Wash World - Tønder - Ndr. Landevej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Ndr Landevej 32, 6270 Tønder, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

God og ok vask. Dog mangler tørring på hjelm en smule. Det er fordi at øverste tørreenhed først går helt ned, når den næsten er ved hjelmens front. Ved guldvask går den hurtigere ned, lige efter fo... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Godt koncept. Halter dog med at følge op på succesen. Oplever meget ofte lang nedetid på vaskehalen. De har åbenbart ikke interesse i en hurtig reparation, da de fleste nok har abonnement, så Wash Wo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Den er blevet meget bedre til at tørre nu men kunne godt trænge til lidt mere plads til at komme rundt når man køre ud da der er meget snævert for store biler at komme direkte ud fra hallen

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1772 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God og ok vask

God og ok vask.
Dog mangler tørring på hjelm en smule.
Det er fordi at øverste tørreenhed først går helt ned, når den næsten er ved hjelmens front. Ved guldvask går den hurtigere ned, lige efter forruden.

23 agosto 2026

Hej Sten
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for den meget konkrete feedback 🌟🚗 Det glæder mig, at du overordnet er tilfreds med vasken.
Jeg sætter også stor pris på, at du beskriver din oplevelse med tørringen så detaljeret. Den slags input er rigtig værdifuldt for os, når vi arbejder med at forbedre vaskeoplevelsen og resultatet 💧✨
Hilsen Maja

Alles perfekt 👌

Alles perfekt 👌

13 agosto 2026

Hej Annemarie
Hvor er det skønt at høre – tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🙌 Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse, og at alt levede op til dine forventninger.
Tak fordi du tog dig tid til at dele de fine ord med os ⭐ Vi håber, at vi også næste gang kan sende dig videre med en ren bil og en god oplevelse.
Hilsen Maja

Ren bil

Maskinen virker godt!

7 agosto 2026

Hej Ulrik
Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det er skønt at høre, at du er tilfreds med vasken, og at bilen bliver ren og fin.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse og glæder os til at byde dig velkommen igen 🚗✨
Maja

Valutata 5 stelle su 5

Er meget tilfreds kan varmt anbefales…

Er meget tilfreds kan varmt anbefales at ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14 luglio 2026

Hej Brigitte 😊
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det gør os utrolig glade at høre, at du er meget tilfreds med din oplevelse, og at du varmt vil anbefale os til andre. 💚
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til mange gode vaske. 🚗✨
Jasmin 😊

Valutata 1 stelle su 5

Nach Einbau der neuen Anlage in…

Nach Einbau der neuen Anlage in Tondern, ist das Auto nach der Wäsche immer dreckig. Ich sollte Fotos senden. Der Kundenservice sagt, ich soll doch ne Bürste und nen EImer mitbringen und da wo die neue Anlage nicht hinkommt, selber putzen. Kein Rabatt. Die kaufen sich ne billige Anlage erhöhen die Preise und die Leistung sinkt rapide. No Service!

3 luglio 2026

Hallo,
vielen Dank, dass du dir die Zeit genommen hast, deine Erfahrung zu teilen.
Es tut mir leid, dass das Waschergebnis nicht deinen Erwartungen entsprochen hat. Bei einigen Fahrzeugmodellen gibt es Bereiche, die aufgrund der Fahrzeugform von einer automatischen Waschanlage nur schwer erreicht werden können. An unserem Standort in Tondern bieten wir leider keine Vorwäsche an. Deshalb empfehle ich, besonders stark verschmutzte Stellen vor der Wäsche mit einem Tuch abzuwischen.
Vielen Dank für dein Feedback.
Viele Grüße
Nanna

Super god vaske hal

Super god vaske hal

16 maggio 2026

Hej
Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord! 😊 Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse i vores vaskehal. Vi arbejder hver dag på at gøre det nemt og hurtigt at få en ren bil, så det betyder meget at høre din feedback.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.
Sara 🫧

Valutata 5 stelle su 5

Er meget godt tilfreds kan varmt…

Er meget godt tilfreds kan varmt anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 maggio 2026

Hej Brigitte
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det glæder os virkelig at høre, at du er så godt tilfreds og vil anbefale os – det betyder rigtig meget for os 😊
Vi arbejder hver dag på at gøre oplevelsen så nem og god som muligt, så det er skønt at vide, at det lever op til dine forventninger 🚗✨
Vi håber at byde dig velkommen igen mange gange fremover!

Hej Jan,
Tusind tak for din skønne anmeldelse – det er fantastisk at høre! 😄 Det glæder mig virkelig, at du oplever så flot et resultat, når du vasker hos os.
Vi gør os umage for, at hver eneste vask lever op til forventningerne, så det betyder meget, når det også kan mærkes på resultatet.
Vi ser frem til at give din bil endnu en skinnende ren tur næste gang 🚗✨

Hej Buller,
Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre, at du konsekvent oplever at få en dejlig ren bil efter vask 🚗✨
Vi arbejder hver dag på at sikre en stabil og ensartet kvalitet, så du som kunde kan stole på resultatet – uanset hvornår du vasker. Derfor er det ekstra skønt at høre, at det netop er din oplevelse hos os.
Det er feedback som din, der motiverer os til hele tiden at blive endnu bedre og fortsætte med at levere en vaskeoplevelse, der både er nem, hurtig og lever op til forventningerne 🙌
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til mange flere gode vaskeoplevelser fremover 😊

