WashWorld SE - Uppsala - Herrhagsvägen Recensioni

TrustScore 4 su 5

Herrhagsvägen 1, 752 67 Uppsala, Berthåga-Stenhagen-Husbyborg-Librobäck, SE

Valutata 5 stelle su 5

Allt fungerar bra, inga onödiga stopp, En sak har jag undrat om det går att påverka, OCH det är doften på tvättmedlet ni använder, går det att få lite trevligare doft?? Annars super nöjd med Er tvätt... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Normalt bra tvättresultat. Bra modell med ett fastpris-abonnemang och kamera som läser av skylten (det senare funkar inte alltid, dock, även fast skylten inte är jättesmutsig). Det mest negative är at... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Är ganska nöjd med tjänsten. Det som gör att det ej är full pott är att tvätten inte "når" alla ställen så det blir helt rent överallt. Sedan kunde jag önska att torkningen var något effektivare. I... Leggi di più

1. Autolavaggio

Scritti dall'azienda

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

• Herrhagsvägen 1, 752 67, Uppsala, Berthåga-Stenhagen-Husbyborg-Librobäck, Svezia

Molto buono

TrustScore 4 su 5

93 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

924 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Snabbt och lätt

Prisvärt, snabbt och lättillgängligt

20 marzo 2026

Hej.
Stort tack för din fina anmeldelse! Jag är verkligen glad att höra att du upplevde det som både snabbt, enkelt och prisvärt – det är precis den upplevelse vi strävar efter att ge varje gång 😊
Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse!
De bedste hilsner
Wash World
Sara

Budget pris

20 marzo 2026

Risposta di WashWorld SE - Uppsala - Herrhagsvägen

Stort tack för din recension – det gläder mig att höra att du upplever det som ett prisvärt alternativ 😊
Om du har förslag på hur vi kan bli ännu bättre är du varmt välkommen att kontakta oss via Help-sektionen på vår hemsida 😊
Jasmin

Snabbt o rent!!

15 gennaio 2026

Hej Ulla,

Tack för din recension 😊
Härligt att höra att det gick snabbt och att bilen blev ren. Tack för din återkoppling.

Valutata 1 stelle su 5

Falsk marknadsföring där de marknadsför…

Falsk marknadsföring där de marknadsför att de har öppet 24/7, men det har de inte. De lurar dessutom kunder trots man har månadsabonnemang drar de avgifter för enstaka tvättar.

18 maggio 2025

Risposta di WashWorld SE - Uppsala - Herrhagsvägen

Tack för din kommentar, Hanna.
Du har helt rätt – tvätthallarna är inte längre öppna dygnet runt, och vi arbetar just nu med att uppdatera all information på skyltarna vid våra platser. Öppettiderna är redan uppdaterade på hemsidan.
Gällande avgifter för enkelttvättar trots abonnemang: Kontakta gärna kundtjänst via Hjälp-sektionen på vår hemsida, så hjälper vi dig att undersöka det närmare.
Tack för att du uppmärksammade oss på detta!
Benjamin

Valutata 2 stelle su 5

Tvätthallen har varit mer ur funktion…

Tvätthallen har varit mer ur funktion än i drift.
Totalt odugligt att mötas av att det är stängt,
när man tagit sig tid för att åka ut och tvätta bilen.
Riktig tidstjuv. Dessutom sitter man med ett abonnemang. Är det meningen att man ska behöva ha ett reserv abonnemang hos konkurrerande verksamhet (:

11 ottobre 2025

Hej Dag,

Det låter verkligen frustrerande, och jag förstår din besvikelse – särskilt när man har tagit sig tid och har ett aktivt abonnemang. Vid tekniska utmaningar som dessa arbetar vi alltid för att få anläggningen i drift igen så snabbt som möjligt.

Om du upplever att tvättanläggningen är stängd rekommenderar jag att du kollar status på vår hemsida, där vi uppdaterar underhållsarbete och driftsstatus.

Tack för din feedback – den är viktig, och jag hjälper dig självklart vidare om du behöver det.
De bästa hälsningar,

Valutata 3 stelle su 5

Jag har under sommaren åkt enkom till…

Jag har under sommaren åkt enkom till washWorld i Uppsala för tvätta min bil. Två eller tre gånger har jag kommit till tvättstationen där jag mötts av meddelandet att tvättautomaten är ur bruk. Känns lite irriterande att behöva åka tillbaka med smutsig. Jag har dessutom en bit att åka, därför har det känts extra tråkigt. Jag har väl bara haft maximal otur tänker jag.
Men idag gick det bra när jag åkte till tvättautomaten.

