Wash World - Vejle - Solkilde Allé Recensioni

TrustScore 4 su 5

Solkilde Alle 11, 7100 Vejle, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Ok vask næsten hver gang. Men tit defekt vaskehaller i Randers afd. Men drop "ekstra" tilbehør i vaskeprogrammer, da de reelt ingen forskel gør på det færdige resultat.

Valutata 3 stelle su 5

Kørte i dag den Billigste vask - og uden forarbejde (Normalt sprøjter jeg insektløsnende vædske på) og det var et dårligt resultat. Alle fluer og andet godt sad "Fast" på lak og ruder - men med "løsne... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jeg vasker bilen mindst en gang om ugen næsten altid ved anlægget ved Bilka Vejle. Har måtte opgradere nogle gange for at bilen bliver tilfredsstillende. For ofte er en eller begge ude af drift eller... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Den dyreste vask, tja ikke imponerende, flere steder hvor der stadig sad skidt. Tørringen kunne også være meget bedre. Vejle Nord

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1789 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

god bilvask

god bilvask, alt ok

24 agosto 2024

Hej Natalia,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Det glæder mig at høre, at alt var i orden, og at du er tilfreds med din bilvask. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Klarer en fin vask

Klarer en fin vask, tørring er dog dårlig.

4 agosto 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med selve vasken. Vi er kede af at høre, at tørringen ikke levede op til forventningerne. Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage det til efterretning for at forbedre vores service.

Mark

Alting virker og bilen bliver ren

Alting virker og bilen bliver ren

3 agosto 2024

Hej Karl,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder mig at høre, at alting virker, og at din bil bliver ren hver gang. Vi ser frem til at give dig mange flere gode vaskeoplevelser!

Ahad 🚗✨

Valutata 1 stelle su 5

Billigeste vask sat op fra 19 kr til 49 kr.

Billigeste vask sat op fra 19 kr. til 49 kr.

Utrolig hurtig vask, snavs sidder stadig på bilen, vand perler ikke af bilen efter børstevask, Tørring al for hurtig.

Nej tak herfra.

20 giugno 2024
Non scritta su invito

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din seneste oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne. For at få hjælp med dette, kan du kontakte vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside.

Hvis du skulle opleve lignende problemer i fremtiden, anbefaler vi, at du benytter vores akuttelefon for øjeblikkelig assistance i vaskehallen.

Hej Finn,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Valutata 3 stelle su 5

Bilen har fået vaskeridser flere steder…

Bilen har fået vaskeridser flere steder - desværre🤨

13 giugno 2024

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at din bil har fået ridser efter en vask.
Jeg vil opfordre dig til at kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på din sag og finde en løsning.

Sophie

Som forventer

Som det skal være

19 maggio 2024

Hej Per

Tusind tak for din gode feedback. Og hvor er det godt at høre, at det er som forventet.

Skulle der opstå spørgsmål, eller andet så kontakt endelig vores Kundeservice eller akuttelefon, skulle du være på selve lokationen.

Lykke

Valutata 1 stelle su 5

Igen startede min vask med en anden bil…

Igen startede min vask med en anden bil i vaskehallen som så fik vasket sin bil 2 gange

2 maggio 2024

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager det problem, du oplevede med vaskeprocessen. Venligst kontakt vores akuttelefon næste gang, så vi straks kan assistere dig, hvis en lignende situation opstår.

Valutata 1 stelle su 5

Den nye pris politik overskygger…

Den nye pris politik overskygger desværre vaske oplevelsen.
Abb opsagt, kan nu fås bedre og billigere andre steder

26 aprile 2024

Hej Brian,
Tak for din anmeldelse og feedback. Vi beklager, hvis vores nye prispolitik ikke har mødt dine forventninger. Vi værdsætter, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. For videre assistance eller spørgsmål, anbefaler vi at du kontakter vores kundeservice gennem vores 'Hjælp' sektion på hjemmesiden.

Valutata 3 stelle su 5

Jeg bruger anlægget på Solkilde alle i…

Jeg bruger anlægget på Solkilde alle i Vejle, og det er meget ofte ude af drift - det er ærgerligt

27 marzo 2024

Hej Kirsten,

Det lyder til, at du har haft en dårlig oplevelse, hvilket bestemt ikke er meningen når man besøger os, men jeg er sikker på, at vi kan finde en løsning til dette.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder med tekniske fejl, hvor vi naturligvis sender teknikerne ud på lokationen hurtigst muligt. Dette betyder dog ikke, at vi ved præcis hvornår de er der, da de også er ude på andre opgaver.

