Washworld - Kristiansand - Avenyen Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Avenyen 45, 4636 Kristiansand, NO

It was my first car wash at Wash World. Had some problems to understand that I had to activate by pushing the "start" button. I called the help phone, and got very good and clear message about how :... Leggi di più

Jeg har brukt deres vakskebil anlegg i noen ganger nå, jeg har ikke blitt veldig imponert på vaske program deres har. Jeg får hver gang resten av vaskemidler i bilen, bilen blir ikke helt skilt med va... Leggi di più

Dessverre har jeg gitt lav score. Har opplevd flere ganger at maskinen rett og slett ikke virker- panelet utenfor står fast- har fått lastet inn program men dørene har ikke åpnet. Videre føler jeg... Leggi di più

Jeg trykket helt til det kom opp at jeg skulle sitte i bilen. Klar til å bli vasket. Kom opp at vaskemaskinen var opptatt. Ventet ca 10 minutter og ikke noe skjedde. Rygget ut av "køen" som jeg var al... Leggi di più

1. Autolavaggio

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

• Avenyen 45, 4636, Kristiansand, Norvegia

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

166 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Shiny beautiful car :)

It was my first car wash at Wash World. Had some problems to understand that I had to activate by pushing the "start" button. I called the help phone, and got very good and clear message about how :)

Thanks for a clean and shiny car :)

19 agosto 2026

Hei Ingrid Elisabeth
Så hyggelig å høre at ditt første besøk hos Wash World endte med en ren og skinnende bil! ✨ Jeg er også glad for at du fikk rask og tydelig hjelp da du ringte, slik at du kom godt i gang med vasken. Tusen takk for de 5 stjernene og for at du delte opplevelsen din med oss.
Hilsen Maja 🚗🫧

Wash

………………good

12 luglio 2026

Hei Jarl 😊
Tusen takk for de flotte 5 stjernene! ⭐⭐⭐⭐⭐
Så hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos oss. Selv en kort tilbakemelding betyr mye, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele den.
Vi håper å se deg igjen snart til en ny skinnende ren bil! 🚗✨
Med vennlig hilsen
Jasmin 😊

Good exerience

28 maggio 2026

Hello Princewill
Thank you for your review and the 4 stars 😊
I'm delighted to hear that you had a good experience with us. We truly appreciate you taking the time to share your feedback, and we hope to welcome you back again soon.
Best regards

Ekstremt dårlig kundeservice

Ekstremt dårlig kundeservice , om bilen blir skadet eller du får riper i lakken etter bruk av vaskehall , tar de ikke ansvar . Styr unna.

12 maggio 2026

Hei Lena
Jeg beklager virkelig å høre at du har hatt en dårlig opplevelse.
Skadesaker håndteres av vår eksterne samarbeidspartner Van Ameyde, som står for behandling og vurdering av sakene. Dersom du allerede har opprettet en sak, anbefaler jeg derfor at du kontakter Van Ameyde direkte angående status eller eventuelle spørsmål knyttet til saken.
Med vennlig hilsen
Jasmin

Vært kunde siden de starta i krsand.aldri mer😡😡

Vært her siden de starta i krsand.
Vaskene er blitt mye kjipere.
Og de er blitt mye dyrere.
Altfor ofte er beggehallene ute a drft og turen ut er irriterende bortkasta.
Kundeservice suger.
Brukt de ved 2 helt forskjellige tilfeller og får følelsen at svarerne de mailer er standard.
Bedriften er blitt et søppelselskap.
Aldri igjen.

Dere svare med at dere syntes dette var kjipt og at jeg kan kontakte dere gjennom kundeservice så skal dere se på det. jeg kontaktet dere begge gangene gjennom kundeservice og har mailet frem og tilbake mange ganger. dere var ikke interessert i å imøtekomme på noe eller finne løsninger. og begge sakene var av helt forskjellig karakter.

Dere har en stor jobb å gjøre med kunderservicen.

31 marzo 2026

Hei Thor,
Takk for at du deler opplevelsen din.
Det er leit å høre at du opplever både vaskekvalitet, pris og drift som dårligere enn før, og vi forstår godt at det er frustrerende når hallene er ute av drift.
Vi tar også med oss tilbakemeldingen din om kundeservice. Du er velkommen til å kontakte kundeservice via nettsiden vår, så vi kan se nærmere på saken din.
De beste hilsner
Jasmin

It’s to offend out of order.

It’s to offend out of order.

19 marzo 2026

Hello Jan,
Thank you for your review 😊
I’m sorry to hear that you’ve experienced the wash being out of order too often – that’s definitely not the experience we want to provide. I would recommend contacting our customer service through the “Help” section on our website, so we can take a closer look at this.
You’re always welcome back.
Best regards,
Jasmin 🚗✨

It's easy and good

17 gennaio 2026

Hi Harald,

Thank you for the 5 stars 😊
Great to hear that you find it easy and good.
Best regards.