23 settembre 2025

Hej Thomas
Tack för din recension. Jag förstår väl att det är frustrerande att köra hela vägen till tvätthallen och uppleva att den är ur funktion – särskilt när man har en lång väg att köra. Jag beklagar verkligen detta.
Jag är glad att höra att det gick bra för dig idag, och jag hoppas att dina kommande besök blir lika problemfria.

30 agosto 2025

Hej Uwe Petrescu –
Tack för din fina feedback och ⭐ ⭐ ⭐ ⭐☆‑betyg! Vi är glada för att du upplevde det som snabbt och smidigt.
Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över framöver – vi finns här för att hjälpa dig.
Team Wash World

Anläggningen i Uppsala är stängd

Inne på tredje veckan som anläggningen i Uppsala är stängd. Tekniker på väg... är budskapet från WashWorld. Kundtjänst vet inget om när anläggningen förväntas vara i bruk och kommer bara med svepande och allmänna svar. Detta är tyvärr ingen engångsföreteelse även om detta avbrott är det längsta sedan jag blev kund. Att bilen inte blir torr efter tvätt har jag vant mig med och eftertorkar alltid för hand. Detta gäller oavsett tvättprogram. Att man blir utsläppt efter avslutad tvätt kan tyckas självklart men så är inte alltid fallet. Jag var tvungen att ringa akutnumret i hallen så att dörrarna öppnades på distans. Detta efter att tvätten startats om. Jag har sett andra som varit tvungna att backa ur hallen då endast den bakre dörren öppnats. De gånger som tvätten fungerat så har bilen blivit ren om än med rester av både vatten och löddrigt schampo som måste torkas bort för hand.
Avtalet är nu uppsagt och vi tecknar abonnemang på annan anläggning istället. Ångrar att jag rekommenderat anläggningen till släkt och vänner. :(

Redigerat den 28 aug kl22:35.
Svar till WashWorld.
 Att arbetet varit omfattande syns inte på plats. Inga grävskopor eller personal som jobbar med markarbeten har synts till under tiden anläggningen varit stängd. Är kanske skadorna på rör och anläggningar som ligger under jorden inuti hallarna eller långt ifrån själva tvätthallarna?
Jag har, som framgår av min recension, redan varit i kontakt med er kundservice.

24 agosto 2025

Risposta di WashWorld SE - Uppsala - Herrhagsvägen

Hej Christer, tack för din recension

Jag är ledsen att det har dragit ut så länge med att få åtgärdat felen i Uppsala, vi har haft omfattande skador på rör och anläggningar som ligger under jorden, därför har det inte varit möjligt att ge ett specifikt datum för när det kunnat vara åtgärdat då arbetet har varit omfattande
Jag vill gärna titta närmare på ditt ärende, om du har möjlighet att kontakta vår kundservice via vår hemsida så kommer jag att se till att hjälpa dig vidare med din upplevelse och ditt ärende

Ha en riktigt bra kväll
de bästa hälsningar
Jacob

Valutata 1 stelle su 5

Tvätten har varit trasig i en vecka nu

Tvätten har varit trasig i en vecka nu. Vill ha återbet av månadsavgiften!

21 luglio 2025

Hej Steglitz
Tack för att du hör av dig. Jag förstår att det är frustrerande när tvätten inte fungerar som den ska. Om du inte redan har gjort det, rekommenderar jag att du kontaktar vår kundservice, så att vi kan se närmare på din prenumeration och hitta en lösning:

Snabbt och rent

Lätt tillgänglig och bra resultat

19 giugno 2025

Risposta di WashWorld SE - Uppsala - Herrhagsvägen

Hej Kurt! Stort tack för de 5 stjärnorna – vad roligt att höra att det var lättillgängligt och att du blev nöjd med resultatet

Valutata 1 stelle su 5

Massor av små sprickor på baklyktorna

Slog sönder mina baklyktor, fullt av små sprickor efter borstarna..
Det är den enda automattvätten jag använt just för att det är så billigt. Innan har jag handtvättat bilen.

