Wash World - Taastrup - Roskildevej Recensioni

TrustScore 4 su 5

Roskildevej 376, 2630 Taastrup, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

giver en flot bil hver gang man vasker hos jer er meget glad for det bruger det hver uge og bilen skinner bag efter den er blevet vasket i vaskehallen

Valutata 4 stelle su 5

Vasken var okey men ruderne blev efterladt med mange pletter efter beskidt vand. Det er lidt træls

Valutata 3 stelle su 5

Det er dejligt at have et sted, hvor man nemt kan vaske sin bil, og jeg kan rigtig godt lide muligheden for et månedligt abonnement. Jeg føler dog, at det månedlige gebyr er steget, mens kvaliteten er... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Nummerplade bliver læst, men alligevel skulle jeg indtaste det også Skærmen er ikke særlig nem at trykke på, der skullle trykkes flere gange for at få registreret bogstaver og tal. Og jeg fik en fe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1894 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Syntes stadig at der er mange fejl på…

Syntes stadig at der er mange fejl på jeres maskiner. Vaskede i går i tåstrup. Var ved at blive kvalt i lugten af rådden vand. Maskinerne tørrer dårligt, selv om man vælger dobbelt tørring. Og så gør det heller ikke bedre at maaskinen drypper over hele bilen inden man er ude af hallen.

19 settembre 2024

Hej Dennie,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Jeg beklager, at du har oplevet flere problemer med maskinerne i Taastrup, og at tørringen ikke har fungeret optimalt. Det er bestemt ikke det, vi ønsker, og jeg vil sørge for, at din feedback bliver delt med det rette team, så vi kan forbedre oplevelsen.

Benny

14 settembre 2024

Hej Alaa,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med servicen hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Sophie

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er godt tilfreds med vask af bil

Jeg er godt tilfreds med vask af bil, og anbefalinger gerne.

14 settembre 2024

Hej Lasse,

Tusind tak for de 5 stjerner! Det betyder meget at høre, at du er tilfreds med vasken og vil anbefale os – vi sætter stor pris på det! 😊

Nemt

Det er nemt og hurtigt

31 agosto 2024

Hej Johnny,

Mange tak for de fem stjerner. Det virker til, at du er glad for vores vaskehaller og koncept. Det er vi super glade for! Vi ønsker nemlig altid at yde den bedste service til vores kunder, så de kan få en god oplevelse.

Vi glæder os til at vaske din bil igen.

virker ok god oplevelse

Er godt tilfreds med mine vask

30 agosto 2024

Hej Henrik.

Tak for de fire stjerner. Hvor er det godt at høre, at du synes vores priser er fordelagtige. Vi vil dog gerne give vores kunder en oplevelse, som både er nem og luksus til en lav pris. Du må derfor altid gerne skrive til vores kundeservice, hvis du har forslag til forbedringer.

Du ønskes en god dag herfra.

Valutata 4 stelle su 5

I have been washing here for a long…

I have been washing here for a long time but my car has a lot of small scratches especially around the tire and bumper area.

25 agosto 2024

Hi Caglar,

Thank you for your review. I'm sorry to hear about the scratches on your car. To address this, I recommend filing a damage report through our website, where our third-party claims handler, Van Ameyde, will review your case.

Best regards,

Dejlig hurtig vask

Det er dejlig nemt og hurtigt at få bilen vasket.

14 agosto 2024

Hej JKR.

Tusind tak for de mange flotte stjerner. Det er fantastisk at se og høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden. Du ønskes en skøn dag herfra.

Valutata 3 stelle su 5

Bilen er sjask våd efter vask

Bilen er sjask våd, så hvis man ikke vil have pletter, så er det ud og tørre bilen, efter vask.

28 giugno 2024

Hej Tanja.

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Venligst vedhæfte billeder af vaske/ tørre-resultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Jeg ønsker dig en god dag.
Kirsten. Wash World

Automatisk nummerplade aflæsning…

Automatisk nummerplade aflæsning virkede ikke, hal 1 på roskildevej havde ikke nok vandtryk, højtryk virkede ikke næsten kun skum

25 giugno 2024

Hej Kaj,

Tak for din feedback. Jeg beklager, at nummerpladeaflæsningen og vandtrykket i hal 1 på Roskildevej ikke fungerede optimalt. Vi vil se nærmere på dette for at forbedre oplevelsen. Hvis du oplever lignende problemer i fremtiden, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Wash World

Jeg er generelt tilfreds

Jeg er generelt tilfreds. Men det er lidt irriterende, at jeg ikke kan benytte automatisk nummerpladevisning mere. men skal taste nummerplade og kode.

