Wash World - Roskilde - Byleddet Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Byleddet 2, 4000 Roskilde, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Vaskekvaliteten er vel middel. Bilen bliver nogenlunde ren men ikke på nogen måde tør. Den ene af de to tunneler er for ofte lukket for service. Man skal gøre sig MEGET umage for at undgå kø. Ofte k... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Det er utroligt nemt at køre hen til standeren (mine arme er dog for korte ☺️) og markere hvilken vask, man ønsker. Bilens nummerplade er aflæst og så trækkes det automatisk fra ens kreditkort. Jeg ha... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Elsker Vaskehalen, og bruger den jævnligt.dey er skønt med nummerpladeløsning🤗 Nogle gange kunne jeg dog godt tænke mig at tavlerne(man trykker sig ind på) virkede lidt bedre. Har sommetider svært v... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1865 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Fordi bilens hjul ikke bliver vasket…

Fordi bilens hjul ikke bliver vasket helt rene mvh Finn

21 giugno 2023

Kære Finn,

Vi er kede af at du oplever at hjulene ikke bliver helt rene. Det er desværre et af de steder på bilen, som vaskemaskinen har svært ved at nå ind. Man kan med fordel bruge håndbørsten ved vaskehallen inden man kører i vaskehallen.

Tit i stykker

Tit i stykker måtte køre derfra i dag med skum på hele bilen igen. Den anden bil vask var også nede. Så kunne jeg køre ud på Ringstedvej og vaske den med et tillæg på 10 kr. det droppede jeg så 2 stjerner her fra

15 giugno 2023

Hej Robert

Hvis du har oplevet at vasken har efterladt skum på hele bilen, så kan jeg kun opfordre dig til at skrive til kundeservice for det er i hvert fald ikke meningen.
I de tilfælde ville du selvfølgelig heller ikke skulle betale de 10 kr ekstra i gæstegebyret, det ville vi naturligvis kreditere dig eller vi kunne starte vasken for dig ude ved den anden vaskehal hvis du ringede til akuttelefonen.

Ude af drift

Alt for ofte er den ene af de to vaskehaller ude af drift. Derfor lang kø.

Hej Mogens

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at gøre ventetiden ved vaskehallerne så lille som mulig, og vi håber vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang.

Valutata 4 stelle su 5

Vi er meget tilfreds med wash world har…

Vi er meget tilfreds med wash world har brugt det i 5 år nu . Til tid lidt kø ved vaskehal .

Hej Pernille

Tak for de fire fine stjerner, og hvor er det skønt at høre at I har været med os så længe :-)
Vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at gøre ventetiden ved vaskehallen så lille som mulig, men det er nogen gange uundgåeligt med ventetid.

Dårligste bilvask ever..

Prøvede for første gang washworld i Roskilde og endte med at min sorte bil havde hvide kalklignende pletter all over.
Nok den dårligste bilvask jeg har prøver ever.

Hej Jesper.

Øv, det lyder som om, at du har haft en ærgerlig oplevelse i vaskehallen. Det beklager vi.

Jeg må bede dig om at gå ind på vores hjemmeside, og reklamere for vasken, og så skal vi nok finde en løsning sammen.

Valutata 2 stelle su 5

Desværre er Wash World i Roskilde af så…

Desværre er Wash World i Roskilde af så ringe kvalitet at det ikke kan betale sig at bruge / køre til denne, begge vaskemaskiner er jævnligt ude af drift og teknisk support er vist bare en båndmaskine der tæller ned, idag har jeg personligt siddet i telefonkø i min 35 min. og opgav da jeg stadigvæk var nummer 3 i køen, kunden foran mig har siddet 15 min. mere end mig, imens jeg var på pladsen kørte minimum 15 kunder forgæves.
Jeg har for mit vedkommende valgt at opsige mit måneds abonnement.

