Wash World - Roskilde - Byleddet Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Byleddet 2, 4000 Roskilde, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Møder tit en lukket hal pga fejl ** Tørrer umådelig dårligt, især varevogne** Har oplevet gentagne sensorfejl i hal 1 med uforklarligt driftstop med varevogn* Har i en lang periode kørt med snavset va... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Vaskekvaliteten er vel middel. Bilen bliver nogenlunde ren men ikke på nogen måde tør. Den ene af de to tunneler er for ofte lukket for service. Man skal gøre sig MEGET umage for at undgå kø. Ofte k... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Det er utroligt nemt at køre hen til standeren (mine arme er dog for korte ☺️) og markere hvilken vask, man ønsker. Bilens nummerplade er aflæst og så trækkes det automatisk fra ens kreditkort. Jeg ha... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Elsker Vaskehalen, og bruger den jævnligt.dey er skønt med nummerpladeløsning🤗 Nogle gange kunne jeg dog godt tænke mig at tavlerne(man trykker sig ind på) virkede lidt bedre. Har sommetider svært v... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1859 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Beskidte områder på bilen

Jeg oplever oftest at siderne af min bil ikke bliver ordentligt rene. Det er særligt den øvre halvdel af bilen. Samme gælder bagenden af bilen. Det er som om at børsterne simpelthen rotere for langt fra bilen.

17 febbraio 2025

Hej Jens,

Jeg beklager at høre om din oplevelse med vores vaskeanlæg - Vi arbejder hele tiden på at forbedre oplevelsen på alle vores lokationer, fx med nye vaskeprogrammer, bedre og grønnere kemi, renoverede maskiner og flere serviceteknikere.

Hvis du har billeder af vaskeresultatet er du mere end velkommen til at sende dem ind til vores kundeservice, så vil de tage et kig på din sag.
Du er også velkommen til at referere til mig, så vil jeg tage mig af din sag.

Sophie

Valutata 5 stelle su 5

Mangle sæbe på Maskin i endüstrivej…

Mangle sæbe på Maskin i endüstrivej Roskilde

16 febbraio 2025

Hej Celal.
Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksom på det! Vi beklager, hvis der har manglet sæbe i maskinen på Industrivej i Roskilde. Vi tager det videre, så vi kan sikre den bedste vaskeoplevelse. Hvis du oplever noget lignende igen, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via hjemmesiden 😊🚗💦

God vask

Bilen bliver ren. Gode forhold.
Kan ikke give fem, da der er for mange fejl med nummerplade læsning.

7 febbraio 2025

Hej Kristian,
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 😊 Vi er glade for din positive feedback og tager din kommentar om nummerpladegenkendelsen med i vores løbende forbedringer.

Ahad

Altid godt……

5 febbraio 2025

Hej Ann,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du altid har en god oplevelse.

Nicklas

Det fungere

3 febbraio 2025

Hej John

Tak for din anmeldelse! 😊 Dejligt at høre, at det fungerer for dig. Vi håber, din næste oplevelse bliver endnu bedre! 🚗✨

+++++++++!

29 gennaio 2025

Hej Peer,

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟 Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at se dig igen! 🚗✨

Den tørrrer stadig ikke ret godt

Den tørrrer stadig ikke ret godt
Lasse hertz

29 gennaio 2025

Risposta di Wash World - Roskilde - Byleddet

Tak for din feedback, Lars! Jeg beklager, hvis tørringen ikke lever op til dine forventninger. Hvis du fortsat oplever udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside – jeg hjælper dig gerne videre. 😊🚘

Kort ventetid

Kort ventetid. Ren bil.

28 gennaio 2025

Risposta di Wash World - Roskilde - Byleddet

Tak for din anmeldelse, Ulla! 😊 Det er skønt at høre, at både ventetiden og resultatet levede op til forventningerne. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang! 🚗✨

De bedste hilsner

jacob

Lidt for lang ventetid

Lidt for lang ventetid

25 gennaio 2025

Hej Helle
Tak for din feedback – vi er kede af, at ventetiden var lidt for lang. Vi arbejder løbende på at optimere flowet, så alle kan få en hurtigere oplevelse. Vi håber, det går glattere næste gang! 🚗✨
Bedste hilsner,
Aden 😊

Kort ventetid

Kort ventetid, OK bilvask lige bortset fra toppen af min bagrude. Men det kunne jeg jo selv have forvasket med hånd børste.

