Waybler Recensioni 152

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Valutata 2 stelle su 5

Behöver support vid laddstation, ringer support, lägger på efter 25 minuters väntan. Mycket dålig service. Det ska inte ha någon betydelse att det är lördag kl.13. Gör om öppningsbuden på appen. D... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Fungerar bra överlag. Vi har fått snabb och bra support när vi har undrat över något. Det tekniska systemet har fungerat bra och är lättanvänt. Administrationen av t ex nya användare är enkel och snab... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En bra leverans av laddstolpar och installation. Systemet med appen för laddning fungerar mycket bra. Uppföljningen och hanteringen av laddplatserna fungerar mycket bra för den som administrerar laddn... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

På riktigt, vem om någon har skapat detta UX flöde? Intuitivt är ett ord att googla. Sagt upp detta och meddelat garageägaren om anledningen till att det är tomt. Bedrövligt

L'azienda ha risposto

1. Stazione di ricarica per veicoli elettrici
  2. Azienda di software

Scritti dall'azienda

Waybler is making electric car charging sustainable. We are a Swedish tech company offering a complete solution for charging electric vehicles in condominiums, real estate, parking and street. With smarter electricity distribution we charge more cars with the same available power. Our patented solutions range from software to hardware with own development of charging boxes, load balancing and user app.

3,5

1 stella

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

En utmärkt laddoperatör

Vi bytte laddoperatör till Waybler för 16 laddpunkter i vår bostadsrättsförening. Vår kontaktperson på Waybler var mycket lätt att kommunicera med och gav alltid mycket bra genomgång av deras erbjudande och svar på alla frågor samt hjälpte till med hur vi skulle hantera övergången från vår tidigare operatör.

Waybler gav oss bättre pris och större flexibilitet för våra medlemmar. Dessutom startar laddning smidigt och man har tydlig överblick i appen. Även semin-gränssnittet ger en mycket tydlig bild av laddning via statistik och ger lätt att lägga till användare och ändra pris.

Jag kan verkligen rekommendera Waybler som laddoperatör.

14 maggio 2025

Produkten är helt ok

Produkten är helt ok, men supporten och bemötandet där bedrövligt och inte serviceminded. Vi har ärvt produkten och fick jaga för att hitta någon som ville diskutera med oss.

Att man heller inte kan leverera filen till STFP-server är inte bra och genererar manuellt arbete.

7 febbraio 2025

Risposta di Waybler

och tack för din feedback!
Och vi beklagar att den kontakt du haft med oss inte levde upp till dina förväntningar. Vid eventuella problem med laddning eller andra frågor är ni alltid välkomna att kontakta support@waybler.com eller 08-22 33 77 eller besöka vårt hjälpcenter via waybler.com. Så ska vi göra vårt yttersta för att hjälpa er till en så bra laddupplevelse som möjligt.

teamet på Waybler

Valutata 1 stelle su 5

Unit constantly needs to be restarted

Unit constantly needs to be restarted. Happens very often.
As the unit is managed by a housing association the restart usually takes many days.

I would like nothing more than to get rid of this unit and replace it with another supplier. Unfortunately that is out of my control.

17 marzo 2025

Hi,
and thank you for your feedback.
It´s very unfortunate that your charger has experienced issues, we´re sorry for that. Hopefully it will work better now that we have changed the components we believe caused the issues.
Best regards;
Team Waybler

Katastrofalt dåligt!

Katastrofalt dåligt!
Laddningen/värmning startar inte eller stänger av för tidigt, går inte att sätta avresetid eller värm nu
Det går inte att ladda en laddhybrid och få varmt vid avresetiden.
Har haft drygt 20 ärenden sen 2023, sen i fredags går det inte att sätta avresetid eller värm nu!
Supporten ibland svarar dem på helgen, ibland tar det flera dagar innan svar.

15 marzo 2025

Risposta di Waybler

Hej Magnus. Tack för din återkoppling.

Vi beklagar verkligen att du har haft utmaningar med din laddning. Det har var svårt att upptäcka det som felat med just din laddbox men hoppas nu att allt ska fungera bra när installatören åtgärdat den.

