Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

10 ugers leveringstid – ikke i orden Bestilte to hylder den 1. juli med levering i uge 33. Seks ugers leveringstid var allerede voldsomt, men det accepterede jeg. Nu, i uge 33, får jeg bes... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god oplevelse. Handlede i butikken i Ikast. God vejledning og fik de varer, jeg ønskede. Efter jeg kom hjem, ønskede jeg nogle flere varer. Ringede derned og de fandt varerne frem og gjorde a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har nu bestilt tilbehør til nogle akustikpaneler, som jeg har købt andetsteds. Tilbehøret har passet alligevel - flotte hylder og knager, som ser fantastisk ud på alle paneler. I 2. Bestilling... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Har haft en længere forløb som startede da jeg bestilte en pakke som jeg fortrød og ville annullere. Dette var ikke muligt da pakken var sendt af sted men jeg havde ikke fået besked eller tracking inf... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di muri e divisori vegetali

Scritti dall'azienda

Vi har koncentreret os om alt der kan hænge på væggen. Alt fra spejle, lamper, akustikpaneler til plakater og rammer - Du finder det hele på wallshop.dk

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

3,7

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Leveringstiden kan ganges med tre

Er ikke imponeret af leveringstiden og den manglende proaktive udmelding omkring de vedblivende forsinkelser. Venter fortsat på vare - gået fra 5 ugers leveringstid til 14 uger på nuværende tidspunkt!?

Da jeg bestilte Factoria Metal Spejl 200cm via Wallshop var der annonceret 3-5 ugers levering (ca. 31. aug). Det er KPA Inventar der har denne samt andre shops.

Jeg henvender mig 2. sep til KPA Inventar for at høre om jeg snart hører omkring detaljerne for leveringen, da jeg skal arrangere at være hjemme. Svar: Leveringen er skudt til slut sep/midt okt.

Jeg henvender mig igen 30. sep for at høre omkring leveringen. Svar: Leveringen er skudt til slut okt/start nov.

Jeg er træt af kun at høre om forsinkelserne, når jeg selv henvender mig -og tør efterhånden ikke spørge igen...

På websiden er der dags dato (16. okt 2020) angivet Bemærk: Levering i september!? Betyder det der nu er 11 mdr leveringstid?

16 ottobre 2020

Hej Ester.
Tak for din henvendelse - vi sætter pris på ris og ros fra vores kunder.
Mht. din sag, har vi desværre og gøre med en leverandør, der har været ekstremt ramt af Convid-19. Så vi har fået en del forsinkelser - desværre meget sent og lige før planlagt levering. Derfor har vi hele tiden videregivet den information som vi har modtaget, hvilket vi plejer og kunne stole på. Dog er det som vi også har skrevet til dig, rigtig svært og fastlægge, love eller garantere da vi er lidt i en anden situation på verdensplan end normalt.

Vi har opdateret dig hver gang du har forespurgt og selv henvendt os til dig også. Men desværre er der ikke meget vi kan gøre end og væbne os med tålmodighed i denne sag. Jeg ville gerne kunne garantere spejlet en bestemt dato, men vores leverandør har den ikke endnu. De kæmper på livet løs for at få spejlene hjem for at få handlerne til og glide som de plejer.

Leveringstiden er opdateret også på hjemmesiden.

Kontakt os endelig når du har spørgsmål som du har gjort før, vi svarer altid hurtigst muligt, med det mest præcise svar vi har fra leverandør og transport.

Jeppe

Valutata 1 stelle su 5

Køb ikke PREMIUM akustikpaneler hos…

Køb ikke PREMIUM akustikpaneler hos Wall-Shop, kvaliteten skuffer.

Bestilte 9 akustikpaneler hos Wall-Shop, som hurtig blev leveret med fragtmanden. Alle papkasserne var intakte og ingen skader at spare.

Købte panelerne da de blev beskrevet og markedsført som Premium og i TOP kvalitet, hvilket prisen også afspejler.

Vi har bestilt håndværkere til at montere panelerne. Da vi de åbner papkasserne er panelerne af meget svingende kvalitet. Nogle har små mærke, skrammer, som vi vælger at leve med. Et enkelt panel har et stort hak og er helt skævt. Træ og filt sidder ikke lige på hinanden. Håndværkerne finder en løsning en kreativ løsning, så vi får vores akustikvæg monteret, hvilket dog tog 2 timer mere end beregnet, da panelet var hårdt medtaget.

