WABI SABI NORDIC Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Vi har efterhånden handlet flere gange hos Wabi Sabi Nordic. Både i den fysiske butik og online. Fantastiske produkter - det kan slet ikke diskuteres. Dertil kommer også, at vi kun oplevet utrolig god... Leggi di più

Alt var som aftalt. Produktionstiden på vores Lago custom-made var som forventet. Leveringstidspunktet blev når det passede os. Leverancen var pakket sikkert og produktet havde ingen skrammer. Selv... Leggi di più

Først og fremmest vil jeg sige at vores pedestal er utrolig smukt. Flot håndværk og lækkert materiale. Men leveringen... På hjemmesiden står der 2-5 dage og at leverandøren vil ringe og af... Leggi di più

Vi havde et ønske om en bordplade og 2 små plader til at lægge ovenpå væghængte toiletter, til vores bad- og gæstetoilet i vores nye hus. Og forelskede os i én af produkterne fra Wabi Sabi Nordic.... Leggi di più

1. Negozio di mobili

Wabi Sabi Nordic er et interiørbrand stiftet af Stine Rosgaard, der skaber minimalistiske designs af natursten i eksklusive oplag - fremstillet med hjertet. Ordet wabi sabi tilskrives en japansk æstetiktradition, der ser skønhed i naturens ufuldstændige materialer. Begrebet indrammer Stines forhåbning om at formgive ønskeinteriør for samtidig at passe bedre på kloden. Hun udvælger derfor nøje materialer med opmærksomhed på tekstur, upcycling og eksklusivitet, der holder.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk service og enormt smukke…

Fantastisk service og enormt smukke produkter.
Stine hjalp os igennem hele købsprocessen og har skabt nogle helt unikke borde i super kvalitet og smukt design.
Kan varmt anbefale Wabi Sabi!

10 dicembre 2021

Kære Line
Tak for din fornemme anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Du ønskes en dejlig dag.

Venlig hilsen
Stine
Ejer af Wabi Sabi Nordic

Smukt Produkt elendig levering

Men leveringen...

På hjemmesiden står der 2-5 dage og at leverandøren vil ringe og aftale levering mindst to dage før.
Først får jeg et opkald mandag eftermiddag på vej hjem fra arbejde, om hvornår de skal komme i morgen. Jeg måtte forklare at jeg ikke har mulighed for at arbejde hjemme med så kort varsel, hvilken han virkede en smule uforstående overfor. Vi aftaler herefter at de kan komme onsdag efter kl. 12. Onsdag kl. 17 har jeg stadig ikke hørt fra ham og spørger hvornår de kommer. Han fortæller mig i telefonen at vi har aftalt torsdag og han kommer der. Jeg har nu siddet hjemme en hel dag og ventet på hans leverence, da han ikke har styr på den aftale han har med hans kunde.. Jeg fortæller ham at jeg ikke kan arbejde hjemme en hel dag igen, og at han kan komme efter kl. 14:30. Torsdag kl. 10 spørger han om det ikke er muligt at han kommer tidligere, gerne i tidsrummet mellem kl. 12-13:30. Jeg er irriteret men afslutter mine møder og drøner hjem for at være der kl. 12. Kl. 12:40 skriver han så til mig igen at nu kommer han først efter 14:30. Min pakke kom torsdag kl. 15:10 efter jeg endnu en dag havde siddet hjemme og arbejdet for at vente på den pakke han ville komme med.

Det er ekstrem dårlig kundeservice. Det er de færreste mennesker som har mulighed for at arbejde hjemme i flere dage blot for at få en pakke leveret! Jeg håber at Wabi Sabi finder en anden leverandør i Københavnsområdet for sjældent har jeg oplevet så dårlig service...

Igen lækkert produkt og designer, Stine, er meget venlig. Men jeg kommer ikke til at købe noget online derfra igen med denne levering..

9 dicembre 2021

Kære Ronja

Tak for din anmeldelse!

Sikke en rigtig ærgerlig oplevelse du har haft med vores ekstern transportør. Jeg har været i dialog med ham og hans team omkring din oplevelse. De beklagede rigtig mange gange og undskyldte mange gange for hændelsen!

Jeg har ydermere rette informationen omkring leveringen på min webshop da denne ikke var opdateret da du bestilte dit bord. Der beklager jeg mange gange og takker for at have gjort mig opmærksom på problemet.

Jeg håber at I er rigtig glade for jeres bord trods den ærgerlig levering.

Du ønskes en dejlig dag.

Venlige hilsner fra
Stine Rosgaard
Ejer af Wabi Sabi Nordic

Er SÅ glad for mit bord fra wabi

Er SÅ glad for mit bord fra wabi. Det flotteste bord 👏🏻👏🏻👏🏻

6 dicembre 2021

Risposta di WABI SABI NORDIC

Kære Louise. Det er jeg rigtig glad for at høre! Tak for din fornemme anmeldelse. Venlige hilsner fra Stine, wabisabinordic.com