Wash World - Kolding - Vejlevej 132 Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Vejlevej 132, 6000 Kolding, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Jeg synes generelt at der mangler sæbe og andre forbrugsvare i vaskeanlægget. Sidst vaskede jeg tidligt søndag morgen, der var sæbe i anlægget. Kommer jeg senere på dagen, næsten uanset hvornår på d... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Umiddelbart er jeg glad for ordningen. Dog vasker maskinerne ikke ordentligt under sidespejlene (døren) selvom de er klappet ind. Det sammegælder bagsmæk ovenfor anhængertræk Der mangler ofte span... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fine vaskehaller til en god pris. Der er desværre ofte noget galt/fejl med vaskehallerne hvilket til tider kan være irriterende, men ellers er jeg meget tilfreds.

Valutata 4 stelle su 5

Jeg nyder at jeg bare kan køre bilen i vaskehal, uden at tænke på prisen. De gamle haller i Kolding er mit fortrukne sted, men synes dog at tørringen kunne være bedre. Derfor kun 4 stjerner.

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1800 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Kim,

Jeg er ærgerlig over at høre, at vasken ikke var grundig nok. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside, så vi kan hjælpe dig med en løsning. Vi vil gerne sikre, at du får den bedste oplevelse hos os.

Martin

Valutata 2 stelle su 5

Du får hvad du betaler for

Porten mellem afdelinger virkede ikke

10 ottobre 2024

Hej Anni

Det er beklageligt, at porten mellem afdelingerne ikke fungerede, som den skulle. Vi har fokus på at sikre, at vores udstyr altid er i orden, og vi sætter stor pris på din feedback. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Martin

Dyrt produkt

Dyrt produkt. Vasken stoppede mit i det hele. Kundeservice var ikke til megen hjælp.

29 settembre 2024

Hej Frederik,

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse med vasken og kundeservice. Det er bestemt ikke det, vi ønsker for vores kunder. Hvis en vask stopper midt i processen igen, vil jeg anbefale at bruge akuttelefonen i vaskehallen for hurtig hjælp på stedet. Jeg opfordrer dig også til at kontakte vores kundeservice igen, så vi kan få løst problemet for dig.

Valutata 3 stelle su 5

Selve vaskeprocessen er super fin

Selve vaskeprocessen er super fin. Det er tørreprocessen som mangler de sidste 10-15%, for at undgå kalk-pletter fra små dråber.

22 settembre 2024

Hej Rene.

Det lyder som om, du har haft en okay oplevelse i vaskehallen, men vi ønsker selvfølgelig at gøre den endnu bedre.
Så hvis du har tid og lyst, er du mere end velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp.
Venligst medsend billeder af bilen efter vask.

Jeg ønsker dig en god dag
Kirsten. Wash World

Valutata 1 stelle su 5

Gik i stykker da vi holde inde i den…

Maskinen gik i stykker da vi holdte inde i den

22 settembre 2024

Hej Pia.

Det lyder som en dårlig oplevelse. Vi ønsker selvfølgelig altid at give vores kunder en god oplevelse.
Jeg vil derfor anbefale, at du skriver til vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse, så de kan hjælpe dig bedst muligt.

Jeg ønsker dig en god dag.
Kirsten Wash World.

Valutata 4 stelle su 5

Jeg er glad for wash world.

Jeg er glad for wash world.
Det er en udmærket vaskehal..
Men den lugter.
Wash world burde få en aftale med Clean Tech, ligesom ok har med deres vaskehaller. Så var man ude over det problem.

21 settembre 2024

Hej Frederik!

Tak for din feedback, og dejligt at høre, at du er glad for Wash World! Vi sætter stor pris på din kommentar om lugten og vil se på, hvordan vi kan forbedre oplevelsen endnu mere fremover.

