WashWorld SE - Helsingborg - Filbornavägen Recensioni

TrustScore 4 su 5

Filbornavägen 37, 252 76 Helsingborg, SE

Valutata 3 stelle su 5

Tyvärr är ofta den ena av tvätthallarna i sönder och går inte att använda. Sedan tycker jag det är dåligt att man inte har någon rabatt om man vill tvätta fler av familjens bilar eller vill använda ”T... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Det gick fint för mig att få bilen tvättad i tvätthallen till höger jag använde men tvättmaskinen i tvätthallen till vänster stannade med borstarna liggande över motorhuven på bilen där. Föraren back... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bekväm och bra biltvätt👍 Bara köra in bilen och luta sig tillbaka och lyssna på go musik,medan tvättborstarna gör sitt jobb🤓. Brukar i regel eftertorka med en torkduk,så man slipper dom vita pri... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Prisvärd biltvätt. Har inte provat dom dyraste tvättprogramen, men "Standard" gör bilen ren, och till ett mycket prisvärt pris. Gillar att den är öppen dygnet runt (Helsingborg).Fem stjärnor för tjäns... Leggi di più

1. Autolavaggio

Scritti dall'azienda

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

• Filbornavägen 37, 252 76, Helsingborg, Svezia

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

923 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Lätt att komma till

Lätt att komma till

18 luglio 2025

Hej
Tack så mycket för din recension – härligt att höra att det är lätt att komma till!
Ammar

Valutata 4 stelle su 5

Tycker bara att ni kunde meddela om ni…

Tycker bara att ni kunde meddela om ni har stängd tvätten på måndagar kl 12

10 luglio 2025

Hej
Tack för dina 4 stjärnor och för att du delar din feedback med oss. Vi förstår att det kan vara frustrerande om tvätten är stängd utan att man får information om det i förväg. Vi tar med oss din synpunkt och ser över hur vi kan bli bättre på att informera våra kunder i sådana situationer.
Tack igen för att du hörde av dig!
Med vänliga hälsningar
Ammar

Valutata 2 stelle su 5

Luktar alltid avlopp i era tvätthallar

Luktar alltid avlopp i era tvätthallar. Stinker i hela bilen efter.

4 luglio 2025

Hej Ronnie
Tack för din recension.
Vi beklagar att du har upplevt en obehaglig lukt i våra tvätthallar. Det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill ge våra kunder, och vi förstår att det är frustrerande när lukten sätter sig i bilen.
Vi vill gärna undersöka saken närmare för att säkerställa att våra anläggningar håller den standard de ska. Om du har möjlighet får du gärna kontakta vår kundtjänst via [här](https://www.washworld.se/hjalp) med information om vilken tvätthall det gäller och när det inträffade.
Tack för att du delar med dig – vi hoppas att få ge dig en bättre upplevelse nästa gång.

Jätte dåligt

Borsta har rivit ner min baktorkblad, böjd torkararm... Skickat skadeanmälan och fått svar som är inte ansvarigt för detta... Duktig företag för att tappa kunderna... Alldrig igen ska jag tvätta min bill hos denna... Och självklart ska jag berätta det vidare vad har hänt och hur man hanterar kunder...

26 giugno 2025
Non scritta su invito

Hej Igor
Tack för att du delar din upplevelse – vi är kede av att höra, att du har haft en så negativ erfaring hos oss.
Vi förstår, att det är frustrerande att få en skada på bilen och inte få det svar man hoppats på i en skadeutredning. Vores vurderinger sker alltid på bakgrund av en grundig gennemgang af vaskehallens funktion og billeder fra vaskeprocessen, men det ændrer ikke på, at du står tilbage med en dårlig oplevelse – och det är vi naturligtvis ledsna för.
Skulle du ønske ytterligere svar eller have nye oplysninger i sagen, är du välkommen att kontakta oss igen [här](https://www.washworld.se/hjalp).

Ur funktion

Ur funktion. Detta gäller de två tvättplattorna utomhus. Var där och skulle tvätta bilen tidigt i våras. Parkerar bilen och ser att skärmen (där man betalar) verkar väldigt släckt. Backar ut och kör in i det andra båset, samma sak. Googlar och hittar info att det är stängt p g a vinterhalvåret och därför finns frysrisk. Det kan jag köpa men varför stänger man inte av båsen med t ex en kedja? Körde till annat ställe som också var utomhus och tvättade.
Idag körde jag dit igen och tänkte att det ju är sommar och då har man öppnat igen. Parkerar och går fram till skärmen "maskinfel". Provar den andra, samma info. Kör o tvättar på annat ställe. IGEN!

