Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

10 ugers leveringstid – ikke i orden Bestilte to hylder den 1. juli med levering i uge 33. Seks ugers leveringstid var allerede voldsomt, men det accepterede jeg. Nu, i uge 33, får jeg bes... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har nu bestilt tilbehør til nogle akustikpaneler, som jeg har købt andetsteds. Tilbehøret har passet alligevel - flotte hylder og knager, som ser fantastisk ud på alle paneler. I 2. Bestilling... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Har haft en længere forløb som startede da jeg bestilte en pakke som jeg fortrød og ville annullere. Dette var ikke muligt da pakken var sendt af sted men jeg havde ikke fået besked eller tracking inf... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di muri e divisori vegetali

Scritti dall'azienda

Vi har koncentreret os om alt der kan hænge på væggen. Alt fra spejle, lamper, akustikpaneler til plakater og rammer - Du finder det hele på wallshop.dk

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

3,7

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Utilfredsstillende på alle parametre

Utilfredsstillende på alle parametre.

Ikke en god oplevelse indtil nu.
Bestilte vare den 18/8 levering skulle være indenfor 3 dage - og har endnu ikke modtaget varene.

Kontakter dem efter 3 dage (tirsdag) for at høre hvornår jeg kan forvente at de sender varen, og får oplyst at orden sendes samme dag.

I dag torsdag (5 dage efter bestillingen) har jeg fortsat ikke modtaget noget, selvom vi er blevet lovet at de vil ringe tilbage flere gange.

Vi står nu med en tømrerregning som skal betales, da der ikke var materialer da han mødte op! Og han har jo først tid om fire uger til at kunne lave det vi skulle have lavet nu.

( hende vi snakker med fra jer af lover os Max 3 dage!) vi har idag modtaget varerne som er så beskadiget!
Vi har billededokumentation før vi tager i mod dem! Forstår bare ikke hvorfor i ikke påtager jer noget ansvar, det siger vel alt!

24 agosto 2023

Hejsa Wissam.
Tak for din anmeldelse. Vi er MEGET uforstående overfor jeres anmeldelse. Vi har stående online vi levere indenfor 2-5 hverdage på vores hjemmeside.
I bestiller i fredags og vi leverer idag torsdag. Det er 4 hverdage fra bestilling?
Det er ærgerligt i har bestilt tømrer, men det kan vi desværre ikke garantere levering hurtigere med almindelig fragtmand.

Håber I bliver glade for produkterne, og vil genoverveje jeres anmeldelse.

Vi påtager os ALT ansvar og det kan vores 2000 andre ordre denne måned bekræfte - men INGEN har lovet levering inden max 3 dage - vi har netop gennemgået sagen og der er noteret at vi ville prøve, men vi ikke kunne love noget - så det er IKKE korrekt.

Ærgerligt de er beskadiget, det er desværre sådan nogen gange når det sendes med fragtfirma. Send billeder og dokumentation ind jf. handelsbetingelserne, så løser vi dette.

God dag.
Vh. Jeppe
Kundeservice

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Handlede i butikken i Ikast. God vejledning og fik de varer, jeg ønskede. Efter jeg kom hjem, ønskede jeg nogle flere varer. Ringede derned og de fandt varerne frem og gjorde alt klar til afhentning. Købte akustikpaneler, knager, filt hexagon og akustik hexagon samt et spejl.
Ekstremt god kundeservice.
Dog havde spejlet en skade, da vi pakker det ud. Det er meldt som reklamation og vi afventer svar - forventer absolut ingen problemer.

25 luglio 2023

Utilfredsstillende på alle parametre

Utilfredsstillende på alle parametre. Lang leveringstid, som alligevel ikke blev overholdt. Leveringen var mangelfuld, da den endelig nåede frem og produktet kan derfor ikke monteres. Nu skal vi formentlig igennem 27 mails og flere opringninger til kundeservice igen, før vi får alt vi har bestilt. Det er ikke til at overskue. I øvrigt et vidunder, vores varer (skydedøre med spejl), ikke var smadrede ved levering, da de på ingen måde var pakket forsvarligt ind.
Dog vil jeg tilføje, kundeservice har gjort alt de kan for at rette op på fadæsen og vi har modtaget en pæn kompensation.
Wallshop har masser af lækre varer, men hele den her proces, har været alt andet en tilfredsstillende, hvorfor vi ikke kommer til at handle der igen.

