WashWorld SE - Malmö - Jägersrovägen Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Jägersrovägen 177, 213 75 Malmö, SE

Valutata 3 stelle su 5

Upplägget och priset är super bra och det finns inget bättre i marknaden. Men tyvärr så är servicenivån och kvalitén inte bra. Det måste finnas någon som håller koll Dagligen så allt funkar som d... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Billigt och går snabbt och med abonnemang kan man tvätta hur ofta man vill vilket behövs då ungefär var 3:e tvätt blir bra. Denna gången sköljdes och torkades bilen dåligt så fick ett vaxlager som en... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jättebra tvätt. Dock så blir det mer och mer vanligt att det droppar vatten/vax när bilden blir torkad, då blir det fläckar på bilen när den är torr. För att bli av med fläckarna behöver jag skölja... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nöjd!👍 sist tog det lång tid innan portarna gick ner och upp,märkte eftersom det står hur mycket tid som är kvar på tvätten! Den blir väl trög ibland när många tvättar sin bil!♥️

1. Autolavaggio

Scritti dall'azienda

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

• Jägersrovägen 177, 213 75, Malmö, Svezia

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

917 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra tvättresultat

Bra tvättresultat. Möjligheten att tvätta på många ställen i landet.

6 settembre 2026

Hej Conny
Tack för din fina recension! Det gläder mig att höra att du är nöjd med tvättresultatet och uppskattar att Wash World finns på många platser runt om i landet. Vi hoppas att du får lika bra upplevelser även framöver 😊
Hilsen Maja 🚗🫧

Hej Jerker 😊
Stort tack för de 5 stjärnorna! ⭐ Härligt att höra att du är nöjd med både tvätten och priset. 🚗✨
Vi ser fram emot ditt nästa besök!
Bilal
Wash World Kundservice

allt är bra

allt är bra, det enda är att borsten fäller in mina backspeglar

16 agosto 2026

Hej Jurica
Stort tack för de 4 stjärnorna! 😊 Vi är glada att höra att du överlag är nöjd med tvätten. Tack också för din feedback om backspeglarna – det är värdefull information för oss och något vi tar med oss vidare. 🚗✨
Hilsen Maja 🫧

Dårlig vask ikke 79 kr. værd

Dårlig vask også selvom man vælger insektrens.
Børsterne kører kun den ene vej og ikke den anden vej, giver en meget dårlig vask. Man skal op i de helt dyr vask for at få bedre sæbe og rens frem og tilbage.

14 agosto 2026

Risposta di WashWorld SE - Malmö - Jägersrovägen

Tack för din recension. Det är tråkigt att höra att tvättresultatet inte motsvarade dina förväntningar.
Insekter som har torkat in kan vara svåra att få bort helt även med insektsborttagning och kan kräva extra förbehandling. Om du upplevde att borstarna inte arbetade som de skulle får du gärna skriva till oss via Hjälp-sektionen på hemsidan med registreringsnummer, plats och tidpunkt, så kan vi kontrollera den konkreta tvätten.

Mycket Nöjd kund

15 agosto 2026

Hej 😊
Stort tack för din fina recension ⭐️✨
Det gör oss verkligen glada att höra att du är mycket nöjd med din upplevelse hos oss. Det är precis den känslan vi vill att våra kunder ska ha efter ett besök 🚗💚
Tack för att du tog dig tid att dela med dig – vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka många gånger framöver 🌟

Alltid mycket bra

2 agosto 2026

Hej Kennet 😊
Stort tack för din fina recension och för de härliga orden ⭐️✨
Det betyder mycket för oss att höra att du gång på gång har en bra upplevelse hos Wash World. Vi vill att det ska kännas enkelt, smidigt och pålitligt varje gång du kommer förbi, så din feedback gör oss verkligen glada 💚
Tack för att du väljer att tvätta bilen hos oss – vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka många gånger framöver 🚗✨

Valutata 4 stelle su 5

skulle ha tagit extra skumtvätt då…

skulle ha tagit extra skumtvätt då fågelskiten inte försvann

7 agosto 2026

Hej Carl. 😊
Tack för din recension och feedback!
Tråkigt att höra att fågelspillningen inte försvann helt under tvätten. Vi hoppas att du får ett bättre tvättresultat vid nästa besök. 🚗✨
Bilal
Wash World Kundservice