28 giugno 2022

Hej Carsten

Vi gør vores bedste for at holde lokationerne kørende, men når man arbejder med teknik, så kan der desværre ske uventede fejl.
Vores Helpdesk-afdeling er bemandet 24/7 for at hjælpe og prøve at udrede alle akutte problemer, når de opstår, men det er ikke altid muligt, og derfor kan der desværre forekomme nedetid på nogle haller.

Det er en enormt ærgerligt at du har oplevet så lang kø på telefonen, det er i hvert fald ikke meningen når man ringer til os.

Vi håber at vi kan give dig en bedre oplevelse i vaskehallen fremadrettet.

Valutata 5 stelle su 5

jeg er godt til fræs hos jer min bil…

jeg er godt til fræs hos jer min bil bliver pæn og ren hver gang jeg vasker den jeg har aldrig haft nogen problemer

20 aprile 2023

Hej Peer,

Tak for din fantastiske feedback om vores bilvask! Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med vores bilvask. Vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at levere en god, nem og hurtig oplevelse til vores kunder. Tak for at vælge os og vi glæder os til at vaske din bil igen.

Manglende svar på henvendelser

Jeg har tidligere lavet flere anmeldelser pga en skade der blev påført min bil under tørringen. Tørreaggregatet ramte bagenden af bilen og medføre en bule i bilen. Denne anmeldelse går på manglende svar på mange henvendelser også fra min forsikringsselskab. Wash World svarer ganske enkelt ikke på henvendelser - som anført heller ikke fra mit forsikringsselskab. Man kan ikke ringe eller på anden måde komme i kontakt med Wash World. Næste træk må vel blive en advokat. Det er knap et år siden, at skaden skete - og jeg er ikke længere medlem af Wash World.

28 luglio 2022

Hej Peter,

Vi er kede af din oplevelse! Vi tager alle skadesanmeldelser meget alvorligt og de bliver vurderet og håndteret af en af en professionel uvildig tredje part.
Vores kundeservice vil svare dig hurtigst muligt på din seneste henvendelse og vi beklager de gener det har måtte medfører.

Valutata 5 stelle su 5

Uden for de myldretiden og weekend er…

Uden for de myldretiden og weekend er der sjældent kø

2 maggio 2023

Hej Klaus,

Langt de fleste af vores vaskehaller har nemlig åben 24/7 for at man kan have mulighed for at få en ren bil på alle døgnets timer - netop også for at undgå lange ventetider. Det er dejligt at høre, at du værdsætter dette og vi glæder os til at vaske din bil igen.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bruger oftest washworld om aftenen

Jeg bruger oftest washworld om aftenen, da der i dagtimerne ofte er kø, og en anden lille udfordring er, at der ofte er nedbrud på en af de 2 vaskehaller
Men syntes overordnet at de gør et godt resultat, og prisen er overkommelig
Vh Lars Andersen

26 aprile 2023

Hej Lars,

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du netop benytter vores vaskehaller på alle døgnets timer - og enkelte kun til kl. 22 for at undgå det værste kø. Vi forstår at nedbrud kan være frustrerende og vi arbejder hårdt på at minimere enhver nedetid som dette kan medføre.

Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Valutata 3 stelle su 5

Den ene vaskehal tit ude af drift

Det er alt for tit at den ene vaskehal på Byleddet 2, 4000 Roskilde er ude af drift, hvilket skaber alt for lang kø.
Vasker ellers fint, men er meget våd efter tørring.

22 aprile 2023

Hej Peter,

Tak for din feedback om vores vaskehaller i Roskilde. Vi beklager meget de driftsstop, som du har oplevet. Vi forstår, at dette kan være frustrerende og vil gerne forsikre dig om, at vi arbejder hårdt for at minimere enhver nedetid.

Dårlig tørring

Maskinerne tørrer ikke ordentligt, heller ikke selv om man betaler for ekstra tørring.

