Elke dag wordt je aan het lijntje gehouden terwijl je midden in een emigratie zit. Nee morgen komen ze leveren nee morgen nee morgen nee morgen. Geen probleem joh leugenaars de container heeft geen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn eerste bestelling bij VerpakkingenXL en gelijk een vreselijke domper. Maandag 13-07 besteld en zou 14-07 bezorgd worden. Op 14-07 een bericht van GLS dat de bezorging verplaatst is naar 15-07. En... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Grote voorraad, kwalitatief goed! Als iets niet op voorraad is wordt in overleg een gelijkwaardige of duurdere vervanging voorgesteld waardoor je als klant toch tijdig je bestelling in huis hebt. Prof... Leggi di più
De bezorger heeft 20 dozen enveloppen in de regen gezet terwijl het code oranje was. Resultaat is 2000 enveloppen die niet bruikbaar zijn. Na contact met Verpakkingenxl is dit netjes opgelost, zoals a... Leggi di più
Verpakkingsmaterialen kopen? Diverse verpakkingsmaterialen voor zeer lage prijzen, zoals noppenfolie, dozen, enveloppen, stuclopers en meer! Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending.
Marssteden 104, 7547 TD, Enschede, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Extra betaald voor levering de volgende werkdag. Dat zou donderdag moeten zijn. Het is nu dinsdagavond en krijg net bericht dat redjepakketje het pakket heeft ontvangen van verpakkingenxl. Zelf gaf verpakkingenxl aan dat de vertraging na 1 dag al lag bij redjepakketje. Hoe dan ook ik hoef het pakket niet meer nu! Ook opvallend: ik heb onder dezelfde case 2x een berichtje gestuurd naar verpakkingenxl. De ene operator gaf aan dat het extra bedrag zou worden teruggestort (nog niks ontvangen) en de andere zei dat er geen extra geld is betaald (?) Wat wel degelijk het geval is. Ze lijken hun zaken in ieder geval niet goed op orde te hebben daar. Jammer.
Super snelle levering! 's middags besteld en de volgende morgen al in huis. Goede kwaliteit dozen! Zeker voor herhaling vatbaar.
Zeer goed product en altijd op tijd geleverd. Echt een aanrader.
Mooi verpakkingsmateriaal, stevig, kwaliteitsvol en prijs is ook heel prima. Blij dat ik jullie gevonden heb voor mijn doosjes. :-)
Besteld en conform voorwaarden op de site mooi op tijd geleverd.
Gisteren besteld, volgende dag geleverd. Alles was in orde. Een vlugge en vlotte service. Koerierdienst was GLS.
Zeer goede lichtgevende lamp die makkelijk te monteren is.
Geeft veel licht.
Corona zelftests besteld en het zou verzonden zijn.
Geen levering gehad, na een week vol mailtjes en de daarbij behorende smoesjes vanuit hun kant de order geannuleerd. Ze gaven DHL de schuld en ze zijn vooral niet oplossingsgericht.
Slecht.
Op 12-11 25 stuks Flexflow zelftests besteld en betaald. Email ontvangen dat mijn bestelling onderweg is.
Tot nu toe niets ontvangen.
Vandaag een email ontvangen van dit bedrijf dat het de schuld van DHL is dat ik mijn bestelling nog niet binnen heb. DHL zegt niets te hebben ontvangen.
Kortom: vage handel met dit schimmige bedrijf….
Snelle levering van slechte noppenfolie, snelle reactie op mijn klacht, als oplossing, volgende keer andere folie bestellen, hoezo…….?
Nee, nee dat gaan we niet doen.
Easy, perfect experience. Bought a Luchtkussen enveloppen - Bubbelenveloppen box... received it in two days. Good price and easy experience!
Heb vorige week vrijdag een rol noppenfolie besteld: werd met logique bezorgd. Mailtje kwam in spamterrecht dus bezorger gemist. Nu de rol nog steeds niet ontvangen. Ik moest een nieuwe afspraak per mail maken:
**Dit was het antwoord:
Goedemiddag,
Ik heb de lever datum naar woensdag verplaats.
U krijgt de avond van te voren een email met daarin een tijdslot van 2 uur.
Echter heb ik in ons systeem een ander mailadres staan dan waar u ons momenteel mee communiceert.
Reno Deekman
**Heel de ochtend voor niks zitten wachten toen was dit het antwoord:
Goedemorgen,
Ik had de order ingepland en met de planner dus overlegd over de tijd en datum die we hadden afgesproken.
Echter is uw pakket over het hoofd gezien door de laadploeg gisteravond en kwam ik er pas achter na het zien van uw mail.
Mijn excuses voor de vertraging.
Ik heb bij uw order duidelijke instructies bijgezet waar uw pakket is en kan dus niet worden gemist.
Ik zou uw levering weer opnieuw moeten inplannen voor morgen.
Reno Deekman
**Toen was de rol noppenfolie weer niet gekomen toen was dit het antwoord:
Ik zie in het systeem dat de order was afgerond, alleen niet succesvol is afgeleverd. De chauffeur heeft de order zelf afgetekend en erbij gezet dat er niemand aanwezig was. Ik heb de order weer open gezet en opnieuw ingepland. De zending zal morgen opnieuw worden aangeboden.
Excuses voor het ongemak.
Maarten van den Berg
** Als de rol morgen weer niet komt hoef ik hem niet eens meer. Wacht er al bijna een week op***
Het is leuk alle belofte voor 21:00 besteld morgen in huis en alle goedkope prijzen. Maar is een hoop hoofdpijn. Ze hebben geen eigen voorraad maar laten alles versturen door een fullfilment center.

Risposta di Verpakkingenxl.nl
heb 50 brievenbusdoosjes besteld bij deze firma . Bij ontvangst gemerkt dat deze niet verpakt, dus niet beschermd waren, adres stond op 1 van de doosjes( dus niet te gebruiken) Bij nog nader toezicht gezien dat er een tiental niet te gebruiken zijn( hoeken af, geplooid) Firma via email gecontacteerd doch enige reactie was : bedankt voor uw reactie en een bon voor een volgende bestelling maar excuses of zo, nada .
Dit was dus eenmalig
Op 2 juni, meer dan twee maand na mijn review eindelijk een antwoordje via trustpilot . Antwoord van verpakkingenxl is waarschijnlijk te voet gekomen . Zoals reeds gezegd, eenmalig !!!

Risposta di Verpakkingenxl.nl
Mondkapje gekrgeen van iemand die het via dit bedrijf gekocht had, deze beviel erg goed. Dus zelf maar gekocht.
Maar blijkt dat ik weer hele andere kreeg die erg benauwd zijn, wat juist niet het geval moet zijn bij de mondkapjes van dit bedrijf.. , en die snel stuk gaan bij neusboog. Daarnaast is de binnenkant niet zwart maar wit. Pluspunt is dat het snel werd geleverd.
Vervolgens recensie geplaatst op de site, maar recensies onder de 4 sterren worden blijkbaar verwijderd van de site..

Risposta di Verpakkingenxl.nl
Goedkoop, snel en gratis bezorgd.
Enige minpuntje is de soms wat beperkte keus.