1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Agenzia di progettazione e design

Vi laver unikke interiør produkter, der belaster miljøet mindst muligt.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,0

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Det var jo plastikmarteriale,det havde…

Det var jo plastikmarteriale,det havde jeg ikke forventet til den pris, det skulle være en gave men man giver ikke plastik i gave.

30 luglio 2026

Kære Lone

Det fremgår tydeligt af vores hjemmeside, hvad vaserne er lavet af:

Materialet i vores produkter er fremstillet af restprodukter fra høsten af afgrøder. Stivelse og sukker udtrækkes fra restprodukterne og fermenteres ved hjælp af bakterier til mælkesyre, som derefter polymeriseres. Den færdige polymer anvendes enten i sin naturlige form eller farves med pigmenter.

Vi synes, det er ærgerligt, at du giver os en dårlig anmeldelse, fordi du ikke har orienteret dig om produktet, inden du valgte at købe det.

Flotte vaser

Flotte vaser, kan lide tanken om genbrug og recykling. Sødt brev med i pakken

12 luglio 2026

Hej Gitte

Tusind tak, fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds, og at du kan lide vores koncept, som netop er grunden til, at vi startede Vintervad Design.

De bedste hilsner
Teamet bag Vintervad Design

Anna vase i hvid.

Jeg købte en 18 cm Anna vase i hvid hos Vintervad Design.
Modtog pakken efter få dage, og vasen er smuk i sit design, og lige som jeg havde forstillet mig, så 5 stjerner fra mig.
Annette

6 luglio 2026

Hej Annette

Tusind tak, fordi du bruger tid på at dele din oplevelse med os. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds og har haft en god oplevelse.

De bedste hilsner
Teamet bag Vintervad Design