24 maggio 2024

Hej Sanne,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du generelt er tilfreds.
Jeg beklager ulejligheden med den automatiske nummerpladevisning. Vi arbejder på at forbedre denne funktion, så den bliver mere pålidelig fremover.

WashWorld

Hej Abdul.

Det lyder til, at du har haft en god oplevelse i vaskehallen, og det er vi rigtig glade for.

Du ønskes en god dag herfra. Vi glæder os til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden.

alle godt der

11 maggio 2024

Hej,

Tak for den fine anmeldelse. Det ser ud til, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os. Hvis der er noget vi kan gøre, for at forbedre oplevelsen, må du gerne skrive til vores kundeservice.

Vi ser frem til at vaske din bil snart igen :-)

Aldrig kø

Aldrig kø og pænt og rent

1 maggio 2024

Hej Johnny,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for! Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen :-)

Valutata 4 stelle su 5

Det går hurtigt og prisen er fair

Det går hurtigt og prisen er fair, henset til vaskeresultatet, som er acceptabelt, men ikke perfekt

15 aprile 2024

Risposta di Wash World - Taastrup - Roskildevej

Tak for din anmeldelse og din feedback. Vi er glade for at høre, at du værdsætter den hurtige service og den fair pris. Vi noterer os din kommentar om vaskeresultatet, og vi vil stræbe efter at forbedre det for at sikre, at det lever op til dine forventninger. Din tilbagemelding er værdifuld for os, og vi sætter pris på din støtte. Tak for at du delte dine tanker med os!
Mvh
Muhammad

Valutata 1 stelle su 5

Slet ikke tørret ordentligt og et eller…

Slet ikke tørret ordentligt og et eller andet blæserne ikke kunne få af på forruden.

Også en noget ældre washworld fx umuligt at se hvor langt tid der er tilbage på dem der vasker

10 aprile 2024

Hej Terket,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Hej Farshad,

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse hos os, hvilket bestemt ikke er meningen. Vi vil værdsætte, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, og beskriver din oplevelse. Du må også gerne komme med forslag til forbedringer.

Not even remove dust from the Car

Not even remove dust from the Car

8 aprile 2024

Hello,

It seems that you have had a bad experience. We are of course sorry about that, as we always strive to give our customers the best experience. We would therefore appreciate it if you could write to our customer service and describe your experience as well as provide suggestions for improvements.

Best regards,

Valutata 4 stelle su 5

Velfungerede vaskehaller, men igen prisstigning

Velfungerede vaskehaller og service, men igen prisstigning

3 aprile 2024

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores vaskehaller og service. Vi forstår dog din bekymring vedrørende prisstigninger. Vores mål er at levere høj kvalitet og pålidelig service, samtidigt med at vi forsøger at holde priserne rimelige. For yderligere oplysninger om prissætning eller for at diskutere dit specifikke tilfælde, opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside.

Vask af bilen

Vask af bilen. Prisen er forhøj, vask kvaliteten er dårlig og begrænsning af bestem sted!

5 aprile 2024

Hej Asmatullah,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi beklager, at vores service ikke har levet op til dine forventninger hvad angår pris og kvalitet. For specifik assistance og forbedringsforslag, opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Valutata 2 stelle su 5

Dårlig tørring og hjulvask de 2 steder…

Dårlig tørring og hjulvask de 2 steder jeg har prøvet

21 marzo 2024

Hej Leif,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Vi beklager, at tørringen og hjulvasken ikke har levet op til dine forventninger på de steder, du har besøgt. Det er vigtigt for os at levere en høj kvalitet i alle aspekter af vores service, og det lyder til, vi ikke har opfyldt dette mål for dig.

For at adressere og undersøge de nævnte problemer nærmere, vil vi sætte stor pris på, hvis du kunne kontakte vores kundeservice gennem vores 'Hjælp' sektion på hjemmesiden. Dette vil give os mulighed for at tage hånd om situationen og forhåbentlig sikre en bedre oplevelse for dig i fremtiden.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più