Alt var bra

Alt var bra, men det var en slags søppelukt inne i vaskehallen. Ellers helt topp

31 ottobre 2025

Hei David 😊
Takk for din fine anmeldelse – flott å høre at alt annet fungerte som det skulle! Jeg viderebringer kommentaren din om lukten, så vi kan få det undersøkt.
Benjamin

Riper

Riper
Både bak m baggasje rom og foran på panseret

29 luglio 2025

Hei Judy
Takk for anmeldelsen din. Hvis du ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale deg å melde skaden via hjelpesiden vår – også selv om det kanskje ikke er en type vi vanligvis dekker:
De beste hilsener
Andrez

Dårliger høytrykk spyler

Dårliger høytrykk spyler skal man lete lenge etter. Bedre trykk på skumpistolen(for mye) Dårlig virkning på skummet. Måtte på en annen plass for å vaske den på nytt etterpå. Ikke billig heller. Anbefales ikke.

28 luglio 2025

Hei Kristoffer,

Takk for at du deler din opplevelse .

Det lyder som en frustrerende vask, og det er selvfølgelig ikke slik det skal være. Hvis du ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale deg å kontakte vår kundeservice, så vi kan hjelpe deg videre: https://help.washworld.no/sv/article/0f23bf

De beste hilsener
Sophie Wash World

Som regel greit å bare få spylt bilen

Bra på en solskinnsdag

25 luglio 2025

Hei Hanne

Tusen takk for din anmeldelse!

Godt å høre at du er fornøyd – og vi er helt enige: En rask avspyling på en solskinnsdag kan gjøre underverker for bilen!

Du er alltid velkommen hos Wash World.

Vennlig hilsen,
Ahad

Maskinen stoppet

Maskinen stoppet under vask.

24 luglio 2025

Hei Kristin,

Takk for din anmeldelse – det høres ut som en uheldig opplevelse med maskinen som stoppet under vask.

Hvis det skjer igjen, vil jeg varmt anbefale å bruke nødtelefonen på stedet med en gang, slik at vi kan hjelpe deg direkte og raskt. Du er også veldig velkommen til å kontakte kundeservice via *Hjelp*\-siden på vår hjemmeside, hvis du trenger hjelp etterpå – jeg står klar til å assistere!

Yahya

All inclusive vask er ikkje noe å skrive hjem om

Er ikkje imponert over all inklusiv vasken. Til 150,- ekstra på toppen avet abonnement, så burde den være bedre.

21 giugno 2025

Hei Bent,
Det høres ut som du ikke har hatt en spesielt god opplevelse hos oss. Det er vi selvfølgelig lei oss for, da vi alltid streber etter å gi kundene våre den beste servicen. Jeg vil derfor oppfordre deg til å kontakte kundeservice og beskrive opplevelsen din, slik at vi kan sikre at alle våre kunder får en best mulig opplevelse.
Vennlig hilsen,

16 aprile 2025

Hej Torgeir,

Tak for din anmeldelse! 😊

Hvis der var noget specifikt, du oplevede under dit besøg, som vi kan hjælpe med, må du endelig sige til. Vi vil rigtig gerne sikre, at din næste oplevelse bliver endnu bedre! 🚗✨
De bedste hilsner,

Enkelt

Enkelt, greit og flott

18 aprile 2025

Hei Abbas,

Tusen takk for de flotte ordene! 😊

Det gleder meg å høre at du har hatt en enkel og god opplevelse – det er akkurat slik det skal være. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele det! 🚗✨

raskt i gang

12 aprile 2025

Hei Terje.
Tusen takk for de 5 stjernene – så hyggelig å høre at det gikk raskt i gang! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Velkommen tilbake!
Aden

Vasker bra

Vasker bra, kunne vært litt bedre tørk.Ellers godt fornøyd 😊

8 aprile 2025

Risposta di Washworld - Kristiansand - Avenyen

Takk for den fine tilbakemeldingen! 😊 Så godt å høre at du er fornøyd med vasken – og takk for innspillet om tørkingen. Hvis du skulle oppleve at tørkeresultatet ikke er helt som forventet en annen gang, kan du gjerne kontakte vår kundeservice via Hjelp-seksjonen på nettsiden, så hjelper jeg deg gjerne videre. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en vurdering! De bedste hilsner Sara

Fornøyd

Ble ren, pen og ikke minst tørr 🤓

1 aprile 2025

Hei Ole,

Tusen takk for de 5 stjernene – så gøy å høre at bilen ble både ren, pen og tørr! 🤓
Akkurat slik skal det være, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen i vaskehallen!

Vennlig hilsen

Bra!

Bilen ble ren! Som er målet!

21 marzo 2025

Hei Camilla,

Tusen takk for de 5 stjernene – herligt å høre at bilen ble ren, akkurat som det skal være!

Håper vi sees igjen snart i vaskehallen!

Vennlig hilsen

IKKE REN BAK

Bilen blir ikke ren på bagasjeluke ved vask.

17 marzo 2025

Hei John,

Takk for tilbakemeldingen din. Det er leit å høre at vaskeresultatet ikke levde opp til forventningene. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vaskeopplevelsen, blant annet med nye vaskeprogrammer og mer effektiv kjemi for et bedre resultat.

Du er velkommen til å kontakte vår kundeservice på kundeservice@washworld.no, så vi kan se nærmere på saken og hjelpe deg videre.