I aftes sent, havde jeg nogle spørgsmål som chatten ikke kunne svare på. Derfor udfyldte jeg en formular fra deres website, så jeg kunne komme i kontakt med dem. Allerede her til morgen, har jeg få... Leggi di più
Bystævnevej 5, 5200 Odense, DK
L'azienda ha risposto
De virker ikke optimalt med det ene eller andet mange gange og tørring kunne godt være meget bedre Evt sprinkler der ikke virker Hjulvask virker ikke mange gange da jeg havde en større pakke hvor... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Highlights af de ting jeg kan lide ved denne af deling: - Fornuftig bilvask til pengene - Forholdsvis kort ventetid - Bedre for miljøet end at stå og vaske der hjemme på vejen - Mulighed for ti... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mage til elendig vask findes næppe. Billeder med udpluk af manglende vask er sendt til Wash World. For at give kompensation for elendig vask, skal man sende sit kontoudskrift og ovestrege det d... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Bystævnevej 5, 5200, Odense, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Det er en fornøjelse at vaske, jeg giver 5⭐️ hver gang, det må I nøjes med

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
Den gik i stå 2 gange. Men når man ringer er der søde mennesker der sætter maskinen i gang igen. Vi måtte ind i en anden vaskehal men fik en polering med også. God service.

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
Ren bil alle steder også fælge så super tilfreds😊

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
Utilfredsstillende at man ikke kan komme i forbindelse med Wash World telefonisk

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
God beliggenhed og grundig vask, kort ventetid ved vaske halen

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
Maskinen tørrer stort set ikke bilen og den md pris er steget voldsomt !

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
Fik skade på min bil ifm vask i deres vaskehal. Ringede til kundeservice med det samme, som bad mig oprette skaden på deres hjemmeside. Nu har jeg så fået svar, at de ikke dækker skaderne, “da der ikke er andre skader i anlægget og ikke er konstateret fremmedlegeme i børsterne”. Jeg har vasket det i årevis og betalt mange peber tilbyde vask og støvsuger, men dem gider jeg ikke støtte igen! Øv, for en ringe service

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
Jeg kan godt lide at der er kort ventetid for at vaske bilen.
Det jeg ikke bryder mig om, often eftervasken konstater hvide pletter på billen.

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
Jeg er glad for jeres vask, men tørringen, mangler lige lidt i vindues kanter.

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
Efter de har fået styr på deres betaling fungere det super godt. Dog er der stadig udfordringer med skumsprøjten i begge anlæg, det er en skam det skal ødelægge oplevelsen. Skal man dog bare skylle sin bil kan det godt anbefales.

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
Vasken med ALL.INCLUSIVE var perfekt og bilen står skinnende ren og så kostede det kun Kr 30 mere end den vask ( Guld ) som jeg normalt bruger

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.