Yahya

Valutata 3 stelle su 5

Svært ved at se forskel på guld og…

Svært ved at se forskel på guld og standard vask

7 settembre 2024

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse! Forskellen mellem guld- og standardvask ligger primært i de ekstra services, som f.eks. dybderens og bedre tørring. Du kan se en fuld oversigt over forskellene på vores hjemmeside, eller du er velkommen til at kontakte kundeservice for yderligere information.

Ahad

Elendig kvalitet

Billigt, men elendig kvalitet

21 luglio 2024

Hej Mikkel,

Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse på vores vaskeanlæg.
For at vi kan hjælpe dig på bedst mulig vis, vil jeg anbefale at du kontakter vores kundeservice via: washworld.dk/hjaelp.

Sophie

Ja hvor skal man starte

Ja hvor skal man starte. Var mandag oppe for at vaske min bil. Ville have tegnet et abo. Men tænkte jeg lige vil se hvor godt det nu var. Da jeg før har haft abo. Ved dem og hvis den ene vaskehal ikke var god tog man jo bare en anden. Men tog en basic det har jeg gjort før. Da der nogen gange ikke er plastic poser til vinduesviskeren. Da jeg kørte bilen ind i vaskehallen var da ingen vand det var bare børsterne der kørte over bilen. Så den var ikke vildt ren. Skrev til kundeservice og det jeg fik af vide var at de have set forløbet og jeg skulle nok vælge en dyre vask næste gang. Har prøvet basic før. Og der blev min bil fint rent. Så det er ikke der jeg skal komme igen. Hilsen Kenneth Frandsen

20 maggio 2024

Hej Kenneth.

Det virker til, at du ikke har haft den mest optimale oplevelse i vaskehallen. Det er vi kede af, da vi altid ønsker at give vores kunder en god oplevelse.
Vi arbejder hele tiden på at optimere vores service.

Jeg ønsker dig en god dag.
Kirsten. Wash World.

Spild af penge!!!

Har valgt guld vask til 79 kroner og bilen var nærmest ikke vasket.
Bagsiden er ikke rørt af hverken vandet eller børsten. Støvet sad der tørt!
Bil modellen er Honda jazz!

15 maggio 2024

Hej,

Vi beklager at høre, at din seneste vask med vores Guld vask-program ikke levede op til forventningerne, især med hensyn til rengøringen af bagsiden af din Honda Jazz. Det er bestemt ikke den standard, vi sigter efter.

For at adressere og løse dette problem effektivt, anbefaler vi, at du kontakter vores akuttelefon, så vi kan tage hånd om sagen med det samme. Din feedback er meget vigtig for os, da den hjælper os med at forbedre vores service.

Tak for at du tog dig tid til at informere os.

Jacob

bilen bliver ikke ren

bilen bliver ikke ren og fælge bliver ikke rene og der er tit masinkfejl på vaskehal

9 maggio 2024

Hej Ole,

Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Du må rigtig gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet.

1 vask var lukket

1 vask var lukket. Min vask starter og vasker halvt stopper og kører frem og vasker fronten. Viser ikke at den er færdig. Tørring kører over 2 gange men starter ikke polering. Bilen var slet ikke ren eller tør. Så alt i alt var det ikke godt. Vaskehal nr 1 som var den jeg var nødt til at bruge vasker ikke så godt som nr 2. Bruger normalt aldrig nr 1

4 maggio 2024

Hej John,

Det lader til, at du har haft en dårlig oplevelse. Det er vi selvfølgelig kede af, da vi altid stræber efter at give vores kunder den bedste oplevelse. Du er mere end velkommen til at skrive til vores kundeservice og beskrive din oplevelse.

Valutata 2 stelle su 5

Ofte er vaskehallen ude af drift

Ofte er vaskehallen ude af drift. I Tønder, vejle, Kolding
Vælger Premium plus som program. Og vaske måden er forskellig alle tre steder.
Bag enden på bilen bliver ikke ren og skal ofte vaskes efter.

29 aprile 2024

Hej Nis.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.
Jeg vil anbefale, at du sender foto af bilen efter vask til vores kundeservice, så vil de undersøge dette.

