Het appartement zelf was fijn maar na iets meer dan een jaar huren bij Vesteda ben ik blij dat ik van deze geldklopperij af ben. De huur is al hoog en de liften van het pand hebben het meerdere m... Leggi di più
Ik woon nu twee weken in m’n nieuwe woning van Vesteda en de eerste indruk is erg positief. De communicatie verloopt soepel en het voelt allemaal heel persoonlijk aan, wat ik echt waardeer. De me... Leggi di più
Vesteda Rotterdam zijn huisjesmelkers, en bovendien doen zij etnisch profileren. Ben je buitenlands en heb je geenschulden en verdien je een topsalaris dan kom je er toch nooit in aanmerking voor.... Leggi di più
Een positieve ervaring mag ook gedeeld worden. Sinds 01-08 hebben wij een woning bij Vesteda gehuurd en we vonden het proces transparant en duidelijk. Het huurdersportaal is fijn in gebruik en we... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Agenzia di affitti immobiliari
- Condominio
- Agenzia di affitto di appartamenti
- Azienda per la gestione delle proprietà immobiliari
- Agenzia immobiliare
- Agenti immobiliari
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vesteda verhuurt woningen in de vrije sector door heel Nederland. Bekijk het aanbod en schrijf u gratis in.
Claude Debussylaan, 1082, Amsterdam, Paesi Bassi
- vesteda.com
Le persone hanno visualizzato anche
Super slechte bereikbaarheid
Super slechte bereikbaarheid en komen de afspraken helemaal niet na! Medewerkers aan de telefoon praten naar de mond toe en tonen begrip en beloven de afspraken na te komen maar vervolgens hoor je er niks meer van. De wachttijden aan de telefoon zijn nog erger dan bij de belastingdienst. Ga niet huren via vesteda wat een ellende is dat!
Thuis komen
Wat een fijne ervaring om te gaan huren bij Vesteda. Gigiano liet mij de woning zien en is mijn contactpersoon gebleven de afgelopen weken. Ik kreeg namelijk de woning. Yes zoooo blij en zo leuk hoe er dan meegeleefd wordt. Nu 6 weken hier en ook nadat ik nog wat kleinigheidjes vond die niet goed werkte ben ik top geholpen. Dit is letterlijk en figuurlijk heerlijk thuiskomen. Bedankt!
Lekkages in huis zodra de winter…
Lekkages in huis zodra de winter aanbreekt, condense, vocht druipt van de ramen het huis binnen en schimmel op de ramen, raamkozijnen, achter en onder ons behang, onze laminaat zit los vanwege het vocht dat naar de vloer druipt en doordat de vloer vochtig is vanwege super slechte isolatie en de woning vreselijk koud en vochtig blijft, meerdere malen klachten doorgegeven en er word weinig tot niets aan gedaan. Vesteda vraagt heel veel huur voor de super oude woningen, maar willen niet in goede isolatie, dubbele beglazing noch kunststof kozijnen investeren. Wij hebben een waslijst reparaties nog staan vanaf 2022 en zijn nogsteeds niet opgelost en voldaan. Vesteda verplicht ons ook nog reparaties zelf op te lossen, omdat die voor de huurder (,,,)zijn. Als je bij Vesteda huurt,word je vriendelijk behandeld, totdat je het contract getekend hebt en sleutels in handen en de problemen zich voordoen, moet je super veel geduld hebben dat reparaties plaats vinden. Echt vreselijk want ze verdienen genoeg aan de hoge huur prijzen.
Onbereikbaar als je een storing in huis…
Onbereikbaar als je een storing in huis hebt. Al drie keer via de website een melding van gemaakt. Helaas geen reactie en ook telefonisch onbereikbaar.