21 aprile 2023

Hej Bjarne,

Tak for din feedback. Vi beklager at tørringen ikke lever op til dine forventninger og heller ikke ved ekstra tilkøb af tørring. Det er selvfølgelig ikke meningen at det skal være sådan, når man besøger os eller køber et af vores tilkøb.

Valutata 3 stelle su 5

Rigtig god ide med abonnement men knap…

Rigtig god ide med abonnement men knap så godt når der konstant er en af de to vaske haller i stykker.
Kunne blive rigtig godt, men melder mig at servicen nu da jeg ofte holder i kø i op til 20-30 minutter hver gang.
Der er i dette tilfælde tale om Wash World på Industrivej i Roskilde.

23 aprile 2023

Hej Bo,

Tak for din feedback om vores vaskehaller. Vi beklager meget de driftsstop, som du har oplevet. Vi forstår, at dette kan være frustrerende og vil gerne forsikre dig om, at vi arbejder hårdt for at minimere enhver nedetid.

Valutata 3 stelle su 5

Møder tit en lukket hal pga fejl **…

Møder tit en lukket hal pga fejl ** Tørrer umådelig dårligt, især varevogne** Har oplevet gentagne sensorfejl i hal 1 med uforklarligt driftstop med varevogn* Har i en lang periode kørt med snavset vand** hvor bilen nærmest virker mere tilsølet efter vask end før. Ved seneste vask var resultatet imidlertid til 4 stjerner, men overordnet fortjener WW kun 2-3 stjerner. Eneste lyspunkt er prisen.

21 aprile 2023

Hej Keld,

Tak for din feedback vedr. dit besøg hos os i Roskilde. Vi beklager de udfordringer du har oplevet. Sensorfejl kan komme af de mindste ting såsom et blad eller et stykke affald der ligger i vejen eller at vores maskine ikke når at aflæse din bils højde og bredde ordentlig inden du kører helt ind. Vi er også kede af at høre, at du føler at vi vasker med beskidt vand, for det gør vi bestemt ikke og er helt sikkert noget vi skal følge op. Vi er dog glade for at høre, at dit seneste besøg hos os var til 4 stjerner og vi glæder os til at vaske din bil igen.

Elsker Vaskehalen

Elsker Vaskehalen, og bruger den jævnligt.dey er skønt med nummerpladeløsning🤗
Nogle gange kunne jeg dog godt tænke mig at tavlerne(man trykker sig ind på) virkede lidt bedre. Har sommetider svært ved at trykke på skærmen.

20 aprile 2023

Hej Natacha,

Det er fantastisk at høre, at du var tilfreds med vores bilvask. Vi sætter stor pris på dine venlige ord og vil fortsætte med at arbejde hårdt for at give vores kunder en god, nem og hurtig oplevelse. Tak fordi du valgte os og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Ulla,

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner - dem er vi glade for. Hvilke type vask vælger du? Vidste du, at du altid kan reklamere din vask, hvis vaskeresultatet ikke lever op til dine forventninger? Det kan du gøre her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/reklamation-af-vask

Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Efter lader pletter

Lang ventetid og plettet vask(dråber efter lader tydelige mærker)

Svar 27/04/2023
Hvad nytter det at reklamere vasken når jeg har abonnent?

Ændret fra 3 til 2 stjerne pga. det arrogante svar…

19 aprile 2023

Hej Mathias,

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde dit besøg hos i Roskilde. Vi er kede af at høre, at du oplever, lang ventetid ved vaskehallen.

Vidste du, at du altid har mulighed for at reklamere din vask?
Det kan du nemt og hurtigt gøre her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/reklamation-af-vask

Valutata 2 stelle su 5

min første vask hos wash world

Havde min første vask på byleddet, har tegnet premium plus abonnement. Jeg anerkender at bilen var rimelig beskidt, men den blev desværre ikke ren, og heller ikke tørret ordenligt, hvilket jeg havde forventet med et premium plus abonnement, i for en chance mere, hvis resultatet er det samme, må jeg opsige mit abonnement. Synes heller ikke jeg kunne se noget skum, havde jeg forventet da i anvender shampoo?

