Een warme douche voor deze shop! Een hele mooie bong van glas gekocht en onbeschadigd afgeleverd op mijn vakantieadres op Madeira. Top!
Bestelling geplaatst, order bevestigd, daarna niets meer. Email gestuurd geen reactie. Tig keer gebeld, helaas niemand die opneemt. Dit voelt niet goed. Mogelijk oplichting. Dus weest gewaarschuw... Leggi di più
Ik snap de slechte reviews van waterpijp-bong helemaal niet, dinsdag avond besteld, donderdag middag binnen. Ik heb een aantal dagen heen en weer gemailed voor een hoop vragen die ik had en die... Leggi di più
Hi. I didn't receive any feedback or email that my order 23110907 processing. Payment was sent 09.11.2023. Status on your website: Wacht op vooruitbetaling... And I can't contact with you... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Beste 420 shop voor waterpijpen, bongs, vaporizers en rookbenodigdheden. Goedkoop en hoge kwaliteit van diverse topmerken zoals Grace Glass, D-SMOKE, Black Leaf, Blaze, enz
Dordrecht, Paesi Bassi
- info@waterpijp-bong.nl
- waterpijp-bong.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
nog steeds niet ontvangen
25 juli besteld, na 5 dagen nogsteeds niet hier terwijl op de website staat dat het binnen 1-2 werkdagen binnen komt.

Risposta di Waterpijp-bong.nl
Deze winkel is een mislukking
Deze winkel is een mislukking. Ik bestelde de apparatuur aan het begin van mijn vakantie van twee weken. het verlof is voorbij, ik heb mijn materiaal nog steeds niet ontvangen. Het beste van alles is dat de apparatuur nog steeds niet eens wordt verzonden, ook al is deze op voorraad. Ik zal je herinneren aan de informatie op de website (verzending binnen twee werkdagen). Ik raad af om in deze winkel te winkelen
De winkel schreef pas na twee weken terug. Alleen toen ik schreef om de bestelling te annuleren. U kunt de mening over de klantendienst afleiden.

Wat een ballentent
Wat een ballentent. 7 aug besteld nog niks in huis... mail gestuurd en nog geen reactie.
Ook niet in de spam reclame of ongewenst..
Ik rook me wiet voor medicatie.. zou toch wel leuk zijn als je gewoon pijn vrij kan leven en je spullen optijd binnen hebt..

Vlot besteld
Goed klantenservice en producten
Goed klantenservice
Goed producten
Geweldig webwinkel
Aanrader
Prima webshop
Deze webshop bied prima prijzen op goede producten en een degelijke service.
Top,niet twijfelen maar bestellen,voor deze prijzen vind je ze ergens anders niet
Desktop damper aangeschaft voor echt een fractie van de prijs elders,maar kwalitatief uitstekend,snelle levering ook trouwens. Had één van de goedkoopste uitgezocht gewoon om eens te proberen of het iets voor me was,maar ding bevalt zo goed dat ik helemaal geen uitgebreidere nodig heb.
Compleet assortiment
Snel geleverd en duidelijke informatie.
Snel geleverd en duidelijke informatie op de website!
Super chillen Toko Maat
TOP ervaring!
TOP ervaring!
Ik ben zeer netjes geholpen, duidelijk advies en tips gekregen bij aanschaf. Vervolgens snel mijn bestelling in huis gekregen, alles was netjes en zorgvuldig verpakt. Het product was boven verwachting en in het echt nog mooier dan op de afbeeldingen op de website. Zeer tevreden en absoluut een aanrader!
Ik heb hier een bong besteld en miste…
Ik heb hier een bong besteld en miste een klein onderdeel van de bong ik heb hierover een mail gestuurd en het onderdeel is gelijk opgestuurd, top site en goeie kwaliteit
Niet aan te raden
Wat een super service
Wat een super service. Er was iets mis gegaan met de levering. Na 2 mailtjes was het allemaal opgelost. Zelfs een duurdere bong gekregen omdat degene die ik besteld had niet meer leverbaar was. Binnen 2 dagen was m'n bestelling binnen. Echt geweldig opgelost.

Risposta di Waterpijp-bong.nl
tot 2 keer toe wat besteld en allemaal…
tot 2 keer toe wat besteld en allemaal netjes aangekomen!
Heel erg tevreden!
Heel erg tevreden! Goed advies vooraf en goede hulp achteraf na arriveren van de zending in België. Erg blij met mijn bestelde artikelen. Zijn van goede kwaliteit en gebruik ze naar alle tevredenheid.
Five stars
Fast delivery, good prices, people which work there are helpful, and kind for customers.
Shopping on that website is only a pleasure.
See you with next bong. !
TOP!!!
op zoek naar een bong etc ,
Dan ben je hier aan het juiste adres
Al is een probleem met het pakje gehad ( in de korierdienst)
Maar dankzij de goeie klanten service en contact helpen ze u het pakje perfect te leveren ik koop hier zeker terug
Goede ervaring met waterpijp-bong.nl
Goede ervaring met waterpijp-bong.nl. Reageren per mail netjes en uitgebreid op vragen, zowel voor als na het bestellen. Heb meerdere keren iets besteld en elke keer was het weer dik in orde!