Wash World - Slagelse - Smedegade Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Smedegade 77, 4200 Slagelse, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har netop købet et abonnement hos jer, efter at have haft abonnement hos Circle K hvis vaskehaller falder igennem på kvalitet og ringe tørring. Jeres vaskemaskiner gør det rigtig godt dog med de... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Generelt synes jeg godt om vaskehallerne, men har aldrig været helt tilfreds med tørringen, så idag tænkte jeg at jeg måtte betale ekstra for tørring af bilen, og må indrømme at det er det samme res... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Prisen er ok, vasken rimelig, dog kommer den ikke ud i krogene, og fælgene er ikke altid rene. Tørring er direkte dårlig, bilen skal tørres efter og er først tør efter 10min på motorvejen. Tørring e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan godt lide at vaske efter behov til en fast månedlig pris. To vaske om måneden og man sparer allerede penge, så skulle der sidde en genstridig fugleklat, så giver man bare bilen en tur til. F... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1851 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kalkpletter

Der er ofte mange kalkpletter på bilen efter vask.

23 agosto 2023

Hej Kathe,
Hvis du kontinuerligt oplever aflejringer på bilen efter vask, så kan vi kun opfordre dig til at kontakte vores kundeservice med billeder af bilen efter vask. her vil vi kunne vejlede dig og evt. få en tekniker ud til vaskehallen.

Ok vask

Dejligt der ikke var megen ventetid.
Bilen blev så ren som man kan forvente i en vaskehal

23 luglio 2023

Hej Kirsten

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Du ønskes en rigtig god dag :-)

Julie

Møg firma

Møg firma - er helt klar over jeg har fået nyt kort og har fået besked om fra Sara at alt er i orden - men bliver alligevel bombaderet med mail og sms’er at min betaling ikke er gået igennem - I kan rende mig…..

7 luglio 2023
Non scritta su invito

Hej,

Det lyder som en dårlig oplevelse. Vi ønsker selvfølgelig altid at give vores kunder en god oplevelse.

Som min kollega har skrevet, så er alt også i orden med dit medlemskab så vidt jeg også kan se.

Jeg vil derfor anbefale, at du skriver til vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse, så de kan hjælpe dig bedst muligt.

De bedste hilsner,
Emma

Valutata 1 stelle su 5

Den vasker og tørrer ekstremt dårligt

Den vasker og tørrer ekstremt dårligt, osse selvom jeg betaler ekstra for køb af den bedste vask.

2 luglio 2023

Hej Helle,

Vi er kede af at du har haft en utilfreds oplevelse hos os. Det er selvfølgelig virkelig ærgerligt.

Vi vil altid gerne levere den bedste vaskeoplevelse til vores kunder, men da vi har med teknik at gøre, så kan der desværre opstå eventuelle problemer med maskinen. Disse problemer vil vi mere end gerne løse, så du er mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice som kan hjælpe dig med at få det optimale vaskeresultat.

De bedste hilsner,

Emma

Valutata 4 stelle su 5

Synes det ærgerligt at i lukker tidligt…

Synes det ærgerligt at i lukker tidligt nogle steder

31 maggio 2023

Hej Julie

Jeg kan godt forstå det er rigtigt ærgerligt, at vaskehallen lukket kl. 22. Da der er beboelse i nærheden af vaskehallen har vi desværre ikke mulighed for at holde åbent 24/7.

Jeg kan se at du har "Adgang til alle vaskehaller", så hvis du gerne vil vaske efter 22, er vaskehallen på Idagårdsvej åbent 24/7.

Cecilie

Valutata 3 stelle su 5

Det er irriterende at displayet med…

Det er irriterende at displayet med tilbage af ledig hal aldrig virker, så man ikke ved hvornår der er ledigt.

