Vogelbeschermingshop Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over de service van Vogelbescherming! Het boek dat ik had besteld kwam helaas beschadigd aan. Na een e-mail hierover kreeg ik heel snel een reactie en werd het boek kosteloos vervan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering. Goed gezond eten en veel keuze in allerlei bijvoeding om onze vogels te helpen waar we kunnen. Zodat we veel volgels houden in Nederland. Ik wil graag de vogels in alle seizoenen help... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik werd goed geholpen ad telefoon waarna mijn probleem direct werd opgelost. Vriendelijke medewerker en goede service! Het vogelbadje zelf wat ik had besteld is prachtig en is een sierraad voor de tui... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We waren al een keer begonnen met zelf zagen, maar dat vogelhuisje kwam maar niet af en had de verkeerde maten. Zo leuk dat we nu bij de vogelbeschermingsshop een voorgezaagd vogelhuisje konden kopen... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mangimi
  2. Vivaio e articoli per il giardino
  3. Vivaio

Scritti dall'azienda

Op de webshop van Vogelbescherming Nederland vind je vele producten waarmee je nog meer van vogels kunt genieten en ze beter kunt leren kennen. De artikelen zijn geselecteerd op kwaliteit en helpen om het kijken naar vogels nog leuker te maken. Ook kun je jouw eigen tuin vogelvriendelijker inrichten met deze producten. Ben je lid van Vogelbescherming Nederland? Dan geniet je in de Vogelbeschermingshop van 10% korting op vele producten!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

6K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1671 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Goede ervaring

Goede ervaring. Foutje met het afleveradres. Is goed en betrokken opgepakt. Ook na de levering nog kontakt gehad. Zeer positief.

4 agosto 2026

Hallo,

Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent. Dankjewel voor je positieve beoordeling, dat betekent veel voor ons.

Dik voor mekaar

4 agosto 2026

Hallo,

Super bedankt voor je positieve feedback! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Voor de vogels

Alles voor de gevederde vrienden is allemaal goed !

Hallo,

Dankjewel voor je mooie beoordeling! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Goed geholpen!

Goed geholpen door de medewerker aan de telefoon en de bestelde producten zijn ook netjes verzonden.

26 giugno 2026

Hallo,

Wat fijn om te horen, bedankt voor je positieve beoordeling! We gaan zo door en blijven ons inzetten om je de beste service te bieden.

Valutata 3 stelle su 5

Het was goed verpakt

Het was goed verpakt. Alleen waren de 2 planten niet zo bijzonder qua qualiteit. Veel bruine verdroogde blaadjes. Die heb ik er maar afgeknipt.

Hallo,

Fijn om te horen dat de planten goed verpakt zijn aangekomen, maar wat jammer dat de kwaliteit bij aankomst tegenviel. Verdroogde en bruine blaadjes zijn natuurlijk niet wat u verwacht, hopelijk herstellen de planten snel en kunnen ze alsnog mooi groeien en wildlife in de tuin verwelkomen. Als de planten niet goed aanslaan, kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Valutata 5 stelle su 5

De bezorging van het pakketje was op tijd gedaan

De bezorging van het pakketje was correct. En zoals jullie belooft hebben. De vogels in mijn tuin zijn blij met het product dat ik kocht:
Raamstickers

Hallo,

Dankjewel! Geweldig dat je ons zo goed beoordeelt, daar zijn we trots op.

Valutata 2 stelle su 5

Onverantwoord vogelvoer

Ten eerste: Er is ook niet biologisch vogelvoer te koop. Dat begrijp ik niet van de Vogelbescherming als helder is dat dit vogels schaadt.
Ten tweede heeft mijn vriend een nieuwe kijker gekocht die gekoppeld is aan de Merlin app. En daarmee Ebird, en kan bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek. Een loeiduur ding, waar geen korting op zat. Ik had daar echt korting op verwacht.

Hallo,

Dank je dat je dit zo duidelijk deelt. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als je bewust kiest voor biologisch en daarnaast flink investeert in een kijker waarmee je vogels kunt herkennen en bijdraagt aan onderzoek. Je feedback over het aanbod van biologisch vogelvoer en het ontbreken van korting op de kijker nemen we zeker ter harte.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en product is zoals omschreven.

Hallo,

Dankjewel voor je review! Fantastisch om te lezen dat alles naar wens is verlopen.

Prima vleermuiskasten…

We hebben twee vleermuiskasten (-kastjes) besteld; snel geleverd en prima kwaliteit!!

30 luglio 2026

Valutata 2 stelle su 5

Piepkleine stekjes van de grote…

Piepkleine stekjes van de grote bloeiende planten die ik op de website zie. Verder enorm veel plastic waarmee deze mini plantjes bezorgd zijn!

Hallo,

Wat jammer dat de stekjes veel kleiner waren dan je had verwacht en dat de hoeveelheid plastic bij de bezorging je tegenviel. We begrijpen goed dat je juist uitkijkt naar mooie, bloeiende planten voor meer leven en kleur in de tuin. We nemen je feedback over zowel de plantjes als de verpakking graag mee, zodat we onze verzending steeds verder kunnen verbeteren.

Duidelijke site

Duidelijke site, goede uitleg, snelle levering (iets te grote verpakkingen), mooie producten van goede kwaliteit voor een prima prijs

Valutata 4 stelle su 5

Mooie artikelen zoals afgebeeld

Netjes verpakt en mooie spullen zoals afgebeeld. Alleen werden de 2 artikelen resp. vrijdags en dinsdags bezorgd, was daar niet van op de hoogte en een beetje ongerust dat 1 pakket kwijt was geraakt of er maar 1 artikel ingepakt was. Dat was jammer.

6 agosto 2026

Hallo,

Bedankt voor je fijne review. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de producten en de verpakking. Jammer dat de twee pakketten op verschillende dagen werden bezorgd zonder dat dit duidelijk was, we begrijpen dat dit voor ongerustheid kan zorgen. We nemen je feedback mee en wensen je veel plezier met alles wat straks vogels en wildlife naar je tuin trekt.

Valutata 5 stelle su 5

Mooi product voor goede prijs.

Mooi product, de vogeltjes zijn het met mij eens...

Hallo,

Wat leuk dat je ons zo positief beoordeelt. Bedankt daarvoor, je feedback wordt enorm gewaardeerd.

Team Vogelbeschermingshop

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più