Nooit een bezichtiging
Ergens in juni/juli 2023 gereageerd. Uiteraard de gehele tijd te huur op de website 5 kamer eengezinswoning in S buurt in Reigersbos. In september pas vernomen dat de woning was verhuurd. PDaarna op een andere woning gereageerd juli/aug. Tot heden geen reactie, noch uitnodiging voor bezichtiging. Wanneer je reageert op een woning word je gewoon nooit uitgenodigd voor een bezichtiging. Bel je naar klantenservice, nooit concreet antwoord. 'Als u wordt uitgenodigd krijgt u bericht'....Intussen sta je voor een woning die nog steeds te huur staat op de website al 4 mnd of langer te wachten. Onoverzichtelijke website. Geen idee hoeveelste (reserve) kandidaat ik ben. Ben momenteel vanaf de zomer reserve kandidaat voor een woning, die nog steeds niet is verhuurd.
Je kan liever bij woningnet Amsterdam/ Rooftrack of Funda kijken naar een woning. Daar wordt je nog uitgenodigd en krijg je duidelijk te zien waar je aan toe bent.
5 jaar lang lekkage!
Wij proberen nu al sinds dat we de woning betrokken hebben (ongeveer 5 jaar geleden) een lekkage opgelost te krijgen. Wordt continue van het kastje naar de muur gestuurd! Verzoeken via hun portaal, e-mails, meer dan 20 keer gebeld en altijd hetzelfde verhaal. "Ja meneer we gaan het oplossen, we bellen u morgen terug". Ben nog nooit teruggebeld. Of: "Ja de loodgieter neem contact met u op". Wat dus vervolgens nooit gebeurd. Of: "We verbinden u door met de Loodgieter." Vervolgens bij de loodgieter: "Nee we hebben geen opdracht, kan niets voor u doen."
Ben hier echt helemaal klaar meer! Meest incapabele klantenservice die ik ooit heb meegemaakt!
Wat een slechte klantenservice....of…
Wat een slechte klantenservice....of wacht...welke klantenservice?
Belachelijk gewoon
Dat dit toegestaan is in Rotterdam..
Triest
Een positieve ervaring mag ook gedeeld…
Een positieve ervaring mag ook gedeeld worden.
Sinds 01-08 hebben wij een woning bij Vesteda gehuurd en we vonden het proces transparant en duidelijk. Het huurdersportaal is fijn in gebruik en we zijn telefonisch altijd vriendelijk geholpen. Tot nu toe bij reparaties is er ook snel gehandeld. We wonen er tot op heden erg fijn, bedankt!
Opzegtermijn niet aangehouden!
10 jaar gewoond in een huurwoning van Vesteda, altijd alles netjes betaald en afgehandeld. Maar vanuit Vesteda nooit klantgerichte service gehad. Hun kroon op het klantgericht werken is ons extra huur in rekening brengen voor een einddatum die ze zelf hebben bepaald. Dit terwijl wij 3 maanden van te voren de huur hebben opgezegd en een opzegtermijn van 1 maand hebben. Aan de telefoon werd ik frontaal aangevallen en niet geholpen. Zoek het maar uit was de boodschap. NPS = -100
DRAMATISCH
Speciaal een account aangemaakt om 1 ster te geven. Als je eenmaal huurt is het top geregeld qua onderhoud aan portiek. Goed, als de balkondeur niet goed sluit of vervangen moet worden vanwege een ster in de ruit, dan duurt het even voordat de aannemer langskomt. Dat valt te begrijpen. Vervolgens moet die overigens nog drie keer langskomen omdat die je deur niet goed plaatst en er gewoon wind langs de deur waait.
Als je de klantenservice wil bereiken en ze toezeggen je te helpen, dan wordt er echt niks, maar dan ook niks geregeld. Je mag dan mailen naar iemand, dan moet er binnen 10 dagen gereageerd worden volgens bedrijfsbeleid. Echter wordt er niks aan gedaan en mag je weer nabellen om wat gedaan te krijgen.
