Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Lilletuneveien 1, 1711 Sarpsborg, NO

Abonnementsbeløpet ble trukket fra meg to ganger, det vil si 249 + 249, og det plaget meg, jeg håper å få tilbake ett av beløpene, for i dette tilfellet har jeg betalt to ganger, og dette er ikke t... Leggi di più

Det jeg likte var lettere å komme seg inn, reg.nr og passord...men vask varte overaskende kort....er ikke helt fornøyd med vasken rett og slett. Skal teste litt til og se hvordan det blir. Jeg har bru... Leggi di più

Jeg er veldig fornøyd med vaskehallen! Noen ganger er det er del kø, men det kan ikke dere noe for. Eneste jeg har å si noe på er den betalingsautomaten deres.. man må nesten kantkjøre felgene sine fo... Leggi di più

Vasken virker litt fort unnagjort selv med de lengre programmene. Ok ren bil men lite ok at man må betale ekstra for nok føning. På vinter uten ekstra føn så fryser det islag på bilen som merkes spes... Leggi di più

1. Autolavaggio

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

• Lilletuneveien 1, 1711, Sarpsborg, Norvegia

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

171 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Virker stortsett bra

Virker stortsett bra. Ingen probler så langt

Hallo Ragnar,

Tusen takk for de mange flotte stjernene, vi er veldig glade i dem. Så flott det er å høre at vi levde opp til dine forventninger 😊

Vi ønsker deg en god dag herfra og ser frem til å vaske bilen igjen.

Jasmin.

Bilen blir ren raskt effektivt

Bilen blir ren raskt effektivt, og til en god pris.

6 novembre 2023

Hei Tore,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for at du er fornøyd med vår bilvasketjeneste.

Vi ønsker deg en god dag herfra og ser frem til å vaske bilen din igjen :-)

Lana

Det er veldig lite såpe

Det er veldig lite såpe til å vaske bilen og tørkingsprogram kunne vart lengre.
Maskinsvedlikehold kunne gjøres oftere så det ikke lukter dårlig.
Det har jeg ofte opplevd før, men det luktet ikke siste gang jeg vasket.

5 novembre 2023

Hei Kawa,

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager ulempene med såpepåføringen og tørkeprogrammet, samt problemene med maskinens vedlikehold. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester og vedlikeholdsrutiner for å sikre at det ikke oppstår luktproblemer. Vi vil ta hensyn til din tilbakemelding for å bedre kundeopplevelsen.

Hvis du opplever lignende problemer igjen eller har andre bekymringer, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi vil være glade for å hjelpe deg.

Lana

Savner bedre tørking

Selve vasken var bra, men ikke fornøyd med tørkinga.

1 novembre 2023

Hallo Ole,

Takk for god anmeldelse. Vi er glade for at du hadde en tilfredsstillende opplevelse i vaskehallen vår. Vi ønsker imidlertid alltid å yte den beste servicen slik at våre kunder kan få en femstjerners opplevelse. Derfor skal du være mer enn velkommen til å skrive til vår kundeservice dersom du har forslag til forbedringer :-)

Ren bil

Ren bil. Ingen riper. Ingen ventetid

Hallo Thomas,

Tusen takk for de fem stjernene, vi er veldig glade for dem. Det ser derfor også ut til at du har hatt en god opplevelse, og det er det viktigste for oss!

Vi håper å se deg snart igjen nede i vaskehallen.

Billig og bra

Billig, bra, lett å bruke og det blir bra vasket 😊

31 ottobre 2023

Kære Kjell.

Tak for den gode anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal. Vi ønsker dog altid at yde den bedste service, så vores kunder kan få en femstjernet oplevelse. Derfor skal du være mere end velkommen til at skrive til vores kundeservice, hvis du har forslag til forbedringer.

Du ønskes en fin dag.

De bedste hilsner
Kirsten 🚗
Wash World

Detta er et veldig bra sted

Detta er et veldig bra sted. Her får du vedien for penga än sålänge!

Hej Sean,

Tusen takk for mange flotte stjerner. Det er fantastisk å se og høre at du hadde en veldig god opplevelse hos oss.

Vi ser frem til å gi deg mange flere flotte opplevelser i fremtiden. Vi ønsker deg en fantastisk dag herfra :-)

Emma

Brukt hallen kun et par ganger,fungerer…

Brukt hallen kun et par ganger,fungerer utmerket fram til nå :-)

11 ottobre 2023

Hallo Ivan,

Tusen takk for de mange flotte stjernene, vi er veldig glade i dem. Så flott å høre at du også er en fornøyd kunde hos oss :-)

Vi ønsker deg en god dag herfra og ser frem til å vaske bilen igjen.

Jasmin.

Akkurat det vi trengte og til en god…

Akkurat det vi trengte og til en god pris.

2 ottobre 2023

Hei der!

Tusen takk for din flotte vurdering! Det er flott å høre at våre tjenester passer akkurat det du trengte, og vi setter pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss. 🌟💦

Vi jobber hardt for å tilby kvalitet til en rimelig pris, og det er alltid hyggelig å vite at våre kunder setter pris på det. Hvis det er noe mer vi kan gjøre for å forbedre din opplevelse, er vi alltid her for å lytte og hjelpe.

Vi ønsker deg en fantastisk dag, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden!

Marius på Wash World 🚗💦

Hej,

Hvis du mener at bilen din har blitt skadet i en av våre vaskehaller, har du muligheten til å fylle ut en skademelding på www.washworld.no/hjelp, under kategorien "Vaskehall og reklamasjon", og vi vil få en skadebehandler til å behandle saken din så raskt som mulig.

