Vi har efterhånden handlet flere gange hos Wabi Sabi Nordic. Både i den fysiske butik og online. Fantastiske produkter - det kan slet ikke diskuteres. Dertil kommer også, at vi kun oplevet utrolig god... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Alt var som aftalt. Produktionstiden på vores Lago custom-made var som forventet. Leveringstidspunktet blev når det passede os. Leverancen var pakket sikkert og produktet havde ingen skrammer. Selv... Leggi di più
Først og fremmest vil jeg sige at vores pedestal er utrolig smukt. Flot håndværk og lækkert materiale. Men leveringen... På hjemmesiden står der 2-5 dage og at leverandøren vil ringe og af... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi havde et ønske om en bordplade og 2 små plader til at lægge ovenpå væghængte toiletter, til vores bad- og gæstetoilet i vores nye hus. Og forelskede os i én af produkterne fra Wabi Sabi Nordic.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wabi Sabi Nordic er et interiørbrand stiftet af Stine Rosgaard, der skaber minimalistiske designs af natursten i eksklusive oplag - fremstillet med hjertet. Ordet wabi sabi tilskrives en japansk æstetiktradition, der ser skønhed i naturens ufuldstændige materialer. Begrebet indrammer Stines forhåbning om at formgive ønskeinteriør for samtidig at passe bedre på kloden. Hun udvælger derfor nøje materialer med opmærksomhed på tekstur, upcycling og eksklusivitet, der holder.
Informazioni di contatto
Rosbjergvej 54F, 8220, Brabrand, Danimarca
- info@wabisabinordic.com
- wabisabinordic.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk service og enormt smukke…
Fantastisk service og enormt smukke produkter.
Stine hjalp os igennem hele købsprocessen og har skabt nogle helt unikke borde i super kvalitet og smukt design.
Kan varmt anbefale Wabi Sabi!

Smukt Produkt elendig levering
Men leveringen...
På hjemmesiden står der 2-5 dage og at leverandøren vil ringe og aftale levering mindst to dage før.
Først får jeg et opkald mandag eftermiddag på vej hjem fra arbejde, om hvornår de skal komme i morgen. Jeg måtte forklare at jeg ikke har mulighed for at arbejde hjemme med så kort varsel, hvilken han virkede en smule uforstående overfor. Vi aftaler herefter at de kan komme onsdag efter kl. 12. Onsdag kl. 17 har jeg stadig ikke hørt fra ham og spørger hvornår de kommer. Han fortæller mig i telefonen at vi har aftalt torsdag og han kommer der. Jeg har nu siddet hjemme en hel dag og ventet på hans leverence, da han ikke har styr på den aftale han har med hans kunde.. Jeg fortæller ham at jeg ikke kan arbejde hjemme en hel dag igen, og at han kan komme efter kl. 14:30. Torsdag kl. 10 spørger han om det ikke er muligt at han kommer tidligere, gerne i tidsrummet mellem kl. 12-13:30. Jeg er irriteret men afslutter mine møder og drøner hjem for at være der kl. 12. Kl. 12:40 skriver han så til mig igen at nu kommer han først efter 14:30. Min pakke kom torsdag kl. 15:10 efter jeg endnu en dag havde siddet hjemme og arbejdet for at vente på den pakke han ville komme med.
Det er ekstrem dårlig kundeservice. Det er de færreste mennesker som har mulighed for at arbejde hjemme i flere dage blot for at få en pakke leveret! Jeg håber at Wabi Sabi finder en anden leverandør i Københavnsområdet for sjældent har jeg oplevet så dårlig service...
Igen lækkert produkt og designer, Stine, er meget venlig. Men jeg kommer ikke til at købe noget online derfra igen med denne levering..

Risposta di WABI SABI NORDIC
Er SÅ glad for mit bord fra wabi
Er SÅ glad for mit bord fra wabi. Det flotteste bord 👏🏻👏🏻👏🏻

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.