Wash World - Randers - Messingvej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Messingvej 10, 8940 Randers, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Fleste gange de er kun en vaskehal det virker! Mangler oplysninger på el tavlen. ( Muligvis i stykker i længere periode) Mangler sæbe og dyser til vand er tydeligt forkalket så de bliver en halv tø... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Okay vask, men skal jo stadig vaske diverse steder selv, hvis man skal have al udvendig skidt væk. Håber da vaskeautomat leverandørerne snart finder en løsning, så vi bare kan køre igennem, og så er b... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Den vaskehal jeg benyttede leverer ikke tilfredsstillende arbejde. En guldvask, der kører en halv gang igennem vasker ikke rent og tørring på returvejen efterlod bilen våd. Dette har intet med guldv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det er rigtig nemt at komme til vaske halen og bilen bliver vasket rigtig godt også under udhænget ved bagklappen. Et lille øf er måske åben fra kl 0500 om morgenen dag jeg er på nathold og vil gerne... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1851 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Jørg,

Tak for din feedback. Det er ærgerligt at høre, at vaskemaskinen stoppede under din vask. Du er mere end velkommen til at ringe til vores akuttelefon i vaskehallen for øjeblikkelig assistance. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores service for at sikre en glat vask hver gang.

Ahad

Valutata 4 stelle su 5

Den ene vaskehal var i stykker

Den ene vaskehal var i stykker, så længere vente tid :-(

10 febbraio 2024

Hej Gitte,

Vi arbejder på højtryk for at sikre os, at alle vores vaskehaller kører, som de skal.

Da det hele er meget teknisk, er det svært at undgå, at der engang imellem kan fremkomme fejl.

Hvis fejlen ikke kan rettes via fjernstyring, som de fleste kan, og må lukkes, sendes opgaven hurtigt videre til vores teknikere. De kommer altid på opgaven hurtigst muligt, så fejlen kan blive rettet, og I igen kan bruge vores vaskehal.

Du er altid velkommen til at ringe til vores akuttelfon, som kan oplyse dig yderligere.

Hilsen,
Amalie

Valutata 1 stelle su 5

Porten gik ikke op

Porten gik ikke op, så jeg fik ikke vasket bilen

4 febbraio 2024

Hej Claus,

Øv, sikke en ærgerlig oplevelse du har haft dig. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os.

Vores Helpdesk-afdeling er bemandet 24/7 for at hjælpe og prøve at udrede alle akutte problemer, når de opstår, men det er ikke altid muligt, og derfor kan der desværre forekomme nedetid på nogle haller.

Hvis du oplever dette igen ude på lokationen, kan du ringe ind på vores akuttelefon. Tlf.nr. står oplyst ude på terminalen og inde i vaskehallen.

Også er du også mere end velkommen til at skrive ind til kundeservice, de ville her kigge nærmere på sagen.

Fejl ved begge vaskehaller

Generalt er jeg godt tilfreds men lige d.29 januar 24 var hal 2 ude af drift og dermed lang kø, og hal 1 stoppede midt i vasken, så bilen bldv ikke skyllet og tøret.

29 gennaio 2024

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse! Vi beklager selvfølgelig for nedbruddet. Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl. Vores mål er selvfølgelig altid at have alle vores haller i drift.

Vi takker for din tålmodighed og ønsker dig en dejlig dag herfra :-)

Valutata 2 stelle su 5

Den ene vaskehal virkede ikke.

Den ene vaskehal virkede ikke.
Den anden kunne tørre.

30 gennaio 2024

Hej Bente,

Tak for at informere os om problemet med vaskehallen. Jeg beklager ulejligheden, det har medført. Vi værdsætter virkelig, at du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på dette.

Jeg vil gerne råde dig til at bruge vores akuttelefon, hvis du oplever lignende problemer i fremtiden. Dette vil give os mulighed for at reagere hurtigt og effektivt på stedet.

Din feedback er vigtig for os, da den hjælper med at forbedre vores service og sikrer, at vores udstyr fungerer optimalt. Du må meget gerne konbtakte vores kundeserive, og informere dem om lokationen der er tale om, så sørger jeg for at dit input bliver videregivet til vores teknikkere.

Tak for din forståelse og for at vælge Wash World.

Den vaske godt

21 gennaio 2024

Hej Edin.

Hej …

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice via vores hjemmeside: washworld.Dk/hjaelp

Du ønskes en rigtig god dag.

Kirsten. Wash World

God ordning

14 gennaio 2024

Hej Inge.

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger 😊 og du syntes om vores koncept.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Jeg ønsker dig en god dag.

Kirsten Wash World. 🚗

Valutata 3 stelle su 5

Oplever ofte at vaskeanlæget er ude af…

Oplever ofte at vaskeanlæget er ude af drift- Tørring efter vask på premium er blevet meget dårligere -vaske kvaliteten er ok

22 dicembre 2023

Hej Karen,

Tak for din vurdering og for at dele dine oplevelser med os. Vi beklager for driftsproblemer med vores vaskeanlæg.

Vi tager din feedback seriøst og arbejder aktivt på at forbedre vores service. Vores tekniske team vil se nærmere på driftsproblemerne, og vi vil stræbe efter at øge tørringskvaliteten for Premium-vasken.

Hvis du har yderligere kommentarer eller ønsker, er vores kundeservice her for at hjælpe.