Valutata 1 stelle su 5

Vaskeanlægget i Tønder var desværre ude af drift

Vaskeanlægget i Tønder var desværre ude af drift, da jeg ankom for at vaske min bil fredag den 19.12.2025.
Da jeg stod den dag ved vaskeanlægget kom der en anden kunde, som oplyste, at vaskeanlægget ofte var ude af drift. Han ringede nemlig til kundeservice for at klage over at vaskeanlægget igen var i stykker.
Da jeg bor i Flensborg og arbejder i Tønder, betaler det sig ikke for mig at køre til Aabenraa eller Sønderborg for en bilvask. Jeg havde lige tegnet abonnement den 18.12.2025.
En kompensation ville have været her på plads. Men Kundeservice beklagede fint og forklarede, at på nuværende tidspunkt tilbyder de ikke kompensation i denne situation (svar fra medarbejder Bilal). I stedet foreslåede en anden medarbejder (ved navn Ammar), at jeg kunne altid tjekke, om en af deres vaskehaller var midlertidigt lukket, ved at søge efter lokationen på vores hjemmeside under Find vaskehal. Dette kunne hjælpe med at undgå unødvendige ventetider.
Det er da svineri, at man betaler måneligt for en service, der ikke virker og så bliver nægtet en kompensation.

19 dicembre 2025

Risposta di Wash World - Tønder - Ndr. Landevej

Hej Rosica, tak for din ærlige anmeldelse – jeg forstår virkelig godt din frustration over, at anlægget i Tønder ikke fungerede, især når du netop havde oprettet et abonnement.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og jeg er ked af, at det skete. Det er korrekt, at vi desværre ikke tilbyder kompensation i tilfælde af midlertidige driftsstop, men jeg er glad for, at kundeservice har forsøgt at hjælpe med information om, hvordan du kan tjekke status på vaskehallerne fremover.

Hvis du skulle opleve, at en vask ikke starter, eller der opstår en fejl, så brug endelig nødtelefonen ved anlægget – så kan vi hjælpe dig med det samme på stedet. Jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe dig videre, hvis du har brug for det.

Valutata 5 stelle su 5

Den er blevet meget bedre til at tørre…

12 dicembre 2025

Hej Monika og tusind tak for de fem stjerner ⭐️
Dejligt at høre, at du oplever en forbedring i tørringen – det er vi rigtig glade for! Jeg forstår godt din pointe omkring pladsen ved udkørslen, især for større biler. Din feedback er givet videre til de relevante kollegaer.
Vi sætter stor pris på, at du deler dine erfaringer med os.
Benjaminm

god oplevelse

7 dicembre 2025

Hej Farshid,

Tak for din anmeldelse – det glæder os, at du havde en god oplevelse hos os 🙌

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Valutata 5 stelle su 5

Bilvasken med den nye vaskemaskine er…

Bilvasken med den nye vaskemaskine er en ren fornøjelse.

1 dicembre 2025

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord om vores nye vaskehal!

Jeg er så glad for at høre om din oplevelse.

Jeg håber vi ses snart igen! 🚗✨

Ok ok ok

Ok, virkede

20 settembre 2025

Hej,
Tak fordi du deler din oplevelse! Dejligt at høre, at alt virkede som det skulle, og at du er tilfreds med din vask. ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen i en af vores vaskehaller.
Ammar

Det var dårligt oplevelse

Det var dårligt oplevelse, da ikke nogen måneden uden at vaskehalden lukket en gang elle mere pågrun af servec.

15 giugno 2025

Hej Ali

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du har oplevet gentagne lukninger af vaskehallen på grund af service.
Vi forstår godt, at det er frustrerende, når man har abonnement og ikke kan bruge det, som man forventer. Vi forsøger altid at planlægge vedligehold og reparationer, så det påvirker kunderne mindst muligt, men nogle gange opstår der fejl, som kræver akut handling.
Vi tager din feedback med videre og håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse fremover.
Martin

Ingen problem.

Ingen problem.. Alt gik som det skulle.. Meget tilfreds..

31 maggio 2025

Hej Carmen,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med vores vaskeanlæg.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Valutata 2 stelle su 5

Ofte ude af drift

Desværre er vaskehallen ofte ude af drift og der kan nogle gange gå en hel dag/flere dage inden den er i drift igen.
Desværre synes jeg også den ofte ikke tørrer så godt.

29 maggio 2025

Hej Rikke,

Tak for din ærlige anmeldelse – jeg forstår godt din frustration over, at vaskehallen ikke altid er i drift, og at tørreresultatet ikke lever op til forventningerne.

Vi gør alt, hvad vi kan for at minimere nedetid og løser tekniske problemer så hurtigt som muligt, men din oplevelse viser, at der er plads til forbedring. Hvis du oplever dårlig tørring eller andre kvalitetsproblemer, vil jeg meget gerne hjælpe – du kan kontakte kundeservice via *Hjælp*\-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan følge op på sagen.

Og hvis der skulle opstå fejl under selve vasken en anden gang, anbefaler jeg at bruge nødtelefonen på stedet, så vi kan hjælpe dig med det samme. Tak fordi du tog dig tid til at skrive – din feedback er vigtig for os.
Yahya

Washworld Tønder

Var i vaskehallen i Tønder her til morgen.
Vandet og vaskehallen stank af kloak. Det var forfærdeligt at sidde i, og det holdt ved da jeg var kørt ud.
Ikke fedt at bilen stinker af afføring når der er betalt for at den er nyvasket..

21 maggio 2025

Hej Helle,

Tak fordi du deler din oplevelse – og vi er virkelig kede af at høre, at dit besøg i vaskehallen i Tønder var så ubehageligt.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at levere, og vi forstår fuldt ud, hvor utilfredsstillende det har været. Jeg har givet din beskrivelse videre til vores tekniske afdeling, så de kan undersøge forholdene og sikre, at problemet bliver håndteret hurtigst muligt.

Tak for at gøre os opmærksomme på det – og vi beklager ulejligheden.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più