Godt vaskeanlæg, næsten aldrig kø, så hurtig vask og videre, - det er klasse. Bruger WashWorld i Sædding Esbjerg.
Sædding Ringvej 6, 6710 Esbjerg, DK
L'azienda ha risposto
Jeg abonnerer på Guldvask, der ikke er den billigste af vaskene. Derfor undrer det mig, at bilen ikke bliver tørret tilstrækkeligt. Der sidder masser af dråber over alt på bilen, når man kører ud. Dr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det hele er sådan set helt ok udover at nogle gange er det som om bilen kun bliver vasket med vand (ingen sæbe) og muggen lugt af vandet nogle gange (som om vandet bliver genbrugt). Den tørrer heller... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Skal for tit indtaste pin på trods af nummerplade læser. Der mangler ofte skum i første overoversprøjtning. Konceptet er let at gå til dog skal der foretages mange valg / fravalg for at få den vask... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Sædding Ringvej 6, 6710, Esbjerg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Dejligt bilen dufter godt igennem aircon når man har været i jeres topmoderne vaskeanlæg 👍👍👍👍👍

Risposta di Wash World - Esbjerg - Sædding Ringvej
Fin og ok pris til os der kører langt og har behov for at vaske lidt oftere.

Risposta di Wash World - Esbjerg - Sædding Ringvej
De fleste gange bliver midten af bagklap og kofanger ikke vasket.

Risposta di Wash World - Esbjerg - Sædding Ringvej
Jeg var yderst tilfreds med vasken men børsterne ved Tørringen virkede ikke så det var lidt træls

Fint vask.
Ønsker en anden lokation tætter til centrum i Esbjerg.

Risposta di Wash World - Esbjerg - Sædding Ringvej
Børsterne køre kun den ene vej og bilen bliver derfor ikke vasket på flere områder bla. det øverste af bagruden men også andre steder.
det har jeg fortalt jer før men intet er ændret og jeg har aldrig fået et svar fra jer hvilket kunne være rart når jeg nu bruger tid på at besvare spørgeskemaet.

Risposta di Wash World - Esbjerg - Sædding Ringvej
Jeg synes ikke den vasker så rent som tidligere jeg har premium og pludselig får man ikke polering med mere.. det må være en fejl

Risposta di Wash World - Esbjerg - Sædding Ringvej
Jeg vasker bil hver søndag morgen kl 0700. Sidste søndag fik jeg ikke vasket bilen da begge haller var lukket, og i dag var der kun en hal der der var åben

Risposta di Wash World - Esbjerg - Sædding Ringvej
Endnu en weekend endnu en hal som ikke virker. Det er meget atypisk at når det bliver weekend så fungere den ene hal ikke ?
Udfra tidligere folk anmeldelser så er det tydeligt at det er sker gentagende gange. Er der mon en fidus i det ?
WORLD Wash Esbjerg !

Risposta di Wash World - Esbjerg - Sædding Ringvej
Skifter til Q8. Har været i Esbjerg vaskehal over 5 omgange, alle gange har minimum en af vaskehallerne været ude af drift og 2 af gangene var der kun 1 i drift, hvilket betød laaang ventetid.

Risposta di Wash World - Esbjerg - Sædding Ringvej
Nu har jeg abonnement til wash world i Esbjerg. Mindst en gang om ugen er den nede.

Risposta di Wash World - Esbjerg - Sædding Ringvej
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.