Wash World - Herning - Dæmningen Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Dæmningen 21, 7400 Herning, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jamen god service og venlige mennesker bag mine mails Sara og Jasmin super service takker

Valutata 4 stelle su 5

Super god vaskehal, smart den virker ved aflæsning af nummerplade. “Kun” fire stjerner fordi bagruden aldrig bliver ren under spoileren og der heller ikke er en pulseplads ved vaskehallen” dæmningen”... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jeg har været med lige siden WW startede op i Herning på Dæmningen. Ret hurtigt efter start blev spande og vand/sæbe fjernet, og oplyst at WW arbejdede på sagen. Det var noget omkring miljø og det... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

- Der ingen børste på stedet til at vaske hjulene på bilen - jeg oplever i seneste periode at der komme ikke bil shampoo på helle billen, der er et par steder hvor der komme ikke noget - efter vask... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1738 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Vaskeanlæg for tit i stykker!

De to vaske anlæg (Herning og Holstebro) er ALT for tit i stykker, så det sker ALT for tit at jeg ikke kan vaske bilen når jeg er i nærheden!! Så tit at jeg kraftigt overvejer at melde mig ud!

5 aprile 2025

Hej Flemming,
Tak for din ærlige anmeldelse. Jeg forstår virkelig godt, at det er frustrerende, når anlæggene ikke er i drift – især når det sker gentagne gange. Det er selvfølgelig langt fra den oplevelse, vi ønsker at give, og jeg tager din feedback om Herning og Holstebro med videre.
Du er meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på det og finde en løsning sammen.

Næsten godkendt vask

Næsten godkendt vask, men kommer ikke ordentligt ind på bagruden...

28 marzo 2025

Hej Charles,

Tak for din anmeldelse – jeg er glad for, at du overordnet er tilfreds, men ærgerlig over, at bagruden ikke blev helt ren.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vaskeoplevelsen, bl.a. med nye vaskeprogrammer, grønnere og mere effektiv kemi samt opgraderet udstyr, der også skal sikre en mere grundig vask på hele bilen.

Vi håber, du vil give os chancen for at vise forbedringerne næste gang!

Super god vask

Super god vask

21 marzo 2025

Hej Jan,
Tusind tak for dine ⭐⭐⭐⭐⭐ – det betyder meget for os!
Vi er glade for, at du er tilfreds med vasken – præcis sådan skal det være 🚗✨
På gensyn hos Wash World!

dårlig vedligehold manglende polering

Vaske hallen virker dårlig vedligeholdt og der kommer ujævnt skum vand ud over bilen og er blevet snydt for polering flere gange har virkelig overvejet mit medlemskab forstår forstår heller heller ikke hvorfor jeg skal betale for at bruge den anden der er få km væk

18 marzo 2025

Hej Mads,
Tak for din ærlige anmeldelse – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og jeg forstår godt din frustration. Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre, så jeg anbefaler, at du kontakter kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på det med poleringen og dit medlemskab. Din feedback om vedligeholdelsen bliver også givet videre.
Imran

Valutata 3 stelle su 5

Jeg er lidt utilfreds fordi der ikke er…

Jeg er lidt utilfreds fordi der ikke er spande og børster til at give fælgerne en tur!

19 marzo 2025

Hej,
Tak for din kommentar – jeg forstår godt, at det ville være en fordel med ekstra udstyr til fælgene. Din feedback er givet videre, og hvis du har yderligere input eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside. Jeg står klar til at hjælpe!
Imran

det vasker bere

7 marzo 2025

Hej Preben,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med vaskeresultatet. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Dårlig tørring

Dårlig tørring, var perler over det meste af bilen

16 marzo 2025

Hej Marianne,

Tak for din feedback.
Vi arbejder løbende på at forbedre vaske- og tørrekvaliteten i vores haller.
Send gerne en mail til vores kundeservice på kundeservice@washworld.dk, så vi kan se nærmere på det og hjælpe dig videre.

God plads fungere godt

23 febbraio 2025

Hej Lene
Tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du oplever god plads, og at alt fungerer, som det skal. Vi glæder os til at se dig igen!

