Verpakkingenxl.nl Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Elke dag wordt je aan het lijntje gehouden terwijl je midden in een emigratie zit. Nee morgen komen ze leveren nee morgen nee morgen nee morgen. Geen probleem joh leugenaars de container heeft geen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Grote voorraad, kwalitatief goed! Als iets niet op voorraad is wordt in overleg een gelijkwaardige of duurdere vervanging voorgesteld waardoor je als klant toch tijdig je bestelling in huis hebt. Prof... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wij plaatste een bestelling en niet alles was op voorraad, nog gevraagd, heb het echt volgende week nodig, maar duurde paar dagen, uiteindelijk geruime tijd later zelf gemaild en het was er , nog stee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De bezorger heeft 20 dozen enveloppen in de regen gezet terwijl het code oranje was. Resultaat is 2000 enveloppen die niet bruikbaar zijn. Na contact met Verpakkingenxl is dit netjes opgelost, zoals a... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di imballaggi

Scritti dall'azienda

Verpakkingsmaterialen kopen? Diverse verpakkingsmaterialen voor zeer lage prijzen, zoals noppenfolie, dozen, enveloppen, stuclopers en meer! Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

120 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Aangegeven snelle levering wordt niet waargemaakt

De verkoper geeft aan dat het pakket indien verstuurd met trunkrs de volgende dag al wordt bezorgd. Maar helaas weer een internetbedrijf die wel beloofd maar niet waarmaakt wat ze zeggen.

10 agosto 2022

Risposta di Verpakkingenxl.nl

Vervelend dat er iets mis is gegaan met je bestelling. Normaal gesproken hoort de bestelling inderdaad de volgende dag geleverd te zijn. Zou je het bestelnummer willen mailen naar info@specishops.nl? Dan kunnen wij uitzoeken wat hier is misgegaan.

Valutata 1 stelle su 5

Verpakkingenxl.nl adverteert met "voor…

Verpakkingenxl.nl adverteert met "voor 12.00 besteld, morgen in huis". Deze belofte hebben zij nog geen enkele keer waar kunnen maken. Zal hier niet weer bestellen :(

1 giugno 2022

Risposta di Verpakkingenxl.nl

Goedemiddag, heb je bij de verzendmethode wel voor de verzendmethode ''Instabox' gekozen?

Mocht dit wel het geval zijn geweest en het is niet de volgende dag geleverd, dan moeten wij even nakijken wat hier mis is gegaan.

Zou je het bestelnummer willen mailen naar info@specishops.nl

Alvast bedankt. ^Collin.

Valutata 5 stelle su 5

The whole process for order to delivery…

The whole process for order to delivery is
1. simple
2. the process is well communicated from Order to delivery, and
3. delivered as promised.
I probably did the same as others and ordered stuff from Amazon and regretted it (poor quality).
This is well worth the slightly higher price. All premium materials. Once these are packed and stored I will return!!
I forgot, setting up the boxes is a doddle, no tape required. Open and place the box on its side and push until it forms a square and the base automatically locks in place - Simple and very effective.

4 maggio 2022

Risposta di Verpakkingenxl.nl

Thanks for your nice review! We appreciate that.

^Collin

Misleiding

Misleiding! Prijzen in. en excl. BTW worden door elkaar gebruikt. Daardoor lijken producten veel goedkoper dan in de werkelijkheid.

20 marzo 2022

Risposta di Verpakkingenxl.nl

Goedemiddag, Een groot deel van onze klanten bestaan uit zakelijke afnemers. Vandaar dat wij prijzen zowel exclusief als inclusief btw vermelden. Vervelend dat voor verwarring heeft gezorgd.

In de winkelwagen kun je altijd het totaalbedrag (inclusief btw) terugvinden.

Excuses voor het ongemak.

^Collin.

Valutata 1 stelle su 5

Bij in bedrijf in de avond bezorgen

Begrijp niet goed waar dit Specishops mee bezig is. Voor ons bedrijf hebben we een doos luchtkussen enveloppen besteld. Deze werkt bezorgd met Red je pakketje, nooit van gehoord maar goed als er maar geleverd wordt. Wij ontvingen keurig netjes een bericht met de bezorgtijd, levering zo plaats vinden tussen 18:00 en 22:30. Onze eerste reactie was even bellen want dan zijn we toch echt al gesloten! Volgens Red je pakketje was er geen andere mogelijkheid aangezien ze alleen in de avond bezorgen. Maar als dat zo is waarom heeft Specishops dan voor Red je pakketje gekozen? Erg vreemd als u het mij vraagt! Specishops is telefonisch erg slecht bereikbaar hierdoor heb ik het ze niet kunnen vragen. Helaas moest ik na ruim twee weken wel even bellen met bol.com waar mijn retourbetaling bleef. Specishops heeft na bemiddeling van bol.com direct het geld teruggeboekt. Wat een gezeur om een doos luchtkussen enveloppen, Specishops daar bestellen we nooit meer!

18 gennaio 2022
Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering van mijn sportbank. De webshop doet wat ze beloven. Vandaag besteld, morgen in huis. Product goed en netjes beschermd ingepakt. Geleverd door een vrolijke bezorger. Wat wilt een mens meer. Top.

5 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Noppenfolie is volgens afspraak geleverd

Voor het inpakken voor onze verhuizing heb ik een grote rol noppenfolie besteld. Na de bestelling las ik uit het verleden verschillende reviews over een vertraagde levering en had minder vertrouwen in een snelle levering. Ondertussen ergens anders al wat noppenfolie gekocht om verder te kunnen. Maar de rol kwam volgens afspraak op dinsdag na mijn bestelling in het weekend. Fijn dat de bezorger mij telefonisch belde omdat ik niet thuis was. Wat beter kan is updates geven over de bezorging. Nu was ik helemaal niet op de hoogte van de status van de bestelling en bezorging.

5 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke webshop, prijzen incl verzenden, snelle levering

Tijdens topdrukke dagen een led lamp besteld. Binnen de kortste keren (2daagjes) ontvangen. Duidelijke webshop en heldere prijzen (inclusief verzendkosten!) Super.

Nog iets over de lamp: niet duur en overtreft de verwachting die ik had volgens de productomschrijving. Wat een berg licht kan dat ding geven!
Hier kom ik zeker nog een keertje terug!

3 gennaio 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più