WABI SABI NORDIC Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Alt var som aftalt. Produktionstiden på vores Lago custom-made var som forventet. Leveringstidspunktet blev når det passede os. Leverancen var pakket sikkert og produktet havde ingen skrammer. Selv... Leggi di più

Først og fremmest vil jeg sige at vores pedestal er utrolig smukt. Flot håndværk og lækkert materiale. Men leveringen... På hjemmesiden står der 2-5 dage og at leverandøren vil ringe og af... Leggi di più

Vi havde et ønske om en bordplade og 2 små plader til at lægge ovenpå væghængte toiletter, til vores bad- og gæstetoilet i vores nye hus. Og forelskede os i én af produkterne fra Wabi Sabi Nordic.... Leggi di più

1. Negozio di mobili

Wabi Sabi Nordic er et interiørbrand stiftet af Stine Rosgaard, der skaber minimalistiske designs af natursten i eksklusive oplag - fremstillet med hjertet. Ordet wabi sabi tilskrives en japansk æstetiktradition, der ser skønhed i naturens ufuldstændige materialer. Begrebet indrammer Stines forhåbning om at formgive ønskeinteriør for samtidig at passe bedre på kloden. Hun udvælger derfor nøje materialer med opmærksomhed på tekstur, upcycling og eksklusivitet, der holder.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Stor tilfredshed

Vi har efterhånden handlet flere gange hos Wabi Sabi Nordic. Både i den fysiske butik og online. Fantastiske produkter - det kan slet ikke diskuteres. Dertil kommer også, at vi kun oplevet utrolig god og positiv kundeservice.

1 ottobre 2025

Alt som aftalt - vi er tilfredse

Alt var som aftalt.
Selve bordet var helt som forventet.

26 settembre 2025

Super lys

Dejlig stemning i showroom Århus og et flot voks/salt lys.

Utrolig dejlig og venlig betjening

12 settembre 2025

Stor anbefaling

Jeg har købt flere produkter fra WABI SABI og er meget tilfreds. Jeg synes deres produkter er af høj kvalitet og er helt forelsket i deres æstetik. Det er tydeligt, at der er fokus på detaljer, og at produkterne er lavet med omhu.

Deres kundeservice har også været en positiv oplevelse – de er hjælpsomme, imødekommende og klar til at assistere. Samlet set har jeg haft en rigtig god oplevelse og kan anbefale WABI SABI.

14 marzo 2025

Skuffet over håndteringen af købsprocessen

Kære Wabi Sabi,
Jeg havde desværre en meget uheldig oplevelse med en handel hos jer. Jeg havde specifikt gået hen til jer, da jeg skulle købe en barselsgave til en af mine ansatte. Jeg vidste at min ansatte var vilde med jer, og jeg har også i andet arbejdsmæssigt øjemed kendt til jer, hvorfor jeg havde en forventning om en positiv oplevelse. Det er desuden generelt vigtigt for mig at støtte lokalt, og støtte de mindre lokale brands i Aarhus området, samt vigtigt for mig, at give det helt 'rigtige', når jeg skal give en gave.

Situationen var således, at jeg en mandag efter arbejde skulle på jagt efter en barselsgave til min ansatte, jeg besøgte flere butikker i lokalområdet, for at finde det helt rigtige. Her kom jeg i tanke om Wabi Sabi, og at min ansatte og jeg havde besøgt jer under 3daysofdesign - hvor hun udtrykte sin begejstring.
Jeg fandt Epode Travertin Lysetagen med to lys, som var placeret i showroomet angivet til 699 kr. Hvilket var over mit virksomhedsbudget på omkring 500kr., men kunne mærke, at det skulle være den. Epode lystetagen var dog den sidste tilbage, og den skulle anvendes til et fotoshoot om tirsdagen, hvorfor jeg ikke kunne købe den om mandagen.
Jeg kunne dog få lov at komme tilbage onsdag morgen/formiddag, hvor jeg kunne købe den. Min ansatte skulle have sin barselsgave om onsdagen, så det passede lige med nød og næppe.
Da jeg kom hjem mandag, ringede jeg ned til butikken for at være helt sikker på, at vi havde en aftale, og spurgte lige for en sikkerhedsskyld om det var 699 kr. for produktet, da jeg skulle sikre mig mht. økonomien ift. virksomhedens budget.

