Dettagli dell'azienda

1. Azienda di confezionamento
  2. Servizio per il fitness e l'alimentazione
  3. Negozio di articoli per l'illuminazione

Scritti dall'azienda

Specialisme, klantvriendelijkheid en lage prijzen. Dat is waar Specishops voor staat. Doordat wij ons richten op specifieke artikelsoorten, zijn wij voor die artikelsoorten echte specialisten. Wij kunnen daarom goede informatie geven over onze producten en door onze grote inkoopaantallen scherpe prijzen bieden.

4,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Spullen besteld

Spullen besteld, betaald en je hoort niets meer. Dus een bedrijf waar je niets moet bestellen want je wordt gewoon belazerd. Krijg de gelegenheid om een mail te sturen, geen reactie. Dan maar bellen en meer dan 10 minuten wachten geen reactie. En dat diverse keer geprobeerd.
Uiteindelijk contact vanuit Specishop.
Bleek er samenloop van omstandigheden te zijn. Zij hebben het vervolgens heel goed opgelost. Dat mag ook gezegd worden waarbij een compliment op zijn plaats is.
Zal nu zeker nog aan hen denken in het vervolg. Hiervoor dank.

28 giugno 2024

De helden van Specishops

Ik kende Specishops al van de brievenbusdoosjes, de bubble-enveloppen en het transparante tape via mijn werk. Altijd soepele levering, scherpe prijzen en een fijne klantenservice. Die klantenservice slechts één keer nodig gehad omdat de koerier schade had gemaakt. Keurig opgelost door Specishops. Echt fijn, dat scheelt heel veel stress.

Bovendien zijn ze echt goed bezig en denken ze graag mee voor een duurzame oplossing. Zo zocht ik grote verzenddozen om tweedehands laptops te versturen. Met deze laptopdonaties kunnen arme kinderen toch hun huiswerk maken en digitaal verbonden zijn, noodzakelijk voor kansengelijkheid.

Specishops heeft belangeloos verzenddozen beschikbaar gesteld, waardoor heel veel basisschoolkinderen uit minder bedeelde gezinnen (mede door Specishops) hun talenten kunnen ontwikkelen en kansen krijgen, nu èn in de toekomst.

Specishops heeft zelfs een artikel geschreven en gedeeld over ons belangeloze initiatief.
Daarom zijn de mannen en vrouwen van Specishops echte HELDEN, voor mij èn de kinderen!

Bravo en dank je wel!

14 marzo 2024

Hi Project Edu!

Dank voor deze positieve review via Trustpilot! Wij waarderen natuurlijk elke vorm van feedback, maar voor toekomstige reviews zouden wij je willen vragen om de uitnodigingsmail van de Feedback Company te gebruiken. Je hebt deze na het plaatsen van de bestelling ontvangen. Wij werken namelijk samen met de Feedback Company om reviews te verzamelen. Het voordeel hiervan is dat wij op deze manier direct alle bestelgegevens inzichtelijk hebben en op deze manier sneller kunnen helpen om jouw klacht op te lossen. Onze reviews en meer informatie vind je hier: https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/verpakkingenxl

Valutata 5 stelle su 5

Rol bubbeltjesfolie binnen 1 dag op…

Rol bubbeltjesfolie binnen 1 dag op Texel. Zo snel niet eerder meegemaakt, bedankt mensen van VerpakkingenXL

6 marzo 2024

Dag Frank!

Een aanrader

Zeer goed en vriendelijk geholpen.
Bestellen ging vlot en was snel bezorgd.
En goed van kwaliteit.
Echt een aanrader.

16 febbraio 2024

Goedemorgen Kristel,

Hoge kwaliteit

Al meerdere keren producten besteld bij specishops, tot nu toe altijd naar tevredenheid.
Producten zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd volgens afspraak.

14 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Begreep dat zij van Verpakkingnxl zijn

Begreep dat zij van Verpakkingnxl zijn. Fijn geholpen door het callcenter en enveloppen dagje later binnen. Dit werkt, bedankt

12 settembre 2023

Risposta di Specishops

Heel fijn om te horen Floris! Graag gedaan natuurlijk.

Valutata 1 stelle su 5

Ze hebben niet de goederen die ze…

Ze hebben niet de goederen die ze verkopen, 19 dagen wachten - lach

10 marzo 2023

Goedemiddag Dominik,

Dank voor deze review via Trustpilot. Wij waarderen natuurlijk elke vorm van feedback, maar voor toekomstige reviews zouden wij je willen vragen om de uitnodigingsmail van de Feedback Company te gebruiken. Je hebt deze na het plaatsen van de bestelling ontvangen. Wij werken namelijk samen met de Feedback Company om reviews te verzamelen. Het voordeel hiervan is dat wij op deze manier direct alle bestelgegevens inzichtelijk hebben en op deze manier sneller kunnen helpen om jouw klacht op te lossen. Onze reviews en meer informatie vind je hier: https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/verpakkingenxl

Wij ontvangen graag jou bestelnummer zodat wij dit op kunnen lossen. Je mag ons hierover bellen, mailen, of appen. Op onze contactpagina vind je al onze contactgegevens.

Slechte klantenservice

Bestelling van led lampen slinger snel geleverd. Echter deed deze het niet. Na wat tips van Specishops bleek de slinger het toch te doen. Helaas na een maand alsnog defect, dus een retour aanvraag gedaan. Netjes met geleverde retour etiket het artikel geretourneerd. Helaas na 3 weken nog steeds geen bericht of terugbetaling. Jammer!

14 giugno 2022

Dag Mp,

Valutata 5 stelle su 5

Mijn dochter heeft een trampoline voor…

Mijn dochter heeft een trampoline voor kerstkado ontvangen, helaas was door verkeerde in elkaar zetten van mijzelf een elastiek gaan schuren tegen de vleugelbout waardoor deze is gaan schuren en kapot gegaan, ik heb contact gehad en hebben ze geheel kosteloos een nieuwe elastiek opgestuurd!! WAT EEN TOPSERVICE!!!!

17 marzo 2022

Risposta di Specishops

Fijn om te horen Bradley! Dank voor de review.

Valutata 3 stelle su 5

super kwaliteit, slechte leverbelofte

Bubbelenveloppen super kwaliteit!

Keer op keer niet voldaan aan leverbelofte.

7 marzo 2022

Dag Kim,

Fout op fout

Er gaat keer op keer iets fout bij dit bedrijf. Ik blijf maar mailen of en wanneer ik mijn geld terug ontvang.

Vermoeiend.

18 gennaio 2022

Dag Martje,

Een aanrader!

Heel tevreden en een fijne klantenservice. Er is veel in overleg mogelijk!

14 dicembre 2021

Risposta di Specishops

Fijn om te horen. Dank voor de review!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più