Teamet på Waybler

Fruktansvärd support

*Efter svar från Waybler (vilket är samma svar de skickade till oss via mejl) så hävdar jag fortfarande att vi Waybler har otroligt dålig support. Missförståndet som de hänvisar till grundar sig fortfarande i att vi inte fick någon information om att den router som byttes ut den 23e december hade utgått ur garantin, eller att det arbetet utfördes i "Goodwill". Det är något som Waybler har informerat oss om nu 6 veckor senare, 5 dagar in på att vi skickade supportärendet. Enligt SLA ska deras svarstider ligga på senast 4h och problemet vara löst inom 2 arbetsdagar om det inte finns någon workaround. Vi skickade in ärendet på tisdagen förra veckan (problemet uppstod måndag kväll) och det är nu måndag veckan därpå och vi har fortfarande ingen laddning till laddboxarna. Uppskattar svaret men gillar inte att Waybler friskriver sig problemet. Hade dom sagt från dag 1 vad som gäller och hur vi får en lösning genom att skicka ut en ny router omgående så hade vi haft laddning by now. Nu får vi säkert vänta ytterligare på att den nya routern ska komma, och vi betalar fortfarande för tjänsten... just saying *

Fruktansvärd support. Vi har bråkat med Waybler fram och tillbaka i 6 veckor nu där dom vägrar komma ut och hjälpa oss med problemet att den ena routern inte får någon kontakt med grundsystemet. Under dessa veckor has vi stått utan el på hälften av föreningens laddstolpar i totalt ca 15 dagar men Waybler vägrar ändå komma ut att hjälpa oss. Dom var hit en gång den 23 december och bytte routern men dagarna efter nyår slutade även den att fungera och nu, 6 veckor senare vill dom att vi betalar för en ny router.
Vi är så frustrerade och får prata med jättetrevliga killar på supporten som säger "jag ska höra med mina kollegor som återkopplar till dig" och sen händer ingenting.

31 gennaio 2025

Risposta di Waybler

Vi beklagar och förstår att det känns frustrerande för er.

Vi tror tyvärr att detta grundar sig i ett missförstånd. Garantitiden för er laddutrustningen har redan passerat och i laddtjänsten ingår det inget utbyte av hårdvara (varken hårdvaran eller själva arbetet för utbyte).

Eftersom routern som byttes ut för länge sedan passerat garantitiden så behöver ni köpa in en ny. Vi kan absolut anlita en tekniker som hjälper er med den nya routern.

Ni är välkomna att återkomma till oss om ni önskar köpa en ny inklusive installation av denna, så kommer vi överens om vilken dag en tekniker kan besöka er.

teamet på Waybler

Valutata 2 stelle su 5

Tekniskt utmärkt, men…

Tekniskt utmärkt, men administrativt och juridiskt inte nöjda.
Tar väldigt lång tid att få tillbaka pengarna som de boende har betalat in. Medan vi ligger ute med pengarna för elen i flera månader.
Waybler separerar inte heller kundmedel på särskilda konton, så att vi som kunder är skyddade vid ev konkurs, jämför med Eways.

12 novembre 2024

Risposta di Waybler

Tack för er feedback, och vi är glada att ni uppskattar vår tekniska lösning för laddning!

Gällande era övriga frågor vill vi gärna klargöra följande:

Betalningsflödet: Vi debiterar all förbrukning för nyttjare den 1:e varje månad för föregående månads förbrukning och abonnemang. I samband med nästa månadsskifte ställer vi ut en självfaktura för utbetalning till er som anläggningsägare.
Vi återbetalar alltid på månatlig basis.

Alla debiterade medel för förbrukning kommer till ett eget separerat konto hos oss inför utbetalning.

Om ni har fler frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss på support@waybler.com. Vi hjälper er gärna med mer specifika detaljer utifrån just er situation.

Vi önskar er en fortsatt god dag och ett gott nytt år!

Teamet på Waybler

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più