Vi lever med de små ridser og svingende kvalitet, men jeg sender herefter billeder og kontakter Wall-Shop, for at give dem mulighed for at kreditere panelet der var helt skævt, det er simpelthen ikke i orden det de har leveret.

Det afviser Wall-Shop og kategoriserer det som en lille fejl og giver en dekort på 350kr. Ordreværdien lad samlet på over 13.000kr., så det er en dekort på 2,5%. På trods af flere forsøg har Wall-Shop et næsten arrogant forhold til deres kunder og kvaliteten på deres produkter.

Så hvis du ønsker premium akustikpaneler hos en troværdig virksomhed der værdsætter deres kunder og står inde for den kvalitet de levere, så skal du købe et andet sted end Wall-Shop. Håber ikke at andre får samme dårlige behandling.

17 agosto 2020

Hej Morten.

Vi er meget uforstående for din anmeldelse. Vi har været i dialog ang. et panel som du har sendt billeder af. Det vil vi lave en dekort på som du også beskriver ELLER lave en ombytning af panellet. Du blev også tilbudt og returnere det panel med skade på vores regning og få fuld kreditering af beløbet for panellet. Men du valgte og kører det på lossepladsen så vi ikke kunne få det retur. Så det er jo desværre meget misvisende det du skriver!
Vi har åbnet alle muligheder for at hjælpe dig, men du ville ikke imødekomme nogen af dem.

Vi sælger et topkvalitets produkt og det skal det være - så ingen tvivl om dette. Vi har jo blot ikke haft nogen chance for at hjælpe dig med dit køb, da du er kommet med alt bagefter - her har vi prøvet og finde gode løsninger, men som sagt, har du lukket for dem alle.

Vi har reageret med det samme på din henvendelse og forsøgt ihærdigt og komme med en løsning, men uden held. Du havde den yderste lamel beskadiget og dette kunne blot skæres af med en hobbykniv - du ville miste under 8 % af panellet og fik tilbudt over 40 % af beløbet du havde givet for det - det synes jeg egentlig er meget fair.

Vores Premium produkt er et topprodukt, men du har været uheldig med en fragtskade, og det er svært og undgå. Du har ikke snakket om ridser eller andet i vores korrespondance, så det er ærgerligt vi heller ikke har fået en chance for at reagere på dette. Vi ser det aldrig på vores produkt, så det undre os meget.

Alt i alt, synes jeg bestemt vi har håndteret din sag meget professionelt og forsøgt og finde en løsning med dig. Vi har mange kunder som dagligt handler akustik paneler hos os, og de er yderst tilfredse med kvalitet og kundeservice, så ærgerligt du føler dette, men vi har ikke kunnet handle anderledes i din sag.

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig levering og god vejledning

Rigtig fin webshop der er god til at vejlede. Når dog ikke helt op på 5, da vi ikke modtager de resterende mål på specialmål, som kunne være brugt til anden form for indretning - virker som spild af godt materiale.

17 luglio 2020
Valutata 1 stelle su 5

Ikke en god oplevelse indtil nu.

Ikke en god oplevelse indtil nu.
Bestilte vareprøver den 18. april, levering skulle være indenfor 3 dage - og har endnu ikke modtaget varene.

Kontakter dem efter 4 dage (torsdag) for at høre hvornår jeg kan forvente at de sender varen, og får oplyst at orden sendes samme dag (sjovt nok).

I dag tirsdag (10 dage efter bestillingen) modtager jeg så en mail om at ordren fortsat ikke er sendt.

Tænker bare vi glemmer at handle her, det er en vareprøve - hvordan vil det så ikke gå, hvis de skulle levere materiale til 3 hele vægge.

28 aprile 2020

Hej Louise.
Tak for din anmeldelse. Vi arbejder hver dag hårdt for at optimere vores webshop, så det dejligt med feedback.

Mht. din sag, så har vi ligget fuldstændig vandret i den periode du har lagt din order, og grundet sygdom oveni, en fejl på lagerlisten og en misforståelse internt, har din sag trukket ud.

