Vogelbeschermingshop Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over de service van Vogelbescherming! Het boek dat ik had besteld kwam helaas beschadigd aan. Na een e-mail hierover kreeg ik heel snel een reactie en werd het boek kosteloos vervan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik werd goed geholpen ad telefoon waarna mijn probleem direct werd opgelost. Vriendelijke medewerker en goede service! Het vogelbadje zelf wat ik had besteld is prachtig en is een sierraad voor de tui... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben heel tevreden over het bestel- en bezorgproces. De eerste kale voerbol aan een haakje viel uit elkaar. Ik heb toen een simpel touwnetje geknoopt, waarna probleem opgelost.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mangimi
  2. Vivaio e articoli per il giardino
  3. Vivaio

Scritti dall'azienda

Op de webshop van Vogelbescherming Nederland vind je vele producten waarmee je nog meer van vogels kunt genieten en ze beter kunt leren kennen. De artikelen zijn geselecteerd op kwaliteit en helpen om het kijken naar vogels nog leuker te maken. Ook kun je jouw eigen tuin vogelvriendelijker inrichten met deze producten. Ben je lid van Vogelbescherming Nederland? Dan geniet je in de Vogelbeschermingshop van 10% korting op vele producten!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

6K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1665 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goed te vinden welke kijker ik wil,

Goed te vinden welke kijker ik wil, keurig verpakt zodat er geen schade kon ontstaan

Hallo,

Dankjewel voor de positieve beoordeling. Goed om te horen dat alles naar wens is, daar doen we het voor.

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken. alles keurig voor elkaar.

24 luglio 2026

Hallo,

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat je ervaring zo goed was, dat geeft ons extra motivatie.

Valutata 5 stelle su 5

De vier bestellingen zijn goed…

De vier bestellingen zijn goed aangekomen in Culemborg. Wel niet op het PostNL-punt dat ik had opgegeven, maar op een PostNL-punt wat verder weg. Alles is nu bij mij in huis.

Hallo,

Dankjewel! Geweldig dat je ons zo goed beoordeelt, daar zijn we trots op.

Goede producten.

Snelle levering. Goed gezond eten en veel keuze in allerlei bijvoeding om onze vogels te helpen waar we kunnen. Zodat we veel volgels houden in Nederland. Ik wil graag de vogels in alle seizoenen helpen, dat vind ik heel belangrijk.De vogelbescherming doet zoveel goeds en daar wil ik graag bij helpen.

Hallo,

Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat je tevreden bent en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Valutata 5 stelle su 5

Mooie producten waarmee je ook de…

Mooie producten waarmee je ook de vogelbescherming steunt en goede snelle service nadat het artikel beschadigd geleverd was. Heel tevreden.

Hallo,

Dankjewel voor je review! Fantastisch om te lezen dat alles naar wens is verlopen.

Valutata 1 stelle su 5

Ik bestelde 5 velletjes raamvogels

Ik bestelde 5 velletjes raamvogels. Dat had prima in een grote envelop gekund, maar kwam in een behoorlijk grote doos, die natuurlijk niets woog, maar wel veel lucht vervoerde. Hoezo milieubewust? Ik heb wel hard moeten lachen, als een boer met kiespijn. Wat een verspilling. Nu maar hopen dat ze blijven plakken buiten.

Hallo,

We begrijpen je verbazing over de grote doos voor een bestelling die zoveel kleiner verpakt had kunnen worden. Dat voelt inderdaad niet passend bij bewust omgaan met het milieu, bedankt dat je dit zo duidelijk aangeeft. We hopen in ieder geval dat de raamvogels goed blijven plakken en de vogels er straks veilig van kunnen genieten.

Alles prima in orde

Mijn bestelling was heel zorgvuldig ingepakt en snel geleverd.

Hallo,

Wat leuk dat je zo tevreden bent, dankjewel! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Wat ik zocht stond op de website

Wat ik zocht stond op de website, besteld en goed geleverd

Hallo,

Dankjewel voor de fijne beoordeling! Jouw feedback helpt ons om dit niveau vast te houden.

Bestellen/betalen was eenvoudig

Bestellen/betalen was eenvoudig. Bezorging was snel. Dus niets te klagen

Hallo,

Bedankt voor je positieve review, geweldig dat je tevreden bent! We geven je complimenten meteen door aan het team.

Prima ervaring

Prima ervaring. Bestelling was goed verpakt en binnen redelijke termijn geleverd. Plantjes zijn in goede staat gearriveerd. Vogelbad en vogelvoedersysteem zijn makkelijk in elkaar te zetten en zijn van goede kwaliteit.

Valutata 4 stelle su 5

What you see is what you get

What you see is what you get.
Ik had een agenda nodig en wil graag over vogels leren. Et voilá! Eén en een is twee.
Snel bezorgd en ik heb m al helemaal gelezen. Klaar voor 2027.
Alleen het invoeren van mijn lidmaatschapsnummer kreeg ik niet voor elkaar. Nou ja, dan maar geen korting.

5 agosto 2026

Hallo,

Wat leuk dat je de agenda al helemaal hebt gelezen en nu helemaal klaar bent voor 2027. Jammer dat het invoeren van je lidmaatschapsnummer niet lukte en je daardoor de korting hebt gemist. Hopelijk kun je ondanks dat volop genieten van de vogels en alle mooie weetjes die de agenda te bieden heeft!

Hallo,

Dankjewel voor je mooie beoordeling! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Valutata 5 stelle su 5

Ik werd goed geholpen door Jack

Ik werd goed geholpen door Jack, waardoor ik mijn bestelling toch kreeg. Helaas hebben de bijtjes & vlinders de waterbak nog niet gevonden en ook het voederding aan het raam met een vetblok is nog niet ontdekt door de vogels, maar ik hou hoop.

Hallo,

Wat fijn om te horen, bedankt voor je positieve beoordeling! We gaan zo door en blijven ons inzetten om je de beste service te bieden.

Goede ervaring

Goede ervaring. Foutje met het afleveradres. Is goed en betrokken opgepakt. Ook na de levering nog kontakt gehad. Zeer positief.

4 agosto 2026

Hallo,

Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent. Dankjewel voor je positieve beoordeling, dat betekent veel voor ons.

Dik voor mekaar

4 agosto 2026

Hallo,

Super bedankt voor je positieve feedback! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Voor de vogels

Alles voor de gevederde vrienden is allemaal goed !

Goed geholpen!

Goed geholpen door de medewerker aan de telefoon en de bestelde producten zijn ook netjes verzonden.

26 giugno 2026

Valutata 3 stelle su 5

Het was goed verpakt

Het was goed verpakt. Alleen waren de 2 planten niet zo bijzonder qua qualiteit. Veel bruine verdroogde blaadjes. Die heb ik er maar afgeknipt.

Hallo,

Fijn om te horen dat de planten goed verpakt zijn aangekomen, maar wat jammer dat de kwaliteit bij aankomst tegenviel. Verdroogde en bruine blaadjes zijn natuurlijk niet wat u verwacht, hopelijk herstellen de planten snel en kunnen ze alsnog mooi groeien en wildlife in de tuin verwelkomen. Als de planten niet goed aanslaan, kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Valutata 5 stelle su 5

De bezorging van het pakketje was op tijd gedaan

De bezorging van het pakketje was correct. En zoals jullie belooft hebben. De vogels in mijn tuin zijn blij met het product dat ik kocht:
Raamstickers

Hallo,

Dankjewel! Geweldig dat je ons zo goed beoordeelt, daar zijn we trots op.

Team Vogelbeschermingshop

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più