Wash World - Vejle - Soldalen Recensioni

TrustScore 3 su 5

Soldalen 4, 7100 Vejle, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Der er plads til forbedring af; Vaske kvalitet samt tørring. Maskinen vaskede så skånsomt - så min bagklap stadig har snavs siddende - når jeg vasker i andre Wash World lokationer bliver min bil r... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jeg synes at jeres maskiner er blevet mere pålidelige,og alle sidedysser er kommet på fuld tryk, så alt i alter det ok vask. Tørremaskinen kunne godt være lidt bedre. En sidste ting kunne godt være l... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Som jeg altid skriver så er jeg mega glad når jeg kører ud af vaskehallen med en rigtig dejleg ren bil

Valutata 2 stelle su 5

Har fast abonnement, og har oplevelsen af at køre forgæves alt for ofte. Ofte er 1 hal ude af drift og derved en kæmpe kø for at få vasket. Og på det seneste har jeg oplevet at begge haller er ud... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1764 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

ofte under rep

bilen er IKKE ren efter guldvask !

1 marzo 2025

Hej Niels.
Tak for din feedback! Det er ærgerligt at høre, at du ikke har været tilfreds med vaskeresultatet. Vi vil meget gerne hjælpe, så vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice via ‘Hjælp’-sektionen på vores hjemmeside.
Aden 🚗🌿

Ude af drift?

Jeg holdt i lang tid foran en hal, der sagde Snart ledig. Til sidst gav jeg op og kørte over til den anden port. Hvorfor står der ikke Ude af drift?

2 marzo 2025

Hej Kirsten
Det forstår jeg godt kan være frustrerende! Skiltningen skal selvfølgelig være tydelig, så du ikke ender med at vente unødigt. Jeg tager din feedback videre – tak fordi du gjorde os opmærksomme på det!
Imran

Bilen var ikke tørret godt nok

Bilen var ikke tørret godt nok

28 febbraio 2025

Hej Arvid,

Tak for din feedback! Det er ærgerligt, at tørringen ikke levede op til dine forventninger. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på det.

Yahya

Valutata 3 stelle su 5

Vaske kvalitet ok, men bagende af bilen vaskes ikke optimalt

Vasker ikke bagenden tilstrækkeligt
Ellers ok vask

20 febbraio 2025

Hej Per,
Tak for din feedback! Vi er glade for, at du overordnet set var tilfreds med vasken, men ærgerlige over, at bagenden ikke blev vasket tilstrækkeligt. Hvis du oplever det igen, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp' på vores hjemmeside – vi vil meget gerne assistere! 🚗✨
Yahya

Hej Jens,

Tak for din feedback. Det er ærgerligt at høre, at vaskeresultatet ikke levede op til dine forventninger. Hvis du oplever dette igen, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside – vi vil gerne se nærmere på det.

Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse! 🚗💙

Muhammad

Valutata 4 stelle su 5

Den ved soldalen er tit i stykker,og…soldalen vejle

Den ved soldalen er tit i stykker,og hvorfor kan vi bruge,ved Bilka, når den er i stykker ,til samme pris?

8 febbraio 2025

Hej Palle,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 😊 Vi beklager de udfordringer, du har oplevet ved Soldalen. Hvis du har spørgsmål om priser og brug af andre vaskehaller, anbefaler vi at kontakte vores kundeservice, som gerne hjælper dig videre.

Ahad

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse.
Efter at have købt abonnement til vaskehal i Vejle til to biler, har jeg oplevet 5-6 gange på én måned, begge vaskehaller har været ude af drift eller stoppet midt under vask.
Jeg bad derefter om kompensation, for den varer jeg ikke har fået, men har betalt for, hvilket blev afvist med, “sådan var det jo bare en gang i mellem” og “det kan de ikke gøre noget ved”.
Alle gange har jeg ringet til til nødtelefonen og de har ikke kunnet løse det.
Jeg har én gang været nødt til at køre til en anden vaskehal og betale 90 kr. for en vask, for at få vasket den sæbe af, der var sprøjtet på, men ikke vasket af.