Vaskehal ude af drift IGEN

Vaskehal ude af drift IGEN, derfor forlænget ventetid

18 febbraio 2025

Hej,
Det er virkelig ærgerligt at høre, at du har oplevet ventetid på grund af en driftsforstyrrelse. Jeg forstår, hvor frustrerende det må være, og jeg beklager ulejligheden. Vi arbejder altid på at holde vores vaskehaller i drift så stabilt som muligt.
Hvis du oplever dette igen, må du meget gerne kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på sagen. 🌟
De bedste hilser,
Muhammad

Kunne ikke godkende nummerpladen

Kunne ikke godkende nummerpladen, kom kun sæbe på bilen, børsterne kom ikke i gang. En total dårlig oplevelse 😞så har en bil der ikke er vasket

16 febbraio 2025

Hej,

Det lyder som en rigtig frustrerende oplevelse – det beklager jeg! Hvis du oplever, at nummerpladescanneren ikke godkender din bil, anbefaler jeg, at du kontakter vores kundeservice via *Hjælp*-sektionen på hjemmesiden, så de kan hjælpe dig videre.

Venlig hilsen,
Omar

Hej Kristijan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐️ Det glæder os, at du synes, det er super nemt. Vi sætter stor pris på din feedback! 🚗💙

Muhammad

Det fungere bare

Det fungere bare. Altid plads.

25 gennaio 2025

Hej Niels.
Tusind tak for din positive feedback – det glæder os at høre, at alt fungerer, og at der altid er plads. Vi sætter stor pris på din tilfredshed! 🚗✨
Bedste hilsner,
Aden😊

Valutata 5 stelle su 5

at man kunne komme til med det samme…

at man kunne komme til med det samme ingen kø

19 gennaio 2025

Hej Arne,
Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du kunne komme til med det samme uden ventetid – det er lige præcis sådan, vi ønsker, at det skal være! 🚗✨
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Julevask

Der er for det meste plads og vasken er fin

20 dicembre 2024

Hej Jens,
Tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vasken, og at der som regel er god plads. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen til næste vask – måske en nytårsvask? 😊
Omar

Hej Lasse,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder mig at høre, at du altid er tilfreds med resultatet. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen til endnu en perfekt vask! 😊
Aden

Næsten ingen ventetid

Næsten ingen ventetid, hurtig vask👍

17 novembre 2024

Risposta di Wash World - Herning - Dæmningen

Hej! John. Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 😊 Det er skønt at høre, at du har haft en hurtig og problemfri oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart! 👍

Jacob

Valutata 3 stelle su 5

min id 4 er ikke særligt godt tørret…

min id 4 er ikke særligt godt tørret det er meget dårliger i forhold til den bil jeg havde før og den var også dårligt tørret det er speciel bagenden på id4 der ikke er særligt godt tørret

8 novembre 2024

Hej Per,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at tørreoplevelsen ikke har været optimal, især på bagenden af din ID.4. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på det og finde en løsning.

Ahad

Vask

Ingen problemer

4 novembre 2024

Hej Bjarne
Tak for de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at alt gik problemfrit med din vask. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Jacob

Valutata 3 stelle su 5

Har guld vask og den tørrer absolut…

Har guld vask og den tørrer absolut ikke godt.. Masser af striber og pletter efter vask - men måske kan man ikke forlange mere af en guld vask

2 novembre 2024

Hej Thomas

tak for din feedback! Det er ærgerligt at høre, at tørringen i guldvasken ikke har levet op til forventningerne, og vi forstår, at striber og pletter kan være frustrerende. Hvis du kontakter vores kundeservice via "Hjælp" på hjemmesiden, vil de gerne hjælpe med at finde en løsning. Din oplevelse er vigtig for os!

Thomas

sjældent kø/ventetid

fint at man sidde i bilen, mens der vaskes. Sjældent kø/lang ventetid. Pris rimelig.

3 novembre 2024

Hej Erik.

Mange tak for de fem stjerner. Det virker til, at du er glad for vores vaskehaller og koncept. Det er vi super glade for! Vi ønsker nemlig altid at yde den bedste service til vores kunder, så de kan få en god oplevelse.

Vi glæder os til at vaske din bil igen.
Kirsten. Wash World.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più