17 giugno 2023

Hej Erik

Vi har gjort sådan at der ikke længere er nedtælling på Smedegade, da den havde svært ved at vise nedtælling der stemmede overens med vasken, men vi arbejder på at der i stedet står "ledig" eller "optaget", så man ikke er i tvivl.

Julie

Valutata 3 stelle su 5

Der stod på lysskiltet at vaskehallen…

Der stod på lysskiltet at vaskehallen var fri selv om der var en vask igang
Fik kun sæbe på den ene side af bilen

30 aprile 2023

Hej Henrik,

Det beklager vi! Når man arbejder med teknik, kan teknikken desværre også drille og give uforudsete fejl. Vi beklager din vaskeoplevelse og henviser dig til at lave en reklamation her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/reklamation-af-vask

Valutata 1 stelle su 5

Dyrere abonnement og ringere resultat

Jeg har været medlem i et par år og betaler 129 kr. om måneden ( guldvask). De sidste par måneder har jeg ikke været tilfreds med tørringen. Bilen er slet ikke ordentlig tør efter vask og der er vanddråber over det hele. Jeg håber, at I retter op på det, da abonnementet er blevet dyrere, mens resultatet er blevet dårligere. Hvis det ikke bliver bedre overvejer at opsige mit abonnement.

30 aprile 2023

Hej Ali,

Tak for at dele din ærlige feedback med os. Vi er kede af at høre at du ikke føler vaske- eller tørresultatet lever op til dine forventninger mere. Vi tager alle vores kunders feedback til os og arbejder på at forbedre vaskeoplevelsen.

Valutata 2 stelle su 5

Der var stort ingen voks i venstre side…

Der var stort ingen voks i venstre side af bilen dysserne stod helt forkert eller var tilstoppet og tørringen var ikke ok.

28 aprile 2023

Hej Rikke,

Øv det lyder som en uheldig vaskeoplevelse som du har haft hos os i forbindelse med dit besøg hos os i Slagelse. Jeg vil derfor henvise til at du laver en reklamation for din vask her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/reklamation-af-vask

Valutata 4 stelle su 5

Den vasker ok men tørringen er ikke god…

Den vasker ok men tørringen er ikke god forruden var helt våd det syntes jeg flere har skrevet om det kunne godt blive meget bedre

27 aprile 2023

Hej Kaj,

Tak for at have taget dig tid til at dele din feedback med os efter dit besøg hos os i Slagelse. Vi beklager at tørringen ikke har levet op til dine forventninger og vi håber vi kan give dig en bedre oplevelse i fremtiden.

Slagelse

Jeres maskine i Slagelse er nok den dårligste, vasker og tørrer dårligt

20 aprile 2023

Hej John,

tak for din feedback om vores bilvask. Vi er kede af at høre, at kvaliteten af vores bilvask ikke opfyldte dine forventninger efter dit besøg hos i Slagelse.

Hej Allan,

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os. Det er nemlig en del af vores koncept, at tilbyde store åbne pladser, så der er plads til at man kan ordne sin bil efterfølgende. Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Valutata 5 stelle su 5

3B = byens bedste bilvask.

Jeg er tilfreds med jeres bilvask.

19 aprile 2023

Hej Anne,

Mange tak for de 5 stjerner og de 3 B'er - dem er vi vilde med! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din bilvask, når du besøger os på Smedegade i Slagelse og vi glæder os til at vaske din bil igen.

Valutata 4 stelle su 5

Jeg er tilfreds med vasken af min bil

Jeg er tilfreds med vasken af min bil, men betjenings- boksen virker ikke altid, og kræver flere gange, at man skal trykke på skærmen for det ønskede.

3 aprile 2023

Hej Børge,

Mange tak for de 4 stjerner og din anmeldelse - dem sætter vi meget stor pris på. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds når du får vasket bilen hos os, selvom det nogle gange kræver lidt hårdere eller ekstra tryk på vores terminaler. Jeg håber ikke at det bliver for stort et problem i fremtiden.

Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più