Wash World - Ringsted - Frejasvej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Frejasvej 43, 4100 Ringsted, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Fin nyt vaskeanlæg, men hvorfor bliver man ved med disse børsteanlæg ? Har flere steder i udlandet prøvet anlæg der vasker med højtryksvask, hvilket må være mere skånsomt for lakken, og som sagtens... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jeres vaskehal er dårlig til at blæse vandet af bilen. Der er masser af vandperler på både motorhjelm, forrude, tag og bagrude. Det er lidt bedre i den anden vaskehal på matriklen, hvor der er install... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ingen ventetid da jeg kom tidligt på formiddagen. Tørring kan stadig blive bedre ( guldvask ) Tørrer altid efter og det er ok, men måske skal der bedre maskiner til for at opnå en en mere optimal tør... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Bestøvning er overførsel af pollen (blomsterstøv) fra blomsters støvknapper til deres støvfang. Bestøvning sker oftest vha. dyr eller vind og er sammen med den efterfølgende befrugtning og frøsætning... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1859 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Virker ikke særlig godt

Dårlig vaskehal, deres nr. Plade aflæsning virker nærmest aldrig og tørring af bil er nærmest ikke eksisterende.

27 aprile 2023

Hej Mark,

Tak for din feedback. Vi er naturligvis kede af at høre om de udfordringer du møder, når du besøger os i Ringsted. Når man arbejder med teknik, kan der også opstå uforudsete udfordringer, som også kan ramme vores nummerplade skanner. Det kan også skyldes, hvis der køres skævt op i opmarchen og den derved ikke kan aflæse hele din nummerplade.

Vi håber at kunne forbedre oplevelse for dig.

Valutata 2 stelle su 5

Sammenlignet med wash world´s øvrige…

Sammenlignet med wash world´s øvrige vaskehaller, jeg bruger, så vasker den i Ringsted på Frejasvej godt nok ikke særligt godt!

25 aprile 2023

Hej Rene,

Tak for din feedback og sammenligning af vores vaskehaller. Vi ønsker naturligvis at alle vores vaskehaller vaske lige godt og ens og er derfor også noget vi vil kigge nærmere på.

Valutata 5 stelle su 5

Hej,

det er fantastisk at høre, at du var tilfreds med vores bilvask. Vi sætter stor pris på dine venlige ord og vil fortsætte med at arbejde hårdt for at give vores kunder en god, nem og hurtig oplevelse. Tak fordi du valgte os og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Lykke,

Mange tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse. Vi er kede af, at du ikke har været tilfreds med tørringen i Ringsted. Vidste du, at du altid kan reklamere din vask, hvis vaskeresultatet ikke lever op til dine forventninger? Det kan du gøre her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/reklamation-af-vask

Valutata 5 stelle su 5

Altid dejligt nemt og skønt med…

Altid dejligt nemt og skønt med højtryksrenseren til hjulkasserne

20 aprile 2023

Hej Kirsten,

Mange tak for de 5 stjerner og din anmeldelse - dem er vi glade for. Vi er også glade for at høre. at dit besøg hos os i Ringsted altid er dejligt nemt med og uden højtryksrenseren. Vi Glæder os til at vaske din bil igen.

Valutata 3 stelle su 5

De er tit lukket på grund af problemer…

De er tit lukket på grund af problemer , tørring er ikke god , Ringsted, Men pris og kvalitet hænger nok okay sammen.

20 aprile 2023

Hej Jesper,

Tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os - det er vi glade for.

Vi er kede af at høre, at du har oplevet tekniske udfordringer i Ringsted. Når man arbejde med teknik, kan man desværre ikke undgå, at der sker uforudsete fejl, men vi arbejder konstant på at minimere vores nedetider, så det forhåbentlig kommer til at ske mindre i fremtiden.

Ringsted på Frejasvej

Hmm den i Ringsted på Frejasvej, virker den ene aldrig og den anden tørre ikke særlig godt.. hvis man kunne få dem lavet som dem i Roskilde, ville det være godt.

19 aprile 2023

Hej GItte,

Mange tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Vi er kede af at høre, at du ofte oplever udfordringer i din vaskehal. Hvis du har tid og mulighed er du altid meget velkommen til at fejlmelde vaskehallen, så vil bliver opmærksomme på fejl og kan udbedre dem hurtigst muligt. Det kan du gøre her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/fejlmelding-af-vaskehal

Valutata 3 stelle su 5

Vask er ok men maskinen tørre ikke…

Vask er ok men maskinen tørre ikke særlig godt

5 aprile 2023

Hej Kenneth!

Tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os.
Vidste du, at det altid er muligt at reklamere din vask, hvis du ikke er tilfreds med resultatet? Det kan du gøre lige her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/reklamation-af-vask

De bedste hilsener

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più