Wash World - Middelfart - Skovsvinget Recensioni

TrustScore 4 su 5

Skovsvinget 27c, 5500 Middelfart, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Det fungerer fint med at læse nr plade og bare køre ind, men vi oplever meget ofte at den ene af de to vaskehaller ikke virker. Så hvis man ikke vil vente bag 2-3 andre biler, så kører man forgæves.... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

synes ikke vaskemaskinen vasker ordentlig rent. Kører oftest igennem 2 gange per vask for at få et nogenlunde resultat. For mange steder børsterne ikke fanger, men ved ikke hvad man kan forlange for D... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Generelt Ok vask, dog er der ofte hvor en af to vaskehaller ikke er i funktion hvor der skal ringes til kundeservice. Udfordringerne bliver ofte løst herigennem, men der bruges uventet tid.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kommer med en beskidt bil får en guld vask det er bare super dejligt at se bilen ren igen så når solen skinner bliver man glad for at se bilen i det fine vejr

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1747 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Margrethe,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! 😊 Jeg er ked af at høre, at tørringen ikke helt levede op til forventningerne. Du er meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden, så ser jeg gerne nærmere på det for dig.
Imran

Super vask

Super vask, vaskehal ofte ledig

14 luglio 2025

Hej Lene,

Tusind tak for de 5 stjerner!

Dejligt at høre, at du er glad for vasken – og fedt at hallen ofte er ledig 🚗✨

Ultimo juli

Tørrer som altid ikke særlig godt !

28 luglio 2025

Hej Steen
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Jeg sætter pris på, at du giver besked om tørreevnen – det er noget, vi løbende arbejder på at forbedre.

Valutata 1 stelle su 5

Ansvarsfraskrivelse - hold jer langt væk!

Jeg har i ca. 1½ år haft abonnement hos Wash World til vask af min invalidebil, hvor jeg har vasket 2-4 gange i måneden - altid i Middelfart. Bilen har på intet tidspunkt været vasket andre steder end hos Wash world.
En bekendt gjorde mig for en måned siden opmærksom på, at al lakken var "slebet" af på de bagerste hjørner af bilen (begge sider).
Jeg skrev en klage til Wash World, som så har en praksis med at overgive alle sager til advokat-firmaet Van Ameyde Denmark Aps.
Efter lang tid fik jeg så et svar fra Søren fra Van Ameyde Denmark Aps, hvor de slet ikke forholdte sig til min skade, som tydeligvis er opstårt pga. længere tids slid fra børsterne.
I stedet henholdte de sig til en enkelt positiv anmeldelse af "vaskeforløbet" (kø, betaling etc.) som jeg på et tidspunkt havde afgivet.
Wash World er efter min bedste overbevisning et firma man ikke kan stole på - så hold jer væk.
-----------------------------------------------------
Opfølgning på svar fra Wash World 29/7-2025:

Jeg har skrevet til Van Ameyde Denmark Aps, men modtager intet svar.
Jeg har dog meget lidt tiltro til, at de ændrer deres opfattelse, da de helt har set bort fra min beskrivelse, og udelukkende refererer til den ene anmeldelse, jeg har foretaget. De benytter sig helt klart af, at jeg har svært ved at løfte bevisførelsen, da det er skader, der er opstået som følge af gentagne vaske over tid.
Wash World gemmer sig bag et advokatfirma, som har deres eksperter til at finde huller, for at de kan undgå erstatningsansvar.
Min opfordring til alle er fortsat at holde sig væk fra et firma så uhæderligt som Wash World.

13 giugno 2025
Non scritta su invito

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Jeg forstår godt, at situationen er både frustrerende og skuffende.
Det er vigtigt at nævne, at alle skadesager bliver behandlet af vores sagsbehandler, Van Ameyde. De træffer afgørelser baseret på gældende lovgivning samt Wash Worlds handelsbetingelser.

Hvis du er uenig i afgørelsen, vil jeg anbefale dig at svare direkte på den mail, du har modtaget fra Van Ameyde. De vil herefter genvurderere sagen.

Vaskede fint

21 luglio 2025

Hej
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det glæder os, at vasken levede op til forventningerne!
Ammar

Overordnet positiv oplevelse

Det er nemt og hurtigt med nummer plade genkendelse, når der ikke er kø.

÷ er hjulvasken og til tider tørre programmet.

19 luglio 2025

Hej Lars
Tak for din anmeldelse – det glæder mig at høre, at du overordnet har haft en positiv oplevelse, og at nummerpladegenkendelsen fungerer godt for dig. Jeg har noteret din kommentar om hjulvasken og tørreprogrammet, så vi kan tage det med i den løbende forbedring.

Nemt og enkelt

Nemt og enkelt. Fungerer altid, når jeg skal bruge vaskehallen.

17 luglio 2025

Hej Annie
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at det hele fungerer nemt og enkelt for dig – sådan skal det være.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i vaskehallen.
Nicklas

Pæn ren bil🤗

11 luglio 2025

Hej Tove,
Tak for den flotte anmeldelse – dejligt at høre, at bilen blev godt ren! 😊 Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Imran

Bilen var fuld af sæbe,

Bilen var fuld af sæbe,da vasken var færdig..
Tørring var meget dårlig

10 luglio 2025

Hej Niels,

Det lyder som en frustrerende oplevelse, og det vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe med. Du har mulighed for at lave en reklamation ved at følge dette link: https://help.washworld.dk/da/article/58f7bf
Så kan vores kundeservice se nærmere på sagen og hjælpe dig videre.

Nem og hurtig bilvask

Bil i bilen, køre frem og vælg det program du vil have. Køre ind, vent og kør ud.