30 giugno 2025
Non scritta su invito

Hej Niclas
Tack för att du delar din upplevelse – vi förstår verkligen din frustration.
Det skal självklart vara tydligt när en tvätt är ur funktion, och vi beklagar att det hverken var kedja, skylt eller fungerande information på plats. Vi tager din feedback vidare internt, så vi kan bli bättre på att informera både på plats och online – särskilt när tvättplattorna påverkas av väder eller driftstörningar.
Tack igen för att du tog dig tid att skriva – och vi hoppas kunna ge dig en bättre upplevelse framöver.

Det gick snabbt

Det gick snabbt

27 giugno 2025

Hej Kaj,

Stort tack för de 5 stjärnorna! 🚗
Härligt att höra att det gick snabbt – precis som det ska vara.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka i tvätthallen.

Ostädat

Ni städar inte ordentligt på er område
Filbornavägen i Helsingborg
Det ligger sopor över allt i hela er område och ut på gatan. Trots jag kontaktade er och tipsade att det behövdes städas. Så gjordes det inte dag efter ligger massor av sopor inne i buskage och ut på gatan.

26 giugno 2025

Hej Filip

Tack för din recension. Det är tråkigt att höra att området inte verkade ordentligt städat – det ska naturligtvis vara fint och inbjudande. Jag vidarebefordrar din feedback omedelbart, och om du vill dela med dig av var och när du upplevde det, så hjälper jag dig gärna vidare via *Hjälp*\-sektionen på vår hemsida.
Yahya

شكرا

سرعة . نظافة . سهولة الاستخدام

24 giugno 2025

مرحباً محمود

شكراً جزيلاً على الخمس نجوم! 😊 يسعدني أنك عايشت خدمة سريعة، وتنظيف جيد، وسهولة في الاستخدام - هكذا يجب أن تكون الأمور بالضبط!

أطيب التحيات،
يحيى

Valutata 2 stelle su 5

Alltid en av hallarna som är ur…

Alltid en av hallarna som är ur funktion den senaste tiden.. Kanske dags att implementera ett systematiskt underhåll av dom. Med tanke på hur ofta och mkt de används så i alla fall 1-3ggr veckan. Till och med Max Sol underhåller sina solarium så pass tätt 🤔

22 giugno 2025

Hej Michelle T
Tack för din kommentar – jag förstår verkligen din frustration när en av hallar ofta är ur drift. Jag har vidarebefordrat din feedback så att vi kan ta med det i vårt pågående arbete med driften.
Omar

mycket bra

mycket bra tack

14 giugno 2025

Hej Mohamad 😄
Stort tack för ditt fina omdöme – det är fantastiskt att höra att du är nöjd! Vi uppskattar verkligen din feedback och ser fram emot att välkomna dig igen 🚗✨
Mvh
Andrez

Valutata 1 stelle su 5

Den har ingen schampo alls när den…

Den har ingen schampo alls när den tvättar ! Sen den ska av spola med vatten inte med luft !
Den trycker väldig mycket med borsten på bilen därför går av delar från bilar som ni får betala för ! :)
sen det står 4 min den tvättar bara 2 min de maskiner är installerade att ljuga och kura oss människor
sen den borde torka mer och bättre

12 giugno 2025

Hej Alija,

Tack för din recension. Det låter som en frustrerande upplevelse och jag förstår att du är missnöjd.
Om du inte redan har gjort det rekommenderar jag att du kontaktar vår kundtjänst så att vi kan följa upp det du upplevt – särskilt när det gäller den korta tvättiden och borstarnas tryck.
Här kan du läsa hur du gör en reklamation:

Valutata 3 stelle su 5

Väldigt illaluktande ni har just nu i…

Väldigt illaluktande ni har just nu i Helsingborg, hoppas på en förbättring annars kommer jag säga upp mitt konto..tack på förhand
Ni får gärna ringa mig om dett
// Ekrem

1 giugno 2025

Hej Ekrem,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är ledsna att höra om den dåliga lukten i Helsingborg och förstår din frustration.

Informationen är givet vidare till vår tekniska avdelning, så att vi kan undersöka saken närmare och åtgärda problemet. Vi hoppas att du snart märker en förbättring.

