Wash World - Odense V - Bystævnevej Recensioni

TrustScore 4 su 5

Bystævnevej 5, 5200 Odense, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

I aftes sent, havde jeg nogle spørgsmål som chatten ikke kunne svare på. Derfor udfyldte jeg en formular fra deres website, så jeg kunne komme i kontakt med dem. Allerede her til morgen, har jeg få... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

De virker ikke optimalt med det ene eller andet mange gange og tørring kunne godt være meget bedre Evt sprinkler der ikke virker Hjulvask virker ikke mange gange da jeg havde en større pakke hvor... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Highlights af de ting jeg kan lide ved denne af deling: - Fornuftig bilvask til pengene - Forholdsvis kort ventetid - Bedre for miljøet end at stå og vaske der hjemme på vejen - Mulighed for ti... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Mage til elendig vask findes næppe. Billeder med udpluk af manglende vask er sendt til Wash World. For at give kompensation for elendig vask, skal man sende sit kontoudskrift og ovestrege det d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1800 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Det er en fornøjelse at vaske

Det er en fornøjelse at vaske, jeg giver 5⭐️ hver gang, det må I nøjes med

10 ottobre 2025

Hej Ib,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for de 5 stjerner hver gang! Det er en fornøjelse at have dig med, og vi nøjes meget gerne med topkarakterer fra dig. ⭐️🚗💙

Den gik i stå 2 gange

Den gik i stå 2 gange. Men når man ringer er der søde mennesker der sætter maskinen i gang igen. Vi måtte ind i en anden vaskehal men fik en polering med også. God service.

19 settembre 2025

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej

Tusind tak for de 5 stjerner, Rachel! 😊 Det er ærgerligt, at vasken gik i stå undervejs, men det er dejligt at høre, at du fik hurtig og venlig hjælp – og endda en polering med i processen! Hvis noget lignende skulle ske igen, så husk endelig at bruge nødtelefonen med det samme, så vi kan hjælpe dig hurtigt videre.
Benjamin

Ren service

Fik vasket den gamle bil . Alt var som det skulle være. 👍

8 giugno 2025

Hej Hamadi
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!
Det glæder mig at høre, at alt fungerede som det skulle, og at din bil blev fin og ren – også selvom det var en gammel én af slagsen
Vi håber at se dig igen snart!

Valutata 5 stelle su 5

Ren bil alle steder også fælge så super…

Ren bil alle steder også fælge så super tilfreds😊

4 settembre 2025

Hej,

Hvor er det skønt at høre – tusind tak for de 5 stjerner og din positive kommentar! 😊

Det betyder meget, at både bil og fælge er blevet helt rene – præcis som det skal være.

Fint og ren.

2 settembre 2025

Hej Jeanette,
Tusind tak for de 5 stjerner og din tilbagemelding! Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med resultatet. 🚗✨
Benjamin

Utilfredsstillende

Utilfredsstillende at man ikke kan komme i forbindelse med Wash World telefonisk

21 agosto 2025

Hej Ole,
Tak for din ærlige feedback – jeg forstår godt, at det kan føles frustrerende. 📞 Hos os foregår al kundeservice via Hjælp-siden på hjemmesiden, hvor du nemt kan komme i kontakt med vores team, og jeg hjælper dig selvfølgelig gerne videre der. Hvis der skulle opstå en fejl midt i en vask eller hvis den ikke starter, kan nødtelefonen på stedet altid bruges til hurtig hjælp.

Gode oplevelser

Virker upåklageligt hvergang :)

28 luglio 2025

Hej Nichlas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Jeg er så glad for at høre, at du har haft gode oplevelser hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!:)

Sophie

Valutata 5 stelle su 5

God beliggenhed og grundig vask

God beliggenhed og grundig vask, kort ventetid ved vaske halen

11 agosto 2025

Hej Vesna,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både beliggenheden, den grundige vask og den korte ventetid.
Vi ser frem til at vaske din bil igen!

Sophie Wash World

Valutata 2 stelle su 5

Alt for ringe til prisen.

Maskinen tørrer stort set ikke bilen og den md pris er steget voldsomt !

21 luglio 2025

Hej Michael.
Tak for din ærlige anmeldelse. Jeg forstår godt, at du oplever, at prisen og resultatet ikke hænger sammen – det skal selvfølgelig fungere. Hvis du ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre:

Valutata 1 stelle su 5

Fik skade på min bil ifm vask i deres…

Fik skade på min bil ifm vask i deres vaskehal. Ringede til kundeservice med det samme, som bad mig oprette skaden på deres hjemmeside. Nu har jeg så fået svar, at de ikke dækker skaderne, “da der ikke er andre skader i anlægget og ikke er konstateret fremmedlegeme i børsterne”. Jeg har vasket det i årevis og betalt mange peber tilbyde vask og støvsuger, men dem gider jeg ikke støtte igen! Øv, for en ringe service

4 luglio 2025
Non scritta su invito

Hej Christina,

Jeg forstår godt, at det er en frustrerende situation. Det er vigtigt at nævne, at alle skadesager bliver behandlet af vores sagsbehandler, Van Ameyde. De træffer afgørelser baseret på gældende lovgivning samt Wash Worlds handelsbetingelser.