14 dicembre 2022

Risposta di Wallshop

Tak for anmeldelse Trine.
Vi har været i dialog igennem processen og forstår godt din utilfredshed. Vi har haft et par mindre forsinkelser og dette skyldes desværre situationen i Øst Europa, hvor produktionen er. Der har desværre været lidt for travlt i juleperioden og ingen updates fra producent, så vi har ikke givet den service vi plejer med info omkring levering. Det beklager vi - derfor har vi også givet kompensation som til svarer dette. Derfor håber jeg også du vil revurdere stjerne og anmeldelse :)
Vi har ændret procedure og nu kan vi garantere opdateringer og levering fremadrettet.

Rigtig god oplevelse hos Wallshop

Rigtig god oplevelse hos Wallshop. De prioriterer en god og sikker levering, af produkter der er pakket ordentligt ind og de følger bestemt ordren til dørs. De holder den leveringstid de angiver på hjemmesiden og opdaterer på den løbende. Dejligt!

24 ottobre 2022

BEDSTE service

En STOR STOR ros for en virkelig fantastisk service.

Jeg har først målt forkert, så passede det næste spejl ikke (igen min egen fejl) og har nu fået det spejl som passede. Ikke på noget tidspunkt var jeg til besvær og har bare fået den bedste JYSKE service hele vejen igennem - TUSIND tak.

15 giugno 2022
Valutata 5 stelle su 5

Købte spejle online - kanon service!

Køber nogle spejle online, som jeg modtager nogle dage efter.
Da vi skal til at sætte dem op, opdager jeg nogle plamager i LED-striben rundt i kanten. Jeg ringer til kundeservice og bliver guidet videre til, hvordan jeg kan indsende min reklamation. Sender billeder og beskrivelse af reklamationen, hvilket bliver håndteret med det samme.
Jeg beslutter mig for at køre op med spejlene i butikken for at bytte dem.
Bliver mødt af super sødt og professionelt personale, som hjælper mig med det samme. Jeg får en god snak med en medarbejder i butikken, og kommer frem til, at jeg vil gå med nogle andre spejle, som jeg havde set i deres udstilling til samme pris som dem, jeg i første omgang havde købt. Super fint.
Kører derfra med en god mavefornemmelse og vi får sat spejlene op på begge badeværelser, og de er SÅ fine!
Så alt i alt god service og super fine produkter!

18 maggio 2022

Fraud- Ordre nr. SPEJL-14210

Hi

Ordre nr. SPEJL-14210

I have ordered a mirror back in February 2022, to be delivered by week 14, have not received any update.
Are you guys doing fraud if don’t hear back will report fraud and see you guys are held responsible
Regards
Kamal

This is what I got from you what does this mean nothing to me

Hej Kamal.

Jeg skriver til dig angående din ordre.

Vi har desværre efter lagergennemgang måtte konstatere at dit spejl ikke er på lager.

Vi forventer dem til uge 16.

Beklager

Med venlig hilsen/Best regards

Kpa Inventar
Rømersvej 31
7430 Ikast

26 aprile 2022

Hello Kamal.
We have wriiten you an mail d.02-03-2022 kl.16:30 about the status on the order. We haven't heard from you, but we are still waiting for the mirros to arrive.
We haven't captured your payment, so NO there is NO FRAUD in our firm!
Please get back to us on the mails we have send you instead of accuse us for fraud.