4 luglio 2025

Hej
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner 🌟
Vi er glade for at høre, at du synes bilvasken er nem og hurtig – præcis som det skal være! Vi håber, vi får lov til at byde dig velkommen i vaskehallen mange gange fremover.
Ammar

Hej Henrik
Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes det er nemt – og til en fornuftig pris 😊
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
Wasim

Valutata 5 stelle su 5

Der var klar med samme og hurtigt…

Der var klar med samme og hurtigt færdig. Hurtig ekspedition.

20 giugno 2025

Hej Jimmy

Tusind tak for de 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at det hele gik hurtigt og gnidningsfrit – lige som det skal være 💨

Valutata 3 stelle su 5

Få nu de maskiner i Middelfart skiftet…

Få nu de maskiner i Middelfart skiftet ud, til nogen ligesom dem i Erritsø

13 giugno 2025

Hej Annette
Tak for din anmeldelse og din ærlige feedback.
Vi forstår godt dit ønske om at få udskiftet maskinerne i Middelfart, og vi tager din sammenligning med Erritsø som en positiv anerkendelse af den løsning dér. Vi arbejder løbende på at forbedre vores vaskehaller, og din tilbagemelding bliver taget med videre i vores planlægning.
Tak fordi du gør os opmærksom på din oplevelse – det hjælper os med at prioritere rigtigt.
Andrez
Wash World Kundeservice

Flere vaskehaller

Dejligt at de ligger mange steder

11 giugno 2025

Hej Aage,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os at høre, at du synes godt om, at vi har mange vaskehaller 🧼

Vi arbejder løbende på at forbedre både oplevelsen og kvaliteten i vores haller, så hvis der er noget, du savner eller oplever som mindre tilfredsstillende, vil vi meget gerne høre om det. Dine input kan hjælpe os med at blive endnu bedre!

Valutata 4 stelle su 5

Generelt nemt at finde ledig hal

Generelt nemt at finde ledig hal, men kvaliteten af vask og tørring trækker ned.

4 giugno 2025

Hej Brian.
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om, at det generelt er nemt at finde en ledig vaskehal – det er vi glade for at høre!
Det er ærgerligt, at kvaliteten af vask og tørring ikke helt lever op til forventningerne. Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre, så du er velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på det.
Vi håber, du får en bedre oplevelse næste gang

Valutata 1 stelle su 5

Fordi jeg kan ikke vaske min bil efter…

Fordi jeg kan ikke vaske min bil efter kl 22:00

27 maggio 2025

Hej Mohamad,

Vi har valgt at justere åbningstiderne og lukke vaskehallerne om natten, da vi i dagtimerne bedre kan yde support til kunder, der har behov for hjælp. Samtidig har vi konstateret, at meget få benytter vaskehallerne om natten, og ved at foretage denne ændring kan vi reducere energiforbruget og dermed bidrage til et mere miljøvenligt initiativ.

Vi beklager de gener, dette måtte medføre for dig, der er vant til at vaske om natten, og vi håber på din forståelse.

Med venlig hilsen,
Customer

Vaskehal store problemer.

Jeg har den store vask.men det har ikke haft den store effekt på tørre evnen.Og så er der stadig problemer med at hallerne ikke fungerer.Det er meget frustrerende.Mvh.Meget utilfreds kunde.

18 maggio 2025

Hej Erik,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at tørringen ikke lever op til forventningerne, og at du stadig oplever problemer med driften af hallerne. Vi forstår godt, hvor frustrerende det er – især når man har valgt den store vask og forventer fuld effekt og tilgængelighed.

Din feedback er givet videre til vores tekniske team, så de kan følge op på både tørringen og stabiliteten i Middelfart. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores udstyr og driftsstabilitet.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det.

Valutata 1 stelle su 5

Begynder at miste tilliden til firmaet

Begynder at miste tilliden til firmaet. De har en god forretning, men ikke sans for at drive den med fokus på omhu og kundepleje, desværre.

I øjeblikket ændrer de på deres produkter (fortæller kundeservice mig). Og derfor passer skilte ikke med produkter på skærmen. Det kostede mig ekstra betaling i dag, og jeg er nok ikke den eneste.

Det er desværre ikke god service. For man begynder jo at tænke at de gør det for at tjene ekstra penge, ellers kunne de bare have ændret skiltet først, og priserne på produkter bagefter.

18 maggio 2025
Non scritta su invito

Hej Simon,

Tak for din ærlige anmeldelse – vi forstår godt din frustration, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal stå med.

Når vi justerer vores produkter og systemer, kan der i en kort overgangsperiode opstå misforhold mellem skiltningen og det, der vises på skærmen. Det beklager vi meget, og vi arbejder løbende på at sikre, at alt stemmer overens så hurtigt som muligt. Den vask, du valgte, er leveret i overensstemmelse med det program og den pris, der blev vist ved betalingen – men vi er kede af, hvis det ikke var det, du havde forventet, og det undskylder vi naturligvis for.

Vi forstår godt, at det kan påvirke tilliden, og vi tager din feedback alvorligt. Vi arbejder løbende på at sikre, at skiltning og systemer stemmer bedre overens fremadrettet, så lignende situationer undgås. Tak igen for at gøre os opmærksomme på det. 🚘💬

godt

den gode vask

8 maggio 2025

Hej Henning,

Tusind tak for de 5 stjerner og den korte, men dejlige kommentar! 🙌 Det betyder meget for os at høre, at du er glad for vasken.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart! 🚗💦

Perfekt

Perfekt - som altid

8 aprile 2025

Hej Bente,

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord! 🙌
Det betyder meget for os at høre, at alt fungerer perfekt – præcis sådan skal det være hver gang!

Vi glæder os til at vaske din bil igen 🚗✨

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più