Wash World - Frederikssund - Askelundsvej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Askelundsvej 8, 3600 Frederikssund, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Selve vasken er tilfredsstillende. Idag opstod der et teknisk problem som hurtigt blev løst igennem akut telefoner. Det er dog meget tidskrævende at få vasket sin bil, da den ene ud af to vaskehall... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Første gang jeg bruger jeres vaskehal Bilen blev forholdsvis ren… Dog bliver man ramt af en mur af råddent vand lugt… der er piv mørkt i hallen så man savner lidt stemnings lys show som andre... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er generelt glad for WashWorld, og bruger flere vaskehaller rundt omkring i landet. Dog må jeg henstille til WashWorld at nogle af hallerne er begyndt at blive noget slidte at se på, så lidt hal-r... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Vaskehallen i Fr.sund vasker ikke bilen ordentlig ren heller ikke tørringen er særlig effektiv. Wash World i Farum og Gladsaxe er klart meget bedre. Jeg ville håbe at i kunne gøre noget for at juste... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1803 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Betydelig bedre oplevelse

Betydelig bedre oplevelse efter opgradering af vaskehal

27 marzo 2026

Hej Simon.
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør mig virkelig glad at høre, at du har fået en betydeligt bedre oplevelse efter opgraderingen af vaskehallen 😄✨
Vi arbejder løbende på at forbedre vores anlæg og gøre oplevelsen endnu bedre for vores kunder, så det betyder meget at høre, at det kan mærkes i praksis 🙌🚗
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber, at du får mange flere gode vaske fremover!

Valutata 5 stelle su 5

ENDELIG fik i nye maskiner der sparker…

ENDELIG fik i nye maskiner der sparker r.v!
Fantastisk vaskeresultat, og langt bedre tørring end tidligere.

19 marzo 2026

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter jeg stor pris på 😊
Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse. Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Valutata 3 stelle su 5

Jeres anlæg i Frederikssund er ude af…

Jeres anlæg i Frederikssund er ude af drift i meget lange perioder, så ikke speciel tilfredsstillelse 😏

20 marzo 2026

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse – jeg forstår godt, at det er frustrerende, når anlægget i Frederikssund er ude af drift i længere perioder. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.
Du er meget velkommen til at kontakte os via Help-sektionen på vores hjemmeside, så vil vi gerne kigge nærmere på det 😊

Valutata 2 stelle su 5

Altid mange steder den ikke vasker min…

Altid mange steder den ikke vasker min Vw transporter ordentligt

20 marzo 2026

Hej,
Tak for din feedback – det er jeg ked af at høre. Jeg forstår godt, at det er frustrerende, når vasken ikke rammer alle områder ordentligt, især på en større bil som din 😊

Valutata 1 stelle su 5

Særdeles dårlig og ustabil åbning af vaskehal.

Nu sidder jeg som nummer 7 i kø i Washworld Frederikssund, hvor vaskehallerne har været lukkede i ugevis, og driften har i månedsvis været særdeles ustabil hvor enten begge eller en hal har været lukket .
I går var begge vaskehaller lukkede og i dag er der kun en enkelt hal åben med dertil lang kø, overvejer kraftigt at opsige mit abonnement - dog husker de at trække penge hver måned.

11 marzo 2026

Hej Erling

Jeg forstår godt at det er frustrerende med lange køer og ustabil drift i Frederikssund – især når man har et abonnement.

Vi arbejder løbende på at få driften til at køre stabilt igen, og jeg er selvfølgelig ked af den oplevelse, du har haft.
Hvis der er noget vi kan hjælpe med, er du mere end velkommen til at kontakte os via "Hjælp" på washworld.dk.

Tak fordi du deler din feedback – den er vigtig for os.

Sophie Wash World

Valutata 1 stelle su 5

Minus 1 hvis det var muligt !!

