WashWorld SE - Lund - Malmövägen Recensioni

TrustScore 4 su 5

Malmövägen 79, 222 70 Lund, SE

Valutata 4 stelle su 5

Flexibilitet med tvättider upplever som positivt. Bättre tvätt och torkning skulle önskas för priset (premium tvättprogram). Jag hoppas att synpunkterna hjälper er för en bättre service. Jag har hit... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Normalt är jag nöjd, men under senaste tiden har jag besökt tvätthall i Lund och Eslöv som inte fungerade som den skulle. Lund igår. Tvätten fungerade bara en stund och torkningen fungerade inte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag är väldigt nöjd med att jag fick en tvätt gratis som kompensation för att jag vid tidigare tillfälle hade betalat för en tvätt men plötsligt så blev det något tekniskt fel på tvätten så jag fick... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Taket blir fortfarande inte helt rent, (klibbigt, stått under träd mycket i sommar) trots Premium Shine. =( Bara delar av det, av något skäl. I övrigt har det funkat bra hittills. Kanske får ta och lä... Leggi di più

1. Autolavaggio

Scritti dall'azienda

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

• Malmövägen 79, 222 70, Lund, Svezia

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

917 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fungerar okej

Fungerar okej. Upplever ofta att tvätthallarna är ur funktion, idag 2/3 båda två. Senast åkte inte porten upp, så alla som skulle in fick ringa Danmark.

2 marzo 2025
Non scritta su invito

Hej Fredrik,
Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen detta! Vårt mål är att ha välfungerande tvätthallar, och vi förstår att det är frustrerande när problem uppstår. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra driften så att du får en bättre upplevelse framöver.
Sophie Wash World

Valutata 4 stelle su 5

All was good except one of two gates…

All was good except one of two gates was out of order making a long queue to the other gate.

28 febbraio 2025

Hej
Glad to hear everything else was good! I understand how a long queue can be frustrating when one gate is out of order. Thanks for your patience and for letting us know—we appreciate the feedback!

Best regards,
Imran - Wash World

Valutata 1 stelle su 5

Det visade sig att i tvätten revs en…

För bakgrund se nedan.
Jag har nu påmint flera gånger och får inte svar. Det har gått fler veckor nu. Kommer man inte at svar undrar jag?
I första svaret jag fick sa dem att inget var fel och att filmen visade att allt var ok. När jag hävdade att så inte var fallet fick jag ett nytt svar och de kunde då se plastbiten som ryckts loss på marken i tvätthallen syns på filmen. Nu var motiveringen att borstarna är mjuka så det är omöjligt att den ryckts loss. Detta kan omöjligt stämma för om en mjuk borste fastnar så kan den rycka med sig saker även om den är mjuk (den hr ju dragstyrka även om den är mjuk) så nu får jag inga mer svar utan bara tystnad vilket jag tycker är inte alls bra skött utan hoppas på att man bättrar sig.

/F

Jag följde anvisningarna nedan från svaret från WashWorld. Efter ett tag kom där ett svar från dem att skadan inte skett i biltvätten. De berättade att de hade en film från tvätten och allt var ok enligt filmen sa dem. Jag bad dem då att titta lite extra noga på filmen om de kan se att biten inte slitits loss i tvätten. Det har nu gått ca 1,5 vecka och inget svar.
Jag vet att jag hämtade sak som jag lade in i bagaget 200-300 meter från stationen och då var delen kvar vet jag helt säkert. Sedan stannade jag direkt efter tvätten för att ta bild på bilen då torkprocessen inte fungerat som den ska och då ser jag att bilen är skadad. De säger att filmen från tvätten visar att tvätten gick helt som den ska göra (men den torkade inte som den ska göra så det var det som fick mig att se skadan direkt efter tvätten).
Jag hoppas att man tar detta seriöst och verkligen tittar på filmen så man kan se att skadan skett inne i hallen och att man löser detta på ett korrekt sätt.

