Vloerkledenvoordelig.nl Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 1 stelle su 5

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Contacten met vloerkledenvoordelig.nl liepen vlot en netjes. Helaas werd ons vloerkleed later geleverd dan vooraf was verteld. Dit lag aan de levering door de fabrikant, maar het was fijn geweest als... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Wij hadden vloerkleed gezien in winkel maar helaas boven ons budget. Op internet kijkend kwam ik uit bij vloerkledenvoordelig.nl het was daar wel erg voordelig, is het wel hetzelfde kleed van dezel... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Scherpe prijsstelling leidde ons naar dit bedrijf en deed ons de bestelling plaatsen. Vervolgens bleek (in tegenstelling tot wat op de site stond vermeld) "ons" vloerkleed niét op voorraad...een tegen... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Arredatore d'interni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vloerkledenvoordelig is de voordeligste webshop op het gebied van A-kwaliteit karpetten. Ziet u ergens anders het karpet goedkoper? Laat het ons weten! Wij bieden u altijd de laagste prijs garantie! Vloerkledenvoordelig.nl is onderdeel van Hofmans at Home. Hofmans at Home exploiteert ook andere succesvolle webwinkels op het gebied van wonen zoals: vloerenvoordelig.nl, vloerbedekkingvoordelig.nl, kunstgrasvoordelig.nl, deurmattenvoordelig.nl en zonweringvoordelig.nl.

Nella media

TrustScore 3 su 5

185 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte service

Komen keer op keer hun afspraken niet na! Levering duurt extreem lang en heeft al meerdere keren om allerlei redenen vertraging opgelopen. In plaats van netjes de klant op de hoogte te stellen hoor je helemaal niks. Veel van het spul hebben ze niet eens op voorraad en duurt een eeuwigheid voordat ze het binnen hebben van hun leverancier. Bizar dat je op deze manier een onderneming kunt runnen anno 2021.

Kijk, fouten worden gemaakt. Maar als je structureel niet je telefoontjes, e-mails en verkooporders opvolgt is het iets heel erg goed mis binnen je organisatie!

18 febbraio 2021

Beste Joris,

Bedankt voor je feedback en wat vervelend dat je ervaring met ons zó tegen is gevallen.
Ik zou graag kijken wat er aan de hand is met jouw bestelling. Hiervoor heb ik wat meer informatie nodig (zoals een referentienummer). Je kunt deze hier achterlaten maar mag mij uiteraard ook een mailtje sturen: jeanine@hofmansathome.nl

In afwachting van je reactie.

Hartelijke groet,

Jeanine - Team Hofmans at Home
Online Marketing

Valutata 5 stelle su 5

Wat betreft de aankoop en aflevering…Fantastische service!

Wat betreft de aankoop en aflevering van het karpet was er zowel telefonisch als via de mail een prettige, geduldige en duidelijke communicatie met Tom en Rob. Ik kan niet anders dan: TOP!
En zeker ook reuze blij met het nieuwe karpet (Vintage Forest van Mart Visser), een aanwinst in huis.

Diana

2 maggio 2019
Valutata 4 stelle su 5

Prima aflevering Tevreden over het…

Prima aflevering Tevreden over het vloerkleed

16 ottobre 2018

Beste G.J. Poelman,

Bedankt voor uw onderstaande review.

Fijn dat u helemaal blij bent met uw nieuwe vloerkleed.

Veel woonplezier gewenst.

Goede terugkoppeling

Goede terugkoppeling, perfecte levering.

1 settembre 2018

Beste Ger,

Fijn om feedback te horen over onze communicatie.

Bedankt daarvoor!

Goed geholpen

30 agosto 2018

Beste KIS,

Veel plezier met uw nieuwe vloerkleed.

Betrouwbaar

6 agosto 2018

Beste JM Zijlstra,

Bedankt voor de positieve feedback.

Wij wensen je veel woonplezier van je nieuwe vloerkleed.

Goede service!

9 luglio 2018

Hoi Patricia,

Bedankt voor je compliment.

Veel plezier met je nieuwe Louis de Poortere vloerkleed.

Valutata 5 stelle su 5

prima service mooie aanbieding (btw…

prima service mooie aanbieding (btw vrij)

28 giugno 2018

Beste Jolanda,

Wat leuk dat wij je blij hebben kunnen maken met een nieuw vloerkleed voor een speciale prijs :)

Veel woonplezier gewenst.

Valutata 5 stelle su 5

Prima levering en we hebben een keer…

Prima levering en we hebben een keer omgeruild: helemaal probleemloos verlopen.

12 maggio 2018

Beste Chris,

Bedankt voor jullie recensie.

Nogmaals veel plezier van jullie vloerkleed.

tapijt...

De levering van het vloerkleed liet toch wel lang op zich wachten (bijna 4 weken). maar vloerkledenvoordelig. is wellicht ook afhankelijk van de leverancier. Verder verliep alles perfect en werden we op onze telefonische
vragen prima te woord gestaan.

13 aprile 2018

Beste Kees,

Bedankt voor je geschreven review.

Het klopt inderdaad dat wij afhankelijk waren van Louis de Poortere aangezien het niet op voorraad was.

Fijn dat alles verder naar wens is verlopen en wij wensen je nogmaals veel woonplezier.

Prima

Prima, heel mooie kwaliteit van het wollen kleed. Levering ietsje langer dan eerst aangegeven op de site, maar nog steeds goed.

26 marzo 2018

Hoi Maarten,

Bedankt voor je gegeven feedback.

Zeer mooi vloerkleed

Zeer mooi vloerkleed. Punt van aandacht is dat o0 de site staat levering binnen enkele werkdagen maar heeft 2 weken geduurd.

23 marzo 2018

Beste Jaap,

Bedankt voor je geschreven recensie.

Met de levertijden zijn wij intern druk bezig, excuses daarvoor.

Ondanks dat nogmaals veel woonplezier toegewenst.

Uitstekend

Uitstekend, kreeg inderdaad de laagste prijs. Heel servicegericht.

16 marzo 2018

Goedemiddag Eileen,

Super bedankt voor je leuke bericht :)

Snel

Snel, goed geleverd en hetzelfde kleed een stuk goedkoper dan waar ik het eerst zou kopen.

13 febbraio 2018

Hoi Jacqueline,

Bedankt voor je leuke review :)

Veel plezier van je nieuwe vloerkleed.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en vloerkleed geheel …

Snelle levering en vloerkleed geheel volgens verwachting. We zijn er blij mee.

13 febbraio 2018

Beste Marion,

Super leuk om je recensie te lezen.

Bedankt daarvoor.

Team vloerkledenvoordelig.nl

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più