L'azienda ha risposto
Men heeft haar huur voorwaarden gewijzigd van 3-4,5 keer de huur naar 4 tot 4,5 keer de huur zonder hier enige informatie over te verstrekken. En nu val ik net buiten de boot. Daarnaast wordt dit nooi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben na de eerste keer reageren uitgenodigd voor een bezichtiging en daarna ongeveer +/- 60 keer een afwijzing. Ik voldoe aan alle voorwaarden. Maar helaas. Ik heb wel een tip voor diegene die een... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Huurwoningen die overeenkomen met uw woonwensen vindt u op www.ikwilhuren.nu, een initiatief van MVGM Vastgoedmanagement.
De Bruyn Kopsstraat 9k, 2288 EC, Rijswijk, Paesi Bassi
Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
The rent price and location may look attractive at first, but dealing with this company quickly becomes a nightmare. Communication is extremely poor – emails are ignored and phone calls are often cut short without any real attempt to resolve problems.
Transparency regarding payments is also highly questionable. During the tenancy and especially when trying to terminate the contract, unexpected fees suddenly appear, sometimes for services that were never actually provided.
From my experience, renting through this company feels like signing a pact with the devil – everything seems fine at the beginning, but later you are left with poor service, no communication, and unpleasant financial surprises.
Tenants should think very carefully before renting through this company.

Risposta di ikwilhuren
Je krijgt hier geen huis, onmogelijk. Ik probeer het al een jaar, 24/7. Ik kijk constant op deze site en soms ben ik de eerste die reageert. Zelfs met een betaald abonnement krijg je geen e-mailmeldingen en als je ze via WhatsApp probeert te bereiken, krijg je nauwelijks antwoord. Wat ik heb gemerkt, is dat ze hun huizen misschien al reserveren voordat ze hun advertenties officieel online zetten.

Risposta di ikwilhuren
Absolutely useless, 0 viewing after paying for 3 months. do not waste your money there. 36 euros a month for nothing

Risposta di ikwilhuren
Helaas heb ik na betaald te hebben voor een plus-account en het dagelijks (meerdere keren per dag) checken en reageren op woningen, nu pas in de gaten dat er iets niet klopt aan de manier van werken. Aangezien een woning die er een half uur geleden nog niet stond, op het moment dat ik weer inlog al een disclaimer staat “er is veel interesse in deze woning”, denk ik huh? Woningen waar ik op gereageerd heb, die in minder dan 24uur al “verhuurd” zijn (specifieke woning: scheldestraat in den haag). Hoe kan dat? Mochten er mensen zijn die een plus-account overwegen: doe het niet. Je gooit 36 euro letterlijk weg. Scammers.

Risposta di ikwilhuren
Wat een ongelofelijke oplichters. Appartement komt online op 28/1/2026 op ikwilhuren.nu. Op 29/1/2026 sluit inschrijven voor een loting voor bezichtiging. Helaas kun je zonder betaald account pas op 30/1/2026 reageren op deze woning. Daar gaat je kans op inloten. Tenzij je dik betaald natuurlijk.. Maar gezien de reviews hier ga ik die euro's niet aan deze bende verkwisten.

Risposta di ikwilhuren
Na mijn vorige review in mei 2025 werd ik ineens uitgenodigd voor een bezichtiging heel toevallig allemaal! De woning werd geweigerd omdat ik een edr registratie had deze bleek onterecht en dit heb ik aan kunnen tonen maar door alle afspraken heen hadden ze de woning als geannuleerd voor mij en aan de volgende aangeboden ik ben hier ziek boos en verdrietig om geweest gemaild maar op de laaste mail nooit geen antwoord meer gehad. Sinds mei zijn er geen woningen meer op de site gekomen tot begin deze week. Ik hoop dat ze me weer een keer uitloten want ben nu al zo lang betalend woningzoekende dat het wel een keer tijd word. Maar heb er een hard hoofd in want ze zijn niet eerlijk en je word niet eerlijk behandeld.

Risposta di ikwilhuren
Wat een misleidende informatie zeg! Krijg gewoon letterlijk andere woningen te zien na het reageren / betalen en al die onzin. En vervolgens maar via googlemaps teweten komen dat de huis compleet ergens anders ligt.