Ursprunglig text:
Det visade sig att i tvätten revs en plastbit bort från bilen vid bakrutan. Nu blir det jobbigt att få det fixat och jag håller tummarna att man från WashWorld kan hjälpa till med detta så jag kan få denna lagad så snabbt som möjligt

25 febbraio 2025

Risposta di WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Jag är verkligen ledsen att höra om den uteblivna responsen från vår kundtjänst. Om du ännu inte har fått svar, är du varmt välkommen att skriva igen – så ser jag till att det tas om hand.

Wash World

Valutata 3 stelle su 5

Kör en VW ID 4 och bakrutans övre del…

Kör en VW ID 4 och bakrutans övre del blir aldrig tvättad. Vattnet och borstar går inte upp under takspoilern. Annars utmärkt

16 febbraio 2025

Risposta di WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Tack för din feedback. Vi beklagar att tvätten inte når hela bakrutan på din VW ID.4. På vissa bilmodeller kan designen av takspoilern göra det svårt för borstarna och vattnet att komma åt överallt. Vi tar din synpunkt vidare för att se om det finns möjligheter till förbättring.

Du kan skriva till vår kundeservice, så vi kan se närmare på saken.

Nicklas.

Valutata 3 stelle su 5

Fungerde imte med avläsning av…

Fungerde imte med avläsning av nummerplåt trots att jag varit medlem länge och aldrig haft problem tidigare. Tvätt programmet var extra kort samt att bilen ej blev helt ren.

9 febbraio 2025

Hej Andreas,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du hade problem med avläsningen av din nummerplåt och att tvätten inte levde upp till förväntningarna. Det ska självklart fungera smidigt! Om du upplever detta igen, rekommenderar vi att du kontaktar kundservice via "Hjälp"-sektionen på vår webbplats – vi hjälper dig gärna.

Valutata 5 stelle su 5

Jag kom för första gången till Wash&Go…

Jag kom för första gången till Wash&Go displayen på anläggningen, den var lätt att förstå och använda. Tvätt resultatet blev jättebra.

28 gennaio 2025

Hej Lars,
Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du hade en smidig upplevelse och är nöjd med tvättresultatet. Vi ser fram emot att välkomna dig igen! 🚗
De bästa hilsner,

Ingen väntetid

Ingen väntetid. Blir bilen inte ren, kör en gång till.

21 gennaio 2025

Hej Staffan,
Tack för din fina recension och de 5 stjärnorna! Vad härligt att höra att du slapp väntetid och hade en smidig upplevelse hos oss. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder det bästa!
Vi ser fram emot att välkomna dig igen snart för fler rena bilturer. 🚗✨
Vänliga hälsningar
Benny

Dålig tvätt

Dålig tvätt ! Mycket dålig torkning! Vatten som rinner ner på framrutan

20 gennaio 2025

Hej Erik,
Vi beklagar att din upplevelse inte var tillfredsställande. Vi rekommenderar att du kontaktar vår kundtjänst via 'Hjälp'-sektionen på vår hemsida, så att vi kan hjälpa dig vidare. Tack för att du hörde av dig – vi vill gärna göra det bättre! 🚗
Lana

Smidigt och smärtfritt

Smidigt och smärtfritt. Men bra kvalité!

17 gennaio 2025

Hej Vladimir,
Tack så mycket för din recension! Vi är så glada att höra att allt fungerar som det ska. Vi ser verkligen fram emot att välkomna dig igen!
Yahya

Tvätten är ok.

9 gennaio 2025

Hej Annie,
Tack för din feedback. Jag är ledsen att upplevelsen bara var "ok". Om det finns något särskilt vi kan göra för att förbättra din upplevelse, låt oss gärna veta. Vi vill alltid bli bättre och göra våra kunder nöjda!

De bästa hälsningarna,

Valutata 3 stelle su 5

Tvätten är bra när den fungerar

Tvätten är bra när den fungerar. Har varit ett par gånger så den inte fungerat. Senast igår i Sjöbo. Det är jättetråkigt så man har ett abonnemang som man vill utnyttja

13 gennaio 2025

Risposta di WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Tack för din recension och för att du delar din upplevelse. Det är bra att höra att du är nöjd när tvätten fungerar, men jag beklagar verkligen att du har stött på problem vid vissa tillfällen – särskilt senast i Sjöbo.
Om du upplever liknande problem igen, rekommenderar jag att du använder akuttelefonen i tvätthallen för snabb hjälp. Vi vill att du ska få fullt utbyte av ditt abonnemang, och din feedback hjälper oss att förbättra oss.
Omar

Tvättar bra

Tvättar bra, men blir inte riktigt bra vid bakre kofångaren , men helheten bra!

