тестів з різних університетів), бо баз тестів немає, люди збирають їх по крупицям.
Мінус додатку- іноді відкривається, але завантажується не одразу. Та шкода, що не має можливості використовувати додаток офлайн.

Risposta di Więcej niż LEK
Platforma Więcej niż LEK to miejsce, gdzie każdy student znajdzie w jednym miejscu skondensowaną wiedzę z różnych dziedzin medycyny! Z wielką starannością stworzono przestrzeń, która ułatwia naukę na codzienne zajęcia na uczelni, zmniejszając czas poszukiwania danych tematów w podręcznikach. Platforma została oparta o literaturę obowiązkową do egzaminu LEK oraz LDEK, co zdecydowanie zwiększa komfort użytkowania, ponieważ pozwala na naukę zagadnień pojawiających się na tych egzaminach. Osobiście użytkuję kurs z Chirurgii stomatologicznej, Protetyki i Stomatologii zachowawczej z endodoncją i mogę szczerze powiedzieć, że jest to coś, co ułatwia mi naukę! Przejrzysty, prosty i konkretny kurs, zawierający wszystko, co jest mi potrzebne. Serdecznie polecam!!!

Risposta di Więcej niż LEK
Wszystko w jednym miejscu, nie tracę czasu na niepotrzebne informacje.

Risposta di Więcej niż LEK
Sposób przedstawianych treści i forma całej platformy sprawia że nauka jest przystępna i przyjemna. Plus wszystko jest w jednym miejscu nie ma potrzeby skakania po książkach.

Risposta di Więcej niż LEK
Cała platforma jest skonstruowana absolutnie genialnie !! To bardzo ułatwia naukę do LDEKU

Risposta di Więcej niż LEK
Dobra platforma – system bardzo motywuje do nauki, a przy konsekwentnym trzymaniu się planu można sporo zyskać. Tylko trzy gwiazdki, bo z prezentacji praktycznie nie da się korzystać na telefonie – brak możliwości powiększenia tekstu to duże utrudnienie. Myślałam też, że będzie więcej grafik. Szkoda, że wyjaśnienia do pytań bywają czasem jedynie cytatami z książki, które dość trudno zrozumieć.

Risposta di Więcej niż LEK
znakomicie przygotowane materiały slajdowe i komentarze przy odpowiedziach umozliwia wysoce efektywna naukę

Risposta di Więcej niż LEK
Na prezentacjach niewygodnie jest umieszczony tekst jeżeli chodzi o wymienianie czegokolwiek, np. 1,2,3 są na jednym slajdzie a 4 i 5 na kolejnym.
Super kreatywne podejście do wizji i mnemotechnik.
Ja bym wolała zapisane slajdy mieć w jednym miejscu, a nie szukać potrzebnego w zakładkach lekcji.

Risposta di Więcej niż LEK
Świetnie zorganizowany system planowania nauki, piękne prezentacje

Risposta di Więcej niż LEK
Wszystko fajnie opisane i czytelne, szybko się uczy człowiek

Risposta di Więcej niż LEK
Pełen satysfakcji mogę polecić platformę Więcej niż LEK zarówno tym co chcą przygotować się do egzaminów końcowych, jak i tym którzy poszukują przejrzystych i wartościowych materiałów na przejście przez całe studia medyczne. Zarówno kurs do LEKu uzupełniony o aktualną bazę pytań CEM oraz kurs z Nauk Klinicznych zawiera wiele materiałów bazujących na rekomendowanych podręcznikach - weryfikowanych na bieżąco ze zmieniającymi się wytycznymi, wiele grafik umożliwiających łatwiejsze przyswajanie nowych informacji oraz mnemotechniki. Dzięki przejrzystej i intuicyjnej strukturze nie trzeba szukać poszczególnych zagadnień wertując indeksy w książkach - strona z łatwością przekieruje nas do interesującego nas zagadnienia. Dodatkowym plusem jest również gotowy do pomocy zespół WNL, który zawsze odpowie na nasze pytania - wystarczy zadać je pod konkretnym slajdem :)

Risposta di Więcej niż LEK
Uwielbiam Więcej niż LEK ponieważ na 3 roku studiów znacznie ułatwił mi naukę Chirurgii oraz Interny dzięki historyjkom, które świetnie pozwoliły zapamiętać mi choroby dotyczące chirurgii czy masa tabel i schematów, które znacznie ułatwiły naukę Interny. Platforma niesamowicie ułatwia uporządkowanie sobie wiedzy, rozdzielenie nauki i po prostu nauka z WNL sprawia ogromną przyjemność.

Risposta di Więcej niż LEK
W ofercie kurs do LEW jest tak naprawdę kursem do LEK. Nie są to tożsame egzaminy. Pytania na LEW są skonstruowane zupełnie inaczej aniżeli w ramach kursu LEK. Osobiście uważam, że to jest wprowadzenie w błąd.

Risposta di Więcej niż LEK
Więcej niż lek świetnie pomogło mi zrozumieć fizjologię na 2. roku studiów. Używałam go jako powtórzenie tematu i ustystematyzowanie wiedzy. Schematy, animacje i tłumaczenie krok po kroku naprawdę pomaga dogłębnie zrozumieć temat. Bardzo polecam!

Risposta di Więcej niż LEK
Nie odnalazłam funkcji: po przejściu jakiejś dziedziny ( na przykład: zdrowia publicznego czy psychiatrii ) nie pokazuje na jaki % przerobiłam to.
Mam możliwość sprawdzić tylko % przejściowy po zrobieniu LEKu w WNL.

Risposta di Więcej niż LEK
Kursy od WNL są bardzo starannie przygotowane, mnóstwo przydatnych opcji, tworzenie i edytowanie planu działania, śledzenie postępów, przejrzyste slajdy, stały kontakt z ekspertami oraz zbiór opracowanych pytań, to strzał w 10!

Risposta di Więcej niż LEK
Swoją przygodę z platformą Więcej niż lek rozpoczęłam na szóstym roku studiów medycznych. Materiały, które się na niej znajdują, okazały się niezwykle pomocne w przygotowaniach do zaliczeń i egzaminów końcowych. Dzięki przejrzystym i merytorycznym prezentacjom mogłam usystematyzować wiedzę i skupić się na najważniejszych zagadnieniach — bez potrzeby sięgania po podręczniki.
Platforma wyróżnia się logiczną strukturą materiałów, nowoczesnym podejściem do nauki oraz przystępnym językiem, który ułatwia zrozumienie trudniejszych tematów klinicznych.

Risposta di Więcej niż LEK
Z platformy WNL korzystam już od około roku i jestem z niej bardzo zadowolona :) miałam okazję przetestować zarówno Kurs z Nauk Klinicznych jak i kurs do LEK-u i jeden jak i drugi mogę szczerze polecić. Prezentacje zawierają wszystkie najważniejsze informacje, o które pojawiają się pytania na LEK-u, a przedstawione są w sposób bardzo czytelny i przejrzysty. Dodatkowo do dyspozycji dostępna jest baza z pytaniami do LEK-u jak i bardzo dużo pytań autorskich.

Risposta di Więcej niż LEK
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.