Best Regards
Spejlbutikken and Wallshop

Valutata 1 stelle su 5

Desværre fik jeg en trist oplevelse af…

Desværre fik jeg en trist oplevelse af kundeservice fra deres side, det handlede om et akustpanel som der var stor farveforskel på i forhold til resten af sendingen. Først prøvede de at tørre den af på at der kunne værre en vis procent forskel på panelerne grundet det er et natur materiale, altså træ-finer. Det er på sin vis også ok, men der var stor forskel, både på farve og overfladestruktur, ganske enkelt ikke særlig pænt, først efter lidt mere beklagelse fra min side, fik man overdraget min sag til kundeservice, det skulle vise sig også at blive en alt for langtrukken affærer, de henviste til at spørge fabrikanten, som om jeg havde købt varen af fabrikanten, jeg har handlet med wallshop og forventer at evt. reklamation håndteres fra deres side,
Denne sag ender med at wallshop løser sagen som et problem, som de skriver, altså først efter min gentagne beklagelse af et premium produkt, som jeg naturligvis forventer bare spiller, det er der betalt for.
Jeg får tilbudt et nyt panel, men spørger ind til en evt. kompensation, da jeg i mellemtiden har givet panelet blanding af forskellige olier, som til sidst endte med at blive til et acceptabelt resultat.
De tilbød 500 kr. på et gavekort, men lysten til at handle på nogen af deres sider er ligesom lig nul efter denne oplevelse, jeg fik dog min kompensation overført til egen konto.
Desværre ikke et sted at anbefale, hvis der opstår problemer oplevede jeg at de gjorde meget for at du som kunde giver op, prøver at skubbe problemet videre, i stedet for at yde en god service.
Absolut ikke i orden service, eller mangel på samme 👎

13 aprile 2022

Hej Jimmy
Tak for din anmeldelse som vi en meget anderledes opfattelse af.
Først og fremmest har du reklameret over et produkt vi gerne ville ombytte men ikke havde mulighed for da du havde monteret det. Det fremgår online, på ordre og faktura at man skal gennemgå varerne før man montere dem, da vi netop vil undgå at vi ikke kan ombytte og levere et premium produkt, som vi altid står inde for. Vi har på INTET tidspunkt forsøgt og tørre den af på noget eller nogen. Men ud fra de billeder du har sendt, har vi ikke kunne se noget med struktur i træet der skiller sig ud fra de andre. Derfor har vi gentagene gange spurgt om du ikke kunne tage bedre billeder - vi bliver nød til og have noget billedligt når vi ikke har mulighed for at ombytte - da du har monteret det. Vi har altid vores danske producent med på banen på denne type reklamationer, da vi ikke har kunnet se problemer med de billeder du har sendt, og det kunne de heller ikke. Vi har så for at hjælpe dig givet dig et gavekort, som du takker nej til. Og hjulpet dig i stedet med en dekort.
Jeg kan på ingen måde se, at vi ikke tager problemerne op, og prøver og finde løsninger. Problemer bliver ALDRIG skubbet videre, så det er meget forkert og skrive.
Vi har givet dig en god service i vores øjne, så det er meget beklageligt du ikke har synes det samme.
Du har fået kompensation for et produkt du ikke har været berettiget til, så det er god service!

Håber du kan se det i et andet lys engang, og du bliver glad for din panel væg.

Valutata 5 stelle su 5

Nemme at komme i kontakt med, hurtig ekspedition

Har handlet på wallshop.dk 2 gange. Begge gange har jeg hentet varen sagen efter på lageret i Ikast. De er nemme at få fat på over telefonen og svarer på mails med det samme, hvis man her brug for at kontakte dem. Også på lageret er et højt serviceniveau. Flinkt personale der arbejder effektivt og hjælper med at bære ud i bilen.

13 aprile 2022
Valutata 4 stelle su 5

Kæresten og jeg har købt 7 af deres…

Kæresten og jeg har købt 7 af deres premium paneler til en super pris.
Panelerne er fine der var en enkelt hvor der var et lille hak i enden men overhovedet ikke noget man bemærker.
Så alt i alt en god oplevelse fra dem og leveringen fra danske fragtmænd😁

11 aprile 2022

Håndtering af reklamation.

Det altid nemt at give 5 stjerner når processen forløber som forventet uden fejl/mangler.

