Praktyczne informacje nie tylko do LEKu, ale również do pracy w POZ i na oddziale to dla mnie największy plus 👌🏻 Szybkie odpowiadanie na pytania użytkowników również na plus, prezentacje są przejrzy... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wszystkie ważne informacje w jednym miejscu, czytelne slajdy, dzięki możliwości utworzenia planu dużo łatwiej nie zgubić się w trakcie nauki - szczególnie przy przygotowaniu do egzaminu. Dużym plusem... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Platforma przemyślana, na bieżąco aktualizowana. Duży plus za różne formy materiału, testów, fiszek, każdy znajdzie dla siebie sposób do nauki taki jaki lubi najbardziej. Liczę że dojdzie jakaś możliw... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super że do większości pytań do LEK są objaśnienia, duża szkoda że przy robieniu ich w aplikacji na telefon nie da się ich za bardzo powiększać i są nieczytelne, jakby niedostosowane formatem. Ostatni... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Więcej niż LEK (WNL) to Medyczny Portal Edukacyjny oferujący e-learningowe kursy dla studentów kierunku lekarskiego, lekarsko-dentystycznego, a także innych kierunków medycznych. Nasze kursy są interaktywne i oparte na nowoczesnych metodach edukacyjnych, co sprawia, że nauka jest bardziej efektywna i angażująca. WNL oferuje starannie wyselekcjonowane materiały edukacyjne, gotowe plany pracy oraz systematyzację wiedzy, co pozwala kursantom skupić się na nauce i osiągnięciu jak najlepszych wyników. Więcej niż LEK to nie tylko platforma e-learningowa, ale także społeczność skupiająca tysiące studentów medycyny i lekarzy, którzy wzajemnie uczą się od siebie i wspierają w codziennej nauce. Oferujemy szeroki zakres kursów, w tym kursy przygotowujące do egzaminów końcowych (LEK i LDEK), Kursy z Nauk Podstawowych, Kursy z Nauk Klinicznych, Kursy Stomatologiczne i Kursy Praktyczne.
Ułańska 3, 60-748, Poznań, Polonia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Hej,
1. Czytelne slajdy, ciekawy system nauki i motywacji. Ogólnie kurs jest świetny nie ma do czego się przyczepić jeśli chodzi o treści merytoryczne super jest to że jest cały czas aktualizowany bo bierząco obowiązującej nas wiedzy i nie trzeba szukać najnowszych informacji czy wytycznych. O co można się przyczepić to że na jedną lekcje przypada za dużo slajdów. 1 lekcja = ok 6h =1 dzień, ten tryb w moim przypadku działa jedynie w wakacje bo nikt ze studentów w trakcie roku nie ma 6h żeby robić lekcje z kursu dziennie. Myślę ż max 2h na dzień prezentacji to dobry pomysł, ponieważ jest w miarę przyswajalny i nie obciąża aż tak bardzo, poza tym nie chodzi tylko o to żeby w 2h przeczytać prezentacje trzeba się jej lekko nauczyć. Tak więc reasumując tą cześć, cała idea realizowania planu pracy polega na tym żeby się z nim wyrabiać a przy takiej długości lekcji to często mija się z celem przez co pojawia się frustracja.
2. Pilnie utwórzcie lekcje z podsumowanymi wszystkimi skalami, z całego kursu. To jest must have.
Tak to ekstra, wszystkim polecam.
Dzięki że ktoś się za to wziął i stworzył WNL myślę że studia w początkowym etapie powinny się w ogóle opierać na nauce z waszych kursów gdyż jest to świetne narzędzie.
Pozdrawiam,

Risposta di Więcej niż LEK
Kurs był bardzo pomocny w przygotowaniu do LEK. Pozwolił mi powtórzyć wszystkie niezbędne zagadnienia.

Risposta di Więcej niż LEK
Naprawdę ta strona uratowała mi życie i zaoszczędziła mnóstwo czasu. To bardzo wygodne mieć całą bazę wiedzy w jednym miejscu i przystępnej formie i nie musieć szukać w różnych źródłach.

Risposta di Więcej niż LEK
Uwielbiam uczyć się z tą platformą. Zawsze nie ważne gdzie nie muszę brać wszystkich podręczników wystarczy mój tablet i WNL. Mistrzostwo świata!

Risposta di Więcej niż LEK
Bardzo wygodna aplikacja, mnie pomogła zdać ekzamin nostryfikacyjny i LDEK.