Skulle du have yderligere spørgsmål til afgørelsen, vil jeg anbefale dig at besvare den mail, du har modtaget fra Van Ameyde.

Sophie Wash World

Flot

Bilen blev så fin som en ny bil.

7 luglio 2025

Hej Tine,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at bilen blev så flot som en ny bil – det er lige præcis den oplevelse, vi håber at give vores kunder hver gang.
Vi håber, vi får lov til at byde dig velkommen i vaskehallen igen snart.

Nemt og fin bil efter en hver vask

Nemt og fin bil efter en hver vask

26 giugno 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det er skønt at høre, at det både er nemt og giver et flot resultat hver gang – lige som det skal være!

Hej Marianne,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Jeg er glad for, at du overordnet er tilfreds, men ærgerligt at høre, at finish og tørring ikke levede op til forventningerne. Du er meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp på vores hjemmeside – jeg hjælper dig gerne videre 💙

Valutata 3 stelle su 5

Jeg kan godt lide at der er kort…

Jeg kan godt lide at der er kort ventetid for at vaske bilen.
Det jeg ikke bryder mig om, often eftervasken konstater hvide pletter på billen.

13 giugno 2025

Hej Matthew,
Tak for din anmeldelse og for at fremhæve den korte ventetid – det er vi glade for at høre.
Vi er kede af, at du oplever hvide pletter på bilen efter vask. Det skyldes sandsynligvis kalk i vandet, som kan sætte sig, hvis dråberne tørrer hurtigt – især på varme eller solrige dage. Vi bruger demineraliseret vand i den afsluttende skylning for at undgå netop dette, men enkelte dråber kan stadig give mærker, hvis bilen tørrer hurtigt.
Vi anbefaler, at bilen tørres med en blød klud umiddelbart efter vask for at opnå det bedste resultat – særligt på ruder og mørke overflader.
Tak fordi du gør os opmærksomme på det.
Martin

Super god vaskehal

15 giugno 2025

Hej Kim,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder mig virkelig at høre, at du synes godt om vores vaskehal og har haft en super oplevelse.

Valutata 4 stelle su 5

Jeg er glad for jeres vask

Jeg er glad for jeres vask, men tørringen, mangler lige lidt i vindues kanter.

13 giugno 2025

Hej Frank,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner! 🌟
Dejligt at høre, at du er glad for vores vask – og tak for din feedback omkring tørringen ved vindueskanterne.
Vi tager det med videre som input til den løbende optimering, så vi kan blive endnu bedre.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vaskehallen igen!
Wash World Kundeservice

Valutata 3 stelle su 5

Godt, men skum virker ikke ordentligt

Efter de har fået styr på deres betaling fungere det super godt. Dog er der stadig udfordringer med skumsprøjten i begge anlæg, det er en skam det skal ødelægge oplevelsen. Skal man dog bare skylle sin bil kan det godt anbefales.

1 giugno 2025
Non scritta su invito

Hej Stefan,

Tak for din anmeldelse – og for at anerkende konceptet, selvom jeg er rigtig ked af at høre om dine oplevelser med betalingssystemet.

Det skal selvfølgelig fungere hver gang, og det er absolut ikke meningen, at du skal køre forgæves. Vi tager det meget seriøst, når betaling ikke går som den skal, og jeg sender din feedback videre, så vi kan se nærmere på sagen og finde forbedringer.

Skulle du opleve en fejl under selve besøget, så husk endelig at bruge nødtelefonen på stedet – så kan vi hjælpe dig med det samme. Jeg håber, vi en dag får mulighed for at give dig en bedre oplevelse 💙

Ringere service

Ringere service, i sætter prisen op og nedgradere vores baske

12 maggio 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse med os.

Jeg er ked af at høre, at du føler, servicen er blevet ringere, og at prisændringerne ikke lever op til dine forventninger. Vi arbejder løbende på at forbedre og udvikle vores vaske, så de både matcher bilens behov og kundernes ønsker – og jeg vil meget gerne hjælpe dig videre, hvis du har konkrete oplevelser, du ønsker, vi skal se nærmere på.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via *Hjælp*\-sektionen på [washworld.dk](https://www.washworld.dk/) – så kigger vi gerne på det. Tak fordi du tager dig tid til at give feedback! 💬

Skinnende ren

Vasken med ALL.INCLUSIVE var perfekt og bilen står skinnende ren og så kostede det kun Kr 30 mere end den vask ( Guld ) som jeg normalt bruger

12 maggio 2025

Hej Lars,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌
Det lyder som om, du fik fuld valuta for pengene med ALL.INCLUSIVE-vasken, og vi er glade for, at din bil nu står skinnende ren. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse, og vi håber, du fortsætter med at være lige så tilfreds fremover! 🚗✨
Tak fordi du valgte os!

Ikke vasket ren

Ikke vasket ren

7 maggio 2025

Hej Dan,

Vi er kede af at høre, at vasken ikke levede op til kvaliteten, du forventede. Det skal selvfølgelig være i orden, når man benytter vores vaskehaller. Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan se nærmere på, hvad der er gået galt, og finde en løsning.
Martin

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più