Waybler Recensioni 152

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Valutata 2 stelle su 5

Behöver support vid laddstation, ringer support, lägger på efter 25 minuters väntan. Mycket dålig service. Det ska inte ha någon betydelse att det är lördag kl.13. Gör om öppningsbuden på appen. D... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Fungerar bra överlag. Vi har fått snabb och bra support när vi har undrat över något. Det tekniska systemet har fungerat bra och är lättanvänt. Administrationen av t ex nya användare är enkel och snab... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En bra leverans av laddstolpar och installation. Systemet med appen för laddning fungerar mycket bra. Uppföljningen och hanteringen av laddplatserna fungerar mycket bra för den som administrerar laddn... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

På riktigt, vem om någon har skapat detta UX flöde? Intuitivt är ett ord att googla. Sagt upp detta och meddelat garageägaren om anledningen till att det är tomt. Bedrövligt

L'azienda ha risposto

1. Stazione di ricarica per veicoli elettrici
  2. Azienda di software

Scritti dall'azienda

Waybler is making electric car charging sustainable. We are a Swedish tech company offering a complete solution for charging electric vehicles in condominiums, real estate, parking and street. With smarter electricity distribution we charge more cars with the same available power. Our patented solutions range from software to hardware with own development of charging boxes, load balancing and user app.

3,5

Solitamente risponde entro 48 ore

På riktigt

2 marzo 2026

Risposta di Waybler

Hej. Tråkigt att höra att din upplevelse inte varit bra! Du får väldigt gärna beskriva mer och skicka till support@waybler.com så att vi kan förstå och förbättra. Mvh, teamet på Waybler

Valutata 2 stelle su 5

Dårlig oplevelse på skiferie i Idre…

Dårlig oplevelse på skiferie i Idre Himmelfjäll.
Vi er kørt til Idre Himmelfjäll i vores Tesla model Y og ville lade på en 11 kw, som Waybler står for. Kunne ikke få det til at fungere. Ringer derefter til support. Han vil reset’e stander og vi skulle vente 10 min. Men lige lidt hjalp det. Adskillige andre standere er ude af drift, så ikke nemt at få strøm på bilen på ferien.

9 febbraio 2026

Risposta di Waybler

Tack för att du hör av dig! Vi ser över anläggningen för att förhindra att detta inte sker igen. Mvh, teamet på Waybler

Obefintlig teknisk support

Vår laddstolpe funkar inte. Vi mejlar waybler. När det fått flera dagar utan svar ringer vi dem. De ska kolla på det och återkomma. Ingen återkommer. Kontakta är dem igen, kundtjänst har ingen aning om vad som hänt eller varför ingen har hört av sig. Lovar att någon kommer återkoppla. Ingen återkoppling. Kontaktar den igen. De påstår att tekniker har varit ute och fixat stolpen och har ingen aning om varför ingen har hört av sig. Laddstolpen funkar fortfarande. Kontaktar Waybler. De ska kolla på det och återkomma. Ingen återkommer. Denna cykel har upprepat sig några gånger och laddstolpen är fortfarande ur funktion.
Riktigt skojar företag. Undvik om möjligt.

6 febbraio 2026

Risposta di Waybler

Hej! Riktigt tråkigt att höra om din upplevelse! Vi har försökt nå dig för att förstå mer om vilket ärende detta gäller. Du får gärna kontakta oss igen på 08 - 22 33 77 eller support@waybler.com. Mvh, teamet på Waybler

Valutata 1 stelle su 5

Trasig stolpe i månader utan hjälp

Hemskt dåligt alltså. Min laddstolpe i min BRF har inte fungerat sedan jag fick den... Har ringt flera gånger i veckan nu i en månads tid utan resultat. Varje gång säger de att det ska "notera" att jag vill ha återkoppling på mitt ärende men jag får aldrig det och kundtjänsten är förvisso trevliga men de säger att de inte vet något om status på mitt ärende. Så himla less.

7 gennaio 2026

Risposta di Waybler

Hej och tack för din feedback! Vi beklagar att din upplevelse inte har varit bra. Hoppas att din laddbox nu fungerar som den ska efter vår åtgärd. Mvh, teamet på Waybler

Behöver support vid laddstation

Gör om öppningsbuden på appen. Det är jättesvårt att se röd text på färgad bild.
Ni behöver bli tydligare där.
Mao efterlyser bättre tydlighet i appen och snabbare support

24 gennaio 2026

Risposta di Waybler

Hej och tack för din feedback! Just vid tiden du nämner hade vi tyvärr en längre väntetid än normalt och vi beklagar att du inte nådde fram. Har du fortsatt behov av support så tveka inte att ringa igen eller kontakta oss via e-post. Vi tar också till oss din feedback om färgval i appen. Mvh, teamet på Waybler

Alldeles för låg effekt

Alldeles för låg effekt.
Nu laddar den 1,96 kW. Har laddat 18,8 kWh sen 10,30. Dvs 6 timmar. Oacceptabelt dåligt

26 ottobre 2025

Risposta di Waybler

Hej. Och tack för din feedback! I fastigheten där du laddat så pågår sedan några veckor ett pilotprojekt för en ny typ av styrning. Detta kan påverka enskilda laddsessioner, men ska inte göra det till den grad du beskriver. Vi tar till oss av din feedback och ska se över orsaken. Mvh, teamet på Waybler

Dålig hjälp

Dålig hjälp, dålig kommunikation

29 ottobre 2025

Risposta di Waybler

Hej, tack för din feedback! Vi är ledsna att se att du inte är nöjd med vår hjälp och kommunikation. Du får gärna maila oss på support@waybler.com så ska vi titta närmare på vad som har gått snett i vår hantering. Mvh, teamet på Waybler

Valutata 1 stelle su 5

Servicen är riktigt dålig och…

Servicen är riktigt dålig och återkopplingen är obefintlig.
Man tar inte tag i problemet.

8 ottobre 2025

Risposta di Waybler

Tack för din feedback. Vid ert senaste ärende med en laddbox som inte fungerade så vad vi på plats och avhjälpte. Om ni upplever några nya utmaningar så är ni välkomna att återkomma till support@waybler.com. Mvh, teamet på Waybler

Enkelt

Enkelt, smidigt och snabbt. Vi är supernöjda med hela processen med LaddaTillsammans och Waybler

18 settembre 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più