HERN studio Recensioni

TrustScore 4 su 5

1. Negozio
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di seta

HERN Studio designer og udvikler silkepudebetræk i 100 % mulberry silke med fokus på kvalitet, restitution og funktion. Vores hovedpudebetræk, HERN Pillowcase, er lavet i 22 momme silke i højeste kvalitet (grad A6) for at skabe de bedst mulige betingelser for din søvn. Ren silke reducerer friktion, regulerer fugt og holder en stabil temperatur gennem natten. Det giver et mere behageligt og uforstyrret sovemiljø. Den temperaturregulerende struktur giver oplevelsen af at sove på den kølige side af puden. Silke er mere skånsomt mod hud, hår og kroppens reaktion på omgivelserne sammenlignet med andre materialer, herunder bomuld, bambus, polyester, hør og lyocell. Den glatte overflade resulterer i færre sovemærker i huden og mindre filtret hår. Det kan over tid bidrage til en reduceret udvikling af rynker og mindre hårtab. Silke absorberer ikke fugt fra hud og hår på samme måde som andre materialer. Din hud- og hårpleje absorberes derfor ikke af silken, men bliver, hvor du får udbytte af de gavnlige egenskaber. Silke kan absorbere overskydende fugt som sved, men molekylerne bindes ikke i strukturen, så ophobning af lugt og fugt reduceres. Silke kommer derfor ikke til at lugte af sved på samme måde som andre materialer og føles mindre fugtig i løbet af natten. Materialet er naturligt modstandsdygtigt over for husstøvmider, skimmel og bakterier, hvilket gør det velegnet til personer med sensitiv hud, eksem, psoriasis eller tendens til irritation, allergi eller astma. HERN Studio er skabt for at øge ambitionerne for restitution. Vi bruger en tredjedel af vores liv på at sove, hvor vi gennemgår både fysisk og mental regenerering. Bevidste valg for at optimere restitution skaber bedre forudsætninger for at opnå sine ambitioner. HERN your ambitions.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Super god oplevelse

Jeg er virkelig blevet positivt overrasket over de silke pudebetræk fra Hern Studio. De føles ekstremt bløde og lækre, men det bedste er, at jeg faktisk kan mærke en forskel på min hud.

Siden jeg begyndte at bruge dem, vågner jeg ikke længere med samme irritation eller tørhed. Det virker som en lille ændring, men det har haft en tydelig effekt.

29 aprile 2026

Super oplevelse!

Jeg købte to stk pudebetræk hos HERN, og jeg har siden brugt dem konstant. De er vildt behagelige og har også gjort en mærkbar forskel for mit hår. Super kvalitet!

9 gennaio 2026

Lækkert pudebetræk i fed silke

Lækkert pudebetræk i fed silke. Flot i den gråbrune farve. Passer godt til meget af mit sengetøj. Skønt at sove med for både huden og håret, når man som jeg er lidt oppe i årene. Fin service. Kan på det varmeste anbefales.

7 aprile 2026