Risposta di Więcej niż LEK
Wraz z końcem roku dobiegła końca moja współpraca z Więcej niż Lek i chciałam wam w punktach opisać plusy i minusy platformy.
Plusy:
1. Dla mnie Największym plusem platformy jest poręczna aplikacja, z której można ćwiczyć pytania w dowolnym miejscu- chociażby czekając z kolejce czy jadąc gdzieś autobusem. Mi zdecydowanie ułatwia naukę, szczególnie gdy czas mam bardzo ograniczony.
2. Piękne prezentacje z super grafikami,schematami to kolejny wielki plus. Nie ma ścian tekstu, tylko wypunktowane najważniejsze informacje. Dla wzrokowców to największa zaleta.
3. Prezentacje posiadają menu, które ułatwia przejście od razu do interesujących nas zagadnień, bez konieczności przeszukiwania całej prezentacji.
4. Eksperci odpowiadają na nasze najróżniejsze pytania i wątpliwości.
5. Do każdego pytania z bazy pytań znajdziemy wyczerpujące wyjaśnienie.
6. Śmieszne słuchanki „wyobrażenia” pozwalające na wizualizacje zagadnień np. Na zwierzętach czy innych postaciach. Chyba najbardziej przypadło mi do gustu POChP z Józefem Piłsudskim 😅😀.
7. Na prezentacjach są wyróżnione informacje, KTÓRE ZNALAZŁY SIĘ NA LEKu. To drugi największy plus!
Minusy:
1. Długie prezentacje - czasem ciężko przerobić jedną prezentację podczas 1 sesji naukowej. Dla niektórych to może być zaleta, ale przy ograniczonym czasie różnie bywa.
2. Brak jednej prezentacji/postu zbiorowego ze wszystkimi skalami w 1 miejscu. Przy ostatnim LEKu to skale dały w kość i mam nadzieję, że @wiecejnizlek coś takiego wprowadzi.
3. Ciężko mi wyszukiwać pytania tylko spoza bazy, które były na danym LEKu. Może to moje „upośledzenie techniczne”, a może nie ma takiej opcji.
Nie korzystałam z map myśli w ramach kursu, więc nie mogę się wypowiedzieć na temat dodatków do niego.
Nad minusami musiałam się chwilę zastanowić 😅
Korzystałam natomiast z 2 innych kursów i do nauki do najbliższego LEKu wrócę znów do WNL.

Risposta di Więcej niż LEK
przemyślane prezentacje, moderatorzy udzielają odpowiedzi na pytania w komentarzach, własne grafiki, color coding, sugerowanie skojarzeń do łatwiejszego zapamiętania.

Risposta di Więcej niż LEK
W ubiegłym roku akademickim korzystałam z Pakietu Student z Nauk Klinicznych i muszę przyznać, że było to niesamowite ułatwienie. Podzielenie materiału na prezentacje, których przerobienie zajmowało 1-2h sprawiało, że miałam dodatkową motywację aby przygotowywać się na zajęcia kliniczne, a dzięki systemowi pytań kontrolnych czy powtórek zdobyta wiedza zostawała ze mną na dłużej. Cała nauka z WNL opiera się na dogłębnym zrozumieniu tematu, a nie tylko nauce na pamięć, co zdecydowanie zwiększa efektywność nauki. Niebywałą zaletą była możliwość zadawania pytań, na które stosunkowo szybko otrzymywało się kompleksową odpowiedź, a czytając komentarze pod slajdami nieraz natknęłam się na bardzo pomocne mnemotechniki czy ciekawe dyskusje. Na pewno da się uczyć medycyny bez dostępu do tej platformy (której koszt również nie jest zbyt niski), ale przy pomocy WNL nauka staje się zdecydowanie efektywniejsza, szybsza i przyjemniejsza !