Easy no lineups and worked perfectly

Easy no lineups and worked perfectly

31 luglio 2026

Hi Remy 😊
Thank you so much for your great review and the 5 stars ⭐️ We’re delighted to hear that your visit was easy, there was no queue, and everything worked perfectly.
We really appreciate you taking the time to share your experience with us 💚 We look forward to welcoming you back to Wash World next time your car needs a wash ✨
Best regards

Valutata 3 stelle su 5

Jobbigt när en stort sett alltid är ur…

Jobbigt när en stort sett alltid är ur funktion på Jägersro:( långa köer

13 luglio 2026

Hej Anica 😊
Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi förstår att det är frustrerande när en av tvätthallarna på Jägersro ofta är ur drift och att det leder till långa köer. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.
Vi arbetar löpande med att åtgärda tekniska problem så snabbt som möjligt och uppskattar verkligen ditt tålamod. Tack för att du uppmärksammar oss på detta. 💚
Vi hoppas att din nästa tvätt blir en betydligt bättre upplevelse.
Jasmin 😊

Valutata 1 stelle su 5

Om du vill förstöra din bil

Om du vill förstöra din bil, då måste du absolut testa det här företaget!
​Och när du sedan klagar och säger att de har repat din bil, så får du ett väldigt "förstående" svar. Det känns nästan som att de säger: "Det är inte vårt fel, det är du som är dum som ger oss pengar." De säger ordagrant: "Vi har inte fått några andra klagomål på den maskinen idag, så felet ligger inte hos oss."
​Sluta behandla era kunder som idioter! Gå in och läs recensionerna här så får ni se hur "nöjda" folk faktiskt är. Hur många människor kliver egentligen ur bilen direkt efter tvätten och börjar inspektera lacken? Hur ska man kunna se repor på en spegelblank, plaskvåt bil?
​De påstår att de gör sitt bästa. Gör ni verkligen det? När torkmaskinen drar igång stinker det fruktansvärt av avlopp i hela hallen! Tvättar ni aldrig era egna bilar här, eller känner ni inte lukten?
​Visst, du kanske tänker att det är billigt att tvätta här, men det är bättre att du kör bilen direkt till skroten och slänger den där – då gör det åtminstone mindre ont i själen.
​Om jag rekommenderar dem? SKÄMTAR NI ELLER? Slösa inte bort era pengar och förstör inte era bilar.
​WASH WORLD MALMÖ JÄGERSRO biltvätt får: -10 av 10! KATASTROF!

11 luglio 2026

Hej Ferhat,
Det var tråkigt att läsa att du har haft en så dålig upplevelse.
Vi tar all feedback på stort allvar och beklagar att du känner dig besviken över hur ditt ärende har hanterats. Det är självklart aldrig vår avsikt att någon ska känna sig dåligt bemött.
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.
Maja

Valutata 1 stelle su 5

Bilen var INTE ren efter tvätt

Bilen var INTE ren efter tvätt!
Absolut att det kan finnas lite fläckar kvar men detta var inte bra alls. Nästan som att bilen bara blev lite blöt. Är så missnöjd och kommer inte att återkomma.

4 luglio 2026

Hej Linda,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Det är tråkigt att höra att tvätten inte levde upp till dina förväntningar. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Du är välkommen att kontakta vår kundservice med registreringsnummer och tvättdatum, så tittar vi gärna närmare på ärendet.
De bästa hälsningar

Valutata 4 stelle su 5

Sitter i bilen och drickar kaffe under…

Sitter i bilen och drickar kaffe under tiden
Biltvätten pågår, hur smidigt är det
Mins bästa rekommendationer

14 aprile 2026

Hej Lars.
Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tid att dela med dig! ⭐ Det gläder mig verkligen att höra att du uppskattar hur smidigt det är att kunna koppla av med en kopp kaffe medan bilen blir tvättad. Det är precis den enkla och bekväma upplevelse vi vill erbjuda.
Tack också för din rekommendation – den betyder mycket för oss. Jag hoppas att vi får nöjet att välkomna dig tillbaka många gånger framöver.

Hej Anders
Stort tack för din härliga recension! 🌟 Det gläder mig verkligen att höra att tvätten fungerade perfekt och att du fick en bra upplevelse hos oss. 🚗✨
Vi arbetar varje dag för att göra biltvätten så enkel, smidig och effektiv som möjligt, så det betyder mycket att få höra att allt fungerade som det skulle. 🙌
Tack för att du valde Wash World och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Jag hoppas att vi får välkomna dig tillbaka snart! 😊👍
Hilsen Maja

Valutata 5 stelle su 5

Lite köer får man räkna med.