Minus 1 hvis det var muligt !!
I dag er det 6. Gang jeg forsøger at bruge mit abonnement hos Jer men endnu engang er vaskehallen i stykker - endda begge to ! Man får absolut intet for Sine penge eftersom den stort set aldrig virker og når der muligt at køre derind bliver bilen overhovedet ikke tørret. Jeg må indrømme at jeg er virkelig træt af det nu og når man forsøger at ringe til jer at de heller ikke en mulighed. Det er ikke særlig god kundeservice at man ikke kan kontakte jer. Det kan gøres meget bedre !

4 febbraio 2026

Hej Britt,
Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, og jeg forstår godt din frustration, når anlægget gentagne gange ikke har været tilgængeligt, og resultatet ikke har levet op til forventningerne. Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre, så kontakt os venligst via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så kundeservice kan se nærmere på din sag.
Hvis du fremover oplever, at en vask ikke starter eller der opstår en fejl under vasken, er du altid velkommen til at bruge nødtelefonen på pladsen for hurtig hjælp.
Jasmin🚗✨

Valutata 1 stelle su 5

Vaskehallerne i Frederikssund er…

Vaskehallerne i Frederikssund er virkelig ofte ude af drift, ville vaske bilen i går. Men kom til at begge vaskehaler var ude af drift... Så tørrer den også virkelig dårligt...
Var ved at opgradere mit medlemskab, men når jeg så ofte ikke kan vaske bilen så bliver det et nej tak :/

2 febbraio 2026

Hej
Tak for at dele din oplevelse – vi forstår, hvorfor dette er frustrerende, især når du ankommer med intentionen om at vaske din bil, og hallerne er ude af drift. Det er ikke acceptabelt, og vi tager denne slags feedback seriøst.
Vi er også kede af at høre, at tørringen ikke har levet op til forventningerne. Når tilgængeligheden og resultaterne ikke føles pålidelige, giver det fuldstændig mening at tøve med at opgradere et medlemskab.
Hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside og nævne Frederikssund, så vi kan se nærmere på både de driftsmæssige udfordringer og vaskeresultatet. Din feedback hjælper os med at vide, hvor vi skal forbedre os.
Ammar

Valutata 3 stelle su 5

Vaskehallen i Frederikssund er tit i…

Vaskehallen i Frederikssund er tit i stykker

1 febbraio 2026

Hej David
Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at vaskehallen i Frederikssund ofte er ude af drift – det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Vi arbejder løbende på at sikre stabil drift, men tekniske udfordringer kan desværre opstå.
Vi sætter pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.
Andrez

Hal meget lukket

Altid lang kø fordi den ene hal næsten altid er lukket

15 gennaio 2026

Risposta di Wash World - Frederikssund - Askelundsvej

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er selvfølgelig frustrerende, når der opstår kø, og vi forstår godt, at det påvirker helhedsindtrykket. Når en vaskehal er lukket, skyldes det typisk tekniske udfordringer eller vedligehold, som vi er nødt til at tage hånd om for at sikre en ordentlig og sikker vask. Vi arbejder løbende på at minimere nedetid og få kapaciteten tilbage så hurtigt som muligt. Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice, hvis du vil have uddybet situationen på din lokale vaskehal.

Ammar

Good

Was so good.

12 gennaio 2026

Risposta di Wash World - Frederikssund - Askelundsvej

Hej Muhammad – tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart! 😊

Håbløst!

Igen, igen, igen kan vi bakke ud og køre hjem igen. Hvad nytter et abonnement med fri vask, når man over halvdelen af de gange, hvor man prøver at vaske, så dur den ene eller begge maskiner ikke, eller også går den i stå under vasken?

27 dicembre 2025

Risposta di Wash World - Frederikssund - Askelundsvej

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi forstår godt frustrationen, når et abonnement ikke kan bruges som forventet, og når driftsstop gentager sig. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give – og det tager vi alvorligt.
Når en vask ikke kan gennemføres, vil vi meget gerne undersøge hvad der er sket, så vi både kan følge op på den konkrete situation og forbedre stabiliteten fremadrettet. Du er derfor velkommen til at kontakte vores kundeservice med tidspunkt og vaskehal, så vi kan se nærmere på det.
Din feedback er vigtig for os, og vi håber at få mulighed for at rette op på oplevelsen.