25 gennaio 2025

Hej,

Tak for din feedback. Vi beklager de oplevelser, du har haft med driften i Vejle. Det er naturligvis ikke meningen, at en vask skal stoppe midt i processen, og vi forstår din frustration. Vi tager din oplevelse med videre, da vi altid arbejder på at forbedre både stabilitet og service.

Fint resultat

28 gennaio 2025

Hej Kirsten

Tusind tak for de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med resultatet. Vi glæder os til at vaske din bil igen! 🚗💦😊

Jacob

Valutata 1 stelle su 5

Igen i dag er begge haller lukket i…

Igen i dag er begge haller lukket i Vinding - “tekniker tilkaldt”

Hvornår får man pengene retur ?

Dog er skiltet med ÅBEN” ud mod vejen slukket - kan bare ikke ses før man kørt ind på området 🙁

3 ottobre 2024

Hej Per,
Tak for din anmeldelse – jeg beklager virkelig de gentagne problemer med lukkede vaskehaller i Vinding. Jeg forstår din frustration, og det er selvfølgelig ikke meningen, at du skal opleve dette.
For refundering eller kompensation anbefaler jeg, at du kontakter vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside. De vil sørge for at kigge på din sag og hjælpe dig videre.
Vi arbejder hele tiden på at forbedre oplevelsen for vores kunder, og vi sætter stor pris på din tålmodighed.

Valutata 1 stelle su 5

ALT FOR MEGET NEDE-TID...

ALT FOR MEGET NEDE-TID.... Der er 2 vaskehaller i det anlæg, jeg er tilknyttet, men alt for ofte er en eller begge ude af drift. Det fjerner rimelig meget ideen med fri vask.....

Hej Michael,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse med nedetid i vaskehallerne. Det er selvfølgelig ikke meningen, og vi forstår din frustration. Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan undersøge sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Vaskehal Vinding

Der er så mange gange , hver uge , hvor vaskehallen er i udu , eller kun en virker .. det er noget rod .. Så en grund til afmelding af abonnement

23 gennaio 2025

Hej Karin,
Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre om de udfordringer, du har oplevet med vores vaskehaller. Vi arbejder løbende på at sikre, at alt fungerer optimalt, og din oplevelse vil blive taget til efterretning. Hvis du fortsat oplever fejl, anbefaler jeg, at du bruger nødtelefonen på stedet for hurtig assistance.
Hvis der er andet, vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi vil meget gerne hjælpe.

Valutata 1 stelle su 5

Anlægget virker som regel ikke

Anlægget virker som regel ikke - på trods af, at der står ÅBEN på skiltet ud mod landevejen.

Hal 1 og Hal 2 lukket - teknikker tilkaldt

Står der først, hvor man er kørt ind på området og holder foran portene.

Som abonnent med 2 biler burde man have pengene tilbage

Hej!
Tak for din anmeldelse. Vi beklager dybt, at du oplever problemer med anlægget, selvom det står som åbent. Det er selvfølgelig ikke acceptabelt.
Vi forstår din frustration og vi tager din feedback meget alvorligt. Vi arbejder på at forbedre driftsstabiliteten og kommunikationen, så sådanne situationer undgås fremover.

Valutata 1 stelle su 5

Fordig den ikke vasker i nærheden af…

Fordig den ikke vasker i nærheden af adnre bilvaske, man skal køre igennem jeres 2-3 gange for at komme på højde med andre bilvaske.
Samtidig oplever man alt for ofte jeres er ude afdrift og det er bare ikke godtnok når man har et ABO ved jer.