Vi skriver til dig om tirsdagen for at få en afslutning på din sag, med en løsning for at afsende samme dag. Så vi prøver egentlig og få en god løsning, på trods af lidt leveringstid på din order.

Vi har dagligt rigtig mange order, som går let igennem, men vi er mennesker bag butikken, og som jeg skriver ovenfor, så er det beklageligt at en række ting går galt med din order. Dog vil jeg håbe du fandt din order tilfredsstillende da den så kom frem. Vi håber og kunne levere en væg til dig, så garanterer jeg, at vi har hurtig og præcis levering.

Fik oplyst 3-5 dages leveringstid

Fik oplyst 3-5 dages leveringstid, blev så kontaktet om at produktet var udsolgt, men ville komme på lager efterfølgende uge, dette blev så senere rettet til ugen efter igen. Efterfølgende uge følger vi selv op, og får så oplyst at leverandøren kun har sendt tre af de fire enheder vi havde bestilt, den sidste ville dog komme allerede ugen efter. Som kompensation ville vi få 10% rabat.
Ugen efter modtager vi en mail, hvor det fremgår at leverandøren har svigtet igen, så nu kommer det først ugen efter. Her tilbydes vi dog fragten gratis. Dette accepteres, og vi bliver lovet at når varerne ankommer mandag, vil de sende dem direkte ud til os, samme dag, til levering om aftenen. Mandag aften, ingen levering. Kontakter dem tirsdag, hvor undskyldningen er, at chaufføren har kørt fortabt rundt i en halv time, og endda spurgt naboer hvor vi boede. En professionel chauffør uden GPS. Tirsdag aften leveres så fire akustikpaneler kun pakket ind i bølgepap. Samme dag kommer fakturaen, påført de de kort der er aftalt. Desværre kan vi konstatere at de har trukket det fulde beløb. Som først er returneret i dag, næsten en uge senere.
Alt i alt meget utroværdigt.

11 novembre 2019

Hej Jesper.
Tak for din feedback - vi værdsætter altid når vi får konstruktiv feedback vi kan blive bedre af.

Mht. Din sag kan jeg ikke helt se det utroværdige. Vi har en leverandør fra udlandet, hvor vi får vores paneller igennem, som altid plejer og kunne levere til tiden. Vi får 2 forsinkelser, hvilket vi kompensere for med dekort på over 20 %. Vi leverer præcis det produkt du har bestilt, og giver Jer updates så meget som muligt under hele forløbet.
Mht. leveringen og GPS - så som jeg også forklarede dig i telefonen, havde fragtcentralen givet chaufføren en forkert adresse og undladt en del af navnet, så han udelukkende havde halvdellen. Chaufføren gjorde sit bedste og prøvede sig frem, men fandt aldrig adressen. Fejlen ligger hos centralen - hvilket jeg også gjorde dig opmærksom på i telefonen. Vi sendte ud igen tirsdag hvor i modtog panelerne.

Mht. fakturaen og det trukket beløb er det en klokkeklar fejl fra vores side, hvilket vi undskyldte mange gange. Men vi havde rettet din faktura, så du præcis kunne se hvad du havde givet for varen. Denne fejl er rettet til fremtiden, så det ikke kan ske igen. Jeg sendte dig proof of payment 2 minutter efter vi snakkede i telefon, og de blev sendt så hurtigt som NETS tilbyder det.

Alt i alt har vi gjort alt, hvad vi kunne for at få panelerne hjem i tide, og det gør vi hver gang. Men Jeres ordre blev desværre forsinket, og det skal vi beklage. Godtgørelsen synes jeg bestemt er rimelig i sådan en sags omfang, når vi blot taler om en forsinkelse.

Wallshop

Fin handel

Var lidt nervøs da jeg så der kun var 2 anmeldelser på dette firma og at der var registreret en masse virksomheder på samme adresse.
Men sendte dem en mail og der var hurtigt og troværdigt svar, så satsede og handlede et spejl til 2.300,- på deres hjemmeside.
Spejlet var i restordre derfor gik der små 7-8 hverdage inden det ankom. Men det er jo heldigvis en detalje.
God service og god vare.

Forslag til forbedring, påklæb "Forsigtig Glas" mærkat på pakken, fragtmanden anede ikke at det var glas der var i kassen. Heldigvis ingen skader :)

2 novembre 2018

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più