Washworld - Grimstad - Storgaten Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Storgaten 85, 4877 Grimstad, NO

Jeg håper du har det bra, men jeg har et par kommentarer: Understellsvasken fungerer ikke, og abonnementet inkluderer vask av understell og hjul, noe som er beklagelig. Jeg ønsker deg fortsatt lykke t... Leggi di più

Bra vask og pris, men maskinen til og registrere seg med , henger seg opp, litt tungvint og trykke på ( registrerer ikke alltid att en taster) og ofte klarer den ikke lese av skilt/ reg.nr . Ellers me... Leggi di più

Jeg syns i begynnelsen at det ikke var så bra vask men det er kansksje sånn i begynnelsen at de kommer seg. Til nå funker det ok..bilen blir vaska men felg vasken er jeg ikke fornøyd med. Syns og... Leggi di più

1. Autolavaggio

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

• Storgaten 85, 4877, Grimstad, Norvegia

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

165 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vasker front og bakpart dårlig

Vasker front og bakpart dårlig

20 maggio 2024

Hej Loftskj.

Du skal selvfølgelig ha et tilfredsstillende vaskeresultat når du vasker hos oss. Du er derfor hjertelig velkommen til å skrive til oss på washworld.no/hjelp under "Vaskehall og reklamasjon". Vedlegg bilder av vaskeresultatet, så vår kundeservice kan behandle saken best og raskest mulig.

Jeg ønsker deg en god dag.
Kirsten. Wash World.

Raskt og rimelig,stor fordel med…

Raskt og rimelig,stor fordel med abonnement

20 maggio 2024

Hej Rolf.

Tusen takk for de fem flotte stjernene. Det er hyggelig å se at du er tilfreds med vår vaskehall og konsept.

Du ønskes en riktig god dag.
Kirsten. Wash World.

Very easy to use and very cost…

Very easy to use and very cost effective!

12 maggio 2024

Hej,

Thank you for your feedback! We're glad to hear that you found our service both easy to use and cost-effective. We look forward to seeing you again.

Best regards,

Jacob

Bra vaskeresultat

Bra vaskeresultat, bruker premium. Sjeldent lange køer. Driftsstans forekommer, blir reparert raskt, veldig bra.

1 maggio 2024

Hej, Roland

Takk for din positive tilbakemelding om vår premiumvask og den raske håndteringen av driftsstans. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med servicen og din opplevelse i vaskehallen.

Jacob

Hei Marie,

Tusen takk for de mange flotte stjernene, vi setter virkelig pris på dem. Det er herlig å høre at vi oppfylte forventningene dine.

Vi ønsker deg en fin dag fra oss her og ser frem til å vaske bilen din igjen.

Supert for vårt behov!

Supert for vårt behov!

10 aprile 2024

Hei,

Tusen takk for de mange flotte stjernene, dem setter vi stor pris på. Hvor er det herlig å høre at vi levde opp til dine forventninger.

Vi ønsker deg en fin dag herfra og gleder oss til å vaske bilen din igjen.

Godt fornøyd

5 aprile 2024

Hej Mibhaig.

Tusen takk for de mange flotte stjernene. Det er fantastisk å se og høre at du har hatt en virkelig god opplevelse hos oss.

Vi ser frem til å gi deg mange flere gode opplevelser i fremtiden. Du ønskes en herlig dag herfra.
Kirsten. Wash World

Dere har kuttet såpe og spyle-sekvens i…

Dere har kuttet såpe og spyle-sekvens i vaskeprogrammet

25 marzo 2024

Hei Stig,

Takk for din anmeldelse og de 2 stjernene. Vi beklager å høre om din opplevelse med endringer i vaskeprogrammet. Din tilbakemelding er svært viktig for oss, og vi ønsker å forstå situasjonen bedre. Vennligst kontakt vår kundeservice gjennom "Hjelp"-seksjonen på vår nettside, slik at vi kan bistå deg.

Hei Håkon,

Det er både regelmessig service og rengjøring av maskinene, men i disse tilfellene er de bare midlertidig stengt, det samme gjelder hvis det er tekniske feil.

Det er selvfølgelig ikke meningen at man skal få inntrykk av at vaskehallene ofte er stengt.

Du må gjerne skrive til vår kundeservice via nettsiden, slik at vi kan se nærmere på saken og hjelpe deg best mulig.

Jasmin.

Irriterende extravalg for abbonnent....

Vaskehallen er helt grei og bilen ser godt ut etter vasken. Det er ganske irriterend (for meg) når jeg har valgt et abbonnement allerede, at jeg skal være nødt til å styre meg gjennom flere valgmuligheter av tillegg for at dere skal tjene mere penger? Kunne være en ide at for abbonnementer tar dere bort dette programmet, men kjører det for de som ennu ikke er faste kunder.