Lite köer får man räkna med.
Har själv ”standard” men mot ett litet tillägg kan man få ett bättre program, mycket bra !

22 giugno 2026

Hej Ulf,
Stort tack för din fina recension och dina 5 stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det gläder oss att höra att du är nöjd med våra tvättar 😊 Lite köer kan ibland förekomma under populära tider, och vi uppskattar verkligen ditt tålamod.
Tack också för att du lyfter fram möjligheten att uppgradera tvättprogrammet. Det är roligt att höra att du tycker att det ger ett bra mervärde.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen! 🚗✨
Jasmin 😊🚗✨

Nöjd rent ok

18 giugno 2026

Hej Lennart,
Stort tack för ditt omdöme och för de 5 stjärnorna! 😊
Det gläder oss att höra att du är nöjd med tvätten och att resultatet levde upp till dina förväntningar. 🚗✨ Vi arbetar varje dag för att göra det enkelt att få bilen ren och fräsch, så det är alltid roligt att få positiv feedback från våra kunder.
Tack för att du valde oss, och vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen.
Jasmin ✨

Valutata 4 stelle su 5

En fantastisk biltvätt med snabb…

En fantastisk biltvätt med snabb service. Tack så mycket!

16 giugno 2026

Hej Diae 😊
Tack så mycket för din fina recension och för de 4 stjärnorna! Det gläder oss att höra att du haft en fantastisk upplevelse hos oss och att du uppskattade både den snabba servicen och biltvätten.
Vi arbetar hela tiden för att göra det enkelt, smidigt och effektivt att tvätta bilen, så det är väldigt roligt att få så positiv feedback. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen 🚗✨
Hälsningar Maja

Valutata 1 stelle su 5

Blir bilen ren till bra pris

Blir bilen ren till bra pris, ja iaf om du har minst premium abonnemanget, men efter 8 månader har min bil nu repor lite överallt, någon repa varje tvätt så man märker inte det förrän i efterhand. jag kommer tyvärr få tvätta bilen för hand hädanefter, vill inte ha fler repor än där redan är. problemet är att på vintern ser man inte de tills sommaren kommer och så ser man alla repor tydligt. så jag har inte fått billig tvätt, jag har fått betala med repor.

14 giugno 2026

Risposta di WashWorld SE - Malmö - Jägersrovägen

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Det är tråkigt att höra att du upplever att bilen har fått repor efter tvättarna. Våra anläggningar använder material som är utvecklade för att vara skonsamma mot fordonets lack, men vi tar självklart sådana synpunkter på allvar.
Om du misstänker att en skada har uppstått i samband med en tvätt hos oss, ber vi dig kontakta kundservice via hjälpdelen på vår webbplats och bifoga bilder på de repor du hänvisar till. Då kan vi undersöka ärendet närmare.

Ren fin bil

Ren fin bil. Kundvänligt förra gången när bilen inte blev ren.

28 maggio 2026

Hej Kerstin
Stort tack för din fina recension och 5 stjärnor 😊
Det gläder mig att höra att bilen blev ren och fin. Jag är också glad att du upplevde att du fick bra hjälp vid ditt tidigare besök när resultatet inte blev som förväntat. Att ge god service och hitta lösningar för våra kunder är väldigt viktigt för oss.
Tack för att du väljer Wash World och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Nöjd!👍 sist tog det lång tid innan…

23 maggio 2026

Hej Ann-Kristin
Stort tack för din fina recension och de 5 stjärnorna 😊
Vad roligt att höra att du är nöjd med tvätten och att bilen blev ren och fin.
Tack också för att du delar med dig av din upplevelse kring portarna. Det kan ibland ta lite längre tid när det är hög belastning och många som tvättar samtidigt ❤️
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva till oss och hoppas vi får välkomna dig tillbaka snart igen 😊

Bra ställe

Bästa stället att tvätta min lilla bil på.

25 maggio 2026

Hej Eva 😊✨
Tack snälla för de fina stjärnorna och din härliga recension! Det gör oss väldigt glada att höra att Wash World är ditt favoritställe att tvätta din lilla bil på 🚗🫧 Vi arbetar varje dag för att göra biltvätten både smidig och effektiv, så din feedback betyder mycket för oss 🌟💙
Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!
Maja

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più