Risposta di ikwilhuren
Met all the requirements, applied the moment a listing is posted, not a single viewing for more than a month. When rejected they never let you know, let alone give a hint of why that was the case. They just collect the premium money. At least other websites don't make you pay to apply and you end up getting viewings. Here you pay, and the chances of viewing are very.. very slim. Waste of time and money, avoid it at all cost.
Edit after response: There's no point in accepting more applications if the home has already 1000 applicants. You're just selling hope for money and hiding behind this "fair lottery system". If everyone is allowed to respond and speed doesn't matter, then there's no point in paying a premium
Edit: Since I wrote this I started receiving multiple "Unfortunately, you are not entered for a viewing" emails. What a coincidence ❤️

Risposta di ikwilhuren
1 jaar ingeschreven dagelijks site monitoren 1 bezichtiging en door loting het niet geworden. Nu zal ik weer moeten betalen om te verlengen. Dus niet op Funda is het gratis en je krijgt tenminste reactie van de makelaars. Zonde van het geld.

Risposta di ikwilhuren
Je kans op toewijzing is klein. Laten je eindeloos veel documenten/scans uploaden en onbeperkte toegang verlenen tot al je gegevens bij Banken, Gemeente, UWV, Pensioenfondsen, Kadaster, Overheden enz. Verkeerde ingagsdatum in het contract kon niet worden aangepast , aanbieding vervallen..... Mijn acceptatie zou niet zijn ontvangen, aanbieding vervallen...Zonde van mijn tijd en moeite!

Risposta di ikwilhuren
Helaas al 2 jaar ingeschreven als woningzoekende met een betaald Plus-account. Iedere keer als ik een woningnotificatie ontvang die perfect aansluit bij mijn zoekprofiel, reageer ik direct. En tóch staat de woning vrijwel altijd al op ‘gereserveerd’. Dat is vreemd, want volgens hun eigen regels zouden nieuwe woningen open moeten staan voor alle geïnteresseerden. Of worden er soms selectief e-mails uitgestuurd? Uit pure frustratie heb ik contact gezocht met MVGM. In hun reactie werd vrolijk uitgelegd dat ze werken met een lotingssysteem. Als je voldoet aan de inkomenseis, doet het systeem een willekeurige selectie van 1 tot 3 personen. Letterlijk werd gezegd dat het neerkomt op “geluk hebben”. Serieus? In tijden van woningnood bepalen ze via een digitale loterij wie überhaupt mag bezichtigen? Ondertussen hoor ik van mensen die bij grote bedrijven of banken werken dat zij binnen een week een woningaanbod kregen, soms zelfs meerdere tegelijk. Dat laat zich moeilijk verklaren als puur “toeval”. Geloot zijn voor drie woningen wauw. Dit zijn mensen uit mijn omgeving die huren via MVGM uit wanhoop heb ik gevraagd naar hoe zij het hebben aangepakt en hoe lang zij ingeschreven stonden en hun reactietijd is geweest. Dus ja, het voelt alsof er achterdeurtjes bestaan en gewone woningzoekenden mogen meedoen voor de vorm, maar staan structureel buitenspel. Je voelt je gewoon tweederangsburger in een systeem dat zegt eerlijk te zijn, maar vooral willekeurig en schimmig aanvoelt. MVGM roept steeds in reacties “mail ons via webcare”. Maar daar zit ik niet op te wachten help mensen aan een woning en wees eerlijk over hoe de selectie écht werkt. Mijn advies aan andere woningzoekenden: verwacht niets van dit platform. Betaal niet voor een Plus-account, want je betaalt feitelijk om mee te doen aan een kansspel.
Nou, 2 keer een betaling voor een jaar gedaan aangezien we van plan zijn weer eens te verhuizen.
De betaling wordt aangeboden als een soort van ‘voorrang’ dat je nieuwe beschikbare woningen als 1 van de eerste personen te zien krijgt. Uiteindelijk maakt dit niet uit, de mensen die later er op reageren maken net zo veel kans in de loting, of toch niet.
Zodra wij een woning krijgen via de mail, dan reageren we hier echt direct op. Direct is al te zien dat de woning gereserveerd en in bezichtingen is, of dat er enorm veel interesse is (wat ik kan begrijpen). Echter snap ik dan niet helemaal dat bij het tweede de woning de volgende dag wel direct gereserveerd en in bezichtiging is.
Tevens wordt er ook geen mailtje gestuurd dat je niet gekozen bent uit de loting, noch of je uberhaupt voldoet aan de eisen. Als wij niet aan de eisen voldoen, dan zou ik graag alles stop willen zetten.
Maar goed, we betalen nu ruim 1400 euro voor een appartement en zijn nog steeds zoekende. Ik hoop echt dat hier wat mee gedaan wordt. Ik zal waarschijnlijk een bericht krijgen dat ik moet gaan mailen naar een webcare emailadres, waar uiteindelijk niet veel uit zal komen.
Beter gewoon op anders sites blijven zoeken en eventueel een makelaar inschakelen die de connecties heeft om sneller een bezichtiging te regelen.

