Vogelbeschermingshop Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Werd super goed telefonisch te woord gestaan toen ik wat vragen had, het was een beetje een last minute bestelling die echt op tijd geleverd moest worden. Een verrekijker voor mijn dochters bruiloft,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We waren al een keer begonnen met zelf zagen, maar dat vogelhuisje kwam maar niet af en had de verkeerde maten. Zo leuk dat we nu bij de vogelbeschermingsshop een voorgezaagd vogelhuisje konden kopen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede morgen De Vetbollen zijn van zeer goede kwaliteit vers en fris ,beide soorten zowel met als zonder insecten. Het water bakje is zeer stabiel en wordt volop gebruikt door de kleine musse... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Natuurlijk ben ik fan van de Vogelbescherming. Met aankopen van de shop hoop ik ook gelijk een bijdrage te doen. Ik ga ervan uit dat de kwaliteit beter is dan de supermarkt. Tot zover ben ik altijd h... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mangimi
  2. Vivaio e articoli per il giardino
  3. Vivaio

Scritti dall'azienda

Op de webshop van Vogelbescherming Nederland vind je vele producten waarmee je nog meer van vogels kunt genieten en ze beter kunt leren kennen. De artikelen zijn geselecteerd op kwaliteit en helpen om het kijken naar vogels nog leuker te maken. Ook kun je jouw eigen tuin vogelvriendelijker inrichten met deze producten. Ben je lid van Vogelbescherming Nederland? Dan geniet je in de Vogelbeschermingshop van 10% korting op vele producten!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

6K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1654 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hallo,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. We nemen je compliment graag mee en blijven ons inzetten voor dezelfde kwaliteit.

Mooie bekers

We hebben de set met tuinvogelbekers besteld.
Ze zijn erg mooi bedrukt en we zijn er heel blij mee.
Verder was de bezorging helemaal prima, op tijd en goed ingepakt.
Ook een fijn idee dat een deel van de opbrengst naar de Vogelbescherming gaat.

20 luglio 2026

Hallo,

Dankjewel voor de positieve beoordeling. Goed om te horen dat alles naar wens is, daar doen we het voor.

Vlot en eenvoudig geregeld

Vlot en eenvoudig geregeld

20 luglio 2026

Hallo,

Wat een mooie beoordeling, dankjewel! We doen ons best en het is fijn dat je dat zo ervaart.

Valutata 5 stelle su 5

Ik bestel nu regelmatig bij de…

Ik bestel nu regelmatig bij de vogelbescherming. Het product is heel erg goed en dat vinden de vogeltjes in mijn tuin ook :-). Verder is de levering altijd snel en goed.

Hallo,

Super bedankt voor je positieve feedback! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Alles verlopen zoals afgesproken en…

Alles verlopen zoals afgesproken en produkt in goede orde ontvangen

24 aprile 2026

Hallo,

Wat fijn om te horen, bedankt voor je positieve beoordeling! We gaan zo door en blijven ons inzetten om je de beste service te bieden.

Snel geleverd.

Snel geleverd.

Valutata 5 stelle su 5

Netjes verpakt aangekomen en ook snel…

Netjes verpakt aangekomen en ook snel na aankoop bezorgd!

Valutata 5 stelle su 5

Altijd tevreden vogels met mijn aankopen

Tot zover ben ik altijd heel tevreden over de aankopen. Dat geldt ook voor mijn vogels, die er dagelijks van genieten.

Solide materiaal.

Solide materiaal.

Risposta di Vogelbeschermingshop

Hallo, bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de stevige en degelijke kwaliteit van het product. 😊

Team Vogelbescherming

Correct en kwalitatief…

Correct en kwalitatief geloofwaardigheid produkten.

Hallo,

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat je ervaring zo goed was, dat geeft ons extra motivatie.

Snelle verzending

Snelle verzending, degelijk verpakt waardoor alles heel is gebleven. Maar bovenal: de vogels zijn er dol op!

Hallo,

Wat leuk dat je ons zo positief beoordeelt. Bedankt daarvoor, je feedback wordt enorm gewaardeerd.

Valutata 4 stelle su 5

Mooie producten en netjes en snel…

Mooie producten en netjes en snel bezorgd. Maar ik vind het aandeel biologisch vogelvoer wel klein.

Valutata 3 stelle su 5

Helaas kwamen de planten uitgedroogd…

Helaas kwamen de planten uitgedroogd aan, hierdoor hebben ze al een slechte start. Maar goed dat krijg je als je planten besteld tijdens het warme weer.

Hallo,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Jammer om te horen dat de planten uitgedroogd zijn aangekomen en daardoor minder goed konden starten. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we graag met u mee naar een passende oplossing. We hopen dat u snel weer kunt genieten van een groene tuin vol leven.

Team Vogelbeschermingshop.

Valutata 5 stelle su 5

Zowel de producten als de snelle en…

Zowel de producten als de snelle en prima levering verdienen 5 sterren.

15 luglio 2026

Oordeel van de eindgebruiker

Wij zijn er dol op en dat is het belangrijkste natuurlijk. Samen met lekker fris water komen we deze hete zomer goed door.

15 luglio 2026

Hallo,

Dankjewel! Geweldig dat je ons zo goed beoordeelt, daar zijn we trots op.

Valutata 5 stelle su 5

Gemakkelijk bestellen en snelle…

Gemakkelijk bestellen en snelle levering.

14 luglio 2026

Hallo,

Dankjewel voor je fijne review! Super dat je tevreden bent, dat is precies waar we voor gaan.

Tevreden vogels

Levering op tijd. Producten naar volle tevredenheid en de vogels zijn superblij, dat er weer volop lekkers te halen is.

21 luglio 2026

Hallo,

Bedankt voor je positieve beoordeling. We geven dit met plezier door aan ons hele team.

Team Vogelbeschermingshop

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più