Hurtig og ren bil

18 ottobre 2025

ChatGPT said:
Hej Thorben,

Tusind tak for de 5 stjerner! Skønt at høre, at bilen blev ren og klar på ingen tid 🚗✨
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Sophie Wash World

Hej Helle
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🙌
Dejligt at høre, at du er tilfreds med resultatet af en Premiumvask til 89 kr – det er sådan, det skal være 🚗✨
Benjamin fra Wash World

Valutata 2 stelle su 5

Stor forskel på vaskehallerne!!

Har et all-inclusive abonnement som vidst nok hedder “brillant” nu, som jeg bruger i Frederikssund. I weekenden brugte jeg jeres vaskehal i Ikast, som ser helt ny ud i forhold til den efterhånden TEMMELIG udslidte i Frederikssund. Min bil blev meget pænere efter vasken i Ikast. Hvorfor skal jeg betale samme pris for det gamle udraderet vaskeanlæg i Frederikssund???

25 luglio 2025

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse – det er helt forståeligt, at du undrer dig over forskellen mellem anlæggene. Vi arbejder løbende på at forbedre og opgradere vores vaskehaller, men det kan variere, hvor langt vi er i processen på de enkelte lokationer. Jeg sender din feedback videre, så vi er opmærksomme på forholdene i Frederikssund – og hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse, hjælper jeg dig gerne via Hjælp-sektionen på hjemmesiden.
Yahya

Valutata 4 stelle su 5

Hej Niels
Tak for de 4 stjerner og din kommentar. Vi er glade for, at du er tilfreds med selve vasken – og vi tager din feedback om tørringen med videre i vores løbende forbedringer.

Valutata 5 stelle su 5

Vaskemaskinen er blevet meget bedre…

Vaskemaskinen er blevet meget bedre efter “ opdateringen”
Vh Bruno

14 luglio 2025

Hej Bruno,

Tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du oplever en forbedring efter opdateringen! Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.
Imran

Wash world i Frederikssund

Wash world i Frederikssund, hverken vasker eller tørrer fornuftigt.
Normalt bruger jeg Farum, meget bedre.

13 luglio 2025

Hej
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Vi er kede af at høre, at vaskehallen i Frederikssund ikke lever op til dine forventninger – hverken i forhold til vask eller tørring. Det er selvfølgelig ikke den standard, vi ønsker at tilbyde.
Vi er glade for, at du har gode erfaringer med vaskehallen i Farum, og vi sender din feedback om Frederikssund videre til de relevante teams, så der kan blive fulgt op.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Valutata 4 stelle su 5

Næsten ingen sæbe

2 luglio 2025

Hej,

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.
Du ønskes en rigtig god dag.

Jasmin.

Et godt resultat HVER GANG 👍

Rene børster
Rent og pænt der hvor man venter.
Men ikke mindst et godt vaske resultat HVER GANG 👍

27 giugno 2025

Hej Lars
Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både resultatet, børsterne og omgivelserne! Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 3 stelle su 5

Ikke særlig tilfreds med guld vask den…

Ikke særlig tilfreds med guld vask den vaskede ikke sideruderne helt rene

18 giugno 2025

Hej Lone,

Mange tak for din henvendelse.

Vores guld vask er designet til at håndtere let snavs ved at køre børsterne én gang over bilen, hvilket er ideelt for dem, der vasker deres bil mindst én gang om ugen, men den kan have svært ved at fjerne indgroet snavs og fasttørrede fugleklatter. For optimal rengøring anbefaler vi, at du forvasker bilen på områder med hårdnakket snavs, før du benytter vaskehallen.

For at opnå et bedre resultat kan du overveje at opgradere til et af vores mere omfattende vaskeprogrammer ved dit næste besøg. Disse indeholder ekstra produkter som insektfjerner og flere børstegennemgange.

Du kan finde yderligere information om vores vaskeprogrammer på vores hjemmeside, eller i vores FAQ her

Endnu engang tak for din henvendelse. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os igen, hvis du har behov for yderligere hjælp.

Wasim

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più