Vloerkledenvoordelig.nl Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Komen keer op keer hun afspraken niet na! Levering duurt extreem lang en heeft al meerdere keren om allerlei redenen vertraging opgelopen. In plaats van netjes de klant op de hoogte te stellen hoor... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Contacten met vloerkledenvoordelig.nl liepen vlot en netjes. Helaas werd ons vloerkleed later geleverd dan vooraf was verteld. Dit lag aan de levering door de fabrikant, maar het was fijn geweest als... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Wij hadden vloerkleed gezien in winkel maar helaas boven ons budget. Op internet kijkend kwam ik uit bij vloerkledenvoordelig.nl het was daar wel erg voordelig, is het wel hetzelfde kleed van dezel... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Scherpe prijsstelling leidde ons naar dit bedrijf en deed ons de bestelling plaatsen. Vervolgens bleek (in tegenstelling tot wat op de site stond vermeld) "ons" vloerkleed niét op voorraad...een tegen... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Arredatore d'interni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vloerkledenvoordelig is de voordeligste webshop op het gebied van A-kwaliteit karpetten. Ziet u ergens anders het karpet goedkoper? Laat het ons weten! Wij bieden u altijd de laagste prijs garantie! Vloerkledenvoordelig.nl is onderdeel van Hofmans at Home. Hofmans at Home exploiteert ook andere succesvolle webwinkels op het gebied van wonen zoals: vloerenvoordelig.nl, vloerbedekkingvoordelig.nl, kunstgrasvoordelig.nl, deurmattenvoordelig.nl en zonweringvoordelig.nl.

Nella media

TrustScore 3 su 5

185 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

betaald naar nog niets ontvangen!

Lange wachttijd wat van te voren niet wordt aangegeven. Heb nog steeds niets ontvangen dus kan niets beoordelen 😕hopelijk komt het deze week binnen.

21 settembre 2014
Logo di Vloerkledenvoordelig.nl

Risposta di Vloerkledenvoordelig.nl

Geachte I. Spliethof,

Bedankt voor uw review op Trustpilot. Uiteraard betreuren wij het dat u het bestelde vloerkleed nog niet heeft ontvangen. Wij hebben u per mail op de hoogte gesteld over de levertijd op 28-7 en 19-9. Helaas zijn we hierbij afhankelijk van de fabrikant.
Zojuist hebben wij nogmaals geïnformeerd bij de fabrikant en het karpet zal deze week bij ons binnen komen en dan maken we direct een leverafspraak.

Mochten er nog vragen zijn, horen wij het graag.

Team Vloerkledenvoordelig.nl

prima geregeld

Kleed besteld, toch niet tevreden over de kleur icm interieur. Snel en gratis thuis omgeruild voor een ander kleed. Perfect!

16 settembre 2014

Prachtig kleed

De chauffeur heeft ons een prachtig kleed afgeleverd. We hadden een vergissing over de afleverdatum, maar de chauffeur loste dat perfect op en bezorgde het kleed speciaal op mijn werk zodat ik er niet voor hoefde te reizen. Echt maatwerk dus. Ben zeer tevreden.

14 settembre 2014

Voordelig en volgens afspraak

We zagen een vloerkleed op internet, maar twijfelden over de kleur. Daarom toch een paar winkels bezocht en heel toevallig lag hetzelfde kleed er in de kleur die wij voor ogen hadden. En we vonden hem mooi. De prijs in de winkel was alleen minder mooi, namelijk 2 keer zo duur als op de site van vloerkledenvoordelig.nl! Dus bij thuiskomst beestelden we het kleed direct online. Omdat het niet op voorraad was, kon het helaas niet op de gewenste datum geleverd worden, maar wel een week later. Het is keurig volgens afspraak bezorgd en het ziet er geweldig uit.

11 agosto 2014

uitstekende service

ben netjes geholpen, uitleg over de levering was duidelijk , het feit dat we het kleed nog mochten ruilen binnen 14 dagen gaf de doorslag om het via vloerkledenvoordelig te laten leveren. evenals de scherpe prijs en de duidelijke website.

30 luglio 2014

goede service

Ik heb met vloerkledenvoordelig gebeld en kreeg een erg aardige verkoper aan de lijn ( thijs ) en die maakte een zeer scherpe prijs.
geld over gemaakt en na een tijdje kreeg ik een mailtje dat het kleed binnen was en wanneer ik het bezorgd wilde hebben. op de site ingevuld en werd keurig op die dag bezorgd . de chauffeur wist helaas niets van de extra ingevulde tekst en was weer bijna weg gereden . gelukkig heeft de buurvrouw het kleed toch in ontvangst kunnen nemen. ik ben er erg blij mee.

mvg, Robert

6 luglio 2014
Valutata 1 stelle su 5

Te lang wachten op geld na retourzending

Na een retourzending wacht ik nu al bijna 3 weken op mijn geld. Er wordt van alles beloofd maar geld staat nog niet op mijn rekening.
Ben nu genoodzaakt om een advocaat in te schakelen, want met deze mensen kom ik er zelf niet uit. Waardeloos!!!

30 giugno 2014
Logo di Vloerkledenvoordelig.nl

Risposta di Vloerkledenvoordelig.nl

Beste Wesley,

Bedankt voor uw bovenstaande reactie.
Wij hebben inmiddels telefonisch contact met u gehad en helaas heeft door een onjuistheid in de administratie de betaling te lang op zich laten wachten. Onze administratie heeft dit direct gecorrigeerd en inmiddels staat het volledige aankoopbedrag op uw rekening.

Nogmaals onze oprechte excuses dat de retourbetaling niet binnen 10 werkdagen op uw rekening stond.

Team Vloerkledenvoordelig.nl

Prima service!!

Voor de bestelling te plaatsen eerst telefonisch contact opgenomen of mijn bestelling op voorraad was en hoelang de levertijd was.
Daarna de bestelling geplaatst en na een week een mail ontvangen voor een afspraak te maken voor levering.
De dag van levering telefonisch contact gehad welk tijdstip het vloerkleed geleverd werd.
Dat gebeurde ook!!
Prima gegaan allemaal.
Wij zijn op ons kantoor erg blij met het vloerkleed in één van onze vergaderruimte.

24 giugno 2014

Snelle, eerlijke service

Op maandag, na telefonisch advies, bestelt en dezelfde week nog in huis. De levering verliep keurig op de afgesproken datum en de chauffeur belt netjes 45 minuten voor levering. Hij bracht het karpet zelfs naar de tweede verdieping!

Een zeer vriendelijke klantenservice en niet onbelangrijk een zeer scherpe prijs voor A-kwaliteit vloerkleden. Wij zijn helemaal tevreden met deze firma en zullen een vervolgaankoop ook zeker gaan plaatsen.

13 giugno 2014

Geweldige service

Prijzen leggen lager , service vele malen hoger dan de meeste bedrijven , levering vond plaats op afgesproken tijd via mail laten Ze je weten wanneer ze komen ik hen telefonisch overleg gedaan omdat ik tussen twee kleuren twijfelde vriendelijke mensen nemen alle tijd denken mee gaven tips en stelde me helemaal gerust door me de garantie te geven mocht ik t niet mooi vinden dat ik t vloerkleed om mocht ruilen ze zouden hem dan ophalen en de ander weer brengen!!!! Was niet nodig want hij staat perfecht !!! Duss samen gevat, snelle levering vriendelijke mensen , geweldige service prachtige vloerkleden en in mijn geval goedkoper dan de concurrent !!!!! Hier kan je met een gerust hart bestellen je zal niet terleurgesteld worden Mvg anita

30 maggio 2014
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più