Valutata 5 stelle su 5

Tygo, een medewerker van Volt Time / Plugchoice heeft me snel en vakkundig door de 'wondere wereld' van de ERE's geholpen. Dankzij zijn hulp worden de ERE's nu automatisch voor mij verhandeld.

Valutata 5 stelle su 5

Voor vraag over klein probleempje contact gezocht via de App met de support afdeling. Heel snel werd er contact met mij opgenomen door een zeer deskundige medewerker die het probleempje "on line" kon... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Er zijn genoeg opties wat betreft laadpalen, maar de Volt Time schoot er toch wel bovenuit wat betreft functionaliteiten en design. Wij zijn er erg tevreden mee! Met de vele mogelijkheden viel de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De volttime source is een zeer mooi ontworpen laadstation. Zeker in de witte kleur! We hadden wat pech met onze wagen die er steeds voor zorgde dat de laadsessie stopte maar het team van volttime heef... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Stazione di ricarica per veicoli elettrici

Scritti dall'azienda

Powering your journey, wherever you go. Bij Volt Time hebben wij het onze missie gemaakt om mensen te inspireren hun toekomst te revolutioneren door eenvoudige en toegankelijke EV laadtechnologieën beschikbaar te maken voor iedereen. We brengen veel tijd door op de weg, of het nou van en naar het kantoor is, of onderweg naar het volgende avontuur. Wij willen je graag weer op weg helpen, zo millieuvriendelijk mogelijk. Een duurzamere wereld creëren doen we samen. Door goed voor onze planeet te zorgen, en de overgang naar duurzaam rijden toegankelijk te maken voor iedereen. Dat is waarom we doen wat we doen. De Nederlandse Volt Time is in 2020 opgericht met de kennis en expertise om de beste laadervaring toegankelijk te maken voor iedereen om zo samen te streven naar een groenere wereld. Ons team is dan wel aanzienlijk gegroeid, maar we werken nog steeds met dezelfde doelstelling en missie. Ons unieke laadstation heeft talloze features waarmee jíj kunt bepalen hoe je je stroom gebruikt. Of je nu zo duurzaam mogelijk wilt laden, zo voordelig mogelijk of juist zo snel mogelijk, jij bepaalt. Voor het realiseren van onze missie om duurzame oplossingen beschikbaar en toegankelijk te maken voor iedereen hebben we de gratis Volt Time Cloud ontwikkeld. Dit krachtige hardware-agnostisch platform geeft iedereen toegang tot ongelimiteerde backoffice integraties en uitbreidingen. Op deze manier kunnen we laders samenbrengen, ongeacht het merk, om de transitie te maken naar een duurzamere wereld. The Volt Time way.

4,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 5 stelle su 5

Super snelle en deskundige ondersteuning. Top

Voor vraag over klein probleempje contact gezocht via de App met de support afdeling. Heel snel werd er contact met mij opgenomen door een zeer deskundige medewerker die het probleempje "on line" kon oplossen.
Super service!

7 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Super geholpen na maandenlange…

Super geholpen na maandenlange problemen bij het opladen, dat door een ander bedrijf niet opgelost werd.
Alles stap voor stap doorlopen waar het aan zou kunnen liggen. Uiteindelijk alle problemen naar alle tevredenheid opgelost .

17 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zeeer goed gehopen door de…

Zeeer goed gehopen door de klantenservice van Volt Time. In de Pluggy app heb ik de ai chatbot van de klantenservice gebruikt. Tot mijn verbazing werkte deze chatbot heel erg goed mee om een antwoord te vinden op mijn vraag en op het moment dat de chatbot mij niet verder kon helpen ben ik doorgestuurd naar een medewerker die mij zeer vlot heeft geholpen. 5 reeten!

29 gennaio 2026

Super service!

Berend heeft me super geholpen toen er issues ontstonden aan de laadpaal. Wat een service en zeer tevreden over de afhandeling van de issues.

22 gennaio 2026

Vlot en kundig door

Vlot en kundig geholpen door Volt Time. Er was een probleem met de laadpaal en ik kon mijn auto niet opladen, Berend heeft mij vlot geholpen zodat de auto nu opgeladen kan worden.

9 dicembre 2025

Vlotte klantendienst

Ik ben al twee jaar een tevreden gebruiker van de laadpaal. Recent werd de app vernieuwd (Pluggy) waardoor het even zoeken was in de nieuwe functionaliteiten.
Er bleek nog een kleine bug bij de optie 'laden op dynamische tarieven'. Deze werd snel opgelost en er werd gepolst naar eventuele suggesties om de app verder te optimaliseren. Alles werd ook helder uitgelegd.

30 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik kon na een update van de app, mijn laadpaal niet meer zien of toevoegen.
Even via de chat contact opgenomen en werd supersnel doorverbonden met een medewerker, zelfs nog voordat ik de AI assistent daarom hoefde te vragen.
Hier werd het probleem al snel gevonden en opgelost, super fijn!

7 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Fijne laadpaal maar nog belangrijker…

Fijne laadpaal maar nog belangrijker een uitstekende chat functie in de app bij problemen. Nu eens chat die helpt en zonodig direct doorschakeld naar een persoon die op afstand het probleem oplost ! Top gewoon !!

6 ottobre 2025

De aftersales is top

De aftersales is echt top bij die mensen. Had ze niet echt nodig. Maar had wel vragen. Mail meestal binnen uur antwoord. Een keer binnen 2 minuten. Kan niet beter. Een Volt Time One gekocht. Een Nederlands bedrijf is toch een plus.

3 settembre 2025

Goede en snelle service

Wij zijn in het bezit van de VT Source 2 Buisiness.

Werkt top. Veel handige instel mogelijkheden.
2 keer een klein software probleempje gehad. Is op afstand dezelfde dag nog opgelost.

18 luglio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più