Med venlig hilsen,

Valutata 3 stelle su 5

Den kører ikke specielt godt den i…

Den kører ikke specielt godt den i Randers halvdelen af tiden

4 dicembre 2023

Hej Kim.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Du må derfor rigtig gerne skrive til vores kundeservice via hjemmesiden washworld.de/hjælp, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Kirsten. Wash World 🚗

Fin deal til få penge

Fin deal til få penge. Dog er det ret ofte at mindst én af hallerne er i stykker. Heldigvis yder WW en god service og kompenserer for fejl.

4 dicembre 2023

Hej Kristoffer,

Tak for din anmeldelse! Vi sætter pris på dine positive kommentarer om vores pris og service. Vi beklager dog for de lejlighedsvise problemer med hallerne, og vi arbejder på at forbedre på dette.

Sara 🚗

Hurtig vask og prisen

Hurtig vask og prisen.
Savnercen Stovsuger maskin i Anlegget

21 novembre 2023

Hej Felix,

Tak for din feedback og de flotte 5 stjerner! Vi er virkelig glade for at høre, at du satte pris på den hurtige vask og prisen.
Vi tager dine kommentarer til efterretning og vil overveje at tilføje en støvsugermaskine til faciliteten. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at tjene dig igen!

Nemt at vaske bilen

Nemt, bekvemt og billigt 👍

9 novembre 2023

Hej Morten,

Tak for den fine anmeldelse, den er vi glad for! :-)

Cecilie

Valutata 2 stelle su 5

Den tørrer ikke godt

Den tørrer ikke godt, bilen er meget våd, når jeg kommer ud sf vaskehallen

5 novembre 2023

Hej Lene,

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager, at du har oplevet udfordringer med tørringen af bilen. Vi arbejder konstant på at forbedre vores tjenester og vil gerne sikre, at du får den bedst mulige oplevelse.
Du er velkommen til at kontakte vores kundesupport og give dem en beskrivelse af din oplevelse, så de kan hjælpe din sag bedst muligt.

Har guldvask

Har guldvask - ok men tørring kunne være bedre

5 novembre 2023

Hej Jens,

Tak for anmeldelsen, det sætter vi stor pris på!
Vi tager også din feedback om tørring med videre, mange tak for opmærksomheden :-)

Cecilie

Valutata 3 stelle su 5

Der er mange driftsstop på Messingvej i…

Der er mange driftsstop på Messingvej i Randers

3 novembre 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager for de udfordringer, du har oplevet på vores Messingvej-vaskeplads i Randers.

Driftsstop kan desværre opstå da vi arbejder med teknik, og det er vores mål at minimere sådanne situationer. Vi arbejder hårdt på at forbedre pålideligheden af vores service, og vi bestræber os på at minimere driftsstop så vidt muligt.

Vi sætter pris på din feedback, da den hjælper os med at identificere områder, hvor vi kan gøre det bedre.

Tak for din tålmodighed og for at dele dine oplevelser med os.

Emma

Valutata 4 stelle su 5

Der var fri bane så jeg hurtigt kunne…

Der var fri bane så jeg hurtigt kunne komme videre.

2 novembre 2023

Hej Kim,

Tak for din feedback og 4 flotte stjerner. Det lyder til du er glad og tilfreds for vores koncept og vaskehal.

De bedste hilnser,

Valutata 3 stelle su 5

Sikkert ganske udmærket til prisen (den…

Sikkert ganske udmærket til prisen (den billigste)

23 ottobre 2023

Hej Bente,

Tak for den fine anmeldelse. Det ser ud til, at du har haft en nogenlunde oplevelse hos os. Hvis der er noget vi kan gøre, for at forbedre oplevelsen, må du gerne skrive til vores kundeservice.

Vi ser frem til at vaske din bil snart igen :-)

Tit ude af Drift

Tit ude af drift, og tørre sektionen durer ikke den

11 ottobre 2023

Hej Michael,

Tak for din feedback. Vi beklager for de udfordringer, du har oplevet med vores maskine.
Vi forstår din frustration.

Vi arbejder hårdt på at forbedre vores service og løse tekniske problemer, når de opstår. Derfor har vi en akut telefon, som er bemandet 24/7. Nummeret står i vaskehallen, og ude på terminalen foran vaskehallen. De sidder klar til at hjælpe :-)

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Vi håber at se dig i vores vaskehaller igen til en bedre oplevelse!
Du ønskes en dejlig dag :-)

Zara

Bilvask

Bilvask
Hurtig og nem vask

12 ottobre 2023

Hej Kirsten,

Tusind tak for dine fine stjerner, det glæder os at du er en tilfreds kunde hos os.

Vi ønsker dig en fortsat god dag! :-)

Valutata 3 stelle su 5

Jeres priser er okay. MEN!!

Jeres priser er okay. MEN det er desværre tit en`af jeres maskiner der er ude af drift på Århusvej, samt så er bilen ikke tør efter vask som da i lige startede derude. Tænker det er noget der gøres noget ved, nu da de er orienteret herom. Jeg er glad for at bilen kan få et skyl derude. ;-)

5 ottobre 2023

Hej Connie,

I forhold til det, og at du ikke syntes bilen bliver tør nok, må du derfor rigtig gerne skrive til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più