18 marzo 2024

Hei Arne,

Tusen takk for ideen, det er noe vi vil vurdere. Grunnen til at vi har disse tilleggene på displayet er hvis våre kunder ønsker en litt bedre vask, trenger de ikke å betale for en helt ny vask, men kun for den ekstra tjenesten de ønsker.

Topp!9

Kjapt og billig

15 marzo 2024

Hei,

Tusen takk for de fire stjernene og tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du setter pris på vår raske og rimelige service. Vi jobber hardt for å sikre at du får en god opplevelse hver gang du besøker oss.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen snart.

Beste hilsener,

Hei Bjørn,

Takk for de fire stjernene. Hvor er det godt å høre at du synes prisene våre er fordelaktige. Vi ønsker imidlertid å tilby kundene våre en opplevelse som er både enkel og luksuriøs til en lav pris. Du må derfor alltid gjerne skrive til vår kundeservice hvis du har forslag til forbedringer.

Du ønskes en god dag herfra :-)

Fornøydkunde

Rask og grei vask. Vasker ikke godt på bakvinduet

6 marzo 2024

Hei Espen,

Takk for anmeldelsen din og de 4 stjernene! Dem er vi glade for. Bakruten skal selvfølgelig også vaskes, så du er mer enn velkommen til å skrive til vår kundeservice og gjerne vedlegge bilder av vaske-resultatet, så hjelper vi deg videre.

Jeg ønsker deg en herlig dag :-)
Lana

Bilen blir fin og rein

Bilen blir fin og rein, det eneste som er litt synd er at vaskehallen i Grimstad stadig er stengt

27 febbraio 2024

Hei Janne,

Takk for de fire stjernene og de hyggelige ordene om bilvasken! Det er flott å høre at bilen din blir fin og rein.

Vi beklager ulempene ved at vaskehallen i Grimstad tidvis har vært stengt.
Vi jobber kontinuerlig med å forbedre tilgjengeligheten og sikre at våre fasiliteter er åpne og fungerer som de skal for våre kunder.

Din tilbakemelding er verdifull for oss i dette arbeidet.

Cathrine🚗

Det er veldig enkelt å kjøre inn og få vasket bilen.

Det er veldig enkelt å kjøre inn

15 febbraio 2024

Hei Rygh,

Vi ser frem til å gi deg mange flere gode opplevelser i fremtiden. Du ønskes en herlig dag herfra :-)

Ahad

Enkel å bruke,iallefall med abonnement…

Enkel å bruke,iallefall med abonnement .Med kulde er den ikke så samarbeidsvillig .

15 febbraio 2024

Hej Kristin,

Takk så mye for de fire stjernene. Vi streber imidlertid alltid etter fem stjerner, så takk for tilbakemeldingen din.

Ønsker deg en riktig god dag.

Beste hilsener,
Amalie

Lysstøy

For oss som bor rundt hadde det vært fint om reklameskiltene ble mer dempet og slått av når hallen er stengt. Det er et voldsomt sterkt hvitt lys som oppleves svært forstyrrende.
Blir veldig takknemlig om dette kan vurderes og faktisk gjort noe med.

1 febbraio 2024

Hej Kathinka.

Takk for tilbakemeldingen din.
Jeg har videreformidlet din informasjon og spørsmål til vår markedsavdeling.

Jeg ønsker deg en god dag.
De beste hilsener.
Kirsten. Wash World

Vask av bil

Syns også at standard vask burde hatt polering i programmet sitt+!! Evt at man kan velge inn polering i de andre vaskene utenom premium vaskene.

Jeg skulle også få en gratis vask men den kom ikke fram når jeg skulle velge den på mitt abnoment. Lurer på hva som er galt?

Mvh René Simonsen

19 gennaio 2024

Hej René

Hva en beklagelig opplevlese. Du skal selvfølgelig få et tilfredsstillende vaskeresultat, når du vasker hos oss. Du er derfor meget velkommen til å konakte vår kundeservice på washworld.no/hjelp/vaskehall-og-reklamasjon.
Du er velkommen til å sende en e-post med bilde av bilen og felgen efter vask til vår kundeservice, så vil de behandle og svae så raskt som muligt.

vennligst oppgi også informasjon om den gratisvassken du skulle ha, så kan dette ogs bli undesøkt.

Jeg ønsker dig en herlig dag.
De beste hilsener.

Enkelt og ryddig

Helt ok tenke på plassering og alt annet

23 dicembre 2023

Hei Guillaume,

Tusen takk for de mange flotte stjernene, dem er vi veldig glade for. Hvor er det herlig å høre at vi levde opp til dine forventninger 😊

Vi ønsker deg en god dag herfra og ser frem til å vaske bilen din igjen.

Lana

Utrolig flott

Kjempebra og vasket

18 dicembre 2023

Hei,

Det høres ut som om du har hatt en god opplevelse i vaskehallen, og det gjør oss virkelig glade.

Ønsker deg en god dag herfra. Vi ser frem til å gi deg mange flere gode opplevelser i fremtiden :-)