Hej!
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at vaskeresultatet ikke lever op til dine forventninger, og at du ofte oplever driftsproblemer. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at tilbyde vores kunder, og vi forstår din frustration, især når du har et abonnement hos os.
Vi tager din feedback meget seriøst og arbejder på at forbedre både kvaliteten af vaskene og driftsstabiliteten. Din oplevelse er vigtig for os, og vi håber, vi kan levere en bedre service fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Fint rent bil men der er tit en af…

Fint rent bil men der er tit en af vaskemaskinen der er ude af drift

20 gennaio 2025

Hej Erling,
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at din bil blev fint ren! Jeg beklager dog, at en af maskinerne ofte er ude af drift. Din feedback er værdsat og hjælper os med at blive bedre. Vi ser frem til at vaske din bil igen!

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt

15 gennaio 2025

Risposta di Wash World - Vejle - Soldalen

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! 🌟 Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Din støtte betyder meget, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart. 😊
Hilsen Omar

At man kunne komme til på hele døgnet

At man kunne komme til på hele døgnet
Jeg køre Vikingbus ofte sent færdig
Nu kun åben 7 til 22
Ellers været glad for før kan i ikke lade en vaskemaskin
e være åben

2 dicembre 2024

Hej Rene,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Jeg forstår, det kan være frustrerende, at vasken ikke længere er tilgængelig hele døgnet. Vi har valgt åbningstiderne 7-22 for at sikre, at alle får den bedste oplevelse, men jeg noterer din feedback og sender den videre til de ansvarlige. Vi sætter stor pris på, at du har været glad for vores vask tidligere!

Intet vand

Børsterne kørte, men der kom intet vand…. Heldigvis skete der ikke andet end at jeg kunne stoppe børsterne og køre ud.
Penge er spildt, og jeg kommer der ikke igen.
Vaskehallen er den i Vinding ved Vejle.
Vh Hans

22 novembre 2024

Hej Hans,
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med manglende vand under vasken. Det er selvfølgelig ikke sådan, det skal fungere.
Jeg vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice, så de kan hjælpe med at finde en løsning på problemet. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den til os for at sikre, at det ikke sker igen.
Muhammad

Valutata 1 stelle su 5

Benytter fortrinsvis anlægget i Vinding…

Benytter fortrinsvis anlægget i Vinding Vejle
1- Ofte er det ene vaskeanlæg ude af drift
2- Anlægget vasker ikke bilen ren.

3- Overvejer at opsige aftalen.

4 novembre 2024

Hej Finn,
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at anlægget på Vinding i Vejle ikke lever op til dine forventninger, og at det har påvirket din oplevelse. Din feedback er værdifuld, og du er altid velkommen til at kontakte kundeservice, så vi kan se nærmere på det og hjælpe dig bedst muligt.

Valutata 2 stelle su 5

Den bliver ikke vasket ren bag på bil

Den bliver ikke vasket ren bag på bil. Der mangler 20cm at blive vasket på bagenden☹️

3 novembre 2024

Hej Volhøj.
Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os.
Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på [https://washworld.dk/hjaelp under](https://washworld.dk/hjaelp under) "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt.
Venligst vedhæfte billeder af vaskeresultatet så kan vores kundeservice behandle din henvendelse korrekt.
Jeg ønsker dig en god dag.
Kirsten. Wash World

Valutata 2 stelle su 5

Vaskede i dag min bil ved Wash World i…

Vaskede i dag min bil ved Wash World i Vejle ved Bilka. Jeg købte den billigste vask (49 dkk), heldigvis, for en sådan elendig vask skal man lede længe efter. Bilen var ikke ren og overhovedet ikke tør efter efter tørring. Kan ikke anbefales....

1 novembre 2024

Hej!
Tak for din feedback og de 2 stjerner. Vi beklager, at du ikke har haft en tilfredsstillende oplevelse med vores billigste vask i Vejle. Det er vigtigt for os, at alle kunder får en god og effektiv vask, og vi tager din oplevelse til efterretning. Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen
Noman

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più