Onsdag, da jeg skulle ned at hente Epode lystetagen, var den fint pakket ind og klar til afhentning. Jeg havde tænkt, at det kunne ordnes hurtigt, da jeg skulle videre til et møde i byen, og derfor hentede gaven på farten, som min ansatte skulle modtage senere på dagen.
Da jeg står og skal til at betale, får jeg at vide, at produktet koster 899 kr. Da dette kommer bag på mig, og jeg siger, at der var noget andet aftalt, skal jeg tale i telefon med
Jeg taler i telefon med Stine Rosgaard som er founder. Vi snakker sammen og jeg forklarer situationen, hvor hun nævner, at jeg må have misforstået, og at de i forvejen havde strakt sig langt' i forhold til salg af produktet, fordi det var den sidste eksemplar i showroomet. Jeg får tilbudt at tilmelde mig nyhedsbrevet for at kunne få 10 % rabat.

Jeg var ærlig talt en lille smule paf og synes, at jeg havde gjort, hvad jeg kunne for at sikre mig aftalen. Det er i forvejen blevet en længere proces end forventet, og eftersom jeg skulle videre til et møde og ikke kunne nå at købe en gave et andet sted, så følte jeg mig lidt nødsaget til bare at gå med til det og dermed overstige mit budget (ufrivilligt). Jeg kunne heller ikke lige vende mit hoved til at vælge et andet produkt under tidspres - fordi jeg jo ville vælge den 'rigtige' gave, som jeg nu er.

Alt i alt en mega ærgerlig situation, som faktisk har hængt lidt ved, fordi jeg reelt blev meget skuffet over hele håndteringen.

5 febbraio 2025

Kære Rikke,

Tak for din feedback. Vi er naturligvis kede af, at du har haft en skuffende oplevelse, da vi altid bestræber os på at yde den bedste service.

Så snart du havde været forbi og købe lysetagen, ringede jeg med det samme til min kollega som havde betjent dig, for at forstå den ærgerlige misforståelse omkring prisen. Min kollega var overbevist om, at du var bekendt med, at prisen på den valgte lysestage lå over dit budget, da vi har tydelige prismærker placeret foran alle vores produkter i butikken. Vi beklager, hvis der alligevel opstod en misforståelse, og vi tog din oplevelse til efterretning med det samme. Efterfølgende har jeg instrueret hele mit team i at være endnu tydeligere, når en kunde nævner et budget, så vi fremover kan undgå lignende situationer.

Som du også nævner, strakte vi os langt for at kunne sælge denne lysestage til dig, da det var vores sidste eksemplar, som ellers var reserveret til fremvisning. Det var en beslutning, vi traf for at imødekomme dig, da vi altid ønsker at yde den bedst mulige service for alle vores kunder. Derfor er det ærgerligt for både min kollega og mig, at du alligevel har haft en negativ oplevelse.

Vi håber, at modtageren af gaven blev glad, og at vi en anden gang får mulighed for at give dig den WABI SABI-oplevelse, vi hver dag arbejder benhårdt på at skabe for vores kunder – både i butikken og online.

Du er altid velkommen til at tage kontakt, hvis vi kan gøre noget for at genoprette din tillid.

De bedste hilsner,
Stine Rosgaard - Ejer af WABI SABI
+45 4215 6245
sro@wabisabinordic.com

Mega flotte materialer og sødeste mennesker!!

Stine var med det samme med på ideen, og satte gang i ordre og produktion, selvom det var midt i hendes ferie.
Jeg afhentede selv pladerne, og besøget i deres showroom var en rigtig hyggelig og inspirerende oplevelse. Stine og Stine ;-) var søde og imødekommende og hjælpsomme, og lyttede med indlevelse på al min snak om nyt hus og indretning.
De kan noget!!

