Waterpijp-bong.nl Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Een warme douche voor deze shop! Een hele mooie bong van glas gekocht en onbeschadigd afgeleverd op mijn vakantieadres op Madeira. Top!

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling geplaatst, order bevestigd, daarna niets meer. Email gestuurd geen reactie. Tig keer gebeld, helaas niemand die opneemt. Dit voelt niet goed. Mogelijk oplichting. Dus weest gewaarschuw... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik snap de slechte reviews van waterpijp-bong helemaal niet, dinsdag avond besteld, donderdag middag binnen. Ik heb een aantal dagen heen en weer gemailed voor een hoop vragen die ik had en die... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Hi. I didn't receive any feedback or email that my order 23110907 processing. Payment was sent 09.11.2023. Status on your website: Wacht op vooruitbetaling... And I can't contact with you... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di narghilè
  2. Smart shop
  3. Negozio di souvenir
  4. Tabaccheria

Scritti dall'azienda

Beste 420 shop voor waterpijpen, bongs, vaporizers en rookbenodigdheden. Goedkoop en hoge kwaliteit van diverse topmerken zoals Grace Glass, D-SMOKE, Black Leaf, Blaze, enz

Molto buono

TrustScore 4 su 5

87 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

28 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

nog steeds niet ontvangen

25 juli besteld, na 5 dagen nogsteeds niet hier terwijl op de website staat dat het binnen 1-2 werkdagen binnen komt.

30 luglio 2022

Beste Nikita,

Bedankt voor je review, jammer dat je ons slechts 1 ster geeft.

Ook jammer dat je ons bijvoorbeeld niet eerst een mailtje stuurt met de vraag waar je bestelling blijft, i.p.v. dat je een review site opzoekt en daar je ongenoegen uit.

Aan de andere kant begrijpen we je frustratie. Echter is het zo dat op elke (!) pagina op onze website aangegeven staat dat we momenteel in een magazijnopruiming zitten, waardoor er in deze periode slechts beperkte uitleveringen mogelijk zijn. Deze periode duurt zolang de timer loopt. Als je op de link klikt, kun je op de achterliggende pagina een uitgebreidere toelichting lezen.

Normaal gesproken, onder normale omstandigheden, leveren we inderdaad binnen 1 a 2 werkdagen uit. Nu zitten we in een uitzonderingssituatie, dat op elke pagina weergegeven staat, inclusief de winkelwagen pagina.

Jouw bestelling wordt in loop van komende week uitgeleverd. Ter compensatie voor het lange wachten, zullen we uiteraard een extraatje meeleveren.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op.

Waterpijp-bong.nl

Valutata 1 stelle su 5

Deze winkel is een mislukking

Deze winkel is een mislukking. Ik bestelde de apparatuur aan het begin van mijn vakantie van twee weken. het verlof is voorbij, ik heb mijn materiaal nog steeds niet ontvangen. Het beste van alles is dat de apparatuur nog steeds niet eens wordt verzonden, ook al is deze op voorraad. Ik zal je herinneren aan de informatie op de website (verzending binnen twee werkdagen). Ik raad af om in deze winkel te winkelen

De winkel schreef pas na twee weken terug. Alleen toen ik schreef om de bestelling te annuleren. U kunt de mening over de klantendienst afleiden.

20 agosto 2021

Beste Marcin,

Bedankt voor je review. Jammer dat je ons 1 ster hebt gegeven

We snappen je teleurstelling, maar zoals we je ook al per mail hadden gestuurd, is het artikel dat je hebt besteld uitverkocht, waardoor we deze nog niet hebben kunnen uitleveren. Het artikel was al uitverkocht ten tijden van bestellen. Deze informatie was vooraf bekend.

Je refereert naar de 1 a 2 dagen levertijd zoals op onze website staat beschreven. Daar staat tevens vermeld dat de 1 a 2 dagen alleen geldt mits het artikel op voorraad is. En dat is in dit geval niet.

Uitverkochte artikelen zijn wel gewoon te bestellen, mits deze door ons opnieuw ingekocht kan worden, om later alsnog uit te leveren. De procedure is dat zodra het artikel op voorraad komt, deze meteen automatisch verstuurd wordt. Omdat het om informatie gaat (dat het artikel uitverkocht) dat vooraf en achteraf door de klant bekend is, nemen wij geen actief contact op, omdat de order gewoonweg later wordt verwerkt en verstuurd. Behalve bij calamiteiten en andere onvoorziene zaken wordt contact opgenomen.

Het door jou bestelde artikel krijgen we dus wel terug op voorraad en zal meteen verzonden worden zodra we het weer binnen krijgen. Je bestelling annuleren of een ander artikel kiezen is natuurlijk ook mogelijk.

Waterpijp-bong.nl

Wat een ballentent

Wat een ballentent. 7 aug besteld nog niks in huis... mail gestuurd en nog geen reactie.
Ook niet in de spam reclame of ongewenst..
Ik rook me wiet voor medicatie.. zou toch wel leuk zijn als je gewoon pijn vrij kan leven en je spullen optijd binnen hebt..

14 agosto 2021

Beste De Jonge,

Bedankt voor je review. Jammer dat je ons 1 ster geeft.

Zoals je (vooraf) op onze website kon lezen, konden wij door een magazijninventarisatie (en door vakanties) t/m 15 augustus nauwelijks bestellingen uitleveren. Ter compensatie voor het lange wachten boden wij in deze periode 15% korting op je bestelling.

Normaal gesproken leveren wij binnen 1 a 2 werkdagen. In deze periode kon dat helaas niet. Onze excuses voor het ongemak.

TOP ervaring!

TOP ervaring!
Ik ben zeer netjes geholpen, duidelijk advies en tips gekregen bij aanschaf. Vervolgens snel mijn bestelling in huis gekregen, alles was netjes en zorgvuldig verpakt. Het product was boven verwachting en in het echt nog mooier dan op de afbeeldingen op de website. Zeer tevreden en absoluut een aanrader!

20 maggio 2021

Wat een super service

Wat een super service. Er was iets mis gegaan met de levering. Na 2 mailtjes was het allemaal opgelost. Zelfs een duurdere bong gekregen omdat degene die ik besteld had niet meer leverbaar was. Binnen 2 dagen was m'n bestelling binnen. Echt geweldig opgelost.

30 gennaio 2021

Risposta di Waterpijp-bong.nl

Bedankt voor je positieve review!

Heel erg tevreden!

Heel erg tevreden! Goed advies vooraf en goede hulp achteraf na arriveren van de zending in België. Erg blij met mijn bestelde artikelen. Zijn van goede kwaliteit en gebruik ze naar alle tevredenheid.

10 settembre 2019

Five stars

Fast delivery, good prices, people which work there are helpful, and kind for customers.

Shopping on that website is only a pleasure.

See you with next bong. !

9 luglio 2019

TOP!!!

op zoek naar een bong etc ,
Dan ben je hier aan het juiste adres
Al is een probleem met het pakje gehad ( in de korierdienst)
Maar dankzij de goeie klanten service en contact helpen ze u het pakje perfect te leveren ik koop hier zeker terug

28 giugno 2019

Goede ervaring met waterpijp-bong.nl

Goede ervaring met waterpijp-bong.nl. Reageren per mail netjes en uitgebreid op vragen, zowel voor als na het bestellen. Heb meerdere keren iets besteld en elke keer was het weer dik in orde!

27 giugno 2019
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più