Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Lilletuneveien 1, 1711 Sarpsborg, NO

Det jeg likte var lettere å komme seg inn, reg.nr og passord...men vask varte overaskende kort....er ikke helt fornøyd med vasken rett og slett. Skal teste litt til og se hvordan det blir. Jeg har bru... Leggi di più

Jeg er veldig fornøyd med vaskehallen! Noen ganger er det er del kø, men det kan ikke dere noe for. Eneste jeg har å si noe på er den betalingsautomaten deres.. man må nesten kantkjøre felgene sine fo... Leggi di più

Vasken virker litt fort unnagjort selv med de lengre programmene. Ok ren bil men lite ok at man må betale ekstra for nok føning. På vinter uten ekstra føn så fryser det islag på bilen som merkes spes... Leggi di più

1. Autolavaggio

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

• Lilletuneveien 1, 1711, Sarpsborg, Norvegia

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

170 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Felgene foran ble ikke rene

Felgene foran ble ikke rene

21 giugno 2024

Hei Per,

Det virker som om du ikke har hatt en særlig god opplevelse hos oss. Det er vi selvfølgelig lei oss for, da vi alltid streber etter å yte den beste servicen til våre kunder. Jeg vil derfor oppfordre deg til å skrive til vår kundeservice og beskrive din opplevelse, så vi kan gi våre kunder den beste opplevelsen.

Jasmin.

Abonnementsbeløpet mitt har blitt…

Abonnementsbeløpet ble trukket fra meg to ganger, det vil si 249 + 249, og det plaget meg, jeg håper å få tilbake ett av beløpene, for i dette tilfellet har jeg betalt to ganger, og dette er ikke tillatt, ikke sant?
Dato for opplevelse: 02. juni 2024

2 giugno 2024

Hej Abd.

Det var ikke meningen. Jeg vil anbefale at du skriver til vår kundeservice på washworl.no/hjelp og legger ved en kopi av bankinformasjonen din. De vil behandle og svare så raskt som mulig.

Med vennlig hilsen.

Billig, men...

Billig. Men på tide å vaske litt inni vaskehallene eller? Lukter dårlig og ser dårlig ut der inne

23 maggio 2024

Hei Tom,

Takk for din anmeldelse og tilbakemelding. Vi vil ta din kommentar om rengjøring av vaskehallene til etterretning. Hvis du opplever andre utfordringer, kan du alltid kontakte vår kundeservice.

Lana

Hei Burhan,

Takk for din anmeldelse og de 4 stjernene! Jeg forstår behovet for en avdeling ved rv 22 i Sarpsborg. Vennligst send en e-post til vår kundeservice via denne lenken for ytterligere assistanse.

Utrolig useriøst selskap

Utrolig useriøst selskap, hold dere milevis unna. Alt er fint og flott helt til skaden oppstår, da må man dekke alt selv. Måtte omlakkere 2 dører og enbagasjeluke etter en tur i vaskehallen dems på Tunejordet i Sarpsborg. De ville ikke stå for skader som åpenbart var fra børstene i vaskehallen dems. Måtte betale egenandel og bruke egen forsikring.

23 maggio 2023

Hei Kim

Takk for din anmeldelse. Vi beklager at du har hatt en utilfredsstillende opplevelse. Skader håndteres av vår eksterne partner Van Ameyde i henhold til vilkår og lokal lovgivning. Hvis du har ytterligere spørsmål, vennligst kontakt dem.

Vennlig hilsen,
WashWorld

Ikke børsteløs.

Jeg bruker vanligvis bare børsteløs maskinvask. Noe som ikke er ett alternativ her.
Men på nettsiden sto det at maskinene hadde myke skånsome svampebørster.
Dette var ikke tilfelle i sarpsborg iallefall. Satt å gråt i bilen mens jeg hørte den harde plastikken slå rundt meg.
For øvrig enig i at det lukter ille inne i hallen. Mugg eller gammelt vaskevann.

Rett tilbake til CK for min del.

19 maggio 2024

Hej Kay.

Det er bestemt ikke meningen, når man besøker oss. Jeg vil derfor oppfordre deg til å skrive til oss på washworld.no/hjelp under "Vaskehall og reklamasjon". Du må gjerne vedlegge bilder av vaskeresultatet ditt, så vi raskt kan få undersøkt saken.

De beste hilsener

Average

Premium shine is not doing so much it says it have insect cleaner but our car was still dirty after the wash.. we needed to wash it again in all inclusive that one was little better and cleaned some of the insects but not all.

16 maggio 2024

Hey Pooja,

Thank you for your review. We apologize that the Premium Shine did not meet your expectations and that the insect cleaner was not effective. Please contact our customer service for further assistance.

Best regards,
Yahya

Gikk helt greit

Gikk helt greit. Lett å bruke og bilen blir ren.

16 maggio 2024

Hei Rune,

Tusen takk for de mange flotte stjernene. Det er fantastisk å se og høre at du har hatt en riktig god opplevelse hos oss.