De vennlig hilsner,
Julie

Generelt bare fornøyd

23 settembre 2023

Hei Kim,

Takk for din anmeldelse! Vi setter stor pris på din støtte og er glade for å høre at du er fornøyd med våre tjenester. Hvis det er noe spesielt du ønsker å se forbedret eller om du har noen spesielle tilbakemeldinger, er vi alltid åpne for å høre fra våre kunder.

Marius på Wash World

Fint at man vaske hvor mye man vil for…

Fint at man vaske hvor mye man vil for en sum i mnd.

16 settembre 2023

Hei Rune,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du setter pris på muligheten til å vaske så mye du vil for en fast månedssum. Det er alltid hyggelig å ha deg som kunde hos oss.

Hvis du noen gang har spørsmål eller trenger hjelp, er det bare å ta kontakt.

Marius på Wash World

Raskt og enkelt

Raskt og enkelt. Liten klage på at den vasker ikke så godt bak eller ved speil.
Men generelt bra 👍

10 settembre 2023

Hei Stein,

Tusen takk for din flotte fem-stjerners tilbakemelding! 😊🌟

Vi er glade for å høre at du generelt er fornøyd med vår tjeneste. Når det gjelder vasken bak og ved speil, vil vi gjerne informere om at våre myke børster ikke alltid når de vanskelig tilgjengelige områdene, som under takspoileren. For disse områdene anbefaler vi en manuell forvask for å få bilen helt ren.

Vi setter pris på din tilbakemelding, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake for en rask og enkel biltvaskopplevelse i fremtiden! 👍

Marius fra Wash World

Supert at vi kan vaske bilen så mange…

Supert at vi kan vaske bilen så mange ganger vi vil. Negativt er at det er veldig lite såpe som blir lagt på bilen. Bilen blir ikke alltid ren. Felger blir aldri rent. !!

11 settembre 2023

Hei Camilla,

Takk for din tilbakemelding, og vi er glade for at du har nytte av vår ubegrensede bilvask. Når det gjelder såpen, vil vi notere oss din bekymring. Våre systemer doserer normalt riktig mengde såpe.

Når det gjelder felgene, har du helt rett, våre felgbørster kommer dessverre ikke alltid til alle kriker og kroker. Vi anbefaler en manuell forvask av felgene for å sikre at de blir skinnende rene. Dette vil gi deg best resultat.

Takk igjen for dine tilbakemeldinger. Vi setter pris på dine kommentarer og tar dem med oss i vårt arbeid med å forbedre våre tjenester.

Ønsker deg en strålende dag, og velkommen tilbake til Wash World!

Marius på Wash World 🚗💧

Anbefaler

Anbefaler alle å ta en tur til dette stedet

8 settembre 2023

Hei Alan!

Tusen takk for den strålende anbefalingen! 😃🌟

Vi er kjempeglade for at du anbefaler oss til alle. Det betyr virkelig mye for oss at du setter pris på våre tjenester og at du ønsker å dele din gode opplevelse med andre.

Vi jobber hardt for å sørge for at våre kunder får den beste bilvaskopplevelsen, og din støtte er en stor motivasjon for oss.

Takk igjen for din støtte, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved vår anlegg.

Wash World 💧🚗🌟

Sjelden kø og lav pris.

1 settembre 2023

Hei Kjersti!

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🌟

Det gleder oss å høre at du sjelden opplever kø og at du setter pris på våre konkurransedyktige priser. Vi streber alltid etter å gi våre kunder den beste opplevelsen, både når det gjelder tid og pris.

Vi setter stor pris på din støtte, og vi ser frem til å fortsette å levere en flott opplevelse hver gang du besøker oss.

Ha en strålende dag, og velkommen tilbake når som helst!

Wash World 🌟🚗💧

Prisen er bra men det er for lite…

Prisen er bra men det er for lite vaskmiddel å bilen blir ikke rent med en gang, man mp vaske bilen to eller tre ganger til å ble rent

6 settembre 2023

Hei Mohammed,

Takk for din ærlige anmeldelse.
Vi setter alltid pris på tilbakemeldinger fra våre kunder.

Det er viktig å merke seg at vi tilbyr forskjellige nivåer av vask, og noen av våre mer omfattende programmer kan gi enda bedre resultater. Vi anbefaler deg å prøve et av våre mer omfattende programmer neste gang for å se om det gir deg det resultatet du ønsker.

Tusen takk for at du delte din opplevelse med oss, og vi håper å ha muligheten til å tjene deg bedre i fremtiden. 🚗💧

Bra jobb

Veldig fornoid

2 settembre 2023

Hei Marius,

Takk for den fantastiske tilbakemeldingen!
Det gleder oss å høre at du er veldig fornøyd med tjenestene våre. Vi setter stor pris på din støtte.

Ha en flott dag!

Billig

Billig, bra og effektivt

3 settembre 2023

Hei Anders,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen!

Vi er glade for å høre at du setter pris på vårt prisgunstige, effektive og gode tilbud. Det betyr mye for oss å kunne levere en flott opplevelse for våre kunder.

Velkommen tilbake når som helst!

Så langt alt bra👍

30 agosto 2023

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Det er flott å høre at alt går bra så langt. Vi setter pris på at du deler din opplevelse med oss.

Hvis du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger i fremtiden, ikke nøl med å kontakte oss.

Ha en flott dag videre!

Vennlig hilsen,