Det fungerer fint med at læse nr plade og bare køre ind, men vi oplever meget ofte at den ene af de to vaskehaller ikke virker. Så hvis man ikke vil vente bag 2-3 andre biler, så kører man forgæves.... Leggi di più
Skovsvinget 27c, 5500 Middelfart, DK
synes ikke vaskemaskinen vasker ordentlig rent. Kører oftest igennem 2 gange per vask for at få et nogenlunde resultat. For mange steder børsterne ikke fanger, men ved ikke hvad man kan forlange for D... Leggi di più
Generelt Ok vask, dog er der ofte hvor en af to vaskehaller ikke er i funktion hvor der skal ringes til kundeservice. Udfordringerne bliver ofte løst herigennem, men der bruges uventet tid.
Jeg kommer med en beskidt bil får en guld vask det er bare super dejligt at se bilen ren igen så når solen skinner bliver man glad for at se bilen i det fine vejr
Skovsvinget 27c, 5500, Middelfart, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Wash World - Middelfart - Skovsvinget
Jeg har i ca. 1½ år haft abonnement hos Wash World til vask af min invalidebil, hvor jeg har vasket 2-4 gange i måneden - altid i Middelfart. Bilen har på intet tidspunkt været vasket andre steder end hos Wash world.
En bekendt gjorde mig for en måned siden opmærksom på, at al lakken var "slebet" af på de bagerste hjørner af bilen (begge sider).
Jeg skrev en klage til Wash World, som så har en praksis med at overgive alle sager til advokat-firmaet Van Ameyde Denmark Aps.
Efter lang tid fik jeg så et svar fra Søren fra Van Ameyde Denmark Aps, hvor de slet ikke forholdte sig til min skade, som tydeligvis er opstårt pga. længere tids slid fra børsterne.
I stedet henholdte de sig til en enkelt positiv anmeldelse af "vaskeforløbet" (kø, betaling etc.) som jeg på et tidspunkt havde afgivet.
Wash World er efter min bedste overbevisning et firma man ikke kan stole på - så hold jer væk.
-----------------------------------------------------
Opfølgning på svar fra Wash World 29/7-2025:
Jeg har skrevet til Van Ameyde Denmark Aps, men modtager intet svar.
Jeg har dog meget lidt tiltro til, at de ændrer deres opfattelse, da de helt har set bort fra min beskrivelse, og udelukkende refererer til den ene anmeldelse, jeg har foretaget. De benytter sig helt klart af, at jeg har svært ved at løfte bevisførelsen, da det er skader, der er opstået som følge af gentagne vaske over tid.
Wash World gemmer sig bag et advokatfirma, som har deres eksperter til at finde huller, for at de kan undgå erstatningsansvar.
Min opfordring til alle er fortsat at holde sig væk fra et firma så uhæderligt som Wash World.

Risposta di Wash World - Middelfart - Skovsvinget
Det er nemt og hurtigt med nummer plade genkendelse, når der ikke er kø.
÷ er hjulvasken og til tider tørre programmet.

Risposta di Wash World - Middelfart - Skovsvinget
Bilen var fuld af sæbe,da vasken var færdig..
Tørring var meget dårlig

Risposta di Wash World - Middelfart - Skovsvinget
Bil i bilen, køre frem og vælg det program du vil have. Køre ind, vent og kør ud.

Risposta di Wash World - Middelfart - Skovsvinget
Der var klar med samme og hurtigt færdig. Hurtig ekspedition.

Risposta di Wash World - Middelfart - Skovsvinget
Få nu de maskiner i Middelfart skiftet ud, til nogen ligesom dem i Erritsø

Risposta di Wash World - Middelfart - Skovsvinget
Generelt nemt at finde ledig hal, men kvaliteten af vask og tørring trækker ned.

Fordi jeg kan ikke vaske min bil efter kl 22:00

Risposta di Wash World - Middelfart - Skovsvinget
Jeg har den store vask.men det har ikke haft den store effekt på tørre evnen.Og så er der stadig problemer med at hallerne ikke fungerer.Det er meget frustrerende.Mvh.Meget utilfreds kunde.

Risposta di Wash World - Middelfart - Skovsvinget
Begynder at miste tilliden til firmaet. De har en god forretning, men ikke sans for at drive den med fokus på omhu og kundepleje, desværre.
I øjeblikket ændrer de på deres produkter (fortæller kundeservice mig). Og derfor passer skilte ikke med produkter på skærmen. Det kostede mig ekstra betaling i dag, og jeg er nok ikke den eneste.
Det er desværre ikke god service. For man begynder jo at tænke at de gør det for at tjene ekstra penge, ellers kunne de bare have ændret skiltet først, og priserne på produkter bagefter.