L'azienda ha risposto
Contacten met vloerkledenvoordelig.nl liepen vlot en netjes. Helaas werd ons vloerkleed later geleverd dan vooraf was verteld. Dit lag aan de levering door de fabrikant, maar het was fijn geweest als... Leggi di più
Wij hadden vloerkleed gezien in winkel maar helaas boven ons budget. Op internet kijkend kwam ik uit bij vloerkledenvoordelig.nl het was daar wel erg voordelig, is het wel hetzelfde kleed van dezel... Leggi di più
Scherpe prijsstelling leidde ons naar dit bedrijf en deed ons de bestelling plaatsen. Vervolgens bleek (in tegenstelling tot wat op de site stond vermeld) "ons" vloerkleed niét op voorraad...een tegen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vloerkledenvoordelig is de voordeligste webshop op het gebied van A-kwaliteit karpetten. Ziet u ergens anders het karpet goedkoper? Laat het ons weten! Wij bieden u altijd de laagste prijs garantie! Vloerkledenvoordelig.nl is onderdeel van Hofmans at Home. Hofmans at Home exploiteert ook andere succesvolle webwinkels op het gebied van wonen zoals: vloerenvoordelig.nl, vloerbedekkingvoordelig.nl, kunstgrasvoordelig.nl, deurmattenvoordelig.nl en zonweringvoordelig.nl.
Beerseweg 10a, 5431 LC , Cuijk, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Komen keer op keer hun afspraken niet na! Levering duurt extreem lang en heeft al meerdere keren om allerlei redenen vertraging opgelopen. In plaats van netjes de klant op de hoogte te stellen hoor je helemaal niks. Veel van het spul hebben ze niet eens op voorraad en duurt een eeuwigheid voordat ze het binnen hebben van hun leverancier. Bizar dat je op deze manier een onderneming kunt runnen anno 2021.
Kijk, fouten worden gemaakt. Maar als je structureel niet je telefoontjes, e-mails en verkooporders opvolgt is het iets heel erg goed mis binnen je organisatie!

Risposta di Vloerkledenvoordelig.nl
Uitstekend geholpen door het personeel. Een snelle service en gemaakte afspraken zijn nagekomen. Hierdoor uiterst tevreden met het kleed en de service.
Wat betreft de aankoop en aflevering van het karpet was er zowel telefonisch als via de mail een prettige, geduldige en duidelijke communicatie met Tom en Rob. Ik kan niet anders dan: TOP!
En zeker ook reuze blij met het nieuwe karpet (Vintage Forest van Mart Visser), een aanwinst in huis.
Diana

Risposta di Vloerkledenvoordelig.nl
Prima aflevering Tevreden over het vloerkleed

Risposta di Vloerkledenvoordelig.nl
prima service mooie aanbieding (btw vrij)

Risposta di Vloerkledenvoordelig.nl
Prima levering en we hebben een keer omgeruild: helemaal probleemloos verlopen.

Risposta di Vloerkledenvoordelig.nl
De levering van het vloerkleed liet toch wel lang op zich wachten (bijna 4 weken). maar vloerkledenvoordelig. is wellicht ook afhankelijk van de leverancier. Verder verliep alles perfect en werden we op onze telefonische
vragen prima te woord gestaan.

Risposta di Vloerkledenvoordelig.nl
Prima, heel mooie kwaliteit van het wollen kleed. Levering ietsje langer dan eerst aangegeven op de site, maar nog steeds goed.

Risposta di Vloerkledenvoordelig.nl
Zeer mooi vloerkleed. Punt van aandacht is dat o0 de site staat levering binnen enkele werkdagen maar heeft 2 weken geduurd.

Risposta di Vloerkledenvoordelig.nl
Uitstekend, kreeg inderdaad de laagste prijs. Heel servicegericht.

Risposta di Vloerkledenvoordelig.nl
Snel, goed geleverd en hetzelfde kleed een stuk goedkoper dan waar ik het eerst zou kopen.

Risposta di Vloerkledenvoordelig.nl
Snelle levering en vloerkleed geheel volgens verwachting. We zijn er blij mee.