Buongiorno
Buongiorno, a făcut
un `ordine il 10/01/2020 alla ditta„ La Nouva Culla del Bimbo Srl I ”. Il 13/01/2020 ho gia` fatto il pagamento di 1109, 90 € nel conto IT04W0326822300052650475760 per l’acquisto di un passeggino „Classica Jacquard By Inglesina”.
Când aveți pagato, Voi are ordinate il passeggino alla ditta productrice în Inghilterra, dar `due giorni piu`` tardi aveți l`` anulare a ordinului passeggino.
Il passeggino gia` pagato, doveva ajunge la 20 de zile lavorativi, dar `non e`` arrivato neanche fino il giorno di oggi, 24/02/2020.
Ați făcut o telefonă cu producția de producție (INGLESINA), că mi-au comunicat că le mandano il passeggino soltanto, atunci când veți greși transferul de bani verso loro.
Permalink here (line 181), nu este orez într-o parte din 24 de ore, o poți da o poștă și vedeți că trebuie să aveți pagamentul de 1109,90 € versiunea engleză și a lor conferirea de primire a banilor, pentru numărul de ordine 16314, prendero` I provvedimenti per farvi causa e anche faro`una denunță ca protezione dei consumatori per riavere I miei bani.
Vi faccio sapere che in conformita` cu dreptto di receso, avem și dreptul la restituire a produsului aquistato entro 14 giorni da quando verra` consegnato.
Secondo la normative europene sui dreptti dei consumatori, trebuie să ne dăm un contras fra di noi, la poștă che Lei mi-a mandato porumbei poate să-i convergă pe pagina noastră de passeggino.
Vă rugăm să-mi documentați porumbeii și să vedeți meu pagamento efectat pe il passeggino și, de asemenea, la poștă vă puteți confirma că ați primit la somma di 1102,9 € per passeggino.
7 marzo 2020
Non scritta su invito