Hurtig afsendelse.
Har handlet flere gange og er meget tilfreds på alle punkter
Outlet Nordics er en dansk webshop, der specialiserer sig i at tilbyde kvalitetsvarer til skarpe outletpriser. Vi opkøber restpartier, konkursboer og overskudslager, hvilket betyder, at vores sortiment løbende varierer og ofte består af produkter i begrænsede mængder. Hos os kan du finde et bredt udvalg inden for bolig, livsstil og hverdag. Vores fokus er altid at levere gode produkter til priser, der ligger under den normale markedspris. Det betyder, at du som kunde har mulighed for at gøre et godt køb – men også at sortimentet hurtigt kan ændre sig. Vi arbejder løbende på at finde nye varer, så vores kunder altid kan opdage noget nyt. Samtidig gør vores online setup det muligt at holde omkostningerne nede og give besparelserne videre. Outlet Nordics er en 100% onlinebaseret webshop med fokus på værdi, kvalitet og gode tilbud. 👉 Webshop: https://outletnordics.dk
Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Hurtig afsendelse.
Har handlet flere gange og er meget tilfreds på alle punkter
Prisen ændret sig på varen efter bestillingen, hvilke virkede mystisk.
Ellers en god kommunikation og hurtig forsendelse.
Hurtig ekspedition og gode varer, kan varmt anbefales.
Virkelig god oplevelse - super priser, hurtig levering og nem overskuelig webshop 🤩
Rigtig gode priser på lækre produkter og super hurtig levering.
Havde også kontakt med kundeservice og der var heller ikke noget at sætte en finger på. Hurtig og venlig hjælp :-)
Handler her meget gerne igen :-)
Har handlet her flere gange 🥰 super hurtigt levering og alt som forventet
Alt levede op til forventningerne - fik alle de produkter, jeg havde bestilt, pakken kom ok hurtigt. Og det er bestemt gode priser. Det var første gang jeg handlede der, og gør det gerne igen
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.