Men når der så opstår problemer, så er der stor forskel på hvor godt og hvor nemt det er at få hjælp.

Jeg havde en ordre med problemer uden at gå i detaljer, så fik vi løst det hele hurtigt og nemt uden tøven fra Wallshop.

Man kan bedst bedømme når man har set hvordan de behandler reklamationer, især efter handlen, og i dette tilfælde har hjælpen ikke kunne være bedre.

7 aprile 2022
Valutata 5 stelle su 5

Super service både før, under og efter levering!

Før levering:
Jeg bestilte 6stk af de 'billige' akustikpaneler i lys eg. Dog på et lidt uheldigt tidspunkt i forhold til situationen ovre østpå, så jeg ventede længe på panelerne. Fuld forståelse herfra. Da jeg kontakter Wallshop for at få en opdatering, bliver jeg ringet op og tilbudt Premium akustikpaneler i stedet som kunne leveres med det samme, uden merpris.

Under levering:
Levering tog et par dage længere end forventet da fragtfirmaet faldt lidt over egne ben i forhold til fragten, efter forsendelsen havde forladt Wallshop. Dette var altså ikke Wallshops skyld, men fragtpartneren. Det er hvad der sker.

Efter levering:
Jeg havde også spørgsmål til montering af panelerne, hvor Wallshop igen svarede hurtigt, venligt og gav mig den information jeg havde brug for.

Det leverede produkt:
Panelerne er som forventet, det ser super godt ud på væggen. I forhold til deres funktion, tager panelerne lavfrekvent støj rigtig godt, men klarer sig mindre godt ved højfrekvent lyd. For at sætte det lidt i perspektiv så var lyden af en støvsuger betydeligt lavere, hvorimod effekten ved musik med meget diskant eller en lys stemme er mindre mærkbar, hvilket er forventeligt grundet placering og antal paneler jeg har.

Topscore herfra, jeg skal helt sikkert have flere produkter fra Wallshop i fremtiden!

8 marzo 2022

Hej Chris.
Tak for din anmeldelse :) Dejligt og hører du er tilfreds med handelsoplevelsen og produktet.
God fornøjelse med dem.
Vi glæder os til næste handel ;)

Valutata 2 stelle su 5

Akustikpaneler buer og er fyldt med splinter

Jeg valgte at købe akustikpaneler hos wallshop, da der var træstruktur på alle sider af lamellerne. Fragten gik fint, men der var dårlig kommunikation om hvornår varen vil blive leveret. Jeg fik først leveringsdagen at vide, på dagen. Heldigvis var jeg hjemme!
Listerne er fyldt med splinter, og panelerne buer, så det er ikke til at lime dem op. De varierer også mere end de 2% tolerancegrad som de skriver på hjemmesiden, og så er de dårligt hæftet fast - specielt efter der hvor de er beskåret.
I ét tilfælde blev filten revet med, da jeg prøvede at bore igennem det, hvilket resulterede i at filtet gik af listerne.
Hvis jeg kunne gøre det om, havde jeg valgt en anden udbyder af akustikpaneler.

7 marzo 2022

Hej Martin.
Mht. fragten, sendes der automatisk levringsinfo dagen før pr. mail fra vores fragt program med tracking nr. - muligvis den er endt i spamfilteret men alle forsendelser i vores firma sættes sådan op. Derudover får man også besked på selve dagen med sms og/eller mail.
Mht. akustikpanelerne, så er vores akutrade de billigste på markedet, og derfor, som beskrevet online, går man på kompri nogen steder, som f.eks. kan de flåse lidt i kanterne. Dette tages nemt med lidt sandpapir.
Mht. at de buer og tolerancegrad, så havde jeg ønsket du havde taget fat i vores kundeservice, så vi kunne løse problemet. Det er helt standard at det er vores max på 2 % og det overholder vi altid - hvis ikke skal det ombyttes og retur til producenten.
Håber vi kan hjælpe dig en anden gang med et andet projekt. Tag endelig fat i os, hvis vi kan hjælpe med noget :)

God dag.
Vh. Kundeservice.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più