Ik heb 2 maanden geleden een allonge ondertekend om de huur over te nemen van mijn voormalig huisgenoot. Er volgt gewoon geen opvolging. Geen informatie over de inspectie, ik kan mijn vriendin niet inschrijven want Vesteda zet het contract niet door. Ik heb er begrip voor dat dit even kan duren. Maar 2 maanden onzekerheid is veel te lang. Daarnaast wordt je constant van het kastje naar de muur gestuurd als je vragen hebt en zeggen ze altijd dat je 10 werkdagen geduld moet hebben.
Bel je voor een vraag? Mailen, we komen er in 10 dagen op terug. Antwoord op de mail: Bel maar naar de klantenservice.
DRAMATISCH
1 ster is nog te veel voor dit bedrijf
1 ster is nog te veel voor dit bedrijf. Het zijn leugenaars eerste klas. Vooral werknemer Quincy ) We hadden in principe de woning toegewezen gekregen. Ik had de benodigde documenten ingevoerd daarna bleef het stil. Muisstil! Ik had al een paar keer geprobeerd te bellen maar continu voicemail, niet terug bellen of mailen, geen gehoor geven aan ingesproken voicemail. Er zat haast achter want de oude bewoonster moest gaan opleveren. Ook de oude bewoonster kon maar moeilijk contact krijgen met Quincy. Op het laatste moment belt Quincy op met de mededeling om alle documenten die ik al had verstuurd in PDF bestand wil toevoegen voor 14u DEZELFDE DAG met dreigement dat de woning anders naar iemand zou gaan. Euh waarom kom je daar nu mee, vraag ik. Ik had je gisteren al gemaild zegt Quincy.. nee hoor dat heb je niet. Hij bleef maar volhouden dat hij dat wel had gedaan maar is allemaal kletspraat. Ik ben altijd te bereiken op welke manier dan ook. Toch maar snel naar huis gegaan ) OP MIJN WERKDAG ) om de boel te regelen. Alles was goed verstuurd leek mij. Krijg ik de ochtend erop een telefoontje dat er 2 documenten ( salarisstrook en werkgeversverklarin) een beetje wazig waren dus niet acceptable voor hem. Direct ook de mededeling dat het huis naar iemand anders gaat! Onmenselijke actie en nog niet eens de kans krijgen om het te herstellen. Waar gaat het over zeg? Vesteda , zo ga je niet met mensen om! 1 wazig salarisstrookje terwijl de andere 4 salarisstroken, jaaropgave, etc , etc zeer helder en duidelijk waren. MAAR , dat ene iets wazige strookje was blijkbaar de reden om ons NIET dat huis te geven. Bedankt Vesteda! Mensen ga niet met dit bedrijf en vooral Quincy in zee!
Fijne verhuurder
Fijne verhuurder. Duidelijke overdracht en niet te strak op de regels.
Nemen rustig de tijd en leggen als prima uit.
Eigenlijk is alles wel goed geregeld
Eigenlijk is alles wel goed geregeld. Alles netjes te regelen via de site. Je krijgt binnen elke dagen een respons.Moeilijk doet Vesteda niet. De woningen worden netjes onderhouden. De contactpersoon is heel goed bereikbaar en doet erg haar best.
Met één ding scoren ze ver onder de maat. Dat is met de jaarafrekening servicekosten. Elk jaar beloven ze weer dat ze die op tijd verstrekken en elk jaar lukt het ze niet. Kreeg zojuist weer een mail dat het weer niet gelukt is die op tijd te versturen. Dat is echt wel een klucht aan het worden. Dus goede verhuurder met een maar ........
Het wijzigen van het huurdersbestand…
Het wijzigen van het huurdersbestand zou volgens Vesteda in maand geregeld moeten zijn. Inmiddels een half jaar verder en er is nog niets geregeld. Iedere keer spreek je een andere medewerker die weer een andere verhaal verteld en het erg vervelend voor je vind, maar ondertussen niets voor je kan doen.