Dog er det selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede. Vi anbefaler derfor, at du skriver til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Valutata 2 stelle su 5

Jeg syntes ikke at bilen bliver helt…

Jeg syntes ikke at bilen bliver helt ren - men har levet med det - da jeg syntes prisen er god - men med den varslede prisstigning - bliver husstandens 3 abn. Opsagt

27 marzo 2024

Hej Ivan,

Tak for din henvendelse. Vi forstår, at enhver prisændring kan give anledning til spørgsmål. Det er vigtigt for os at understrege, at vi i de seneste år har arbejdet hårdt for at holde vores priser så lave som muligt, på trods af stigende omkostninger. Vores mål er altid at tilbyde høj kvalitet i vores vaskehaller, samtidig med at vi sikrer, at vores faciliteter løbende vedligeholdes for at opretholde en høj standard og oppetid.

Skulle du opleve kvalitetsmæssige udfordringer eller andre problemer, opfordrer vi dig til at benytte vores 'Hjælp' sektion på hjemmesiden, hvor vores kundeservice står klar til at assistere dig.

Valutata 3 stelle su 5

Den var ikke alt for god til at tørre…

Den var ikke alt for god til at tørre bilen

26 marzo 2024

Hej Kaj,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Vi beklager, at tørringsresultatet ikke levede op til dine forventninger.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores service, og din feedback er vigtig i den forbindelse.
Venligst kontakt vores kundeservice gennem 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan adressere dette problem og sikre en bedre oplevelse fremadrettet.

Valutata 4 stelle su 5

Ok vask næsten hver gang

26 marzo 2024

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner.
Det er dejligt at høre, at du generelt er tilfreds med kvaliteten af vores vask.

Vi tager din feedback vedrørende vaskehallernes tilstand og "ekstra" tilbehør i vaskeprogrammerne til efterretning.
For specifikke hændelser med udstyr, der ikke fungerer som forventet, opfordrer vi til, at du kontakter vores kunderservice på https://washworld.dk/hjaelp

Valutata 3 stelle su 5

Jeg vasker bilen mindst en gang om ugen…

Jeg vasker bilen mindst en gang om ugen næsten altid ved anlægget ved Bilka Vejle. Har måtte opgradere nogle gange for at bilen bliver tilfredsstillende. For ofte er en eller begge ude af drift eller rep/service.

18 marzo 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse og de 3 stjerner. Vi sætter pris på, at du regelmæssigt vælger vores anlæg ved Bilka Vejle til din bilvask. Vi beklager, at du har følt behov for at opgradere din vask for at opnå et tilfredsstillende resultat, samt de udfordringer du har mødt med udstyr, der ikke er i drift. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores service og minimere nedetid, så din oplevelse bliver bedre fremadrettet.

Wash World

Ren bil

Rigtig godt tilfreds !! Fantastisk ren bil 👍🏼👍🏼

17 marzo 2024

Hej Jenny,

Mange tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse med os! Det glæder os at høre, at du finder vores abonnementsaftale nem at bruge. Vi forstår, at der kan være ventetid, især i travle perioder, og vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse. Det er vores mål at gøre din ventetid så behagelig som mulig, og vi arbejder konstant på løsninger for at minimere ventetiden for alle. Tak for din støtte, og fordi du gør os til et populært valg!

Tørrings processen

Synes stadig at tørrings processen er mangelfuld
Asser af vand dråber på overfladerne

9 marzo 2024

Hej Bjarne,

Nem og hurtig vask

vaskehallen var lukket om morgenen, da jeg kom forbi, men så nuppede jeg bare en vask på vej hjem fra arbejde.

5 marzo 2024

Hej Søren,

Tak for de 4 stjerner og din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du fandt vasken nem og hurtig.
Vi beklager ulejligheden med, at vaskehallen var lukket om morgenen, men er glade for, at du kunne gøre brug af vores service på vej hjem fra arbejde.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og står altid klar til at sikre, at din bil bliver skinnende ren.

Hurtig adgang

Hurtig adgang. Meget sjældent, at der er ventetid.
Ventid vises og det er smart, for så kan man vælge om man vil vente eller ej.

16 dicembre 2023

Risposta di Wash World - Vejle - Solkilde Allé

Hej Niels, tak for din flotte anmeldelse.

Vi sætter pris på dine fine ord, og for alle 5 stjerner.
Det glæder os at du nyder af vores koncept og vores service.

Du ønskes en god dag.

Albert 🚗

Meget beskidt vand

Meget beskidt vand, men det er hvad man kan forvente for 69 kr pr mdr

5 dicembre 2023

Hej Alman.

Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på washworld.dk/hjælp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Venligst vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle og besvare din mail.

Jeg ønsker dig en god dag.

Kirsten. Wash World 🚗

Valutata 2 stelle su 5

Maskinen vaskede slet ikke bilen på…

Maskinen vaskede slet ikke bilen på bagenden

5 dicembre 2023

Hej Michael.

Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på :washworld.dk/hjælp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Du vedhæfte venligst billeder af vaskeresultatet.

Jeg ønsker dig en god dag.

Kirsten. Wash World 🚗

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più