Carpetique Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di tappeti

Scritti dall'azienda

Bij Carpetique vind je stijlvolle en moderne vloerkleden die perfect passen in ieder interieur. Het assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde kleden in verschillende maten, kleuren en stijlen, van Japandi tot Scandinavisch. Elk vloerkleed is ontworpen met oog voor detail, comfort en kwaliteit. Dankzij de wasbare stoffen en antislip-onderzijde geniet je van praktisch gemak met een luxe uitstraling. Omdat wij rechtstreeks samenwerken met de fabrikant en een grote voorraad in Nederland hebben, kunnen wij jouw vloerkleed snel en voordelig leveren. Bestel je vóór 18:00? Dan wordt je bestelling morgen geleverd. Zo geef je jouw interieur in no-time een stijlvolle upgrade. Ontdek het verschil met Carpetique, waar design, comfort en service samenkomen.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

9 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Bestel alleen als je het zeker weet

Update: inmiddels is mijn geld teruggestort en ook van de 2de retourzending heb ik mijn geld ontvangen.

Het bestelde vloerkleed was binnen een paar dagen geleverd. Het vloerkleed was heel mooi maar helaas paste de kleur niet bij de vloer. Deze is retour gegaan. Inmiddels is het vloerkleed ruim 2 weken geleden ontvangen bij Carpetique, maar mijn geld is nog niet teruggestort. Via de mail wel contact gehad en tot 2 keer toe is er belooft dat het binnen 2 werkdagen op mijn rekening zou staan. De laatste belofte was van vrijdag 21 augustus, dus op 26 augustus weer gaan mailen omdat ik nog steeds niets had ontvangen. Vanuit Carpetique is het daarna heel stil geworden.
Helaas had ik nadat het eerste vloerkleed retour was gegaan een nieuwe besteld. De kwaliteit was niet wat ik er van had verwacht, dus deze is ook retour gegaan. Je raad het al ook daarvan heb ik mijn geld nog niet terug ontvangen.
Had ik de reviews maar eerder gelezen dan had het ik hier nooit besteld.
Er is geen telefoonnummer bekend van het bedrijf en op mail wordt slecht gereageerd.

28 agosto 2026
Valutata 5 stelle su 5

Heel blij met ons nieuwe vloerkleed

Heel blij met ons nieuwe vloerkleed. We zochten een vintage vloerkleed voor een leuke prijs . En dat is gelukt. Erg mooi vloerkleed, heerlijk zacht en mooie kleuren. De levering duurde een paar dagen.

16 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Op zich een prima levering

Op zich een prima levering, het vloerkleed was van goede kwaliteit maar te fluffy voor ons dus terug gestuurd. Deze is inmiddels 3 weken geleden aangekomen in het magazijn van Carpetique maar nog steeds is de terugbetaling niet verwerkt.. er wordt ook niet meer gereageerd op de mails. Dus pas op met bestellen, ik zou niet weer voor deze leverancier kiezen.

22 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Top service

Heb mijn preorder ontvangen. Een Japandi vloerkleed zo mooi, past perfect bij mijn meubels. Erg fijne service van Carpetique. Thx ! 🥰

11 aprile 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più