Du är också varmt välkommen att kontakta vår kundservice: kundservice@washworld.se, så vi kan följa upp direkt med dig.

Valutata 3 stelle su 5

Om ni ändrar öppna tider

Om ni ändrar öppna tider: 05:00-23:00 blir det mycket bättre.🙂👍

29 maggio 2025

Hej

Tack för din recension och för att du delade ditt förslag! 😊👍

Det är alltid uppskattat när kunder ger input om hur vi kan förbättra oss. Jag vidarebefordrar din önskan om utökade öppettider – vi ser kontinuerligt på möjligheterna att anpassa öppettiderna där det är meningsfullt.

Tack för att du tog dig tid att skriva! 💙

Yahya

Blir bättre lite

Bra men torkningen måste bli bättre och den dåliga lukten försvann för ett tag sedan men nu är den tillbaka lite

29 maggio 2025

Hej Imad
Tack för din recension och de 4 stjärnorna!
Vi är glada att du generellt tycker att det fungerar bra – och vi uppskattar att du delar dina observationer. Vi tar både din kommentar om torkningen och lukten på allvar och ser till att vidarebefordra det till de relevanta teknikerna så att vi kan följa upp.
Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Tar inte all smuts

Tar inte all smuts

30 maggio 2025

Hej Sam
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Jag är ledsen att du inte upplevde att tvätten tog bort all smuts – det är naturligtvis inte den kvalitet vi strävar efter. Vi vill gärna undersöka dette närmare och se hur vi kan hjälpa dig.
Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst via Hjälp-sektionen på vår hemsida, så följer vi upp ärendet. Om du upplever ett fel under tvätten en annan gång, rekommenderar vi också att du använder nödtelefonen på plats, så hjälper vi dig direkt.
Tack igen för din feedback – den hjälper oss att bli bättre.
Wash World Kundtjänst

Dålig tvätt

Tog standard tvätten för andra gången.
Samma sak, tvättar inte rent överallt och bakluckan och kofångaren bak ser typ likadan ut som när jag körde in

8 maggio 2025

Hej Michael,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse – jag är ledsen att höra att standardtvätten inte har gett ett tillfredsställande resultat, särskilt när det händer upprepade gånger. Det ska självklart inte vara så.
Jag vill gärna hjälpa dig vidare. Jag rekommenderar att du kontaktar vår kundtjänst via Hjälp-sektionen på hemsidan och uppger tid och plats för tvätten, så att vi kan undersöka ärendet närmare och se om det behövs justeringar.
Tack för din feedback – vi vill att varje tvätt ska leva upp till förväntningarna.

Valutata 3 stelle su 5

Känns som om en hallen alltid är under…

Känns som om en hallen alltid är under reperation.

6 maggio 2025

Hej
Tack för din recension. Vi beklagar om det har upplevts som att hallen ofta är under reparation – det är naturligtvis inte meningen. Vi arbetar kontinuerligt på att minimera driftstopp och säkerställa att våra anläggningar fungerar som de ska.
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Moiez

Perfekt toppen

Perfekt toppen

1 maggio 2025

Hej Nader,

Tack så mycket för din fina recension – det gläder oss att du är nöjd med din upplevelse hos oss!

Vi ser fram emot att välkomna dig och din bil igen snart.

Valutata 3 stelle su 5

Jag tvättade min bil hos er idag

Jag tvättade min bil hos er idag, och under tvätten märkte jag en stark och obehaglig lukt. När tvätten var klar och jag körde ut, trodde jag att lukten skulle försvinna. Jag öppnade alla fönster och körde hem, men när jag senare stängde fönstren märkte jag att lukten fortfarande fanns kvar i bilen.

26 aprile 2025

Hej Falk,
Det verkar som om du inte har haft en särskilt bra upplevelse hos oss. Det är vi självklart ledsna över, då vi alltid strävar efter att ge våra kunder den bästa servicen. Jag vill därför uppmuntra dig att skriva till vår kundservice och beskriva din upplevelse, så att vi kan ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.
Jasmin.

Jätte dålig

Jätte dålig

21 aprile 2025

Hej Muaias,
Stort tack för de många fina stjärnorna, vi är verkligen glada för dem. Det är underbart att höra att vi levde upp till dina förväntningar.
Vi önskar dig en bra dag och ser fram emot att få tvätta din bil igen.
Jasmin

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più