Wash World - Viborg - Vognmagervej Recensioni

TrustScore 3 su 5

Vognmagervej 21E, 8800 Viborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Har været medlem med "ubegrænset bilvask" gennem et års tid. Har behov for at få bilen vasket 3-4 gange om måneden. Ofte (ved ca. 3 eller 4 ud af 5 besøg i min lokale vaskehal) er den ude af drift. J... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har abonnement til 2 biler, der jævnligt kommer forbi en af vaskehallerne i Viborg. Der er et fint udvalg af vaskeprogrammer, der kan vælges afhængigt af vejr og årstider og bilens stand. Dejligt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Efter at bilen ikke er blevet vasket i pænt lang tid, brugte jeg kun sæbevand og børste til alu-følgene. Bil og fælge skinnede og alle flader var fuldstændig rene, glatte med bløde overflader...

Valutata 1 stelle su 5

Kære Wash World, Hvornår kommer den uge, hvor begge vaskehaller kører på Vognmagervej i Viborg? Det er længe siden I skiftede begge vaskemaskinerne, og de er totalt ustabile. Man kører forgæves... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1865 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Prisen er for høj.

Prisen for abbonenter er blevet for høj i forhold til produktet. Især når der så ofte er fejl på de gamle vaskehaller på Vognmagervej i Viborg.

3 dicembre 2024

Hej Kasper

Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at du ikke føler, at prisen står mål med produktet, og at der har været udfordringer med vaskehallerne på Vognmagervej i Viborg. Din oplevelse er vigtig for os, og jeg sørger for at dele det med de rette personer, så vi kan forbedre os.

Hvis du oplever fejl i vaskehallen, anbefaler jeg, at du bruger vores akuttelefon, så vi kan hjælpe med det samme. Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi gerne vil assistere.

Jacob

Tørring

Tørring er for dårlig

8 novembre 2024

Hej Knud,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at tørreoplevelsen ikke har været helt som ønsket. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på det og hjælpe dig videre.

Altid perfekt 👍

Altid perfekt 👍

16 ottobre 2024

Hej Danute
Tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner ⭐ Vi er glade for, at du altid har en perfekt oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage næste gang!

Mert

Vask ordentlig dæk

Dæk blev ikke vasket ordentligt

12 ottobre 2024

Hej Dany,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at dækkene ikke blev vasket ordentligt. Hvis problemet fortsætter, er du velkommen til at kontakte kundeservice via vores hjemmeside, så vi kan hjælpe dig videre.

Valutata 3 stelle su 5

Porten foran bilen lukkede ikke ned..

Porten foran bilen lukkede ikke ned... tørringen var mangelfuld ... vask ... ja bilen blev da vådere 😄

7 ottobre 2024

Hej Karin,

Jeg er glad for, at bilen blev vasket, men det lyder som om, tørringen ikke fungerede optimalt. Hvis du oplever problemer som dette igen, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via hjemmesiden – vi vil meget gerne hjælpe dig!

Wash World

Forsat insekter på forskærm

Forsat insekter på forskærm. Bagruden også snavset

29 settembre 2024

Hej Laila,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at vasken ikke fjernede insekterne og at bagruden stadig var snavset. Vi sætter stor pris på din feedback og vil meget gerne hjælpe med at forbedre din oplevelse.
Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan finde en løsning.

Sophie

Gode vaskehaller generelt.

Gode vaskehaller generelt.

17 settembre 2024

Hej! Anton.

Tak for din besked. Det er skønt at høre, at du synes godt om vores vaskehaller generelt! Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at se dig igen snart.

Jacob

Valutata 3 stelle su 5

køre hård imod front og bag

køre hård imod front og bag, griber fat i træk, dårlig tørring

8 settembre 2024

Hej Flemming.

Det er ikke den oplevelse vi ønsker, når du vasker hos Wash World. Mht tørring, er du meget velkommen til, at sende billeder via dette link: https://formcrafts.com/a/acpmpuz Så vil vores kundeservice undersøge dette, og vende tilbage med svar, så hurtigt som muligt.

Jeg ønsker dig en god dag.
Kirsten. Wash World

Valutata 4 stelle su 5

Vi måtte holde i kø idet en vaskehal…

Vi måtte holde i kø idet en vaskehal ikke virkede

1 settembre 2024

Hej Majbritt,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi beklager, at I måtte vente i kø på grund af en vaskehal, der ikke virkede. Vi arbejder altid på at forbedre vores service, og din feedback hjælper os med dette. Vi håber, at din næste oplevelse bliver endnu bedre.

Tørring,og dehede

29 agosto 2024

Hej Antonina,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Jasmin.

Grimt resultat

Tørrer elendigt, og de mange dråber der sidder tilbage, tørrer hvidt/gråt ind, så bilen ser beskidt ud. Prisen er ok.

30 agosto 2024

Hej Nina,

Tak for din feedback. Jeg beklager, at tørringen ikke har været tilfredsstillende, og at det har påvirket bilens udseende. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Jeg vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice, så vi kan hjælpe med at finde en løsning.

Valutata 4 stelle su 5

Billig og en fornuftig vask.

Billig og en fornuftig vask.

27 luglio 2024

Hej Ib,

Tak for din anmeldelse! Det glæder mig, at du synes vores vask er både billig og fornuftig. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var i vaskehal i Viborg i dag, jeg betalte for en vask, og kørte ind, men den startede ikke.
Jeg ringede til det nummer der stod på væggen og fik hjælp af en høflig und dame der startede maskinen til en noget bedre vask end jeg havde købt.

Det er service!

Mvh
Gert Romlund

1 agosto 2024
Non scritta su invito

Hej Gert,

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!
Jeg er glad for at høre, at du fik hurtig og effektiv hjælp, og at du havde en god oplevelse i vores vaskehal i Viborg.

Din ros betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Sophie

Fint produkt

Fint produkt, fungerer godt

11 luglio 2024

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes vores produkt fungerer godt. 🌟

Vi ser frem til at vaske din bil igen.

WashWorld

Den tørre stadigvæk ikke ordentligt

Den tørre stadigvæk ikke ordentligt

1 luglio 2024

Hej Nicolaj.

et lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Venligst vedhæfte billeder af vaske/tørre-resultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Kirsten. Wash World

Den tørre ikke helt ordeligt

Den tørre ikke helt ordeligt

4 giugno 2024

Hej Rune

Tak for din anmeldelse. Kontakt venligst vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan hjælpe dig videre.

Hurtigt og nemt og rimelig rent

Hurtigt og nemt og rimelig rent

26 maggio 2024

Hej Kurt,

Mange tak for de fem stjerner. Det virker til, at du er glad for vores vaskehaller og koncept. Det er vi super glade for! Vi ønsker nemlig altid at yde den bedste service til vores kunder, så de kan få en god oplevelse.

Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Jasmin.

Hej PL.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Jeg ønsker dig en god dag.
Kirsten. Wash world.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più