Flexibilitet med tvättider upplever som positivt. Bättre tvätt och torkning skulle önskas för priset (premium tvättprogram). Jag hoppas att synpunkterna hjälper er för en bättre service. Jag har hit... Leggi di più
Malmövägen 79, 222 70 Lund, SE
L'azienda ha risposto
Normalt är jag nöjd, men under senaste tiden har jag besökt tvätthall i Lund och Eslöv som inte fungerade som den skulle. Lund igår. Tvätten fungerade bara en stund och torkningen fungerade inte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag är väldigt nöjd med att jag fick en tvätt gratis som kompensation för att jag vid tidigare tillfälle hade betalat för en tvätt men plötsligt så blev det något tekniskt fel på tvätten så jag fick... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Taket blir fortfarande inte helt rent, (klibbigt, stått under träd mycket i sommar) trots Premium Shine. =( Bara delar av det, av något skäl. I övrigt har det funkat bra hittills. Kanske får ta och lä... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.
Malmövägen 79, 222 70, Lund, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fungerar okej. Upplever ofta att tvätthallarna är ur funktion, idag 2/3 båda två. Senast åkte inte porten upp, så alla som skulle in fick ringa Danmark.

Risposta di WashWorld SE - Lund - Malmövägen
All was good except one of two gates was out of order making a long queue to the other gate.

För bakgrund se nedan.
Jag har nu påmint flera gånger och får inte svar. Det har gått fler veckor nu. Kommer man inte at svar undrar jag?
I första svaret jag fick sa dem att inget var fel och att filmen visade att allt var ok. När jag hävdade att så inte var fallet fick jag ett nytt svar och de kunde då se plastbiten som ryckts loss på marken i tvätthallen syns på filmen. Nu var motiveringen att borstarna är mjuka så det är omöjligt att den ryckts loss. Detta kan omöjligt stämma för om en mjuk borste fastnar så kan den rycka med sig saker även om den är mjuk (den hr ju dragstyrka även om den är mjuk) så nu får jag inga mer svar utan bara tystnad vilket jag tycker är inte alls bra skött utan hoppas på att man bättrar sig.
/F
Jag följde anvisningarna nedan från svaret från WashWorld. Efter ett tag kom där ett svar från dem att skadan inte skett i biltvätten. De berättade att de hade en film från tvätten och allt var ok enligt filmen sa dem. Jag bad dem då att titta lite extra noga på filmen om de kan se att biten inte slitits loss i tvätten. Det har nu gått ca 1,5 vecka och inget svar.
Jag vet att jag hämtade sak som jag lade in i bagaget 200-300 meter från stationen och då var delen kvar vet jag helt säkert. Sedan stannade jag direkt efter tvätten för att ta bild på bilen då torkprocessen inte fungerat som den ska och då ser jag att bilen är skadad. De säger att filmen från tvätten visar att tvätten gick helt som den ska göra (men den torkade inte som den ska göra så det var det som fick mig att se skadan direkt efter tvätten).
Jag hoppas att man tar detta seriöst och verkligen tittar på filmen så man kan se att skadan skett inne i hallen och att man löser detta på ett korrekt sätt.
Ursprunglig text:
Det visade sig att i tvätten revs en plastbit bort från bilen vid bakrutan. Nu blir det jobbigt att få det fixat och jag håller tummarna att man från WashWorld kan hjälpa till med detta så jag kan få denna lagad så snabbt som möjligt

Risposta di WashWorld SE - Lund - Malmövägen
Kör en VW ID 4 och bakrutans övre del blir aldrig tvättad. Vattnet och borstar går inte upp under takspoilern. Annars utmärkt

Risposta di WashWorld SE - Lund - Malmövägen
Fungerde imte med avläsning av nummerplåt trots att jag varit medlem länge och aldrig haft problem tidigare. Tvätt programmet var extra kort samt att bilen ej blev helt ren.

Risposta di WashWorld SE - Lund - Malmövägen
Jag kom för första gången till Wash&Go displayen på anläggningen, den var lätt att förstå och använda. Tvätt resultatet blev jättebra.

Risposta di WashWorld SE - Lund - Malmövägen
Tvätten är bra när den fungerar. Har varit ett par gånger så den inte fungerat. Senast igår i Sjöbo. Det är jättetråkigt så man har ett abonnemang som man vill utnyttja

Risposta di WashWorld SE - Lund - Malmövägen
Tvättar bra, men blir inte riktigt bra vid bakre kofångaren , men helheten bra!

Risposta di WashWorld SE - Lund - Malmövägen
Direkt vilseledande information på nätet. Att de erbjuder en ”Tvätta själv hall”. Det är inte en hall. Det är en högtryck utomhus under ett enkelt skärmtak. Det är allt. Direkt dåligt.

Risposta di WashWorld SE - Lund - Malmövägen
Det gick snabbt o enkelt-
Ingen väntetid alls.
Nöjd med tvätten.

Risposta di WashWorld SE - Lund - Malmövägen
Bilens dörrar blir inte rena mer än till hälften, hjulen blir inte heller rena. Kanske räcker inte borstarna till ända ner. Jag hoppas ändå varje gång att det blir lite bättre för det är smidigt att köra in bilen i tvätten. Det gäller för samtliga 3 gånger jag tvättat bilen

Risposta di WashWorld SE - Lund - Malmövägen
Flexibilitet med tvättider upplever som positivt.
Bättre tvätt och torkning skulle önskas för priset (premium tvättprogram).
Jag hoppas att synpunkterna hjälper er för en bättre service. Jag har hitintills angett mina synpunkter vid flera tillfällen, men utan någon resultat/ förändring från er sida. Nu hoppas jag att det blir bättre.