Beste Jack,
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je een minder goede ervaring hebt gehad met ons offertetraject.
Om duidelijkheid te geven over je laatste punt: hoewel het voor jou zo leek, is ChargeCars geen doorverkoopwebsite. Wij voeren de volledige operatie zelf en op grote schaal uit, van intake en advies tot tientallen installaties per dag, met 100% eigen, in-house opgeleide monteurs.
We begrijpen dat sommige aanbieders kortingen geven. Offertes zijn echter niet altijd één-op-één vergelijkbaar. Verschillen in garantievoorwaarden, gebruikte materialen, veiligheidsnormen en het beleid rondom nacalculaties kunnen prijsverschillen verklaren. Binnen onze samenwerkingen hanteren wij vaste prijsafspraken zonder nacalculaties. Daarmee waarborgen wij een betrouwbare en voorspelbare positie in de markt, voor zowel partners als klanten.
ChargeCars positioneert zich nadrukkelijk als kwaliteitspartner. Onze hoge standaarden op het gebied van veiligheid, uitvoering en service zijn de reden dat wij toonaangevende Nederlandse opdrachtgevers tot onze vaste partners mogen rekenen. Wij kiezen bewust voor kwaliteit en continuïteit, ook wanneer dat betekent dat wij niet de laagste aanbieder in de markt zijn.
Wij nemen je feedback over het offerteproces echter serieus en blijven dit continu verbeteren.
Team ChargeCars