25 gennaio 2025

Hej Helle.
Tak for din feedback – det er dejligt at høre, at du oplevede kort ventetid og en generelt OK bilvask. Vi tager din kommentar omkring bagruden til efterretning og sætter pris på, at du deler din oplevelse. Vi håber, at din næste vask bliver helt perfekt! 🚗✨
Bedste hilsner,
Aden😊

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte stjerner! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med resultatet, og at din bil bliver vasket så fint.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!
Benny

Valutata 4 stelle su 5

Det er noget irriterende at hver gang…

Det er noget irriterende at hver gang jeg kører i vaskehallen på Billedet i Roskilde så skal jeg indtaste nummeret på nummerpladen samt kode. Det sker faktisk aldrig andre steder. Øv for en ulejlighed

24 gennaio 2025

Hej Ebbe
Tak for din feedback! Jeg forstår godt, at det kan være frustrerende at skulle indtaste nummerplade og kode, især hvis det ikke sker andre steder. Det er selvfølgelig ikke meningen, at det skal være en ulejlighed.
Jeg vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice via "Hjælp"-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan undersøge, hvorfor det sker specifikt på denne lokation. Vi vil rigtig gerne finde en løsning for dig!
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Valutata 4 stelle su 5

Var godt men Altid en hallen er ud…

Var godt men Altid en hallen er ud afdrift så man skal vente en time.

21 gennaio 2025

Hej Sohaila,
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Vi er glade for at høre, at du ellers er tilfreds med din oplevelse, men vi forstår, at det kan være frustrerende, når en af hallerne er ude af drift og skaber ventetid.
Vi arbejder hele tiden på at forbedre driften og minimere nedetiden, så vi kan sikre en mere problemfri oplevelse fremover. Din feedback er vigtig for os og bliver videregivet til vores team.
Vi håber, at dit næste besøg bliver helt uden ventetid – tak for din tålmodighed! 🚗✨
Benny

Ok til prisen

23 gennaio 2025

Hej!
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner ⭐️ Det betyder meget for os at høre din feedback, og vi er glade for, at du synes, vi leverer en god oplevelse til prisen. Hvis der er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er du altid velkommen til at kontakte os – vi står klar til at hjælpe! 😊

Valutata 2 stelle su 5

Jeg har lige vasket i Nakskov

Jeg har lige vasket i Nakskov, den er jeg ikke tilfreds med, normalt vasker jeg 2 gange for at få den ordentlig ren
Hvorimod den på by ledet i roskilde er meget bedre den kan jeg give 5 stjerner
Den starter med at skylle så vasker den 2 gange med flere børster og er mere nænsom ved bilen, derefter skyller den og tørre 2 gange det er en god vasl⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 gennaio 2025

Hej!
Tak for din anmeldelse og din ærlige feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse i Nakskov ikke levede op til forventningerne. Det er selvfølgelig vigtigt for os, at alle vores vaskehaller leverer samme høje kvalitet. Vi er glade for, at du er tilfreds med vaskehallen på Byledet i Roskilde – det lyder som en rigtig god oplevelse!
Din feedback hjælper os med at forbedre os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.
Nicklas

Nice and great

18 gennaio 2025

Hi Amarjit,
Thank you for your great review. I’m so glad to hear you had a nice experience with us. We look forward to washing your car again!
Best regards,
Sophie

Valutata 3 stelle su 5

Syntes ikke at de lever op til det…

Syntes ikke at de lever op til det mere. Så mangler der sæbe / vand. tørring er under al kritik. for meget kalk i vandet. mange kalkpletter på ruder efter tørring For meget forskel på de forskellige steder man kan vaske. Mange trænger til en opgradering. General lidt utilfreds med vasken efterhånden

20 gennaio 2025

Hej Dennie,

Tak for din ærlige feedback. Det er ærgerligt at høre, at din oplevelse ikke lever op til dine forventninger. Vi forstår din frustration over sæbe, tørring og kalkpletter, og vi arbejder løbende på at sikre en ensartet og høj kvalitet på alle vores lokationer. Hvis du ønsker, kan du kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på hjemmesiden – vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde en løsning. Tak fordi du deler din oplevelse med os, så vi kan blive bedre. 🙏🚗
Lana

Hej Finn!
Tak for din feedback – det er godt at høre, at anlægget virkede tilfredsstillende. Vi håber, din næste oplevelse bliver endnu bedre! 😊

Hej, Peter.
Tusind tak for de 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at du plejer at være tilfreds med resultatet. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang! 👍🚗✨

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più