22 dicembre 2024

Hej Göran,
Tack för din feedback och för att du delar din upplevelse! Det gläder mig att du tycker att tvätten fungerar bra som helhet. Jag tar din kommentar om den bakre kofångaren vidare, så vi kan fortsätta förbättra oss.

Venliga hälsningar,

Benny

Valutata 1 stelle su 5

Direkt vilseledande information på…

Direkt vilseledande information på nätet. Att de erbjuder en ”Tvätta själv hall”. Det är inte en hall. Det är en högtryck utomhus under ett enkelt skärmtak. Det är allt. Direkt dåligt.

16 dicembre 2024
Non scritta su invito

Risposta di WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Tack för din feedback. Jag beklagar att vår beskrivning inte levde upp till dina förväntningar. Vår målsättning är att alltid vara tydliga i vår kommunikation, och jag tar din kommentar vidare internt för att förbättra oss.
Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice via vår hemsida.

Hej Ralle,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd. Vi ser fram emot att välkomna dig igen. 🙌😊
Lana

Det gick snabbt o enkelt-

Det gick snabbt o enkelt-
Ingen väntetid alls.
Nöjd med tvätten.

6 dicembre 2024

Hej Kogs,
Tack så mycket för din positiva recension!
Vi är glada att höra att det gick snabbt och enkelt, och att du är nöjd med tvätten. Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att välkomna dig igen.
Amal

torkning

Bilen blev ren men önskar en bättre torkning

7 dicembre 2024

Hej Marie,

Tack för din feedback!

Jag beklagar att kvaliteten på torkningen inte levde upp till dina förväntningar. Vi värdesätter din kommentar och tar den med oss, eftersom vi alltid strävar efter att förbättra vår service.

Amalie

Valutata 3 stelle su 5

Bilen blir inte riktigt ren

Bilens dörrar blir inte rena mer än till hälften, hjulen blir inte heller rena. Kanske räcker inte borstarna till ända ner. Jag hoppas ändå varje gång att det blir lite bättre för det är smidigt att köra in bilen i tvätten. Det gäller för samtliga 3 gånger jag tvättat bilen

27 novembre 2024

Hej Ingegerd,
Tack för din recension. Det är tråkigt att höra att din bil inte blir helt ren i våra tvättar. Vi vill gärna undersöka detta närmare för att säkerställa att våra tvätthallar lever upp till dina förväntningar. Du kan skriva till vår kundtjänst så att vi kan titta närmare på ärendet.
Ahad

Synpunkter utan förändring.…

Flexibilitet med tvättider upplever som positivt.
Bättre tvätt och torkning skulle önskas för priset (premium tvättprogram).
Jag hoppas att synpunkterna hjälper er för en bättre service. Jag har hitintills angett mina synpunkter vid flera tillfällen, men utan någon resultat/ förändring från er sida. Nu hoppas jag att det blir bättre.

3 dicembre 2024

Hej Zolton,

Tack för din utförliga feedback och för att du delar med dig av dina erfarenheter! Det är glädjande att höra att flexibiliteten med tvättider uppskattas, men jag beklagar att tvätten och torkningen inte helt levde upp till dina förväntningar. Vi tar dina synpunkter på allvar och strävar alltid efter att förbättra vår service.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre – vi hoppas att din nästa upplevelse hos oss blir ännu bättre!

Imran

Bra tvätt..

29 novembre 2024

Risposta di WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Hej! Lars. Tack för din fina 4-stjärniga recension. Det gläder mig att höra att du är nöjd med tvätten! 😊

Jacob

Blir rent!

Funkar bra. Blir rent med ;)

21 novembre 2024

Risposta di WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Hej Ville, tak for din positive anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med resultatet – rent og fint skal det være! 😊
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.
De bedste hilsner,
Aden

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più