6 settembre 2023

Kære HM Lund

Tusind tak for din anmeldelse. Det gør mig så stolt af at læse din oplevelse hos os.

Jeg er meget glad for at høre at I valgte Wabi Sabi til leverer jeres bordplade og små plader til jeres smukke husprojekt.

Anbefaling

Jeg har købt et fantastisk smukt sofabord. Stine var rigtig god til at hjælpe i beslutningsprocessen, da hun netop havde øje for, at mit sofabord ville passe godt ind i mit hjem designmæssigt. Hun fik ret. Jeg har endvidere købt lidt knage til badeværelserne, som jeg også er glade for.

Stine og Wabisabi får mine varmeste anbefalinger. Jeg er så glad for mine vare og processen.

15 giugno 2022

Kære Emma,

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at du føler dig godt vejledt og du fandt det sofabord, der passer ind hos dig.

Ejer af Wabi Sabi Nordic

Vi var ude i Wabi Sabi’s showroom hvor…

Vi var ude i Wabi Sabi’s showroom hvor man kan se alle de forskellige designs og sten. Det var en fantastisk oplevelse og Stine selv gav råd og vejledning omkring produkter og produktionsteknikker.

Vi må ærligt sige, at vi var imponeret over kvaliteten og designet.

Vi kunne ikke bestemme os for hvilken sten, så Stine var så venlig at låne os to små prøver med hjem.

For os var det et naturligt valg at vælge møbler fra Wabi Sabi, da godt design bliver smukkere med tiden. Holdbare og naturlige materialer der ældes med ynde er essentielt for at det kan holde hele livet og kan gå videre til vores næste generationer. Det er på mange fronter et meget bevist bæredygtigt valg fra os, da marmoren vi valgte også er upcyclet.

Vi elsker at der er få gode designs og med mulighed for at vælge lige præcis den sten der tiltaler en.

Wabi Sabi er nogle meget simple og grafisk skarpe møbler i sin form, hvor marmoren går ind og blødgør udtrykket og referer meget klart til det simple og lyse nordiske hjem vi har og elsker.

Vi købte et sofabord, sidetable og knager, og det er bestemt ikke de sidste ting vi køber fra dette dejlige firma.

8 novembre 2022

Kære Pernille,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse i vores showroom og i udvælgelsen af jeres sofabord, sidebord og knager.

Ejer af Wabi Sabi Nordic

Bedste sted at finde kvalitetsmarmor!

ENDELIG et brand med øje for design og de perfekte sten/marmor, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Jeg startede med et sofabord, som senere er blevet til 2 sideborde, et spisebord og adskillige lysestager og stenplader. Wabi Sabi Nordics designs er så gennemførte og selvom marmor oftest er et skrøbeligt materiale, er de sindssygt holdbare - alt lige fra spildt vin til fødder på sofabordet.

Desuden er kundeservicen i top, da de altid tager sig god tid til at hjælpe og virkelig går langt for deres kunder.

Bare en kæmpe anbefaling herfra!

4 marzo 2023

Kære Mette,

Tusind tak for din fornemme anmeldelse! Dejligt at høre, at du er glad for vores produkter og kvaliteten.

Ejer af Wabi Sabi Nordic

Unikke designs og imponerende kundeservice!

Først og fremmest er jeg imponeret over Wabi Sabi Nordics smukke interiør, der er fremstillet på en måde, der tager hensyn til miljøet.
Jeg har personligt haft fornøjelsen af at købe sofabordet “Birk” og piedestalbord “Honning”. Jeg kan ærligt sige, at jeg er imponeret over kvaliteten og kreativiteten i designet, som jeg beundrer hver dag.
Jeg vil også fremhæve Wabi Sabi Nordics kundeservice, som er fremragende. Teamet er altid villige til at besvare spørgsmål og tager sig god tid til at give råd og vejledning omkring deres produkter og produktionsteknikker.
Wabi Sabi Nordic har mine varmeste anbefalinger til enhver, der er på udkig efter kvalitetsinteriør der er produceret i natursten. Jeg ser frem til at fortsætte med at støtte dette unikke firma i fremtiden.