Risposta di ikwilhuren
I have been using this platform for over a month now. I check the website everyday for apartments and when something new becomes available I apply, but I haven't gotten a single response yet let alone even a viewing.
What's even more suspicious is that after applying for an apartment, it will state in your profile under the apartment you apply for: " Uw interesse staat genoteerd. In deze woning is veel interesse. U doet mee in de loting maar om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om een andere woning te selecteren." (translated: "Your interest has been noted. There is a lot of interest in this property. You are participating in the lottery, but to avoid disappointment, we recommend selecting a different property."). But when you view the website in the english format (there exists an NL & ENG format), "There are currently no more viewings possible. However, your interest is registered. We recommend that you select another home." . So why is it that an apartment is available when viewed in Dutch and is suddenly not when viewed in English??

Risposta di ikwilhuren
Helaas lees ik veel berichten die mijn verhaal ondersteunen. Betalen voor een eerder toegang en reageren op woningen. Zelfs bij benadering van support medewerkers weinig tot geen logische verklaring waarom woningen direct weg zijn, zonder dat de huurwoning zelf live is gekomen op de site. Eigenlijk dus altijd te laat. Ik reageer wekelijks en nooit een reactie of feedback waarom je geen uitnodiging krijgt. Zonde geld en weinig voordelen.

Risposta di ikwilhuren
Al bijna een jaar ingeschreven staan, iedere week reageren en nooit een uitnodiging krijgen.
Wordt er hopeloos van.

Risposta di ikwilhuren
Ik huur momenteel 6 jaren via MVGM. Toen ik in een appartement zat en 5 jaar geleden, vanwege omstandigheden, een grotere woning nodig had werd dit gelijk en naar wens geregeld.
Ja, er zijn soms zaken die beter kunnen. Maar achteraf wordt dit altijd naar tevredenheid opgelost. De negatieve tendens in de reviews, herken ik persoonlijk dus niet.

Risposta di ikwilhuren
ik heb ook een plus account en reageer op woningen. ik hoor vervolgens niets terwijl de woning nog steeds te huur staat.

Risposta di ikwilhuren
Ik huur al 20 jaar van ze..
Eindelijk Uitgeloot voor n eensgezinswoning die € 10 meer per maand kost..( €1235)
Antw...U verdiend te weinig..
Doei droom.
Mega slecht gewoon...en ook niet even netjes n tel gesprek erover..

Gewoon helemaal bagger.
Tuurlijk ligt het niet alleen aan dit bedrijf in deze huidige situatie van de woningmarkt, maar om een huurwoning via deze site te zoeken zou ik zeker afraden. Daarnaast zou ik ook absoluut geen plus account nemen, het maakt namelijk 0 verschil.
Je kan bezichtigingen aanvragen maar je krijgt geen terugkoppeling. Je moet zelf maar in de gaten houden wat de status is van de woning, en mag hem uiteindelijk zelf uit de zoeklijst verwijderen als deze verhuurd is. Verschrikkelijk niet gebruiksvriendelijk.
Ik vraag me af of mijn aanvragen uberhaupt wel doorkomen. Ik ben nu 4 maanden actief aan het reageren en heb nog nooit wat van deze site gehoord.

Risposta di ikwilhuren
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.