30 maggio 2025

Hej Johan
Tack för att du delar din upplevelse, även om det gör oss väldigt beklämda att höra om skadorna på dina baklyktor.
Vi vill gärna undersöka detta närmare. Du är mycket välkommen att kontakta vår kundservice direkt med bilder och information om vad som hänt, så vi kan göra en ordentlig bedömning av situationen.
Vi uppskattar att du har valt att prova vår tjänst – och vi tar din feedback på största allvar.
Vänliga hälsningar
Martin

24 maggio 2025

Hej Mona,

Stort tack för din fina recension – härligt att höra att du tycker det är snabbt och smidigt! 🚗💦

Vi hoppas att du fortsätter vara nöjd med din tvättupplevelse.

Med vänliga hälsningar
Sophie Wash World

Valutata 5 stelle su 5

Man behöver mera spolning därför får…

Man behöver mera spolning därför får man mer rent i bilen samt allsmuts försvinner

26 aprile 2025

Hej Sam
Stort tack för din recension och de fem stjärnorna! Vi uppskattar din feedback om spolningen – det hjälper oss i vårt arbete med att fortsätta utveckla och förbättra tvättupplevelsen.
Varmt välkommen tillbaka!
Benjamin

Bra tvätt

Bra tvätt, lite svag tork som inte orkar riktigt blåsa av vatten efter tvätt.
Men bilen vart ren iallafall.

16 aprile 2025

Hej Claudio,

Tack för din fina 4-stjärniga recension! 🌟

Härligt att höra att du är nöjd med själva tvätten och att bilen blev ren! Vi tar samtidigt med oss din feedback om att torkningen kunde varit starkare – det betyder mycket att du delar med dig, så vi kan fortsätta förbättra upplevelsen.

Vi ser fram emot att välkomna dig igen snart! 🚗✨
De bästa hälsningar,

Valutata 4 stelle su 5

Bilen blev ren men kunde varit torrare…

Bilen blev ren men kunde varit torrare men det måste man tydligen betala extra för. Dåligt!!!

23 marzo 2025

Hej Thorbjörn,

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det kan kännas frustrerande, och vi tar din feedback på stort allvar.
Om du vill att vi kikar närmare på din upplevelse, är du varmt välkommen att mejla oss på kundservice@washworld.se – vi hjälper gärna!

Vänliga hälsningar
Sophie Wash World

Valutata 1 stelle su 5

Betalat online och sätter igång månads…

Betalat online och sätter igång månads abonnemanget kör enda från stan till Stenhagen för att tvätta bilen å så säger maskinen att båda tvätthallarna är trasiga. Varför ta betalt när ni vet att man inte kan tvätta bilen där? Besviken! Bara resan fram o tillbaka tog 40 min plus att man missade lunchen för det! Ångrar bittert!

18 marzo 2025

Risposta di WashWorld SE - Uppsala - Herrhagsvägen

Tack för att du hör av dig – och vi förstår verkligen din besvikelse.
Det skal selvfølgelig ikke ske, at du betaler for ett abonnemang och kör hela vägen till tvätten bara för att upptäcka att båda hallarna är ur funktion. Det är frustrerande, särskilt när det kostade både tid och lunchpaus.
Vi beklagar upplevelsen och tar det vidare internt. Hvis du inte redan har gjort det, får du gärna kontakta vår kundservice direkt med registreringsnummer, så kikar vi på en kompensation.
Tack för att du berättade – vi vill gärna göra det bättre.
Ammar

Tvätten gick snabbt.

Tvätten gick snabbt.

15 marzo 2025

Hej Linda,
Tack för din recension! Det är fantastiskt att höra att din tvätt gick snabbt. Vi strävar efter att erbjuda en effektiv och användarvänlig upplevelse så att du kan gå vidare snabbt.
Vi hoppas att vi ses igen snart!
Benny

Valutata 3 stelle su 5

Bilen blev inte så ren som jag hoppats…

Bilen blev inte så ren som jag hoppats men det kan ju vara att avfettningen inte var så stark.
Tog inte den starka asfaltslösarmodellen.

8 marzo 2025

Hej Christer,

Det verkar som om du inte har haft en särskilt bra upplevelse hos oss. Det är vi naturligtvis ledsna över, eftersom vi alltid strävar efter att ge våra kunder den bästa servicen. Jag vill därför uppmuntra dig att skriva till vår kundtjänst och beskriva din upplevelse, så att vi kan ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Jasmin.

Valutata 1 stelle su 5

Tvättar inte din bil om den är smutsig

Tvättar inte din bil om den är smutsig. Budget programmet tar bort bara 40 % av smutsen resten du ska rengöra för hand och hink.

5 marzo 2025

Hej Akbar,
Jasmin.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più