Woning is verder prima, maar klantenservice is niet competent en zegt dingen zonder dat ze weten of dit juist is.
geven niks om huurders
geven niks om huurders, kennelijk heb je geen recht op een tochtvrije woning. Wachten gerust een paar weken met antwoorden, ja ik heb het over jou Jeffrey
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, slechte communicatie en medewerkers vertellen onwaarheden omtrent oa voor en eindinspectie, waardoor je op hoge kosten wordt gejaagd en buiten proportioneel zijn.
Tevens werken er mensen die niet vakbekwaam zijn. Nooit meer huren via Vesteda.
Niet huren via Vesteda!!!
Ik hoor om me heen in Gorinchem dat Vesteda een enorm geldbelust bedrijf is. Ze behandelen verhuurders als melkkoeien die ze kunnen uitmelken en streven hun normen en waarden niet na die ze verkondigen op hun website. Ik heb laatst een bizar verhaal gehoord over een eindinspectie waarin ze echt het onderste uit de kan halen om nog wat te kunnen verdienen met onwaarheden over mankementen en hygiëne in een woning. Geldwolven! Advies is om geen woning te huren via Vesteda!!
Ik ben al ruim een jaar bezig om de…
Ik ben al ruim een jaar bezig om de geluidsoverlast van de bovenbuurvrouw op te lossen met Vesteda. Vesteda reageert heel laat, komt na een half jaar met maatregelen, waar niet aan wordt gehouden. Er staat duidelijk in de huurregelement dat een ondervloer van minimaal 10 db verplicht is. Bovenbuurvrouw heeft geen ondervloer, hier is Vesteda van op de hoogte, maar tot op heden nog geen concrete stappen ondernomen! Schandalig!!
Vesteda reageert niet of nauwelijks op…
Vesteda reageert niet of nauwelijks op e-mails als er zich problemen voordoen. Daarnaast wordt je minimaal 20 minuten telefonisch in de wacht gezet als je iemand te pakken wilt krijgen. Dit bedrijf neemt je als huurder totaal niet serieus en staat alleen open voor enige communicatie als je de huur niet op tijd over maakt. Ik heb erg veel nare ervaringen als het gaat om afhandelingen binnen het huis. Onlangs hadden wij lekkage en hebben ze de tegels in de keuken open moeten breken. Daarna heeft de tegelzetter een verkeerde kleur tegel terug gemonteerd. Vesteda antwoord dan dat het erg vervelend is, maar daar kunnen ze helaas niets aan doen. Dit is echter één van de zoveel gebreken die dit bedrijf niet voor rekening neemt of helemaal niet netjes oplost. Als je de huur maar wel op tijd over maakt!
Huurwoning dramatisch afgeleverd, Vesteda wilt geen verantwoordelijkheid opnemen
Ik heb een huurwoning kunnen krijgen via Vesteda. Echter, had ik niet door hoe dramatisch de muren waren. Kale betonnen muren met gaten, gipsplaat muren met diepe krassen en beschadigingen, in de hal een scheur van plafond tot aan de vloer (betonnen muur) en oud behang dat niet over te verven was.
Ik heb geprobeerd te verven over oud behang en dit behang kwam los. Zo heb ik extra werkzaamheden en kosten moeten maken om dit behang te verwijderen. Muren die niet vlak zijn , geprobeerd er overheen te behangen maar het zag er niet uit.
Wanneer ik bij vesteda deze klacht ging indienen beweerde zij dat de woning in "Redelijke staat" is afgeleverd. Er is niks "Redelijks" aan muren die opnieuw gestuukt moeten worden. Zo heeft vesteda mij weken lang laten wachten op dit definitief antwoord, nooit een ander optie gegeven zoals dat iemand langskomt en te controleren of de muren daadwerkelijk in zo een dramatische staat zijn opgeleverd. Onprofessioneel en amateurish, alles om een paar centen te besparen.
Mijn advies, voor je een woning aanneemt laat een expert langs komen. Niks tekenen totdat de woning in goede staat wordt aangeleverd.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.