Jeg vil ønske dig en god dag
Kirsten. Wash World

Hej Anders,

Jeg beklager at du har haft den oplevelse i vaskehallen, at bagsmækken og ruden ikke blev vasket ordentligt under dit besøg.

For at vi kan hjælpe dig bedre og undersøge, hvad der gik galt, vil jeg anbefale, at du kontakter vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Cathrine🚗

At I annoncere med forårsvask

At I annoncere med forårsvask , som jeg skal betale ekstra for. Det skete så bare ikke da jeg kørte ud var bilen stadig snavset. Bilen inden tid var ikke snavset ville bare prøve forårsvask. Kørte så i vaskespor ved siden af , nu er den så fyldt med kalkpletter. Jeres tlf nr.virkede ikke-kommercielle med fejlmeldingstone. Så brugte lang tid også på kontakt til jer, da jeg skulle nå til læge blev det noget stresset . Kunne der ikke være en nemmer måde at kontakte jer på , specielt nu hvor I stiger .

22 aprile 2024

Hej Elin,

Vi beklager de udfordringer, du har oplevet med forårsvasken og efterfølgende kalkpletter, samt problemerne med at komme i kontakt med os.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.
Vi vil gerne se nærmere på sagen og sikre en bedre service for dig i fremtiden.

Kontakt venligst vores kundeservice gennem 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside, så vi kan hjælpe dig bedst muligt og finde en passende løsning for dig.

Cathrine🚗

Valutata 3 stelle su 5

Bil ikke vasket ren i højre side

Bil ikke vasket ren i højre side, samt maskinen ikke tørre ordentligt uden ekstra tørring og dette burde ikke være nødvendig

20 aprile 2024

Hej Henrik,

Jasmin.

Valutata 4 stelle su 5

Er stort set tilfreds med vasken men…

Er stort set tilfreds med vasken men tørrefunktionen er ikk OK

14 aprile 2024

Hej Jens Erik.

Tak for de 4 stjerner mht vasken. Hvis du har samme oplevelse efter næste vask / tørring, så venligst send et foto af bilen efter tørring til vores kundeservice: washworld.dk, så vil de behandle og besvare din mail, så hurtigt som muligt.

Kirsten. Wash World.

Valutata 5 stelle su 5

God vaskehal

God vaskehal

Hilsen brian

6 aprile 2024

Hej Brian,

Det lyder til, at du har haft en god oplevelse i vaskehallen, og det er vi rigtig glade for.

Du ønskes en god dag herfra. Vi glæder os til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden.

Jasmin.

Valutata 2 stelle su 5

Kan godt lide jeres koncept

Kan godt lide jeres koncept, men er træt af, at i hele tiden hæver prisen

28 marzo 2024

Hej Jeppe,

På grund af prisstigninger i løbet af de seneste år, hvor vi har holdt vores priser så lave som muligt, er vi desværre nu nået til et punkt, hvor vi har været nødsaget til at justere priserne på vores produkter.
Vi ønsker fortsat at tilbyde bilvask til markedets bedste priser, og har derfor forsøgt at begrænse prisstigningerne til et minimum. Jeg forstår, at prisstigninger kan være frustrerende, og vi værdsætter din tålmodighed og loyalitet.

Amalie

Valutata 1 stelle su 5

Utrolig dårlig vask 🧐 min bil var kun…plet vasket brugte guld vask…

Utrolig dårlig vask 🧐 min bil var kun plet vasket
Det er ikke første gang det sker men denne gang var sku den dårligste vask jeg har fået…

27 marzo 2024

Hej Mikael,

Det lyder som om, at du har haft en ærgerlig oplevelse i vaskehallen, hvilket bestemt ikke er meningen, når man besøger os.

Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, hvor du kan beskrive din oplevelse. Vores kundeservice vil gøre deres bedste for at hjælpe dig.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più