Vi ser frem til å gi deg mange flere gode opplevelser i fremtiden. Vi ønsker deg en fin dag.

Hei Sverre,

Ren bil

För det mesta ok väntetid. - på att anläggning vart ur drift lite väl ofta.

13 maggio 2024

Hej Benny.

Det er både hyppig service og rengjøring av maskiner, men i disse tilfellene er de kun midlertidig stengt, og det samme gjelder hvis det er tekniske feil.

Det er selvfølgelig ikke meningen at man skal få en følelse av at vaskehallene ofte er stengt.

De beste hilsener
Kirsten. Wash World.

Hei vanne på vaskehaller stinker veldig…

Hei vanne på vaskehaller stinker veldig dårlig, så dere må bruke mer ferskvann eller bytte vanne ofte, så det er en negativ side som deres vaskehaller bruker samme vannet at det lukter dårlig
Mvh Yavuz Gulen

12 maggio 2024

Risposta di Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien

Hvis du opplever dette igjen, vennligst skriv til vår kundeservice: washworld.no/hjelp, så vil de undersøke dette.

Vennlig hilsen
Kirsten. Wash World.

Greit og bra, men som regel lang kø

Det burde bli enklere å få kommet gjennom all den trykkingen

10 maggio 2024

Hei Kåre,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager eventuelle ulemper med betjeningen av vårt system. Vi jobber kontinuerlig med å optimalisere vår service, så vi ville sette pris på det hvis du skriver til vår kundeservice og beskriver din opplevelse, eller kommer med forslag til forbedringer.

Lana

Ny kunde

Hele opplevelsen fra innkjøring til utkjøring var enkel og grei. Resultatet var absolutt godkjent.

2 maggio 2024

Hej Tom.

Tusen takk for de fem flotte stjernene. Det er herlig å se at du er fornøyd med vår vaskehall og konsept.

Du ønskes en riktig god dag.
Kirsten. Wash World.

Anlegget er for ofte ute av drift

Anlegget er for ofte ute av drift. Blir ofte bedt om å skrive inn koden og skiltnummer. Sliter med å få ny kode ved forglemmelse

25 aprile 2024

Hej Øivind.

Det er både regelmessig service og rengjøring av maskinene, men i disse tilfellene er de kun midlertidig stengt, og det samme gjelder hvis det er tekniske feil.

Det er selvfølgelig ikke meningen at man skal få inntrykk av at vaskehallene ofte er stengt.
Hvis reg.nr. ditt ikke blir lest ved neste vask, vennligst ring vår nødtelefon når du står ved terminalen.
Jeg ønsker deg en fin dag.
Kirsten. Wash World.

Det var veldig dårlig vask

Det var veldig dårlig vask. Julene og bagasje dør var ikke vaske engang.

29 aprile 2024

Hei,

Takk for din anmeldelse. Vi beklager å høre at vasken ikke møtte dine forventninger, spesielt ikke på hjulene og bagasjedøren. Vi tar din tilbakemelding på alvor og ønsker å undersøke og løse dette problemet. Vennligst kontakt vår kundeservice via 'Hjelp'-seksjonen på vår nettside, så vi kan bistå deg bedre.

WashWorld

På slutten av vaskesyklusen

På slutten av vaskesyklusen, etter tørking, strømmet vann fra valsen over og etter vask av bilen var halvparten av bilen tørr og halvparten våt - dette var ikke det jeg forventet...

24 aprile 2024

Hej Remiquisz.

Slik skal det absolutt ikke være å vaske hos oss. Hvis du har tid, ber vi deg om å kontakte vår kundeservice på https://washworld.no/hjelp under "Vaskehall og reklamasjon", så vil de hjelpe deg så snart som mulig. Vennligst send med foto av bilen etter vask/tørking, slik at kundeservice kan se resultatet..

Risposta di Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager bryderiet med at en av våre saler ofte er stengt. Vi vil undersøke dette nærmere og strebe etter å forbedre tilgjengeligheten av våre vaskefasiliteter. Tilbakemeldingen din er verdifull for oss, og vi setter pris på støtten din.
Mvh
Muhammad

Hei Per,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager ulempene du har opplevd med tilgjengeligheten av våre maskiner. Vi jobber kontinuerlig for å sikre at alle våre fasiliteter fungerer optimalt og er tilgjengelige når kundene våre trenger dem. Vi vil undersøke situasjonen nærmere og sørge for at nødvendige forbedringer blir gjort.

Berivan

Billig

Billig vask.

10 aprile 2024

Hei Gard,

Takk for de fire stjernene og din positive omtale av vår vaskepris! Det er flott å høre at du setter pris på våre rimelige priser. Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen.

Alt fungerte

11 aprile 2024

Hei,

Takk for de fem stjernene og din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at alt fungerte til din tilfredshet. Vi ser frem til ditt neste besøk.