17 aprile 2023

Hej Kasper!

Tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os.

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i Roskilde. Vi anbefaler altid at du forvasker din bal med vores spande med sæbe og børster, så snavset bliver løsnet inden vask. Forhåbentlig kan det hjælpe dig med et bedre resultat i fremtiden. Vidste du i øvrigt, at du altid kan reklamere din vask, hvis du ikke er tilfreds med resultatet? Det kan du gøre lige her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/reklamation-af-vask

Valutata 1 stelle su 5

Vaskehallen skadede min bil...

NY UPDATE: Der kommet svar fra Washworld hvor de anerkender at man kan se på overvågningsvideoen at maskinen rammer min bil på bagklappen, men de benægter at det er den der har lavet skaden, da de påstår at maskinens sensorer er meget følsomme samt at man ikke kan se bulen på overvågningen. En bule som er på størrelse med en mandel. Nu har jeg ikke selv set videomaterialet, men jeg har svært ved at forestille mig at det er muligt at se sådan en lille bule, da opløsningen på sådanne kameraer ofte er meget lave. Det er helt til grin at de argumenterer sådan når de anerkender at der er fejl på maskinen OG at den RAMMER bilen.

UPDATE! Her 3 ¹/2 måned senere er der stadig ikke svar fra Washworlds forsikringsselskab og skaden kan derfor ikke udbedres endnu.

Vaskehallen skadede min bil...
...og Washworld tager ikke ansvar!
Vaskehallen var defekt ved at børsten ikke kørte ordenligt rundt og derefter ramte min bil og skadede den. Jeg lavede en skadesanmeldelse som de så fint skriver på deres hjemmeside, hvor jeg ligeledes beder om videoovervågningen. Her vil man uden tvivl tydeligt vil kunne se den defekte børste og at hele bilen skubbes ved uheldet. Jeg får en standardmail retur hvor de skriver at jeg skal anmelde det til mit forsikringsselskab. Dette gør jeg naturligvis, men da jeg ikke modtager videomaterialet og rykker Washworld efter et par uger, får jeg blot svar tilbage at de ikke vil kommunikere med mig da jeg har meldt skaden til forsikringsselskabet (som man skal). Her 2 måneder senere har de stadig hverken sendt videomateriale eller svaret mit forsikringsselskab, og derved er skaden ikke udbedret endnu.
Og jeg har stadig betalt for vasken der lavede skaden.

HOLD DIG DERFOR LANGT VÆK fra Washworld med mindre at du er ligeglad med buler.

Dertil skal lige nævnes at 3 ud af de 4 gange jeg har brugt vaskehallen har det resulteret i utilfredstillende resultat. En gang blev bilen på ingen måde hverken ren eller tør og en anden gang dryppede der olie fra hallen ned på bilen. Den tredje gang gik det fint med vasken (efter de lave forventninger at vurdere), på nær at efter jeg havde betalt for vasken, så åbnende porten ikke. Jeg var derfor nødt til at ringe til deres akuttelefon for at få dem til at sætte vasken i gang.
Det er derfor ikke lykkedes at få en tilfredstillende oplevelse 4 ud af 4 gange.

Jeg ville give 0 stjerner hvis det var muligt.

7 febbraio 2023

Hej Nadia!

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i vores vaskehal i Roskilde.
Du har gjort det helt rigtige ved at anmelde skaden til dit forsikringsselskab, og jeg lover dig, at vi nok skal gå videre med sagen hurtigst muligt - i den forbindelse bliver videomaterialet også udleveret til dit forsikringsselskab. Desværre oplever vi i øjeblikket ekstraordinært mange henvendelser i vores kundeservice, hvilket har resulteret i forlænget svartid.
Ang. dine andre uheldige oplevelser i vores vaskehaller, så er det altid muligt at reklamere din vask lige her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/reklamation-af-vask

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più