12 marzo 2023

Kære Ellinor,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du tilfreds med kvaliteten på vores piedestal Honning og Birk, og tak for at du vil anbefale os til andre.

Ejer af Wabi Sabi Nordic

Super god service og skønne møbler

Super god service og skønne møbler! Jeg fik lov at komme ud på deres kontor og vælge mit eget sidebord, da de varierer i farve. Den søde ansatte hjalp herefter med at få bordet fastspændt godt i min bil. Super god oplevelse - kan varmt anbefale deres produkter!

25 febbraio 2023

Kære Ulrikke,

Vi er rigtig glade for din anmeldelse. Dejligt du er tilfreds med servicen og vores produkter.

Ejer af Wabi Sabi Nordic

Jeg har både købt Kintsugi sofabordet…

Jeg har både købt Kintsugi sofabordet og Bottarga sidebord, og jeg er bare så glad for dem! Begge borde er forventeligt i rigtig god kvalitet og så smukke!

Sofabordet blev leveret af Stine fra Wabi Sabi, som hjalp mig med at sætte det op. Det er virkelig service på højt niveau, tak for det!

Kære Pernille Lykke,

Vi er rigtig glade for din anmeldelse og at du er glad for begge dine borde og de lever op til dine forventninger.

Smukkeste produkter

Smukkeste produkter.
Fineste sten.
Høj kvalitet og service.

Har både et sidebord og et sofabord fra Wabi Sabi - og det bliver nok ikke det sidste 🌟

6 marzo 2023

Kære Mia,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har valgt os til flere af dine møbler og har os i tankerne i fremtiden.

Ejer af Wabi Sabi Nordic

Elsker min Epode lysestage og mit…

Elsker min Epode lysestage og mit Honning piedestal . Super flotte produkter af høj kvalitet . Rigtig god service . Kan kun varmt anbefale Wabi Sabi Nordic

9 dicembre 2022

Kære Dorthe,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for din Epode og Honning.

Ejer af Wabi Sabi Nordic

Utrolig glad ejer af både sofabord og…

Utrolig glad ejer af både sofabord og spisebord fra Wabi Sabi Nordic! Endnu smukkere i virkeligheden. Virkelig søde ansatte, da jeg ringede og fik god vejledning til produkterne. Jeg er på udkig efter mit næste møbel derfra!

30 giugno 2022

Kære Frederikke,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både dit sofabord og spisebord samt den gode vejledning, du har modtaget.

Ejer af Wabi Sabi Nordic

Rigtig flotte produkter samt god…

Rigtig flotte produkter samt god kundeservice! Jeg kommer helt sikkert tilbage og handler ved Wabi Sabi

Kære Signe,

Tusind tak for din fine anmeldelse af Wabi Sabi Nordic, vi er glade for, at du kan lide vores produkter.

Vil klart anbefale Wabi Sabi Nordic

Har købt flere produkter hos wabi sabi nordic, og begge gange er de leveret som aftalt og de er i rigtig god kvalitet. Vil klart anbefale dem til andre.

Kære Katrine,

Vi er rigtig glade for din anmeldelse og at du har købt flere produkter hos os. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds både med leveringen og produktkvaliteten, da begge dele har stor betydning for os.

Du ønskes en dejlig dag

Birk sofabord

Jeg købte Birk sofabord for nogle måneder siden og er simpelthen så glad for bordet at jeg fik lyst til at skrive en anmeldelse her. 5 stjerner herfra for smukt design, kvalitet og kundeservicen!

5 marzo 2023

Kære C. Jensen,

Tusind tak for de pæne ord! Vi er glade for, at du kan lide bordet og at kvaliteten, designet og kundeservicen levede op til din forventning.

Kære Kristian
Tak for din fornemme anmeldelse! Det er utrolig værdsat for en lille virksomhed som min at høre at du er tilfreds med min service og dit nye bord.

Venlig hilsen
Stine