Risposta di Więcej niż LEK
B. dobry kurs i pozwolił zdać Lek . Super paltforma kompatybilna z wszystkimi urządzeniami ( Iphone , laptop ) Super Tak trzymać

Risposta di Więcej niż LEK
WNL to najlepsza platforma do nauki na kierunku lekarskim i jest warta każdej złotówki! Wszystko zebrane w jednym miejscu, przejrzyste prezentacje, które ułatwiają zapamiętywanie ale też znacznie skracają czas nauki. Dzięki platformie można bardzo dobrze przygotować się do cząstkowych zajęć ale i do ogromnych egzaminów. Bardzo polecam z całego serca ❤️

Risposta di Więcej niż LEK
Najlepsza platforma zarówno do nauki na zajęcia ale i zaliczenia oraz egzaminy, wszystkie wątpliwości są rozwiązywane w momencie dzięki możliwości zadawania pytań. Nie mogę się już doczekać nauki do LEKu razem z WięcejNiżLek🩷

Risposta di Więcej niż LEK
Platforma ma według mnie wszystko, czego potrzebuje student lekarskiego do nauki. Zdejmuje ze mnie ciężar szukania źródeł i przygotowywania się do nauki - jedyne co muszę zrobić to otworzyć laptopa i zacząć się uczyć, co jest dla mnie dużą oszczędnością czasu ale i nerwów.
Unikalna jest też pełna opieka nad kursantami i szukanie „za mnie” odpowiedzi na trudne pytania, co także oszczędza masę czasu.
Naukę przyjemniejszą czynią także liczne ilustracje i mnemotechniki.

Risposta di Więcej niż LEK
Platforma WNL zupełnie zmieniła moje podejście do studiów. Przed sięgnięciem po WNL czułem się przytłoczony materiałem i przez to często rezygnowałem z czytania materiału na bieżąco. Odkąd mam dostęp do Kursów z Nauk Klinicznych na platformie WNL, codziennie zapoznaję się z porcją materiału na dany dzień i czuję, że stale poszerzam swoją wiedzę.

Risposta di Więcej niż LEK
Kurs nauk klinicznych oceniam bardzo pozytywnie, materiał jest zaprezentowany w przyjaznej formie, a pytania na koniec każdej lekcji pozwalają ugruntować wiedzę. Polecam

Risposta di Więcej niż LEK
Do gustu przypadła mi selekcja materiału w Kursie do LEK, dzięki czemu ucząc się do dużych egzaminów oraz do LEK mogłem być spokojny, że przerabiam cały potrzebny materiał, a także, że nie przerabiam niepotrzebnych zagadnień. Dodatkowo, sprawnie działająca baza pytań i szerokie wyjaśnienia do pytań sprawiają, że nauka staje się lekka i przyjemna.

Risposta di Więcej niż LEK
Nauka z WNL to sama przyjemność! Nie ma drugiej takiej samej platformy z całą potrzebną wiedzą podaną w atrakcyjnej formie. Polecam 10/10

Risposta di Więcej niż LEK
Z WNL uczyłam się od 4 roku studiów. Wtedy jeszcze nie były dostępne kursy do przedmiotów klinicznych, dlatego korzystałam z kursu do LEK. Od tamtej pory sporadycznie zaglądałam do książek, a nauka stała się w końcu szybsza, łatwiejsza i przyjemniejsza. Pomimo początkowej niechęci, szybko przekonałam się do mnemotechnik, które okazały się być zabójczo skuteczne. Dzięki regularnej nauce z WNL miałam stypendium rektora na studiach, a LEK zdałam za pierwszym podejściem na tak dobry wynik, że zdecydowałam się go już nie poprawiać. Myślę, że spokojnie pozwoli mi się dostać na wymarzoną specjalizację.
WNL cenie również za społeczność. Uważam, że tworzą go świetni ludzie i mam tutaj na myśli zarówno zespół jak i kursantów, którzy chętnie dzielą się swoimi pomysłami na zapamiętywanie, a czasami napiszą coś zabawnego co podnosi na duchu po godzinach nauki.
Polecam kursy każdemu, kto chce przenieść swoją naukę na wyższy poziom.

Risposta di Więcej niż LEK
Gdybym miała powiedzieć, co cenię w WNL najbardziej, powiedziałabym, że ludzi. Ekhm... Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłam sobie z kardiologią, kiedy byłam sama z EKG... I co ciekawe, to właśnie nieprzypadkowe slajdy wpływają na naszą edukację. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałam szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłam w Kursie Nauk Klinicznych. I dziękuję redakcji. Dziękuję im, redakcja to nauka, redakcja to śmieszki, redakcja to wyrozumiałość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz? Skąd czerpiesz tę ogromną wiedzę? A ja odpowiadam, że to proste, to Kurs Nauk Klinicznych WNL, to właśnie on sprawia, że dzisiaj na przykład czytam slajdy, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy na NFZ i będę ot, choćby przeszczepiać serca ... znaczy... pisać dokumentację medyczną…

Risposta di Więcej niż LEK
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.